17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не кореспондирало с коалиционното споразумение за управление на страната??? тия дали знаят какво говорят? какво споразумение бе! тия тотално ни счупиха държавата! в момента парада го командва радев и бсп! каква коалиция, какво споразумение?!!!!

В цял свят работят тия единни телефони , само в БГ не работят .... пак сме на въпреки на всичко , малоумна държавица сме и няма управия.

Може ли да ми каже какво правят 7 000 пожарникари в МВР, и въобще за чий са ни толкова хрантутници при намаляващото с бясна скорост население. Мястото им е вън от МВР и тотална редукция на безбройните им безмислени длъжности. А 112 е пълна трагедия.

Тая мегаструктура я създаде физкултурника Цветан Цветанов. Пожарна, Гражданска защита, паспортните служби, регистрацията на МПС нямат нищо общо с работата на полицията и службите за сигурност. Да погледнат как е в развитите страни и така да го направят.

така. Прочетете старите ЗМВР и вижте какво е било МВР и колко структури е имало и колко са останали сега. Махат служби , за да правят агенции и в тях нови дирекции. Няма икономии от работна заплата, напротив. Ако се провери колко директори е имало МВР преди 2006 и колко сега от всичките служби напуснали МВР, ще се види че съвкупна броят на директорите е останал.Ако ще махат служби от МВР, ще стане така, че МВР ще останат гранична , охранителна, икономическа и криминална служба, т.е. МВР трябва да се преименува в Министерство на полициятал Това не е било и по царско време

много важен телефон. Някакви гласове специално в София насочваха зова за помощ както си искат. Във вреда на обикновените живи същества. Вън от добрия телефон, лоши хора! Всяка реформа срещу ТИЯ е добра.

се махнат тези служби и ДБДС, се обезмисля името МВР. Трябва да се казва Министерство на полицията, защото всичко, което оста вътре е подчинено единствено и само на работата на полицията. Тогава се обезмисля и съществуването на ГДНП. Нека тези, които искат поредната промяна да погледнат във времето кои служби са били към МВР и тогава да махат службил И не е нормално на всеки 5-6 години да се променя ЗМВР! Май няма в 30 годишната история толкова чество да е сменян този закон

Без остатък. Злото беше на макс.

Отдавна пожарната и телефон 112 трябваше да са отделни от структурите на силовото министерство. Какво прави пожарната към силово министерство, да не би да я използват с борба с безредиците. Пожарникарите не са обучавани на това. Това е отделна структура, която да подпомага населението при извънредни ситуации. Също и бюджета им зависи от това колко ще им отпусне Полицейската структура и за пожарната остава един минимум. Телефон 112 трябва да е отделен за да няма така лесен достъп чрез вътрешни правила полицаите до записи на 112. Да не говорим за личните документи, те също трябва да се извън системата на МВР. Хората там са висок достъп до информация и могат с лекота да правят бели с данните. При отделяне, например в общината (както е в доста държави в ЕС) полицията по лесно засича информацията от различните източници и се вижда къде има пробойна.

Полицаите усетиха, че ще им се наложи да мръзнат по площадите в следващите няколко месеца и в момента търсят позиции за предоговаряне на надника ;) Далновидни люде - подкрепям.

Ами той вече ги направи милиция, що да не продължи с "реформите".

Народната милиция ги пази

Да си работи работата, да пази еднакво по закон. А не да се скатава и да служи на злото.