Най-големият протест в Сърбия за последните 10 г.: Море от хора блокира Белград (снимки/видео)

Демонстрантите скандираха "Вучич, махай се", а на един от транспарантите пишеше: "Включи си мозъка, изключи Пинк"

Обратно в новината

Коментари - Най-големият протест в Сърбия за последните 10 г.: Море от хора блокира Белград (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опитът на краварите да сменят Вучич с някоя марионетка като тези при нас от ПП-ДБ удари на камък. Така е, сърбите са самоозъзнат народ, който милее за държавата и независимостта си. Ристо, оня женски миндил Хасанчо и другото недоразумение Кирчо Факирчо трябва да се разкарат час по-скоро от парламента. Баце ще го оставим за накрая да му срежем ушите и да го овъргаляме с катран.

Ако при всяка стрелба в САЩ сменяха президента,то вече щяха да се изредят всички.А иначе е цинизъм да се използват трагедиите на хората за политически цели.

Сърбите имат топки и не са овце като булгаристанците, които дори и за децата си не мръдват и са готови предатели!

Това е отвратително! Да ползват трагедията от тези малоумни последователи на американските убийци , за да докарат на власт ... американски марионетки, които да им наложат живот по американски - с ежедневни убийства! Каква е тази опозиция?

Президентът жена, мъж и оня с джуките ще ядат дървото, май.

Сори, но култът на насилието и оръжията идва от Дивия Запад. Всякакви банди тип Оушън и сие са положителни герои. Всичко решават изтрели. Бърз или мъртъв. Открадни и си върхът. Убий врага. Парите са всичко. Какво им е виновен Вучич?

Тия ги знаем ние "Толкова несправедливост и наглост са непоносими и не могат да продължат", а да блокират пътя на триста хиляди души е висша справедливост. На преврат намирисва, като в Киев... ама на крачка от София, ужас !!

Доклад на ЦРУ от 1997 год пише ; СЪРБИТЕ са НАЙ-храбрия народ в света НЯМАТ страх от никой и от нищо,СРПСКОТО ДНК НЕ се подава на маниполации ,като такива са ЗАПЛАХА за установяване и започван на НСР-Нов Световен Ред СЪРБИТЕ са много трудни за КОНТРОЛИРАНЕ,сърбите имат СТРАШНА ВОЛЯ за ЖИВОТ И са мега БОРБЕНИ ,изключителни националисти и родолюбци Трябва да бъдат УДАРЕНИ , спрени и бързо ''дисциплинирани'' 1999 год САЩ /НАТО ЗАПОЧЧВАТ МАСИРАНИ БОМБАРДИРОВКИ С обеднен уран НАД СЪРБИЯ

Точно на теб Юпък ЦРУ ще ти пращат доклади! Феновете на Копейкин и Митрофановна сте абсолютни тъпанари и лъжци!

що не го публикуваш тоз доклад...

Много неграмотно написан тоя доклад, като за ЦРУ. По-скоро е от някой путиноид - те всички са неграмотни!

Ще им спретнат една "цветна революция",едно майданче,. Служителите на американските служби получават заплати за тези неща.

Браво, сърните явно имат мозъка да посочат истинските причини за упадъка на подрастващите . У нас кога??? Крайно време е да се спре с идиотската чалга и олгиофрнските клипове за мафия и коли.

Незнам какви са им реалитата там, но като са тръгнали да ги затварят, тогава да карат на ред и забранят и почти всичките им филнми от 90-та насам. Циигании и ексцеси на Костурица, "юнащини" от войните, "южни" ветрове" и пр. - едно, че са пълен шкарт, но като им влияят зле на слабите им ангели, направо да се свалят. За българогласните анти-българи на копеййки и/или пАре: Със всичките си проблеми, България е ДАЛЕЧ ПРЕД Сърбия: и икономически и като общество. Тоав за сега и следващите поне 20г. За после ще видим.

