Националният съвет на СДС даде мандат за преговори с ГЕРБ за евровота

В листата ще има двама кандидати от синята партия, като единият ще е на избираема позиция

Обратно в новината

Коментари - Националният съвет на СДС даде мандат за преговори с ГЕРБ за евровота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи път от много години СДС имат възможност за много силен ход и това не е коалиция с герп. СДС все още има потенциал да движи процеси. На герп може и да им приседне тоя залък, много си повярваха.

Румен Христов да получи номинация за участие в листата на Герб като част от ЕНП не е най кофти вариянт на фона на това че сами не могат да прескочат бариерата защото тя е дори още по висока от парламентарните.Има хора които биха подкрепили кандидатура на СДС като по малката злина от Герб.

Това добре, ама само да ми припомните СДС кои бехте?

На кой файтон на Слънчев Бряг си правят заседанията ?

правило да държиш враговете си по-близо дори от приятелите, и както е казал още Омуртаг - направи ги твои хранени хора. Такива в ГЕРБ - дал бог ! Двама - трима повече, по малко, какво му е ! Еееех, широка по руски е душата на Бога наш, обича ви всички !

С тези си действия СДС приключи политическото си съществуване и окончателно премина в небитието....

като един истински Божи помазаник вече върши нови чудеса и реанимира политически трупове. Или Герб е много закъсал, или толкова му е акъла. И защо решенията се взимат без "сивиОт кардинал" ЦвЦв ? Да не е поискал пък той политическо убежище в САЩ ?:)

СДС, знайти ли какво ши стане Бойко ши ва вкара в парламента и вии ши почнете го плюйте...кът оня циганин - Рамаданчу

добре бе гарга ма ти какво предлагаш ма да стани

СДС не ви ли е срам! Каква коалиция сте - Бойко да ви вкарва в европарламента

Хиените докопаха кокала!

СДС- гладна кокошка просо сънува. Всяка политическа група излъгала избирателите си ще изчезне от политическата сцена. ГЕРБ ги чака същото. Отрицателен вот.

Герп и сдс Батак аго, няпсан шашардък, хепси националист булгар, гепи, цапцараш

Турчинът може да не ти помогне, но никога няма да ти стори зло, а БЪЛГАРИН СРЕЩУ БЪЛГАРИН, ЗЛОБНИ, ЗАВИСЛИВИ,

Потъва кораба титан-седесе. Резил. По-добре турчин отколкото комунист, при сдс, от стая на стая на нас без партийните, а тя другарки от бкп-сдс-герб, при герб същата тая другарка(не Нинова, тя е умна..), а друга от някоя си, сега сложете т. Знаме, гьон сурат на такива им казвам аз, а сега реве, че... А народа отива и напуска. Другрке от герп напуснаха, измря народа от вас, приватизирахте с Костов и герб и сега пак заедно да спасяват умиращата фабрика, къде младостта си дадохме. Нинова не я познаваме, за хора, които не познаваме не пишем, но е мъжкарка, Елена Й. Супер готина, умни и двете дядо попе и от герб има, но проблем имат голям... Всеки свобода, кой кол,

едно време бе върла СДС-арка и дясна ръка на Иван Костов, дето на 28-годишна възраст, с още 27 души участва в дружеството, приватизира „Техноимпекс“ , след това при Станишеве е зам. министър на икономиката и енергетиката по външноикономическата политика, при което отговаря и за държавния резерв; търговията с оръжия и офсетните споразумения, свързани с доставки на армията. Нинова става председател на Управителния съвет и на две стратегически предприятия – „Международен панаир“ Пловдив и на „Булгартабак Холдинг“ АД.[ С една дума всички СДС ари са все баш ДСари и днешни върли БСПари, та за това не могат ада си поделят властта с другите дето все бяха върли БКПари!

" Вторични суровини"!!! Ще ги претопят за 0 време.След това други ще се преиминуват,като такива.Не,че бяха цвете за мирисане,но поне за идеи плящотеха.

