17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се роди ръж

Добрата новина е,че вода има във изобилие на тази планета. Водътъ особено ако е питейна е добре дошла когато е във изобилие.

Значи в Русе за 1 час са паднали...34,5литра вода. Това е воден стълб около 3.5см на кв. метър и то за ...1 час. Което означава, че за една минута ще е малко над 0.5 литра на квадратен метър. Явно в Русе въобще няма канализация!!!

Но там има герберски кмет милиционер един 54 висок

ехиден

ама той ли прави канализацията ве червен папагал ?

дее6а тия листа,дее... цяла българия запушиха

Малеее, абе тия журналя са го написали като сводка от военен фронт.Четейки,човек си създава впечатлението за апокалипсис и се стресира.А си беше силен летен дъжд.Ние сме на северното Черноморие,тука валя, трещя,токът спря(по скоро го изключиха превантивно за час) и всичко отмина.А днес е време за плаж.

15мин ДЪЖД,1ЧАС БЕЗ ТРАНСПОРТ.ЕЛАТЕ В РУСЕ И ВИЖТЕ МАЛОУМНИТЕ РЕМОНТИ

Аман от мрънкачи. Направи ти ремонтите качествено, ама май можеш само да мрънкотиш

където е гарантирано от гроб е все така.

А някой да каже истината, че кк Слънчев бряг е презастроен и канализацията не може да обсужва хотелите? Някой ще каже ли, че улиците не може да обслужат сградите и хората? Ами създали сте кочинка и ще ви смърди, ще ви прелива, ще ви къпе. Като сте свине, ще ви чака свински живот. И без това ледчетата за алкохола ви ги правеха в свинарник.

Тоя нали много шум щяха да вдигат в чалготеките на Слънчака? Ето им - "шум" от небето! Шу-у-уми Марица...

Британските медии си умират да плюят Слънчев бряг - разюздани партита , търсещи евтина пиячка, дрога и проститутки, наводняват Слънчев бряг – място, обявено за „новия Магалуф“, пише британският в. „Сън“. Разположен на българското черноморско крайбрежие, курортът е известен с дивия си нощен живот и водни спортове, които привличат пиещи туристи в търсене на парти ваканция.Британците, които са работили в развратния балкански курорт през лятото, разказват, че са ставали свидетели на невероятно диви изцепки, включително групово събличане, побои на обществени места и откачени пиянски изстъпления.Специално построеният съвременен курортен град Слънчев бряг има главна улицата, която е претъпкана от клубове, казина, ресторанти и барове. Тази година курортът е налазен от секс труженички, за които е известно, че са хвърлили око на младите британци.Слънчев бряг е собственост на мутрите.

Това си е жива реклама за гъзоглавите!

Ти да видиш... Оказва се тука имало порой... Пък аз да не забележа... Валя хубав летен дъжд. Туйто. Никъф порой не е имало. Ибаси глезотийте... В България няма толкова дърт човек, че да е бил свидетел на природни бедствия тук. Виж, въпросът с човешката простотия и некадърност е съвсем друг, разбира се...

Не виждате ли че това е края на света и че господ ви наказва че сте АЛЧНИ ЗЛИ И ГАДНИ МРЪСНИ ДУШИЦИ мислещи само за себе си и задниците си бе?

Чак па толкова.

за тебе КРАЯТ отдавна е дошъл! Ти си жив труп с тая психика и промит мозък... Господ да се смили над разстроената ти душа, в която върлува само апокалипсис... Виж избери някоя по-висока тераска, да няма усложнения...

иде края на света на царството госдодние на ЦАР БОКО БОРИСОВИЧ И КОМОПАНИЯТА БИВШИ КОМСОМОЛЦИ ОТ ТРЕТАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ГЕНЕРАЦИЯ СПЕТЕ СПОКОЙНО СИНИ ДЕЦА много вода е вън ВОДЕН СВЯТ имаше един такъв филм така ЩЕ Е ОТ ТУК НАТАТЪК НОСЕТЕ СИ ШНОРКЕЛИ ПЛАВНИЦИ И СПАСИТЕЛНИ ЖЕЛЕТКИ?КОЙ МОЖЕ ДА ПЛУВА ЩЕ СЕ СПАСИ КОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАВИ?

МИ първо там забраниха дискотеките да има що да ходят младите на Слънчев бряг да могат дъртите германци и английските пенсионери да спят. Както и руските мутри. Ама има господ ей НА НЕГО МУ СЕ КУПОНЯСВА И ИСКА ДА ИМА ДИСКОТЕКИ ИИ ПИЧКИ а вие не щете искате САМО ДА СПИТЕ КАТ ИСКАТЕ ДА СПИТЕ НЕМА ДА ИМА И ПЛАЖ ВСИЧКО ПОД ВОДА САМО ЩЕ СПИТЕ ПО ГРОЗНИТЕ ХОТЕЛИ МУТРЕНСКИ ДЕТО СИ ГИ ПОСТРОИХТЕ ПО БЕТОНМОРИЕТО-ТАКА Е ГРОБ ТАКА ТУРИЗЪМ НЕ СЕ ПРАВИ С МЪЛЧАНИЕ?НАРОДА ИСКА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА НЕ НОН СТОП ДА СПИ КАТ ДРУСАНИ НАРКОМАНИ

Има ракетно звено за борба с градушки и бури в СТАРА ЗАГОРА питам се като толкова са залети с поръчки защо приоритет не са настоящите бури? Тия дъждове ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ наистина се предизвикват изкуствено не е нормално толкова силно да вали да ме прощават специалистите. Питайте руснаците те ви пращат тия дъждове ГОСПОД НЕ Е КОМУНИСТ ОН ИСКА ДА ВИ ЗАЛЕЙ ГЕРБЕРИ С ВОДИ И ДЪЖДОВЕ ЩОТО СТЕ ОМЪРСЕНИ ДУШИ И СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ-НЕКА ВИ ПОЛАГА ВИ СЕ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА Е ТОВА КРАЯ НА СВЕТА ИДЕ ГЕРБЕРИ ОМАЙНИ СЛАДКИ?

Слънчев Бряг в кавички, това да не е случайно разказ на Йовков бе и.диотииии

Такова шибано време може да има само в най шибаната държава, където всичко е шибано.

такова шибано време има и в русия,германия,гърция,франция и др.европейски и не само европейски държави-и те ли са шибани

Бегай в Бангладеш! Там не вали, ма ич.

А защо не "Русе"?

Содом...пардон Слънчака, когато и да го отнесе пороя все ще е късно

а, нищо. увеличеваш белото и наводнението изчезва.

Не се пише с кавички, журналиститеее!!!

Или може би "журналистите"!!!

баш си е у кавички, критикарче.„ Щот не означава слънчев брег, а "Слънцев брег". ено курортче, къдет митьо очите инвестира и което нема нищо общо с природата и географските незваниа....

Това какво общо има с българския правопис?

колкот, толкова.

Слънчев бряг не се пише с кавички,чу ли отворко дето твърдиш обратното,София,Варна,Зл пясъци,Сл бряг,имена на населени места като Париж,Лондон...

всеки коптор се именува без кавички. Кавички се слагат на нещо, дето името му значи нещо - например улица, площад. Те се именуват в памет на дела някакви, или личност, или събитие. Докато съвременните коптори са си все коптори, само размера и технологиите са различни.