Навални оспорва в съда новото си изпращане в изолатор

Това е 10-ят иск на опозиционера, като пет от тях са били отхвърлени

Обратно в новината

Коментари - Навални оспорва в съда новото си изпращане в изолатор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се тролейте от Козяк ще включат огнехвъргачките със жлъч и злоба за това че Насрални него бръснат за слива

"Демакрация" по рашистки ! Ако си опонент на аятолах хер путлер отиваш в гулаг или политаш от висок етаж . Ако говориш против моГилизацията отиваш в лагер със строг режим ! Да здраствует нацистки рашистан , да будует комплексираният гном хер путлер ! Бандериа росса ла триумфера ! Венсеремус !

А теб като изтъкната рашка подлога хер путлер ще те моГилизира :)))

Проклет да е тоя мръсен комунизъм, който изкара свестните луди!!! Проклет да е убиецът Путин!!!

А за Асанж какво казваме тролче ?

това си е традиция в тази империя, затворник номер едно желязната маска, а и е попаднал на кофти място: "Ковровският районен съд на град Владимир."

Асанж има друго мнение по въпроса .

Да разбираме - пишеш от Киев ?

И какво за него тролче ? Я кажи какво ще стане в рашистан ако някой публикува секретните планове за "специалната операция" ?

Путлер, Путлер....изрод ненормален!

И какво за него тролче ? Я кажи какво ще стане в рашистан ако някой публикува секретните планове за "специалната операция" ?

Навални!!! Президент на свободна от комунизма Русия.

Тоя боклук що още диша!? Ми щото е в демокрацията Русия естествено... Ако беше в тоталитарната кочина Гринголанд досега да се е самоубил... като оня Епщаин...дето им знаеше много за кирливите ризи

Да разбираме , че чакам жена ти да ми направи кафе в паузата между третия и четвъртия :)

До кога ще ни занимавате с един доказан далавераджия какво непрекъснато иска по почина на Зеленикавия??? Да не би само той да е в изолатор като сгафи???ама май само той има интернет и връзки с медиите макар и в ''изолатор''..

БРАВО ДРУГАРЮ!

Споко , скоро боклука клутин поляга до илич вата :)

само той е, и не е сгафил, просто мурзилките правят показно нито е сгафил, нито е извършвал някога престъпление.

Смърт за путлерофизмъ- свобода за народите и Президента Навални.

Дали наистина е "доказан далавераджия". Би ли обяснил повече? Щото изглежда, че всички, които критикуват Путин стават "доказани" престъпници, или са мъртви? Защо така?

Скоро...скоро... Ма преди него отиде елита на геронтокрацията с хамбургерите... Мумията Байдън...съперникът му Тръмп...третата по важност Пелоси...и бъдещия шеф на Сената Мич Макконъл... Все отбор юнаци на над 80...В сравненияе с тях Путин е като младенец...

ви пречи Навални? ОООО да когато иэмести Путин копейките спират НЕМА ПАРИ ще трябва да се работи но эа това се иска и малко моэък който липсва на путинските эомбита

до кога ще ни занимавате с тоя ненормален идиот

Навални си мисли , че нещо зависи от него ! Запада го изчолзва , а той ще тегли като куче ! В БГ ко стана , демокрацията се оказа деградация и демографска криза !

тъпотията ти явно е по рождение ,за тове пии си хаповете и не се излагай Лъгални няма да излезе от затвора повече.

абе глупедтър какъв комунизъм те мъчи ,бе изродче я си спомни Югославия ылибия ,сирия ,Авганистан ,Ирак и тогава проклетисвай и определяй кой е убиец заради изроди като тебе в окрайна царува истински нарко-фашизъм

присъства ли на раэговорите между него и эапада? Раэбира се че не , така ти е наредено да пишеш , иначе няма копейки

И той като тъпите укри дето отиват като овце на заколение заради мангизите на байдъновия син.

Ще,ще. Ще го смени Путин.

Искаме Навални за президент на САЩ. САЩ да поизска екстрадирането на Навални в САЩ, да го заменят там с някой руснак. и всички да гласуват, Навални за президент на САЩ.

Навални, президент на САЩ. Искаме го. Достоен е.

На САЩ най добре за да се видят ''способностите'' му...

Можеше да си живурка в Германия и да лае оттам. А той глупакът си помисли, че наистина може да свали Путин на място. Няма да го чуем повече.

Евро-атлантическите му "партньори" така му го набиха... че не е истина просто. Пратиха го да се върне в Русия и го оставиха да гние там.. С такива приятели врагове не ти трябват.

Какво ли става в Украйна щом като сега се сетиха за Навални... който както се оказва от месеци води борба с руската агресия а демократичната преса е пропуснала да ни осведоми за това;)

А Тома неверни.Око да пипне ръка да види.Ти като хапнеш масичка и се продрискаш не вярваш щото не си бил там като я готвят

а кажи у нас един икономически далавераджия който да не се е писал репресиран... разликата е само че у нас така и не влизат в затвора-)

Свобода за Навални. Искаме Навални президент на САЩ.

Създадоха го. Каквото можаха изстискаха от него и го захвърлиха като употребен презерватив. Чакаме Зiлiнски да го последва.

Хахахаххааха да!

Интересно как демократичния навални става председател на управителния съвет на Аерофлот и е изритан заради кражби и измами?! Сигурно е бил много кадърен демократ и с ценностите на свобода и щастие се е докопал до там. Същият като нашите демократи. Драпач за пари. Ако далай лама му беше предложил кинти и за будизма щеше да се ангажира.

Жена му се е.е по Европа със "съратниците" му. ха-ха...

Млък бе, Нахални!

А не война :)

За онзи свят!

Тоя е по-тъп и от мен!

Интересно е как хората, критикуващи Путин се оказват или мъртви или в затвора

Първо престъпваш закона и после започваш да критикуваш Путин, белким някой вземе че те отърве от Затвора... а тия дето мрат мрат много след като са престанали да критикуват Путин,а като се има в предвид що пари е налял Запада в тези "критикари" това вече наистина е интересно ;)

Те често падат също така: от лодки в открито море, от хотелски или собствените си балкони...

Няма по-тъп от теб!