Браво СДС.........Винаги (от 30 год.) съм вярвал, че един от вас ще е на избираема позиция!!! Митингите навремето дадоха огроооомен резултат и тласък СЕГА :))))) ВЗЕМЕТЕ СЕ СКРИЙТЕ ВДЪН ЗЕМЯ НЕЩАСТНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Браво на СДС. Това беше най-правилното решение. СДС и ГЕРБ ще унищожат корумпираните от БСП милионерки и офшорки.

и аз съм дядо и на години, но се държа. Не съм толкова изпрекал. Вземи мерки, пийни една малка няколко пъти да се развеселиш !:)

Днешното СДС е най-каръшката партия. За когото се закачи, със сигурност ще е губещ.

Тази организация, която събираше 100 хилядни митниги на Орлов мост за да се направи демокрация в България, клекна на мутрите яхнали дясната идея и овладели механизмите да управляват България с лостовете на капитала! И сега какво - демокрация на капитала! Хората пак роби на труда, но вече во век и веков! И платени клакьори за мутрите - дал бог! Най-големият им варг е опозицията и така, ще печелят винаги, като има кой да им вярва или просто да си взима дребните парички.

"От всички обаче най ми е жал за СДС... Тия хора пак си купиха фабрика на 9 септември.", цитат- Весислава Танчева

Скоро ще разберат че няма да имат нито едно ИЗБИРАЕмо място щото игерб ще бъдат пометени такова падение за десницата не е имало

Какво падение низост и абдикация на синята идея -тия които трябва да се борят за демокрацията сключват чудовищна сделка с дявола те с диктатора а ние чакаме да се появи дясна синя формация която да го отстрани колко ниско може да падне не само един човек но и цяла формация със славно минало Желю в гроба щеше да се обърне а Стефан Савов а другите блато е това

има такава дясна формация-Демократична България!!!

Категорично НЕ на европейските избори,няма да гласувам, кога са питали дали искам в ЕС ? Ако беше с референдум , можех и да се съглася с преобладаващото мнение

Няма избори на който да не съм гласувал за десни -дали СДС, ДСБ ...очаквах все нещо ...най -после съм свободен, разбрах ,че в тази държава всичко е умряло и въобще не ми пука какво се случва -ей това е щастие

не си сам !

То оставаше и да не даде мандат. Това им е единственият шанс да изпълзят от нафталина.

Не това е ритуалното им самоубийство запомнете ги кои са там

Бате, много сме гладни бе, бате!

Националният съвет на СДС, състоящ се от 5 човека даде мандат за преговори с Герб, на пазарлък да им се дадат 2 места на евроизборите!!! Браво отлично и срамно!!!

За два сребърника продадохте идеите на Левски и Ботев на новите, лакомите и престъпните гробарски комунисти!

Този ход на СДС е като да си купиш фабрика на осми септември 44година.

хахаха ++++++++

Наши момчета коневичарчета няма да ги оставят да мрат от глад я. Господарят ще ги уреди пак на хранилка при ББ

кой как да спечели евровота на българският народ но..... Но я да кажат какво направиха за да защитят истината всички български евродепутати и политически партии когато през 2008 г. Европейската комисия, чрез заместник председателят си Франко Фратини, изпрати искане за обяснение от българските власти какви мерки са предприели в отговор на "смъртните заплахи4 и "ксенофобските прояви" в българските медии срещу изкуствоведката Мартина Балева и колегата й Улф Брунбауер от Берлинският свободен университете, които през 2006 г. най-безочливо се подиграха с паметтта на жертвите от Бташкото клане и най-нагло и безсрамно се подиграха с историята на нашия народ като обявиха исторически факт за мит?! Защо, допуснахте през 2008 година ЕК да ни унижава и обругава при това криейки се зад подписването от нашата страна на директивата "Телевизия без граници" и най-безцеремонно да застава на страната на двама които се подиграват с цял народ и какво направихте за да отстоите думите на президентът Г. Първанов, екс президентът П. Стоянов, изтъкнати учени, общественици и историци?! Отговорът е че не направихте нищо за да защитите историята и националната чест на българският народ! В замяна на това 10 години по-късно родните ни евродепутати и представители на управляващите и опозиционни политически партии отново се изгавриха с българският народ като най-безцеремонно, криейки се зад борбата срещу насилието над жени, се опитаха да ни изкарат народ от мъже -изверги които бият и тормозят децата и жените и да ни принудят да приемем антиприродната и античовешка по своята същност Истанбулска конвенция, чрез която превръщайки децата ни в аморфна полово , от там и нравствено безформена маса от консуматори, с което изцяло да заличат от земята не само историята, но и самият български народ! Каква нова гавра ще измислите в новия ЕП и с какво ново ще се опитате не само да ни унижите, но и да ни унищожите!

