Георги Костов: И Герджиков ми оказа натиск, сезирах прокурор

Отстраненият главен секретар на МВР Георги Костов разкри, че и премиерът Герджиков го е притискал да подаде оставка, а министърът го заплашил с дискредитиране.

Обратно в новината

Коментари - Георги Костов: И Герджиков ми оказа натиск, сезирах прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се менят времената - Двама се карат, третия чете .... ;)

СТАВА ЗА ТАМ БАТЕТО БОЙКО!

виж ко става. на кого юрист преминал през съдия изпълнител, съдия, ПРС, адвокат, по едно време и юрисконсулт(при бай тошо, но директора се оказал по прост и чао), дават пари-юристи, лекари, без конкурс за работа на децата в предприятия държавни. Не е ли срамота, плачи човека патолог за синчето си, икономика завършил, случаят е преди години, няма работа, взел го адвокат в кантората, два дни, както казва братовчед ми, няма работа за икономисти в кантората ми. не сме по темата. ама кажете, защо всичко връзки и пари, а не легитимни конкурси.... няма млади хора по улиците-бебета с колички, тук там останал някой млад и са в очакване да си тръгнат от бг.... няма незаменими хора, конкуренцията е жестока, а и младите остаряха, както казват те от запада-ставаш като зомби, зомбирани са висшистите завършили в бг- от работа в къщи и пак същото къщи работа- а знае ли се с кого живеят- пълно е с измамници, затворници, далавераджии, бабаити, нито тук, нито там.... затова ли ги раждахме, други да се гаврят с тях.... ЧАКАТ и не е шега работа-родителите 1999 без работа, 2009 децата без работа, мъжа на 50 без работа, с пенсия от 200 лева, и после били хората ЛУДИ, МНОГО издръжлива са даже, нека ви оставим вас не дълго--ЕДНА година с минимална и ще се озъбите... не е само ток и вода, а бойлер, легло, някой и друг уред повреден, клошари от чакане станаха някои хора....

Само него да не пратят на прокурор, не може да е безгрешен.

Смотаняка герджиков изпадна в словесна диария-жалък мухльо-нагушил се от Агробизнес банк

Ти си за отрезвителното, а не за поста, който Еднокнижният ти подари.

Бегай бе плъх скапан. Писна ми от вас вредители такива.

Стига си ревал, бе. Свършил се светът, че няма да си секретар на МВР.

Защо веднъж назначените се имат за жертва, когато ги изритват? Ами защо си на власт, ако не си изчистиш къщичката от стари боклуци? И всишчцките мачкани, мачкани, че чак да ги съжалиш. Ама нали са си патрЕоти, искат още да ги мачкат. А този реве като млада булка за морков. Иди си и си остани с достойнството! Или си е мислил, че още не си е свършил работата от предишния му работодател.

След "чичовото" си мислех, че по-калпав гл. секретар не може да има, но този субект счупи тъпомера......Толкова ли няма млади и образовани и успешни полицай та сложиха това чучело, което и за портиер на блок не става...Ама се е вкопчил в кокала и не пуска....ОТВРАТЕН съм!!!! Поне да си ходи с чест, ама то гербер и чест.....

Учудих се , че този можел да говори по-членоразделно.Досега говореше като напушен или малоумник.

Много е болезнено да паднеш от държавната ясла. Мене някой пита ли ме как се оправям вече 20 години в частния сектор.Един лев не съм видял даром , камо ли от държавата.Стига сте ни занимавали с пияндета и посредствени хора от ГЕРБ.Още една капка и чашката ще прелее и тогава да са ви здрави гърбовете

Тази е май най-голямата калинка на ББ ! Лично на мен ми е направил впечетление на посредствен и прост човек, но със завидно самочувствие!

Да го бяха проверили за употреба на алкохол в работно време, нямаше да може "копче" да каже.

Някой журналист да го попита има ли връзка между напускането му и залавянето на убиеца от борисовата градина. Много умело по новините избегнаха коментара че бащата на предполагаемия убиец е полицай.

Тъп,по-тъп, най-тъп -този гробар на снимката.

Абе, хубавци, драскащи тука! Ситуацията не ви ли прилича на онази същата преди две години, когато Орешарски, Станишев и Местан срамежливо се подмузваха когато в прав текст някой ги питаше: Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС? Помните ли бе? Сега сте тръгнали пак да си въртите дупетата към същата ситуация - и това ако не е мазохизъм! Мисля, че е крайно време на масови спортни и други мероприятия скандирането да не бъде "Българи юнаци", а простаци. И се римува, и е много по-близо до истината! Няма друго такова животно, което да сяда през година- две на един и същи таралеж наречен "троина коалиция", "промяна", " рестарт", "бъдеще за България" и т.н.

След като ГЕРБ и ДПС влезнаха в коалиция в европарламента, коалицията вече не е тройна:))))))

Ти готов ли си да се обзаложиш, че не е тройна? И че столетницата и ДПС няма пак да се гушнат и да си пуснат езици? Че те са външен израз на българското задкулисие през целия този период наречен "преход" или "демокрация" и обединяващото е ДС. Проверете им кадрите и ще получите ясна картина откъде им дърпат конците! Сега поне може да се чете!