Винаги зад такива случки седи дългата ръка я на ЦРУ я на МИ6. Целта е да бъде наказана Сърбия, защото не се включва послушно към санкциите към Русия и бъде свалено правителството . Как са го направили не знам, но няма друго обяснение за двете случки, които изкараха толкова народ на демонстрации.

_stankow

оттеглянето на целия Регулаторен орган за контрол на работата на медиите (РЕМ), който смятат за отговорен за пропагандиране на насилие, агресия и безнравственост по телевизии с национална честота, както и за отнемането на националните честоти на телевизиите Pink и Happy, и за забрана на печатни медии по същите причини. Абсолютно правилно посочват корена на злото. И в България е така. Детето изразства както го научиш. До 16 г. си възраст то вижда до 10,000 убийства само по телевизията - едно от друго по-садистични, в подробности, с кръв, с различни "оръдия на труда". Разбива няколко хиляди коли - "Бързи и яростни-10". Ако играе съответните компютърни "игри", убива до няколко хиляди на вечер. И всички задръжки падат. По-лабилните психически прекрачват границата.

Уж умен изглеждаш, ама само така изглеждаш. Това което се случва в Сърбия се случвше до скоро и в Турция, Беларус и Русия - ЦРУ спретва ситуациики които да предизвикат колапс на правителствата които не са от техния отбор! Този филм вече го играха в над 50 държави включително в България! Чак сега проличава крайната цел на мероприятието, но на някой хора още им е трудно да го видят. Колкото до екшън филмите, аз израстнах с тях! Гледал съм всеки един по над 5 пъти, а съм твърдо против на насилието. Това което всъщност поражда насилието е, неравнопоставеността (когато едни мутри получават милиони евро евро*ейски помощи/подкупи, а обикновените хора едвам си плащат сметката за американския газ!

Поредният опит за цветна революция на "демократичния" запад.

Защо така оценявате ситуацията ? В случая исканията са антизападни ! Да, и антиправителствени, това все пак е опозиция. Но не са проамерикански.

вай,вай....русоробската паплач още не се сте стиковали. Изчакайте си опорките де.......и няма да се чудите тия протестиращи в Сърбия от "нашите" ли са или соросоиди :)))

Сърбина е готов да приеме американското колониално робство.

Усеща се и там аромата на кравешки лайна. Евроатлантически кравешки демократични лайна

Снимките изглеждат манипулирани. Видеоклиповете не показват това от снимките. Вероятно снимките са подхвърлени от някоя сметани спонсорирана медия

А при нас Ганя налива ракията, бие жена си и псува пред телевизора......

Ти ходи ли да протестираш?

И тоя отиде в канала и то с право.

Изглежда все повече страни в Европа не желаят сащ да им се месят

на кравешки лайна.........мдаааа

е що па да се маха вучич? да не им е бутнал той оръжието в ръцете на убийците? или някой използва момента да спретне майданче?

Естествено. Те първо облъчват децата с интернет и телевизия и като стане фала веднага се възползват. Схемата е еднаква всеки от и експлоатира по ниско интелигентните и психично болните които се движат от емоциите не от разума си. Затова и България е потенциална жертва , защото има бая луди

честита ви "цветна революцийка" , братя сърби! ......

Вероятно си прав. Когато протестиращите не знаят какво точно искат, започва много да намирисва на цветна революция.

Незнаят какво искат.... Хората искат да се спре насилието. Четеш ли си глупостите?

Браво, хората не са заспали овце и в тази държава!

Не са , само тия тука са!

Много хора на едно място, без маски са, СЕГА НЕ ГИ ЛИ Е СТРАХ ОТ КОВИДА??? Или ЩОМ ПО ТЕЛЕВИЗОРА КАЗВАТ, ЧЕ НЕ Е СТРАШНО, ЗНАЧИ НЕ Е СТРАШНО :))))))) И обратното де: щом по телевизора казват, че без маска е страшно значи е страшно:)))))) МАЛКО СА НЕОБЛЪЧЕНИ ОТ ТЕЛЕВИЗОРНИЯ ВИРУС :))))))))

На коронацията на принц Чарлз всички бяха БЕЗ МАСКИ и то в затворени пространства !