СДС разграби държавата с приватизацията. ГЕРБ довърши разграбването като приватизира всико което бе останало и взе близо 20 милиарда заеми Сега съвместно ще предадат властта на страната в чужди задокеански ръце. Ръцете на чичи Сам.

и двамата ли са съгласни?

Още една много основателна причина да не гласуваме за герб.

Това са новите изтривалки на Бацето. Пишман-кандидат суджуци.

Браво на тях, бързо ще се внедрят, яко са подготвени, макар и малко на брой, ще се окаже, че те мълчаливо действат.... Скоро ще се разбере...

хахахахахаха нема такава държава хахахахаха баси цирка. В Брюсела отделят звучно газове с гъ.овете си тук се оси.ат.

Националният съвет на СДС даде мандат за преговори с ГЕРБ за евровота / dir.bg  Че то СДС се състои само от националния съвет.Това не е партия ,а просто един файтон хора.

герП ще погребат всички, в това им е силата, а ДПС ще погребат герП ... Има една мисъл - с приятели като тези, врагове не ти трябват.

...ха-ха-ха---- Се-де-се-се-де-се.....се...де...сееее.... ама тава бе преди 30 години бре.... Днес един умрял е подал ръка на един ....умиращ..... Ха-ХА-ХА-ХА-ХА............. БЛАЖЕННИ СА ВЕРВАЩИТЕ .... ХА-ХА-ХА

всички където им не изнася само мецат а това са другарете които може да са и трети

Колко много помияри искат да яхнат изтънелия врат на Ганчо. Днес и Витков и някакъв дебелан от групата, те също искали да стават евродепутати. Услади се на свиркаджиите по 1 милион субсидия, за този, дето духа. След изборите ни следа от тях, париците искат време, за да се похарчат. СДС даже не заслужава коментар, те са самото дъно, жалки и готови и с дявола да се съвокуплят за единия кокъл само....Какъв жалък панаир...

Не може да се отрече талантът на борисов да унищожава политически опоненти !!! Като питон ги задушава :((( Комунисти , седесари , фашаги , всички припкат до него и мафията , която е изградил заедно със сокола от анадола :((((

Поредното доказателство,че са едни и същи.

да бе , толкова усилия от ;партията на народа ; , да затрие Народа , то какви ли не експерименти не преживяхме в името на ДЕМОКРАЦИЯТА ,а на практика пак ни управляват олигарси по същия комунистически мутро-милиционерски модел

":ОХ МОМЕ, СЕГА ЛИ Е ВРЕМЕ ЗА СВАТБА"???

Седем поста No comment

В устата на усмихнатото лъвче от 1990 г. трябва да бъде добавен пожарникарски шланг. Казвам го като основател заедно с Дончо Папазов на СДС в Казанлък на 8 януари 1990 г. Тъжно ми е да го споделя, но Корнелия Нинова е единствения адекватен човек в нашата затъваща държава.

Kalin

СДС са три букви без съдържание вече бая години.Даже незнаех че имат и председател че и някакъв съвет.Същото важи и за отлюспилите се от тия три букви и те са минало невъзвратимо.