НАТО ще очертае "път на реформи" за присъединяване на Украйна, но без график

Американският президент Джо Байдън ще се срещне с украинския президент Володимир Зеленски във Вилнюс

Обратно в новината

Коментари - НАТО ще очертае "път на реформи" за присъединяване на Украйна, но без график | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зеленски е бесен след това шамарче.

от руското посолство ли ти казаха..ха ха ха ха ха

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ. Добре дошла на Украйна при добрите...

Те така и краварите си самозатриха фалшивия долар. Сега остава и тази фашистка клоака да де самозатрие. Та за малоумните: Когато започнеш да нарушаваш собствените си правила ти остава само да го издухаш за последно.

Чакаме средния пръст за хохлите

Иска в НАТО. Прави реформите и влиза. Това е положението. Путин сам в ПутССР 2, но без Украйна, частично само с Беларус за сега.

Как може вассала на ФАЩ да е независима Де ви копат такива малоумници а???

Краварене демонократи са си направили фабрики за олигофрени из цела Еуропа.

ти какво си помисли че като Путин избива цивилни и деца ще искат съюз с руската педарация ли..ха.ха азиатски наивник..ха.ха ха

Но да спрат да изнудват света за пари и оръжия. Никой не им е виновен, че са в лоши от отношения със по-големия си съсед( с ядрени оръжия)

Просто първо ще разчистят минните полета с високо качество касетни бомби и като си върнат територията с Крим. Тогава ще направят реформите и влизат в НАТО. Добре дошли!

Нищо няма да върнат.Или ви се иска ТСВ .Да не мислите ,че ще се скриете?

Да очертаят път ма реформите които водят до разпад на това безумие НАТО ! Да видя тогава Паси с какво ще се хвали !

Ще се хвали Паси.

Пуси ли хахах

Както винаги излъгани Ще ги вземат но незнайно кога

А Русия сама. Северна Северна Корея.

Къде да влизат бе Оли? Ти прост ли си или тъп. НАТЬО е за малоумници. Една камара импотенти се напъват с всичко де що имат и па им напълниха задниците.

Вакумът в главата ми говори, че Русия два пъти ни е освобождавала и ще ни освободи за трети път.

Сакън! България е перла в короната на Танне Тюркие!

Новините от България свършиха ли та само за Украйна и НАТО са?

За другото не се притеснявайте. Ние ще произвеждаме оръжия, които вие ще купувате и ще ви пазим… С поздрави, НАТО

врагът е навсякъде!

Англия довежда османците през 14 век и 500 години си върти алъш вериш с Високата Порта. Историята се повтаря. Унищожат ли Русия ние сме следващите.

Това е риск, който с радост ще поема.

Ами ти отдавна си го поел, целия....

Министерството на отбраната на Руската федерация съобщи, че по време на войната в Урайна са ликвидирани 4845 чужденци, воювали на страната на украинската армия, предава "Интерфакс". "Към 30 юни надеждно е потвърдено унищожаването на 4845 чуждестранни наемници в хода на военните действия, по-голямата част от които са от САЩ, Канада и европейски страни“, е съобщило руското министерство на отбраната. "Още 4801 чуждестранни бойци избягаха от територията на Украйна, след като се сблъскаха с отношението на киевския режим към тях“, се посочва в доклада. Според Министерството на отбраната на Руската федерация "днес в редиците на въоръжените сили на Украйна продължават да действат 2029 наемници“. "Общо от 24 февруари 2022 г. 11 675 чуждестранни наемници от 84 държави официално са пристигнали в Украйна за участие във военни действия на страната на Въоръжените сили на Украйна. Най-голям брой наемници са пристигнали в Украйна през март-април 2022 г., но след първите понесени загуби, динамиката на тяхното пристигане рязко намаля“, са допълнили от Министерството на отбраната. "Най-многобройни са групите от Полша (над 2,6 хиляди души), САЩ и Канада (900 и повече души), Грузия (над 800 души), Великобритания и Румъния (по 700 и повече души), Хърватия (повече от 300 души), както и от Франция и от контролираната от Турция част на Сирия (по 200 или повече души)“, са посочили още от министерството.

