Навални арестуван на излизане от ареста

Той може да получи още до 20 дни арест и глоба в размер на до 300 000 рубли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Навални не беше толкова опасен за Путлер, то Путлер едва ли щеше да си дава такъв зор да го арестува, да го шикалкави! Ако Навални беше обикновен лунатик, то Путлер нямаше да го е толкова страх от него!

Путин голям страх то тресе!

Тоя не натрупа ли вече достатъчно трудов стаж като протестър, че да може най-накрая да се пенсионира с почести в САЩ? Щото вече взе да става като нашия Йоло Денев -протестира винаги, без значение за какво

Не знам, но до сега НЯМА американец, който да е емигрирал в Россия. За сметка на това има няколко десетки милиона руснаци, които са напуснали "земния рай" Россия в посока "лошите" САЩ, Канада, ЕС, та дори и България! Прави си сметката колко е хубаво в Россия и колко е лошо в САЩ

Едуард Сноудън?

кикикики руснаците много ме кефят - няма лабаво срещу враговете на Русия ! не са като ли га ви те ли бераст ки плужец и со росо идни ге йс ки же лета.

Голям престъпник излезе тоя Навални. А на Путя айдуците с яхтите и офшорните сметки хем са чисти като момини сълзи хем пазят Рашка от танковете на НАТО..

панелни ми плъхчо, ти кат си имаш само хлебарките на демокрацията нещо те е яд, а ?

зе отрепките е важно да привличат медийното внимание - те затова са и създадени от западната пропаганда - тровят ги, бият ги, гладни стачки правят, тъй че грантоедството си е хард-мъни

Навални притежава всичко това което късата кгб-путка няма

и ти си богат - прите жава ш цяла та ми мъ жест вен ост в гъ за ти.

Явно проблемът трябва да се разреши по сталински......

'проблемът' на Рашка е разбира се Навални - без него направо ще цъфнат и завържат.

Защо за административно нарушение - затвор, макар и 20 дни? Странна система, поне за нас. Според българския ЗАНН, за административно нарушение има 3 наказания: а) обществено порицание; б) глоба; в) временно лишаване от право да се упражнява определена професия или дейност. Административно нарушение е това деяние (действие или бездействие), което нарушава установения ред на държавното управление, извършено е виновно и е обявено за наказуемо с административно наказание, налагано по административен ред.

Градацията е тъпаци, архи тъпаци, най отгоре...руснаци. Никак не е лесно да имаш нормален начин на мислене, да си интелегентен и да живееш там

Интересно е, защо русофилите в Бг се изпускат в гащите от страх и яд, когато чуят за Навални?!?! Обяснете защо бе, тролове и фенове на Бояришник.

лови дикиш при троловете - ами да взимат пример от него как да се продават. какво толкова има за обсъждане?

Искат или не кукловодите на пропагандата срещу Русия, могат или не да накарат дир.бг (както и много други медии) задъхвайки се да обяснява колко лошо се държат с бедничкия Навални, истината е следната - в Русия вече почти никой не се интересува от него.

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС, НАТО, Навални и бистришките тигри, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

статията, разбира се, не съм чел, но ти сложих плюсчето моментално, а тук и още +++

навални е популярен в Русия както Идил в Сирия преди войната - на всяко негово събитие има 3-ма присъстващи двама от които са му роднини, третият платен и 55 западни медии...

Миризлив Навални кога ще върне всичко откраднато? Постоянен адрес трябва да му е панделата, да му налагат глоба след глоба и с бой да му напомнят колко скапан материал е.

Режимът на Путин сам прави Навални герой. Ако го беше допуснал да се кандидатира за президент и получи 2-3 % от гласовете, щеше да му натрие носа. Но това не се случи. Дали пък не е, защото можеше да получи много повече?!

е те тогава щяха всичик демократични наблюдатеил да стъпят на основата, че изборите са били подправени... няма оттърване от тяхната адженда, пък и е недостатъчно умно да дадеш достъп на подобна гмеж до политическия живот защото в момента на лудост, отчаяние, тъпота избирателите могат без да искат да им дадат власт точно както стана с Милошевич, или с десните в Италия сега.

Така се налага, защото положението става неуправляемо..

Аха, да излезе от ареста и сега ще го арестуват защото е бил в ареста ! Велики са !!!!!

Страшен комунизъм върлува в братската страна! Руснаците са една неуправляема паплач, която си заслужава диктатурата! Само че и ние приличаме на тях, за съжаление!

