15 милиона бедстват, Пакистан зове света за помощ

Пакистанският премиер Юсеф Раза Гилани се обърна към международната общност с апел за помощ в усилията за преодоляване на последствията от катастрофалните наводнения.

Обратно в новината

Коментари - 15 милиона бедстват, Пакистан зове света за помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е ужасна хуманитарна катастрофа-20 млн.! Но те съзнателно създават огромен брой деца - с една -единствена цел -да бъдат войни на Исляма. Не модерни, образовани, изпълнени със съчувствие към света личности-творци, а само такива. Още невръстни учат корана наизуст и това е цялото им образование и култура.Човешкият живот за самите тях няма никаква стойност. Не че няма изключение, но като цяло - това е всичко. Мюсюлманският свят къде е -да им помогне? Фрашкани са с пари. Това са техните братя. Защо ще искат от хората, към които е насочена цялата им омраза. Спомняте си какво беше в Пакистан след датската карикатура на Мохамед. Мюсюлманите са техни братя - да им помогнат. Има Международен червен кръст. Можем да помогнем с доброволци - за различни видове работа /както каза по-долу една мед.сестра/, защото сме хора и защото епидемията от холера например трябва да се ограничи. Но докато от правителството им не се приемат ограничения за раждаемостта - няма смисъл за каквото и да е друго. Да разберат същността на проблема - и да го решат. Интересно е дали има доклад за това къде и за какво точно -със снимки, са изхарчени парите на ЕС за Хаити. Като гражданин на ЕС, желая да знам. Някой от вас знае ли?

Не искам да си ходя в Индия и Пакистан, тук ми е добре: крадя си каквото искам, не плащам сметки и правя много деца, така, че един ден всичко в БГ ще бъде на моите деца, защото денем аз не работя, ама нощем под юргана действам яко.., а българите останаха един файтон хора !

абе ахмак кои си ти.зашо ти циганино ти ше ми казваш че аз сам от пакистан .там всички там са мусолмани а аз сам христянка запомни го това или и от балгаря трабва да ви изселим за индя пакистан. от каде точно сте дошли не разбрах зашото вече никои не ви иска -консоматори.

Хе-хе, те организиваха Втората Световна Война само за да ме убият,та сега няма да наводнят Пакистан или да поопушат Москва.

Ще умра от смях с тези супер-конспиративни теории и супер-тайни оръжия, за които може да се намери всичко в Интернет.

Това , което казваш е вярно... но вслучая не обяснява истинската причина за нещата.

HAARP не е достатъчно мощен за да предизвика това. Има накланяне на земната ос - сев. полукълбо в посока на слънцето, южното - обратно, затова е този мор в северното полукълбо и студ и сняг в южното.

Във в. "Строго секретно", който май остана единственият вестник, заслужаващ да се чете, има следното заглавие: "Конспирация ли е теорията за конспира-циите?". Изглежда не само наводненията в Пакистан, но и пожарите в Русия са плод на един и същи сценарий. Нещастните мюсюлмани няма да се оправят, нито имат възможност да реагират съответно (от самото начало са заложили на куц кон)...но Русия ще се замисли за подходящ и адекватен отговор. Има данни , че вече не си сътрудничат с американците в сферата на HAARP и започна да се създава напрежение и да се изпускат нерви... И с малко повече въобръжение човек би си помислил , че тъкмо сега е удобният момент за едно нападение над Иран?!

А по кой сценарии са пожарите в Калифорния и на други места в САЩ, които бушуват всяка година, дори и в момента, и за които българската преса срамежливо не обелва дума?

Как няма да помогне света,та нали от там тръгва част от меда.

Лошо. Природата се е разсърдила. Кешки да се бяха наводнили маковите полета вместо хората да се давят.

Изглежда този, който е разсърдил природата, има нужда от маковите полета, а не, от хората.

Пари нямам, но ако ми платят пътя, пиша се доброволец.

,,хаарп" това е истина.

САЩ успешно изпробваха срещу Пакистан най-новото оръжие, което може да предизвиква природни катаклизми, включително и земетресения с голям интензитет.

С чартър. Те са трудолюбиви и обичащи родината си.

Защо ще изпращаш чужденци отиди и ти помогни нали са ти пра-роднини . И знаеш ли каква е приликата между циганини и българи - ако нас циганите са ни изгонили като дива паплач от Индия , то вас са ви изгонили от Пакистан като неразумна и крадлива паплач . Е лошо е ,че се събрахме заедно оцапахме и съсипахме това кътче земя където природата е много хубава и добра за живот на хората . Ако хората са подложени на природни бедствия и катаклизми то ние тук сами си ги причиняваме и то на код"червено" . А колкото до обидите от хора с пакистански корени не приемам !!!

Нещо май пак са си играли с йоносферното оръжие ХААРП !

Роднините ви бедстват,ще им помогнете ли или пак ще философствате !

само циганин може да "остроумничи" при нещастието на хора.Голям смях ще падне ако спрем помощите на твоите роднини,не мислиш ли?И тези в Пакистан са далече,твоите роднини редовно ни тормозят за благодарност.

Бин Ладен не ще ли да помага ве?

Ревят срещу християнството, а искат помощи от нас, защо не им помага Ислямска конференция, дето раздава милиарди долари за строеж на джамии по света?

първо,там се е преместила американска армия,второ десетки страни помагат ,но не са изброени с имена ,познай защо,трето света не е само християнски,и т.н.Злобата не е хубаво чувство,тя не помогна и на чичко Хитлер дето не харесваше евреите просто,защото го смятаха зя гой и за това ,че са еврей.

Хайде сега и един концерт и за Пакистан, с смс-и, та мобилните оператори пак да се нагушат с парички!

Първо разгомете талобаните и тогава!