Коментари - "НАТО: Защото сме по-силни заедно“ ще бъде мотото за 20 г. членство на България в Алианса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ни показвате слабоумната екскурзиянтка от с. Хаджидимово и кандидат малоумна премиерша. Пропаднала държава

Не сме станали по-силни заедно за 20 г. членство на България в НАТО, тъй като условие за членството трябваше да нарежем на скрап нашето съветско въоръжение тъй като не отговаряло на американските и натовски стандарти, а ново на тяхно място още не е доставено. Сега в НАТО нашата армия е в много по-лошо състояние отколкото преди това относно въоръжението.

От кого сте по-силни, бе дебили? Русия ви мачка като хлебарки. А ако се включи и Китай? Даже спомен от вас няма да остане.

А дали тези хора/жени са чували притчата за Кан Кубрат и дали са виждали какво пише на сградата наречена Народно събрание /сградата и символиката са си много хубави, заради помещаващите се към момента едноклетъчни организми се отнасям с неуважение/? Мили мои, даже през комунизма не са си позволявали да ни карат да славим каквато и да било международна организация преди да кажем какво мислим за БЪЛГАРСКИТЕ организации, символи, съюзи, гербове и т.н. Г-жа проекто-министър-сглабката-председател обаче не съм я чул в нито едно от амплоатата, в които се изявява да говори за БЪЛГАРИЯ като водеща в нейната мисъл и дейност /дано да има мисъл.../. България е дума която не едни устни на умиращи за родината войници, майки, обикновени хора са промълвявали в последния си миг изроди нещастни! НЕ НАТО, НЕ АЛИАНС, НЕ ЕВОАТЛАНТИЗЪМ!!!!!! БЪЛГАРИЯ ХАЙВАНИ ТАКИВА.

ОЩЕ 200 ГОДИНИ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ БРАВО

Едните преди измисляха тъпи лозунги за ссср, тия сега измислят тъпи лозунги за НАТО. Българите сме едни прости крепостни селяни благодарение на продажните ни управници.

Ако НАТО не преосмисли изобщо своето съществуване ще предизвика последната в историята на човечеството световна война.

Яката сила баце

Пак ли мара и габриел... Спрете я тая кугха лейка най-после!!!

"виждаме какво означава за тях България - член на НАТО и как да бъдем по-силни в днешния свят на предизвикателства" Много манипулативно изказване. От конкурс за "мото" до хей гледай за младите какво значи България, И в частност НАТО защото България е част от НАТО (което ще рече че каквото се отнася за България това и за НАТО). И реално за какво е необходима тази изява? Да не говорим как "новото" мото е копие на мантрата "по-силни заедно", която всеки повтаря все по-често в последно време. Все едно всички имат притеснение, че не е точно така!? хахахахха А отделно колко силно е това НАТО след като заеба Афганистан. Който 30-40 години се демократизира и така и не успяха да освободят от пещерните хора (талибаните), които не само си го върнаха без грам съпротива, но и ООН им изплаща РЕПАРАЦИИ, о извинете имам предвид парични помощи (защото демократичният лидер избяга с парите на нацията си). Ако едно нещо е демонстрирало НАТО за силата си, е че без САщ на предната линия за нищо не става съюза. А САщ яко натискат ЕВропа да вземе и да нападне Русия!?!?!? хахахахха

Натуту е от 1949, Варшавския договор е 1955. Варшавския договор го няма а натуту тая година ще чества 75 години. След 20 години членство, в нашите натовски складове може би има толкова оръжие колкото злато във Форт Нокс.

На Мара простотиите !!!

В Устава на НАТО е записано, че държавите могат да напуснат Алианса не по-рано от 20-годишно членство! Тоест България ИМА ПРАВО ДА ПОИСКА ПРЕКРАТЯВАНЕ на Договора с военния съюз! След като са минали точно 20 години от 29 март 2004 г.! УВАЖАЕМАТА ГОСПОЖА ГАБРИЕЛ Може ли да изброи поне 3 или 5 ползи от членството в Алианса - КАК СЕ ПОДОБРИ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ В НАТО?! Защото НАТО е България и България е НАТО, нали така. Та как се подобри битието на българите във всички сфери на обществения живот - здравеопазване, образование, икономика, бедност, раждаемост, смъртност, безработица, изтичане на мозъци, опустяващи стотици населени места, и българите прокудени от България - колко милиона са за 20 години?! ТОЕСТ РЕЗУЛТАТИТЕ ВЪВ ФАКТИ ОТ РЕАЛНОСТТА, БЕЗ ДА СЕ ЛЪЖЕМ.

Много социалистическо ми звучи, някакси тоталитарно...

Няма нищо по-представително за военен алианс от група ученички и жени на средна възраст, които не подлежат на мобилизация да ни обясняват защо мъжете трябва да умират по прищявка на политици неможачи!

Интересно, говори се за НАТО - военна организация, а на снимките виждам само жени! Какво е това безумие, отново на Габриел измислените кампании.

Пропаганда и бъдещите патки с пробити, западни идеали.

Най големите джендъри в натото са Плевневлиев и Паси

НАТО-фашистки алианс ,АГРЕСОР ПРЕДИЗВИКВАЩ КОНФЛИКТИ И СЕЕЩ СМЪРТ

Някой да е видял Мария Габриел да свърши нещо за България? Освен че сама разправя, как ходила по посолства на САЩ и ЕС да пита за избори тук. В чужди посолства ли се решава за избори тук? Къде е прокуратурата да им повдига обвинения за предателство?

В България освен 50-100 човека,няма друг,който да харесва.

Мария Габриел обяви Националната програма с инициативи - ще духа 20 дни безплатно!!!

Лелеее, колко много жени-НАТО-вки.

На снимката виждам само жени. Те ното ще ходят на война, нито им пика за НАТО. Просто красиви думи без реален смисъл, а после някой друг ще мре.

Габриел няма ли да започне да се занимава с нещо, което има смисъл и значение за българския народ и държава?!?!? Оправи дигитализацията (като я включаше като дума във всяко изречение по два пъти). Оправи външната политика, за което македонците обвиняват в дискриминация България за нарушени права, сега се е заела с вътрешната политика и конкурси за лозунги, за НАТО естествено. Дори с лозунгите започва от чуждите, а за българия ако остане време. Предлагам конкурс за лозунг: "Народната любов към уравляващите", за да рзбере как българите приемат решенията на сглобката и нейните конкретно.

Диагнозата е една: Шизофрения!!!

На последната стъпка към Национална катастрофа. Иновиращите мисирки иновират иновационните занулители на Родината. Яко Давос инициативи. Давос мисли, че понеже ни показва женки, няма да ги разстреляме. ХАХАХАХАХ

Един въпрос- тия моми и лелки знаят ли от коя страна се държи пушката или я бъркат със секс играчка. Марийчето, тази госпожа без знания за нищо да не се занимава с неща, които не са и ясни.

Голям смях ! НАТО отдавна трябваше да е на боклука ! Тези деца да бяха прочели устава за учредяване на НАТО за да разберат колко е безсмислено деянието на Гаргамел !

НАТО трябва да знае,че според историята,в който съюз влезие България,той задължително се разпада.