Навални и Асандж! Така трябва да се действа с другомислещите!

Навальный проталкивает наркоту под крышей еврейского фашиста Сороса ...А теперь самое сладкое. Обе программы входят в глобальный проект здравоохранения фондов Сороса. Первая — пропагандирует так называемую заместительную метадоновую терапию для лечения наркотической зависимости. Здесь важно отметить, что саму зависимость метадон не лечит, а лишь временно убирает ломку. Поэтому терапию и называют «заместительной». И именно поэтому в России метадон входит в список запрещенных наркотических средств. Вторая программа — предоставляет доступ к такого рода «лекарствам». Да-да, вы не ослышались. Метадон успешно продается на Западе. У него там даже торговые марки есть. Навальный проталкивает наркоту под крышей еврейского фашиста Сороса Иными словами, наркоманов «снимают» с запрещенного героина и пересаживают на разрешенный, хорошо продающийся, метадон. Естественно, что сама зависимость при этом никуда не пропадает. Понимаете, да? Выходит, что легалайз марихуны — лишь красивая ширма, за которой скрывается настоящее зло — узаконенная торговля аптечным героином, которую, судя по документам, в открытую продвигает в России Навальный. А вы думали, откуда у него миллионы рублей на все эти бесконечные штабы и листовки? Напрямую в карман башляют. Метадоновому картелю Сороса нужно выходить на новые рынки. А Навальному — зарабатывать. Такой вот убийственный для России дуэт.. http://навальный.ru-an.info/новости/навальный-проталкивает-наркоту-под-крышей-еврейского-фашиста-сороса/

не сме длъжни да учим азиатски езици. Дори ако трябва - няма да е този на страна без икономика и без файда да го знаеш този език.

а азиатеца си ти с маймунската физиономия чакащ някой от козяк да те нахрани както се хранят маймуните

Така се мачка опозиция. После пращаме платената "опозиция" която е пръв поддръжник на Шаломов на стачки. А той се съгласява накрая с тях и така показваме "демокрация". Евтини КГБейски номера.

За сега не е достатъчно опасен на властта. Ако стане сериозен колкото Немцов и ще го ошушкат.. А има и вариант да е троянски кон на Путин.

Страх ги е повече от Немцов. Щото могат да го направят мъченик. За това гледат по всякакъв начин да го държат на топло, че в момента такъв морков е забит в голя на Путя... че се чуди какво да прави. Бах таз пенсионна каса която не може да издържи пенсионерите да живеят и 2 години дори. Направо да я закриват.

то и нашата е същата, ама не я закриват. Щото сме демокрация.

Немцов(полуевреина) е работил и за Ходорковски(също евреин). Самият Ходорковски хвърля на боклука всички онези, които вече не му трябват. Немцов е гръмнат от Украинските тайни служби и ЦРУ. Забравяш, че украинската му проститутка работи за евреин и има тесни връзки с лидер на "Десния сектор"(неофашисти). А защо иначе ще я оставят жива?

Как ли се чувстват милиционерите изпратени да задържат Навални - бъдещият Президент на Русия !

всички му се подиграват - било им е смешно, но не са го показвали. а ти кво, да не би де щеше да се разплачеш? заради един крадец, фрашкан с пари?

при тази агресивна и недружелюбна политика на евро-натото към Русия е естествено, че всички, които се явяват проводници на евро-американски интерси в Русия ще бъдат гледани със съмнение. Навални по-добре даже да си стои в ареста на сигурно място, за да не си изпати от обикновените руснаци. Но може би неговите американски господари точно това искат- да бъде пребит на улицата, за да го обявят за още една невинна жертва на Путин. Само си спомнете как обявиха крадец от Елциново време Немцов за демократ и си мислете за какъв светец биха обявили и Навални.

Ако беше в мурика щяха да го гръмнат без да искат полицаите още на втория път. Руснаците много са омекнали

Алексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный) е руски опозиционен политик, юрист и обществен активист. От 2013 г. е лидер на Партията на прогреса. Автор е на един от най-четените блогове на обществено-политическа тематика в Русия, като печели популярността си чрез активната си борба срещу корупцията в страната. Създава и ръководи различни антикорупционни проекти както РосПил, РосЯма и други. През 2011 г. създава организация с нестопанска цел "Фонд за борба с корупция" (на руски: Фонд борьбы с коррупцией). Фондът обединява всичките проекти на Навални и съществува благодарение на дарения, при това Навални се отказва от анонимни дарения. Навални е женен, има две деца. През 2013 г. е кандидат за кмет на Москва, подкрепен от партията ПАРНАС. Навални остава на второ място с 27% от гласовете. На 18.07.2013 Навални е осъден от съд в град Киров на 5 години затвор за присвояване на над 500 000 долара (16 милиона рубли) от държавна компания за дървесина (т.нар. дело "Кировлес"). През 2016 г. Европейският съд по правата на човека публикува решение, с което признава, че при разглеждане на делото "Кировлес" през 2013 г. е нарушено правото на Навални за справедлив процес.

