Пет от НАТО поемат курс за ядрено разоръжаване

Белгия, Холандия, Германия, Люксембург и Норвегия поеха инициатива в областта на ядреното разоръжаване.

Обратно в новината

Коментари - Пет от НАТО поемат курс за ядрено разоръжаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май не разбра защо написах точно че не са ядрени сили. Ядрена сила означава страна която има собствен арсенал от ядрени бойни глави а не разположени от друга държава на нейна територия! За това изброените страни не са ядрени сили.

Те не са ядрени сили, но имат на територията си стари американски бази с ядрено оръжие.Искат да ги премахнат. И ЕС е огромна територия, с 500 милиона население, не очаква от никого да бъде нападнат и не желая да води войни другаде.Ако не знаеш, ще ти кажа че от 6 години ЕС води политика само на ОТБРАНА а не на нападение и строи т.н. Общоевропейска отбранителна система. ideyazabulgaria.org

И страните от НАТО като си разкарат ядреното оръжие как ще се борят срещу врагове с ядрено оръжие? Това е лудост! Заради ядреното оръжие има по-малко воини защото има страх от ядрена война. Само да поясня че изброените страни в статията не са ядрени сили.

А кой ще купува американско оръжия?

Браво !Яка стъпка към изхвърляне на всички американски атомни оръжия от базите им в Европа и заедно с тях и ликвидиране на базите. Да му мислят нашите юнашки гъзове, дето са ги оголили и надупили до край към Хамериката..

Че тези държави + Турция нямат собствено оръжие. То им е дадено от САЩ по програмата на НАТО. Това все едно на нас руснаците да ни бяха дали ядрено оръжие по Варшавския договор, което ако беше станало САЩ щяха да ореват света. Ама иначе за тях може. Ех как мразя двойните стандарти!

И Л'ксембург ли е ядрена държава?Доколкото знам и другите четири не са.

Какви предатели, ей! Иран и Сев.Корея всеки миг може да ни обстрелят с ядрените си ракети /да не говорим за лошата Русия/, а те искат разоръжаване! Веднага да бъдат изключени от НАТО и да бъдат оставени на произвола на съдбата!

В едно село се навъдили крадци и селяните си наели пъдар. Кражбите престанали, а селяните уволнили пъдаря, защото като нямало кражби и той не бил нужен...

НАТО да се разпусне, ето какво трябва сега на света след като няма Варшавски пакт. Край на всякакви военни заплахи и край на опасността от Трета световна война.

Акто течуе, ако те чуе еврейчето, ще ти даде да разбереш. Че какво ще прави това еврейче без НАТО, ще гъделичка новата си жена ли? Внимавай, може и да си прав, ама се пази от еврейчето. ще те наплюе.

не бе просто и тях като другите 4 чичката Сам не ги ебава и си разполага където каквото си иска...

пък монито пърди ядрено