Два кораба на НАТО влязоха в Черно море

Два военни кораба на НАТО, влизащи в постоянната военно-морска група SNMG-2 влязоха в акваторията на Черно море.

Обратно в новината

Коментари - Два кораба на НАТО влязоха в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще пробват нов модел памперси - подобрен морски вариант...

ЯНКИ ГОУ ХОУМ !

Прост въпрос: КОМУ Е НУЖНА ТАЗИ АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНА ДЕМОНСТРАЦИЯ И ЕСКАЛАЦИЯ НА НАПРЕЖЕНИЕ?...

Това е добре, имаме нужда от помощ срещу руската агресия, путлер е диктатор и окупатор.Най вече срещу "зелените човечета", без отличителни знаци, които окупираха Крим.РУСИЯ е нашия враг от "освобождението" не искаме СССР-2 .Трябва да има поне един самолетоносач в близост до черноморските ни териториаални води

Ох, пак трябват санитари ! Господине, моля, вдигнете си ръцете напред ! Санитари, обличайте усмирителната риза, връзвайте ръкавите отзад и водете ! иуиуиуиуиуиу

Престанете да си играете на война! Тези пари ги дайте на сираци, например, или за лечение на деца. А Черно море го оставете на туристите.

Скоро ще замирише на обор!!! Горките кравари, не могат да сменят памперсите. Ту ВВС, ту ВМС - посрани все!!!

И съвсем безплатно, на промоция, вчера Украйна изпробва собствена крилата ракета. За ужас на Масква.

Скоро Москва ще предпочете ракетите на Украйна да са под контрола на НАТО, отколкото всичко да зависи от лудите глави в Киев.

Черно море е на България, Румъния, Украина, Русия, Грузия, Армения и Турция. Не на САЩ!!! Янките нямат работа тук!!!

всеки кораб на наши съюзници е добре дошъл в Черно море. Така решиха България, Румъния и Турция - все членки на НАТО.

Това НАТО какво е реширо е съвсем различно от подписаните конвенции. Това че желаеш да има напрежение е ясно, това че върхушката на НАТО иска напрежение е ясно, това че нормалните хора искат спокойствие е ясно. Ти какво не разбра?

А Грузия и Украйна са приятелски на НАТО страни.

stan_posta@

Достъпът до Черно море през проливите не се определя от "България, Румъния и Турция, ако да са "все членки на НАТО". Определя се от конвенцията от Монтрьо, 1936-та година. И точно България и Румъния са най-заинтересовани от нейното спазване. Та тази конвенция разрешава присъствие на американски кораби до 21 дена. И после - пайтос. Нека идват, нека плуват, но не могат да остават. Пък и не са желани.

Британска, турска и румънска фрегата.

Корабите на щатите и в Крим да акустират пак ще бъде на територията на приятелска страна(Украйна) и ще са добре дошли за разлика от руснаците.

А, Крим не беше ли руски?! Май нещо си се объркал...

И Армения няма излаз на Черно море, значи няма право.

Черно море не е бащиния на НАТОовците.... Разхождат се като удома си. Влизат и излизат когато си искат.Виновниците,които ни ги натрапиха- на въжето!!!!!!!

ами след като и България е в НАТО, то следва част от Черно море да е бащиния на НАТО. Да не говорим, че и Румъния и Турция са членове на НАТО, та повечето от Черно море си е бащиния на НАТО.

Това че държавите се управляват уж от избрани и упълномощени от гражданите си правителства е също ясно. При едно общонационално допитване за или против НАТО, сещаш ли се какъв ще е резултатът??? Но никой няма изгода да се повдига този въпрос.

как смеят литовците да имат пушки в близост до русия????

нерде кукуригу

не мога да разбера кво иска да каже дир.ру че в черно море трябва да има само руски кораби а румъния примерно да си потопи корабите??? кви сте вие болни мозъци бе?! били навлезли румънски и турски кораби в черно море?!?

голяма новина е че в черно море има турски и румънски кораб ?!?!? ?!?!?! кво?!

Харчат парите на държавите си за простотии. И не случайно им се налага да печатат "пари". Дебилна история. Поне да слязат в Бургас да си купят вафли и салам. Така де, полза някаква да има.

Оправдават си разходите с такива безмислени дествия, че разкарват кораби наляво и надясно. Турският кораб е по-нормално, все пак Турция е черноморска държава. Но англичаните само се разкарват.

сега путеф ще трябва малко повечко да инвестира във военна техника, за да може да има паритет. Руските пенсионери са най-заплашени от НАТО-корабите в Черно море.

Българските пенсионер са най застрашени от високоетажните блокове, та скачат от терасите, и от цените на бензина, че не им стигат стотинките за литър бензин, та да се самозапалят от безизходица в "европейска" Болгария!

Както са влязли така ще излязат.Резултата ще е точно нула.Дори и гаргите не плашат с присъствието си.