на тоя от толкова арести май взе да му харесва там,точно като наште соросоджендърчета

ТОВА И ПРИ ЕРДОГАН ГО НЯМА.

Любител на какво? Грантове?

Няма го я! Ако беше при Ердоган, Навални щеше отдавна да излежава поне 3-4 доживотни присъди за тероризъм.

че има доста да наваксва. феновете му да се подготвят психически.

Сорос требует у Навального легализации наркотиков Легализация лёгких наркотиков – тема очень скользкая, но на ней можно неплохо пропиариться, а это как раз то, что нужно Алексею Навальному накануне президентских выборов. Неудивительно, что команда Навального недавно сделала заявление о декриминализации лёгких наркотиков, естественно, в случае победы на выборах своего кандидата. На первый взгляд, это не что иное, как пиар, пусть и черный, но это только если не знать больше: в своё время Алексей Навальный курировал программы «Открытого Общества». За говорящим названием должно скрываться нечто свободное и хорошее, но это не так. Это фонд небезызвестного миллиардера Сороса, который во многих странах лоббирует легализацию метадона, в якобы медицинских целях.... ...Несколько лет назад в сети появились тысячи внутренних документов Института «Открытое общество» и одноименного фонда (Open Society Institute и Open Society Foundations), которые много чего могут сказать о главном идеологе «цветных революций». Эти данные вызвали ряд скандалов на Западе, так как многое подтвердилось, а многое просто нельзя проверить. Из этих материалов следует, что с 2010 по 2013 год Сорос уделял повышенное внимание так называемому «Российскому проекту», который предполагал смену власти в РФ. За всей этой шумихой журналисты не заметили другого факта. Вдвухфайлах Open Society Foundations подназваниями «PHP work in Russia» и «Capacity building and strengthening the third sector» фигурируетимяоппозиционераНавального. Согласно этим документам, Алексей продвигает проект здравоохранения фондов Сороса (Public Health Program (PHP)). А именно – программу «снижения вреда» (заместительная метадоновая терапия для лечения наркомании – IHRD (harm reduction)) и программу доступа к медицинским лекарствам (AEMI (access to essential medicines)).... http://maxpark.com/community/politic/content/5869174

и сие, съден е за финансови злоупотреби заедно с брат му. но нека си го харесват местните му почитатели - въпрос на вкус е.

е галеник на евросъда по човешки права - който отменя присъдата за кражбите на нахални в размер на половин милион долара. момчето не си играе, работи на едро.

Абе на някой изобщо пука ли му за Навални или както там се казва? Щото на мене изобщо не ми пука. Да си се оправят там руснаците.

На тоя следващия 200 кила бой в ареста и да мирясва, да почне да работи и да се храни от труда си, не от Сорос.

сквикнал е да краде (има вече дело по тоя повод) и няма как да се труди, освен да плещи популизми.

е откраднал половинмилион долара от държавно предприятие и не е лежал, понеже евросъда го е защитил - от какъв зор да бачка, освен да лала в интернет?

В България е Същото .

той си има фонд и лапнишарани, освен енпеотата, които го хранят. чудя се защо дира не спира да ни занимава с него? има далеч по-интересни новини.

но Империя се управлява със здрава ръка! Преди да се обявя срещу навални - доста четох за него. Същото бе и за Немцов и за Ходорковски(убитите в Африка жирналисти са работили за него - хвърлил ги е на боклука,като непотребни) или оня престъпник, който нашите го хванаха(с бюлетина на Интерпол), а след като се появи с патерици в съда( по този начин се подигра с правосъдната ни система) - го пуснаха. Преди да подкрепите някого, вижте дали си заслужава или е боклук.

Жужето е свършило вече !!!

за разлика то тебе - а ти , жужето, верно си свършило.