Сърбите ще се окажат по-прости от българите.

Няма бе, тва са само некво стадо овце

Но протестът им е хаотичен. Срещу насилието? Чие насилие? Инспирирано от кого и защо?

Неее, не ги мисли, виж че опозицията вече го е яхнала. Ще ги набута при краварите, от които идва насилието поначало. Парадокс и те участват в него!

Гледа българина , гледа , траен , траен, но кипне ли му, отива в Англия и почва да бере ягоди! Купи си 20 годишно бмв , изреже му дпф-а.

Шовинизмът- сръбски национализъм ги докара до това положение да се избиват помежду си. Добре, че в България имаме само една Копейка, а останалите хора са нормални.

Ги да признаят Косово. Вучич се опъна , дрогирана стрелци и сега опа протест.

Не се оглеждайте много в тях. Вижте себе си, жалки българи. След 6 войни и пълна разруха, стандартът им на живот е подобен на вашия. Вий сте горд член на ЕС на фондове. Поразходете си и им вижте селата и провинцията. Живи са . Деца, училища и църкви, трактори, всичко има и си работи. Крави имат. Вий къде видяхте за последно крави? Вижте им земеделието. Имат истинска храна и лекарства. Без фондове от ЕС и клуб на богатите.

Ти май не се излизал скоро от Волуяк

Съвсем скоро няма да ги има. Ще ги заменят с брюкселски клишета за интеграция, климатични блябля, джендър идеология и "възможност" децата им слугуват в чужди държави а внуците да познават само по скайп.

На Балканите е така; всяко нещастие се използва от опозицията, за да свали законното правителство... Все пак географски ни е сме си в Ориента....

Вън САЩ! Браво на сърбите

Хм. По тази логика в САЩ правителството трябва да се сменя едва ли не всеки месец.

Точно същото щях да напиша и аз. Двама психопата избиват няколко човека и айде, да пада правителството. В Щатите това е ежедневие. За да няма такива случки населението не трябва да има достъп до оръжие. Сърбите сами са си виновни, въоръжени са до зъби, после оле мале, ко стана?

Руската демокрация води до тук :)

Сърбите са по европейци от нас! На нас ни дай само да се джавкаме.

Редно е и ние да направим един срещу убийствата на пътя

То, т'ва зависи изцяло от нас си... Кой не знае теоретично, какво трябва - а практически някой спазва ли го...

Семейства трябва да храним, на работа трябва да ходим

Колко простаци говорят против България, колко нихилизъм! България ще пребъде!

Дано, господине. Защо, обаче е тази деструктивност между нас - обикновените българи? Нормалните хора, плащаме ли за нещо... И защо, мамка му не можем да изринем лайната

Убиват хората, не оръжията! Великосръбски шовинизъм, примесен с балканско-ориенталски комплекс за културна непълноценност, югославистка носталгия и ,,ресантиман" -- и всичкото това подправено с обилни дози чалгаджийско опростачване -- ето я взривоопасната смес, от която се ражда незачитането на човешкия живот и омразата към другия, различния от нас. И когато не можеш да излезеш тази отрова навън, към другите (българи, хървати, босанци, косовари), си намираш врагове вътре, сред своите. Ние не знаем какви са конкретните причини за масовите убийства, но със сигурност решението да посегнеш към оръжието не е някакво случайно хрумване. Убиецът от училището си е приготвил списък с набелязаните за разстрел, защо ли? Едва ли ги е подбрал случайно, вероятно си е имал своите основания, а това не е без причина. Самият той се опитва да се самоопределят като психопат, което е наивен опит за оправдание. Всъщност в това има нещо вярно, само че става дума за обществена психопатия, проявена на индивидуално равнище. И двусмислената акция на правителството за предаване на оръжията никак няма да спре подобни убийства, защото престъпниците и психопатите винаги ще намерят начин да се въоръжат -- докато невъоръженият, спазващ законите и уважаващ другите гражданин ще се окаже в неизгодната позиция да не може да се защити. Убиват хората, а не оръжията; в ръцете на убийци и психопати те носят смърт, а за нормалните хора са средство за защита, вкл. и от произвола на тези, на които сме предоставили правото да управляват. Първата работа на диктаторите е да изземат оръжията от хората; прави са протестиращите в Белград, че причината за насилията и убийствата са в обработката на съзнанието, а употребата на оръжие за убийства на други хора е само следствие от промиването на умовете. Както при нас убийците зад волана в голямото си мнозинство също са почитатели на ,,Пинк" и на чалгарските псевдоценности. И нито глоби, нито полицаи ги спират. Защото убиват хората, за които животът не е върховна ценност, а другият човек е само обект на тяхното своеволие.