тема а се пуашиш. Те не питат кога и какво да правят. При това турският и румънският могат до Коледа да патрулират.

въвежда нов тип обслужващ кораб - памперсоносач. Предвижда се съдът да с водоизместиност 40-50 000 тона...

Севастополь и Наварусийск. Криза е.

С влизането на Русия в Украйна, на ротационен принцип, в Черно море патрулират по два кораба на НАТО за по 6м. от всички държави на НАТО. Нищо извънредно няма в тази новина.

Само с първите думи в поста ти се вижда,че не само не си запознат,но си и крайно неграмотен и неинформиран!С влизането на Русия в Украйна!!!!!!!!!!А бе охлюв,тя Русията (Великата Рус) започва съществуването си от тези земи,които от няколко години се самоопределят,като държава Украйна!А ти някога чувал ли си за най великият РУСКИ черноморски флот на Севастопол и знаеш ли къде е Севастопол!Знаеш ли за целият пещерен военен град на Черноморския флот на Русия а????? Явно си малко мекеренце и не си в час с някои неща!Севастопол е затворен град и не е туристическа дестинация!И такива плюнчовци,като тебе,които говорят за Крим и за собственост на Украйна само показват необразованоста и простотията си!

русняците са угрофини... в тези земи е имало всичко друго но не и русняци. Коя ви е класната бе, грипна епидемия ли ви е споходила тогава..

Ъм дего Доналд Кук, че отдавна на се е появявал, или до сега му ринат гюбрето и памперсите от предното му навлизане в Черно Море}:-)))

Първо влизат в Черно море, пък после рИват... Не мога да ги разбера тези НАТОвци. Джендърска работа...

сещай се, снахо.

Да не премине руска самальот и смелчаците да оSерат палубите.

И какъв точно го дирят там? Все едно, какъвто и да го дирят, ще си го получат. Братушките не си поплюват.

братушките още си правят изводи за загубите от пустинните си противници в Сирия.

и ще си го намерят, хиени ниедни. После ще реват на умряло.

Те си мислеха, че са на курорт в Хмеймим. И си го намериха.

НЯМА МЯСТО ЗА ПРИТЕСНЕНИЕ. ТУРСКИЯТ И РУМЪНСКИ КОРАБИ СА СИ У ДОМА. АНГЛИЙСКИЯТ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ БРОИ КАТО ВОЕНА ЦЕЛ. ТЕ ПРОСТО СЕ ВОЗЯТ НАСАМ НАТАМ, ЗАЩОТО ТАКА СИ ИЗКАРВАТ ХЛАБА. ВСИЧКИ ВОЕНИ ПО СВЕТА МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, ЧЕ РУСИЯ Е НЕПРЕВЗИМАЕМА КРЕПОСТ.

се е събрала тълпа от хора за да изкарат по някоя копейка тук

натовски кораби почнаха да влизат във руското Черно море.Товарищ Путин анексира не само Крим,а и Черно море.Украйна била наша,България била наша,Румъния била наша,със Турция сме авери,значи Черно море е наше.

тия провокации не са ни от полза; правят ме мишена на най-мощната армия - не съм съгласен

ние сме си мишени от доста време. свиквай с това :)))) Ако падне в двора някои Калибър, може да забогатея :)))))

Да така тръгват нещата, влизат, проверяват, докато се нагнети ситуацията и хайде... Вече при арабите се уталожиха нещата, в Северна Корея не вървят както трябва, та явно следващата стъпка сетете се къде ще да е.

А бе в последно време Нато се чуди как да се завре по близо до Русията и провокира напрежение в региона,което може и да ескалира в най скоро време до някакъв реален сблъсък!Вчера американски разузнавателен самолет обикаля повече от 2 часа над Черно море и незнайно какво слухти в близост до руското въздушно пространство,а после -йок ама облетели го много близо!Днес два натовски кораба ще се шматкат неизвестно колко време из Черно море и ако това не е реална и нагла провокация здраве му кажи!После руснаците били лоши и агресивни! Краварска наглост,която ще доведе до някоя неприятност и може би не само в региона,защото ако се запали чергата,ще пламне и цялата къща!

Лошо няма да има НАТО-вски кораби в Черно море, но ако са на членовете на НАТО, разположени на Черно море - България, Турция и Румъния. Други НАТО-вски кораби нямат работа тук. Ни има от какво да ни пазят, нито пък имаме недостиг на морси съдове за патрулиране. Нямаме и нужда от напрежение и агресия - към момента добре се разбираме със съседите по море.

Да влизат,да влизат!то лесно се влиза ама трябва и да се излиза!!!

Доналд Кук ще участва ли?

споменатият кораб не може да събере екипаж - на първото пристанище в румъния от него се уволниха половината моряци

ОЧАКВА СЕ ДА ВЛЕЗЕ ТРЕТИ ,КОЙТО ДА ИМ ДОКАРА ПАМПЕРСИ!