След като Турция се спазари да стане член на Европейският съюз в замяна на членството на Швеция в НАТО, явно Ердоган знае кой комяндува парада и в ЕС, в дневният ред на самита за обсъждането на подробностите по този въпрос са предвидени 4 часа... а за Украйна за почти същото са предвидени 2 часа, или Байдън вече е наредил какво да бъде прието или нищо няма да бъде прието по отношение на Украйна, все пак за 120 минути не само че трябва да се изкажат 31 човека ами да има време и за гласуване;)

Ропейкин, Корни и Мунчо незабавно да спретнет референдум за мир и да обяват война на НАТО.

според САЩ украйнците са взривили Германската собственост, наречена северен поток? НАТО как ще опазва собственостата си от не НАТОвските държави?

Ох, вие първо оправете хаоса и мизерията в Русия, после се грижете за чуждите държави.

Хаоса и мизерията е в главите ви

Свобода на България от руските служби, свобода на Украйна от руските бомби, свобода на света от Руската Кочина!

Както виждам козяшкият тролетариат вече е поел "пътя"

Щеше да се радва днес!!! Москва е в гроба!!!

И той вторият мандат го изкара като байдън. Така че във всички случаи щеше да е весел.

SirBob

Явно си на много тежки субстанции. Руснаците успешно спират "контранаступа" - явно от гроба.

Путин е голямата работа! Излъга руснаците, че НАТО ще ги напада, а те си умират от страх, изграждат колективна защита и се молят Украйна да ги защити от агресивната политика на Русия. Такъв велик политик и държавник заслужава да надживее страната си.

Значи според теб потоците пари, оръжия и наемници от САЩ и техните васали от ЕС към Украйна, са лъжи, така ли?!

Само проверявам нивото ви на простотия. Нищо лично. :)

Долу Путинската Империя на Злото!!!

реколонизация, но този път колониите сме България, Балтика, и Украйна уникално малоумие е това което се извършва от страна на политици избрани от малоумни хора

Русороб Патриот Няма. Запомни това и марш в Кочината Русия!

абе стига с тези малоумни доводи.... от къде накъде аз ще съм русроб, да не съм учил в Москва като Тагарев... роба си е роб дали на САЩ или на Москва. в момента ни продават на САЩ за роби

Действаха активно в Украйна! Прекрасен пример е министър Тагарев! Нашата братска подкрепа доведе до Майдана!

Най-противното същество в България в момента

"зарад Русия я има България" Типично изказване на русороб-дебил с промито съзнание. Ние българите преди 1000 години създадохме държавата Киевска Рус (днешните Украйна, Беларус и Русия) като им дадохме азбуката си, литературата си и религията си. Без средновековна България "Русия" днес нямаше да съществува, тя е наше творение. Затова руснаците трябва да са ни благодарни вовеки веков, а вместо това те отново се опитват да ни превърнат във васали. Но ние сме горди българи, знаем си историята и какво сме дали на света, и НИКОГА повече няма да допуснем руско робство в Майка България. Толкова по темата.

Германия преразглежда ролята си на пасивен член , а Франция от стратегия за национална самостоятелност преминава към активно участие в операциите и помощ за Балтика , Румъния , България и Украйна! Ротфронт!!!

реколонизация, но този път колониите сме България, Балтика, и Украйна уникално малоумие е това което се извършва от страна на политици избрани от малоумни хора

Украинският народ беше излъган. Отделно с преврат им натресоха американско управление. Време е народът им да се осъзнае, да се съюзи с Русия и да обърне танковете на запад.

Българските русодебили бяха излъгани. Лъжат ги от 80 години, а те вярват.

Няма радост за русопитеците. Всеки ден лоши новини.

И кое е лошата новина ? Русия бомби Усрайна а НАТО я отсвирва

Като сте тъпи и виждате само върха на носа си какво да ви обяснявам...

"Украйна без Крим не е нужна на НАТО."

Ще има много врагове и всички ще се нуждаят от НАТО….просто мечта!

Много фино отсвирване на усрайна.