Смехории. Пак ние се месим в чуждите дъргжави защото сме "добри", а вие не трябвада се месите защото сте "лоши".

само така се води борба със соросоидите. Кой му плаща да има и "говорителка"? Отговора е с понижена трудност.

Някакъв, който режимът в Русия толкова го ограничил, че бил учил в Англия и в САЩ, негодува срещу същия тоя режим, връща се от САЩ в Русия и прави партия с 1250 членове, и мисли, че е центърът на Вселената, за него не важат никакви закони и правила. Да, ама не! Иначе няма проблем за глобите, нищо че тоя нищо никъде не работи, всички знаем, кой ще плати.

При население 145 милиона при това. Навални е просто дъвка за журналистите. Иначе като цяло си е безкрайно незначителен. Нещо като нашия Болен-объркан човек с претенции, но и той не знае какви точно.

Щом е толкова незначителен, защо Товарищ Путин направи всичко по силите си да не го допусне до президентските избори?!

щото той сам си го направи с несавнкционираните изпълнения. толкова е просто.

Защото, Русия не желае да отваря дори тази малка вратичка наречена Навални за Соросоизма, за Америка за България и прочее помиярски мулти култи изпълнения. То е толкова просто, че не знам на тебе защо ти е сложно.

има доста спонсори, да не го мислим наистина - но дира непрекъснат ни го пробутва като жертва на режима.

Краварската паплач много жали за колегата си!!!

Путин ще умре

Тези с минусите се надяват, наистина да се окаже, че Путин е бог :)))) Естествено, че ще умре! Всички са смътни! Просто вие сте обсебени от някакво измислено величие на Путин!

нали, троле? понеже не те трият в дир.бг.

И ти ще умреш! Кой ще те помни след 5-10-20 или 100 години?

кой ще го помни след евентуален срив на дира - в раздел политика.

Руската действителност е жалка и политиците им масово са идиоти, срамно в 21век да живееш в диктатура

туй най-много важи за политиците в ЕС-то и САЩ. Болни от ишиас и дебилизъм.

Кажи нещо за България, за българската действителност, българските политици, стига квичахте над чужди паници!

Да не би да е бил на ГЕЙ-парад или в ГЕЙ-бардак. От Опозицията, него не го искат за другарче - нещо е сбъркан!

Никой не говори за гейове, докато не се появи някой истински фен на Путин...

Наистина се надявах, руснаците да свалят диктатора, заради мачкането на свободата и убитите противници и деца. Оказа се, че ще го свалят, заради пенсионната реформа и ниските пенсии... Прозаично...

надежди говежди? тебе ще те пита някой - все едно в България някого интересуваш, трол.

Аз мислех че Навални е задържан в Северна Корея, а то в братската им Русия. Защо позволяват на Ким Чен да задържа руски граждани в Русия. Май обърках Ким с Путин.

Често срещана грешка - много си приличат по действията, перченето и ръста. За да не ги бъркаш, гледай прическите - там е единствената разлика.

Путин е наистина жалко човече. Нищо чудно да убият и Навални на рожден ден на Путин. Не го познавам, но явно е доста смел човек!

има блог в тубата, говори като за малоумници - ще ти хареса. баш за тебе е.

Май ти си бил там, та знаеш, дебил!

Руската действителност е жалка и политиците им масово са идиоти, няма какво да науча от тях, най-много да затъпея, като теб...

ами да, слушах го в тубата - що, ти нямаш ли достъп до ютуб? кефи ме как се пенявите тука за вашия човек.

ройтерс правят ли разлика? купих си кърпички, за да си поплача за енпео-фаворита навални.

твои хора - дръж се стрелочник.

го разкарват като маймуна,за назидание на останалата сороска сволоч

Гледай скоро да не дойдат и за тебе, цървул малоумен.

Кой, СОРОС ли ще дойде?

дойдат,при нас такъв е обичая мъжко дупе не е.......м,но може заради соросите да се прежалим и да ви изпраскаме яко че даже и клипче ще ви направим,за спомен да си имате в жалкото си скимтене

Е, тебе вече са те изпраскали , толкова си прост, че няма накъде повече. То от червен гъз акъл да търсиш си е загубено време.

Аз правя над $ 7k на месец, работещи на непълен работен ден. Продължих да чувам други хора да ми кажат колко пари могат да направят онлайн, затова реших да го разгледам. Е, всичко беше вярно и напълно промени живота ми. Това е мястото, където започнах.........>>>> Ecash10.COM