Пише се босненци.от Босна,за Югославия недей да говориш,нямаш и понятие.

Американски платени медии пишат НЕВЕРНИ НЕЩА в интернет и сриват политиката и икономиката на страната. Американци много мечтаят да съсипят страната както направиха с платени депутати в България.

И Украйна. Кога ще изметем сащ

вИНАГИ ТЪРСИМ ВИНАТА В ДРУГ. АКО ТЕЗИ МИЛИОНИ ХОРА БЪДАТ ПОПИТАНИ ЕДИН ПО ПО ЕДИН: А ВИЕ КАКВО ПРЕДПРИЕХТЕ СЛЕД ТЕЗИ ТРАГЕДИИ, А КАКВИ БЯХТЕ ПРЕДИ ТЯХ....ГОВОРИТЕ ЛИ С ДЕЦАТА СИ, ПСУВАТЕ ЛИ, ПРЕКАЛЯВАТЕ ЛИ С АЛКОХОЛА, АГРЕСИЯТА, НЕГАТИВИЗМА, КАКВА ТЕЛЕВИЗИЯ ГЛЕДАТЕ, КАКВА МУЗИКА СЛУШАТЕ, ИМАТЕ ЛИ ОРЪЖИЕ И ЗАЩО......ВУЧИЧ ИЛИ КОЙТО И ДА Е, ВСЕ ТАЯ

ако говорим с децата се, Бойковите хамериканизирани мутри ще напуснат уКРИВлението, България ще има граници и независимост, за да си върне държавността?! Надежди говежди! Свидетели сме как САЩ вдигна половин Европа в защита на украинския нацизъм и със съсипаната си икономика, на практика фалирали, финансират с билиони долари Зелениия дрогиран червей.

е това ако кажеш на децата не само нама да те разберат, ами ще излязат на улицата и ще ошамарят някого. Пич, смали агресията и се опитай да видиш решение, а не конфронтация.

Българите са овце и боклуци и се мразят помежду им. Това ни стига.

Пия си кафенце и си гледам руски сериал чета по бтв комеди, ама иначе демокрация - навсякъде украински знамена, абе Къде са ония по профилите, които си кичиха знамената майка ви дейба боклуци

Само едно знаме турам - на България.. другите у кофата...

СЛАВА!

СЛАВА!

... оо-па май Някой си внася Демонкрацийка няма как без нея към Европата....

Така се прави!Тук си разхождат телефоните и играят хоро на измислени протести.

Прилича на платен протест, както този в София 90-те години.

Платените протести бяха преди 3 години, но като цяло един протест винаги е организиран и на някой се плаща за това.

това беше платен протест то поръчителят му трябва бая да се е изръсил.

Usa & eu

Явно сръбския празноглав умнокрасивитет иска Сърбия да стане като България - страната с най-бързо изчезващото население в света.

Щатите пак са платили на овните от стадото, а овцете, кактовинаги, ше бъдат издоени, остригани и агнетата им ще бъдат изклани... Оф, увлякох се- изселени да работят на запад и да повишават интелектуалното ниво на местното население...

- Сър, какво е това "българия"? - Джон, това е идеалната територия за отглеждане на мисирки!