SirBob

100 %

НАТО ще очертае "път на реформи" за присъединяване на Украйна, но без график Начи за тази цел трябва да назначат плювню банев да ръководи процеса. По-добър и по-подготвен от него няма!

Столтенберг притиска САЩ за повече помощ за Украйна! Дания Швеция и Норвегия изсипват милиони снаряди и 45 милиарда в помощ на Украйна и балтийските републики! Финландия гради отбранителни линии на 2000 км та границa . Готви се стратегия за подводна защита на НАТО срещу руски диверсанти!

Линк за лъжите ти ще дадеш ли гноен офисен плъх? Знаем само да трием неудобните подканяния, а?

Кажи повече за Пресата в Норвегия

Видя милиони снаряди. Те се чудят от къде да вземат, че всичко изпразниха ти сънуваш че давали. Ако им съберем 100 000 пак добре. ЕС ти каза че създават фонд за бъдещо производство, защото НЯМА.

Отказът да помогнеш на нападнатия, е безценна  помощ за агресора! Ето, затова настояват за неутралитет "неутралните" военнолюбци!

Когато САЩ нападна Ирак нямаше помощ

Ами дай да помогнем с оръжия на Сирия, на която колко 30% от територията е окупирана от американските агресори! Или на Ирак, които са още изцяло под американска окупация (макар и чрез наемници)!

Агресията на САЩ и НАТО, трябва да бъде спряна.

Украйна няма място в НАТО и няма да влезе, защото се нарушават руските интереси.

"Ще им се вдигне ли самочувствието, ако поробителя им е по зле от България." Ти удари гвоздея по главата. Точно за това става дума. Русоробите искат поробител, който е по-зле от нас, за да се чувстват добре. Европа и Америка са им голям проблем.

Това е Бот. Копира и Поства през 30 сек. Потребител Дякон Левски е Бот.

Сбъркани хора сте русофобите. Добре че от вас нищо не зависи.

Ти си малоумен евродебил. Единствената свобода, ковто имаш е в коя ръка да те ваксинират.

Не просто да знаят хората и да ти видят какво ти спускат от Американското Крадливо Посолство

Просто да знаят хората опорните ти точки от Американското Крадливо посолство

А ясни знаци - комбинация от три пръста с преобладаващ един и силни знаци имаше ли ? Понеже за България само те останаха... ?

Русороб Патриот Няма. Запомни това и ходи да говориш на блядски.

Русороб патриот може да няма, ама сите русофили сме патриоти - зарад Русия я има България, мекере тъпо.

Украйна, като България получава обещания за светло бъдеще с ценности.

Швеция, и Финландия загубиха независимостта си и вече са част от империята и новите колонии на ПанЕвропеиската Колония. Зас ега единствените държави на незавизисмите и свободните в Европа са Русия и Беларус.....

Те ще стана Ислям след 10 години, няма да ги има благодарение на Американската Демократична Партия

Франция вече е станала това, като си помислиш че Американски организации отганизраха маршрутите на бежанците които наводниха Европа се чудя кой ще е исламска държава, Сунак е мюсюлманин конвертиран към Хиндуизъм, а Министър председателя на Шотландия си е мюсюлманин който ще легализра наркотиците за лично ползване...... в какво ни превръща САЩ

Във васалния беларус каква свобода кипи...

Що всички, които са за неутралитет на България и за мир, агитират за унищожаването на Украйна ЕС, НАТО и България. Защо не им харесва " краварското робство", а искат Руско? Ще им се вдигне ли самочувствието, ако поробителя им е по зле от България. Дори това не ги оправдава, защото много бързо нещата ще се променят.

Джендър Патриот Няма. Запомни и ходи да говориш на турски

Не искаме руско, бе робе. Не искаме и американско. И турско не искаме - прадяда ти за това е умирал, руснаците също. И руско робство в България е нямало - имаме евтино оръжие, евтин ток и индустрия благодарение на тях, неблагодарен европаразит.

Крайно време е русоробите да решат коя страна обичат повече: Майка България или Кочината Русия.

Джендър патриот Няма. Ходи на турски да фовориш

А вие амеробите сте ясни - работите в полза на кочината САЩ!

