НОИ прави справки по телефона и е-поща

Информация за парични обезщетения за временна неработоспособност - болнични, майчинство и други дейности, извършвани от НОИ, могат да се получават по телефона, интернет, имейл или на място.

Обратно в новината

Коментари - НОИ прави справки по телефона и е-поща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от 3 месеца нямам майчинство какво става как да се свържа с Ной като телефоните не отговарят постоянно са в техническа неизправност ми обадете се да ви ги оправят бе хора мога да ви съдействам баща ми работи в БТК знаете ли как се гледа бебе 3 месеца без доходи ??? отговорете ако вие сте на мое място какво ще правите

Искам да попитам от 2 месеца не получавам болнични,защо не се превеждат?

Пенсионирах се през 2013 г на 60г и 8м за изслужило време и старост.Отпусната ми беше пенсия от 223.51лв.на база стаж 36г 1ми29д.След около месец открих,че имам грешка в трудовият стаж,нъдето служебното лице в едно от УП,което беше за 3г беше написала ,че съм работила на 4 часа.Поправих сама тази грешка като наново извадих УП и го представих в НОИ Ст Загора и какво се получи пенсията ми се намали и стана 203лв и 45ст.Питам се сега при това положение бих ли могла да се откажа от трудовият ми стаж който надхвърля 34ги8м за да ми се повиши малко пенсията Трудовият ми стаж е 37г7м и3дни.Моите уважения.Моля за компитентен отговор, за което предварително благодаря.

днес 5.11.2013г ще бъде ли направен превод на майчинство

Здравейте ,моля да ми отговорите защо още не са ми изплатени болничните! Нали минах ЛКК и се доказа ,че съм оперирана ,а вече 2-ва месеца нямам превод-ЗАЩО?

как може да се подигравате така с хората който си плащат редовно здравните осигуровки,а ромите да ги облагодетелствате!!! ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!

искам да знам на коия дата се отпоска болницните или са пуснати *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Здравейте ,моля да ми отговорите защо още не са ми изплатени болничните! Нали минах ЛКК и се доказа ,че съм оперирана ,а вече 2-ва месеца нямам превод-ЗАЩО?

zdraveite az sam vav mai4instv i za mesec dekemvri 2009 i za mesec ianuari nesa mi preveli mai4instvoto za dva meseca

Това са пълни глупости. И до сега имаше опция да си провериш колко и кога са ти изплатени болничните, но от два месеца страницата им не работи. Пак ще пием по една студена вода.

Е това вече е дългоочаквана новина Остава да кажат колко процента от раздутата администрация и по териториалните дирекции ще съкратят. Дано най-после МС осъзнае, че и оттам могат да влязат пари та държавата да се разплати и особено с дребния бизнес за извършени услуги към държавни предприятия. Та нали тези хора трябва да плащат ДДС, а пари не са им превеждани, а са в графата на търсени от данъчни и с неплатени здравни осигуровки!

Госода от НОИ защо не сте дали на всички пенсионери тоя ПИК,пак ли трябва да ви се ПОМОЛЯТ-той е личен,а НОИ не ви е бащиния.

Оказа се, че за да изпратя запитване по електронната поща трябва да имам електронен подпис, така че, пак никакво улеснение не са направили за гражданите само приказки!!!!

Пак ще дават малки пенсии и помощи, но сега вече ще ни съобщават по телефона и чрез и-мейл, че са малки. Културно риишли !

Светле, а как НОИ да разберат дали си Светла или Светлан, освен с електронен подпис!