Коментари - НАТО смята да струпа голямо количество техника и до 300 000 военни на източния си фланг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започва се ... гответе се

Кой Че плаща?

вмирисани долни кравари.стойте си у собствената кочина

Ай честито

Ами не - нато струпва тези войски не за да спре Русия, а за да влезне в нея ! Русия няма абсолютно никакво желание и интерес да влиза в други държави освен украйна, където имаше геноцид срещу Руското население ! Така че с този изтъркан лаф - струпваме войски, за да ви пазим от ... нещо което го няма, но можело да дойде, вече не минава ! Не познавам истински Българин, който ще се бие срещу Русия ! А нивото на евроатлантиците е изключително ниско и не смятам, че интелектуално са способни на нещо друго освен предателство за пари !

Мирие на големи поръчки към военните фирми на сащ. сащ винаги са се хранели от война.

И никой не говори за преговори? Тотални идиоти....

Как?

Да си дойдем на думата. Евроатлантици - стягайте багажа, Коледа ще я карате на фронта или при кралица Елизабет втора.

Въпрос към военните експерти:щурмовакът на снимката защо го мажат с боя?За да не лъщи ли?

Скоро май България няма да има излаз на Черно море...

и най-вече много парииииииииииииииииииии.

С радост чакам да ме мобилизират и да ми дадат оръжие. Веднага се захващам да избия след това всички родни предатели през последните 33 години, като започна от главите на ламите.

Някой беше казал Хич няма да разберете как ще се озовете във война

Преговорите приключиха със заповедта за арест за руския президент. Връщане назад няма, Западът и Украйна ще играят мача до края

ЧАКАМЕ МОБИЛИЗАЦИЯ И ПОЛУЧАВАНЕ НА ОРЪЖИЕ! ПОСЛЕ ЩЕ РАСТРЕЛЯМЕ ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ, ПОЛИТИЦИ И ПАРЛАМЕНТАРИСТИ!

като се насере от страх да не му личи много

Първо ще бъдат мобилизирани копейковците в България и ще бъдат изпратени в Бахмут за да може страната да се отърве по най бързия начин от националните предатели.

Да пращат повиквателни на Евроатлантиците, Ивайло и Христо да стягат мешките!

До сега четяхме и гледахме филми за ПСВ и ВСВ, май ще бъдем свидетели на Трета !!!

Ха хаааа не бях забелязал

Ще предоставя дамаджана, анцунг, черешово топче, носталгия по социализЪма и сборник разкази от Правешкия Тъпанар !

Това няма да спаси НАТО от капитулация и разпускане.

Така е, само че ако не бяхме в НАТО!

Още чакаме норвежците да съсипят българския ген !

Е за ко си живял иначе?

Време е русляшките гниди да си го получат!

Не ти разбрах пиянската ''мисъл'', вата. Пиши по-грамотно.

По принцип няма нужда. Ама като гледа как белите се мажат, и на него му се приисква. А не върви да му кажат "Ни мой, ти и без тва си църен", защото ще е проява на расизъм. Затова - толерастия и либерастия преди всичко!

вторият ешелон ще е от германия, а първият? от страните които байдън обяви за предна отбранителна линия на нато и сред които е България?

Колко жалко че толкова много педераси ще трябва да бъдат анихилирани.

Не! Просто няма да има България и прости българи! Ще има обаче Просто Киро, Просто Ицо и Просто Бойко/ Лойко, да кажем в Канада! А територията просто, ще бъде Източен фланг!

Къде са дянаха тез чертежи Да ги носим на фронта Туй де фърчилата

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) това :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) путин :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ли ти :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) го :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) каза :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) малеее ше взема да пукна от смях! такава смешка не бях чел от много време! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ами ще стане както на девети септември 1944. Посейте сега обаче повечко цветя в градинките.

Па като искаш да убиеш някой, купи си оръжие!

Какъв фарисейски трик, "възпиране", ама дайте войници и техника и после хоп в Украйна. Мазни еврейски номера!

Хубавото е, че ще започнат от теб.

Ще умиргат много руснаци и русофили явно.

Тъмните украинци ги избелват за да не дразнят нацистите

По страхлива сган от копейковците няма ако бяха малко мъже а не обикновени п-тки щяха да заминат да се бият като доброволци при Вагнер а не седят на дебелите си задници и само да се оплакват че даваме оръжия на Украйна.

"Колкото повече изпратят - толкова повече ще убием". И въпросче: я познайте колко американски граждани ще има сред тия 300 000 пушечно месо? А представители на страни с малоумни политици като нашите?

Нали сме ги платили, пък може да се окажат в Украйна !!!

Всъщност, докато НАТО, а и КИТАЙ правят маневри, Русия няма да може да насочи всичките си ресурси в Украйна. Примерно в ГЕЙЩАБА на ПУТКИН ще искат да подържат изправни минимум 100 изтребителя в КАБАЕВГРАД/ бивш Кьонигсберг. Демек - няма да рискуват с лека ръка да пращат авиация в Украйна, щото ако укрите унищожат самолета и убият пилота, после няма кой да спира натовските самолети Същото важи и за китайските самолети. Ще трябва да подържат в бойна готовност бая самолети. Освен всичко друго на САЩ им е точно известно къде Русия държи ядрените си бомби. Бившият министър на отбраната на Русия СЕРДЮКОВ избяга в САЩ Нали не мислите че ЦРУ не са го разпитали най ама най -подробно.

Леко по леко ни подготвят за 3-та световна..ЖАЛКО НО ФАКТ

Ще мачкаш таралеж с голия си задник и тогава ще ти се изяснят много неща

Педерасче, не ми ползвай никчето че ще ти разпоря със шутове дупенцето.

Кви чертежи? Кви пет лева? Бития бит, евания еван. Пий си чашата с вода.

Каква еротична фотография. Успешно романтизиране на войната. НАТО ей, надървихме се от кеф начи. Ще трепем ватници. Реално: Единствените с достатъчно топки и лудост изпогинаха на фронтя. Това бяха украинците. 300 000 джендери със съдрани задници от безсмислени процедури и проекции от които под 10 процента ще имат реален ефективен контакт с противника. Ще ги отнесат като пилци. Руснаците гинат, ма тва не са ви ЛГБТКЮ пиленцата лапачи от НАТО, а само артилерията да хванем и НАТО е офлайн. Това са думи на професионални военни с доказана кариера в американската армия. Не някви опорки на руслямците. От там битка в градски условия е възможно най-ужасяващият сценарии във война. Никой няма да чака НАТО нинджите да се наконтят и да скочат към перемогата. Процедурата на фронта е: Зариване с артилерия, дронове със снаряди, помилане с танкове и чак тогава ватниците идват да изринат остатъка. Аз така да питам НАТО: Къде са ви танковете? Къде ви е артилерията? Или още живеете в илюзията, че някой ще ви пази спътниците и дрончетата ако влезете в Украйна? Нищо, те ватниците нямат хора, нямат оръжия, примитивни са, нямат ПВО, нямат РЕБ, не им работят фабриките 24/7, нямат евтини ресурси. Въобще Слава Кокаине. Банда престъпици банкери са решили да занулят тотално Европа и да я превърнат в руини.

Важното в тази "новина" е, че НАТО ще възпира руснаците да не излизат "извън Украйна". "З"богом Зелено кокаиново джудже, "з"богом укропитеци - нацисти, "з"богом Укросвинеферма.