Гнома най-накрая ще успее да вкара Украйна в НАТО..

Браво на Путин, майсторско изпълнение! Швеция, Финландия и Украйна в НАТО. Европа и Америка обединени както никога досега. Голям шлем за Запада, голямо прецакване за Кочината Русия!

Всичко върви по план. Путин е велик стратег, скрит агент на САЩ.

ПУТИН ХВЪРЛЯ СРЕЩУ ПРАВОСЛАВНИ СЛАВЯНИ БАНДА ЕНИЧАРИ, СЪСТАВЕНА ОТ АКДИРОВ -ЧЕРКЕЗИ, ДЕТО СА КЛАЛИ И НАС, ОСЕТИНЦИ, ДАГЕСТАНЦИ И ДРУГА МЮСУЛМАНСКА ПАПЛАЧ!

Наркоманът праща най напред бесарабски те българи ако не ти е ясно

КО СТАВА С ПРИГОЖИН И С АРМАГЕДОН СТРАШНИЙ ГЕНЕРАЛ? ПОСЛЕДНИЯ КАТО ГО НАЗНАЧИХА, ТРОЛА ТУКА СЕ НАСРА ОТ КЕФ?? СЕГА СЕ ОКАЗА ВРАГ НА НАРОДА , А? ЖАЛКАРИ!

Кочината Русия има ли отговор защо 8 милиона руснаци избягаха в Европа, а не в Беларус?

А кочината България има ли отговор що намаляхме с няколко милиона през демокрацията ?

НЕ ОБИЖДАЙ БЪЛГАРИЯБЕ, МАЙКА ТИ ДЕБА ВАТНИШКА! ЧЕ ТЕ ПРЕЧКУКАМ БЕ!

Жалки сте ми вие, българомразците. Марш в Оркистан да видите как се живее с руския "свят"...

ДЖЕНДЪР ПАТРИОТ НЯМА

:) Ползваш ми ника, но да ти кажа защо, аз ако ти платя екскурзия 6 месечна с избор дали да бъдеш на планина или на море по време на екскурзията на теб и децата ти или да трябва да отидеш в Беларус където да е нужно работиш, къде ще отидеш, учудващо е че въпреки екскурзиите и милиардите които се плащат за украинските екскурзианти, те не остават в Европа но след като опапкат туристическия пакет се местят в Русия....

Като искаш да не ти "ползват" ника, се регистрирай бе мушмуло! Толкова сте прости от Вгъзраждани!

това че ми ползваш НИКА само показва безсилието ти и популярността на доводите ми :))) жалки сте

СТАН А ЯСНО ЧЕ 47 000 РУСНАЦИ СА УБИРИ НА ФРОНТА! ТЕ ТОВА ВИ Е ГОЛЕМАТА АРМИЯ И ВОЕННО ПЛАНИРАНЕ!

Абе като гледам укрите спряха с пропагандните клипове

Тате ще ми купи колело, ама друг път. Както каза Столтенберг преди има-няма месец: "Трябва да изчакаме да видим как ще свърши войната, защото ако в резултат държавата Украйна изчезне, няма как да я приемем в НАТО". А според мен не е прав. Трябва да си я приемат точно като изчезне, щото скоро и НАТО ще изчезне и ще са си лика-прилика кат два мръсни терлика.

РУСИЯ ОБЯВИ БЪЛГАРИЯ ЗА ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА? ЗАЩО НИ ВЗРИВЯВА СКЛАДОВЕТЕ? ЗАЩО ПРАВИ ТУК ХАКЕРСКИ АТАКИ? ТОВА ЛИ ВИ Е МИРА , БРАТСТВОТО И МИРОЛЮБИЕТО!

Браво на Русия, майсторско изпълнение. Швеция, Финландия и Украйна. Голям шлем!

Утре, тази терористична държавата Русия ще се саморазпусне! Европа и Америка ще го начукат на всички рашисти, начело с ПутКин жужето и Лавров коня! Смърт на фашистката хунта в МосквЕ, на нейните покровители, спонсори и поддръжници!