АЛО, КОСТОВ ТИ НАПРАВИЛ ЛИ СИ СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ТЕБ И СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ, КОЙТО ТВОЯ ВОЖД МУТРАТА-КАРУЦАР ИЗГОНИ ЗАРАДИ ТЕБ, ЗА ДА ТЕ НАПРАВИ ГЛ. СЕКРЕТАР НА МВР? НЕ ВИЖДАШ ЛИ , ЧЕ СИ НА СВЕТЛИННИ ГОДИ СЛЕД НЕГО, НЕ МОЖЕШ НА НОКЪТА НА МАЛКИЯ ПРЪСТ, НА ЛАЗАРОВ ДА СТЪПНЕШ, СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ, БЕ НЕГРАМОТНИК! ТЕБ, ЩЕ СЕ ОСЪДИШ ЛИ, ЧЕ СИ ЗАЕЛ МЯСТОТО НА КАДЪРЕН ЧОВЕК, НЕ СИ СЕ ЧАТНАЛ НАЙ-МАЛКО, ЧЕ ТИ Е КОЛЕГА, НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА ПИЩИШ И ЦВИЧИШ, СВИНЬО?

Това леке седнало да се жалва че му взели служебния автомобил и трябвало да плаща за такси????Авантата му резнаха и врещи и кряка по всички медии как днеска слънцето ''няма'' да изгрее че видите лки най после му показали пътя. Човек с достойнство след като му кажат че му НЯМАТ довери си грабва шапката и напуска а тоя реве та се къне ...Абе медии не ни ли стигат боко и сие та сега и тоя и другите освободени гербераски подлоги..

Когато не те искат имай поне малко гордост, тегли им една майна и продължавай нататък. Какво ходиш та стенеш наляво и наясно. Само ти ли мислиш, че си така изхвърлен от уж Деполитизираното МВР!

ТОЗИ РЪФЛЯК, КОЙТО ДВЕ СМИСЛЯНИ ПРИКАЗКИ НА КРЪСТ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ, ДО КОГА ЩЕ ЛЪЖЕ? ПАРВО ИЗЛЪГА, ЧЕ Е РАЗБРАЛ ОТ МЕДИИТЕ, ЧЕ ЩЕ ГО ОСВОБОЖДАВАТ, ПОСЛЕ КАЗА ЧЕ МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ГО Е ИЗВИКАЛ И МУ КАЗАЛ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА, А ТОЙ БИЛ ГО ПОПИТАЛ ЗАЩО - И ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, КОЕТО НЕ Е ВЯРНО, ГЕРДЖИКОВ БИЛ НАТИСНАЛ МИНИСТЪРА ДА ГО ОСВОБОДИ, СЕГА СЕ ОКАЗА, ЧЕ ДИРЕКТНО ГЕРДЖИКОВ ГО Е НАТИСНАЛ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА! САМО ЗАРАДИ ИЗРЕЧЕНИТЕ ОТ УСТАТА МУ ТОЛКАВА ЛЪЖИ /АЗ ЛИЧНО ГО ГЛЕДАХ, СЛУШАХ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ/, БИХ ГО ИЗРИТАЛ КАТО ПАРЦАЛ, ТОВА Е ЧОВЕК БЕЗ МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО! КАКВО ТЪРСИ ТАКЪВ НАГЪЛ И ДОЛЕН ЧОВЕК В МВР, КАТО ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЛЪЖЕ И ТО БЕЗКРУПОЛНО? МЕДИИТЕ ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТ С ЧОВЕК, НА КОЙТО МЯСТОТО ВЪОБЩЕ НЕ Е БИЛО ЗА МВР? ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ ПАРЦАЛ!

Вчера щеше да си търси правата само защото не му е харесал начина по които е получил оставката си.Сега пък проблема бил че му указали натиск(вчера не беше толкова проблемно за натиска,а сега е в основата на всичко) и са щели да го дискредитират,а утре кой знае какво ще съчини. "Аз отказах да подам оставка, защото смятам, че изтъкнатият от служебния премиер и служебния министър мотив, че нямат политическо доверие към мен, е абсурден и антиконституционен" Защо да е абсурден?Толкова ли е невъзможно да има политическо недоверие към вас заради делата ви?А ако е антиконституционен да бяхте започнали с това,а не с всякакви обяснения за натиск,нелюбезно връчване на оставка и прочие.

Хем не става за Гл.секретар ,а се пеняви и заплашва с Цацата.

Костов, нямаме доверие в теб, очакваме да си подадеш оставката! братя Галеви

Че то остана ли някой вето не е сменен? Това ако не е политическа чистка здраве му кажи.

МАХАЙ СЕ БЕ!КЪШ-КЪШ-КЪШ!!!

Че така се изискват оставки е ясно. Колко пъти само Бойко е искал такива и после си ги подават, сигурно не са изброими на пръстите на ръцете. Всички от дискредитираните от ГЕРБ, после си заминават. Някой след директно поискване в медиите на оставката от Бойко.

Еха! Тази новина са е нагазили само червено-мутренски тролове. Браво на вас - добре си заработвате надницата от Посрано 20! И военен преврат да стане няма да ви пука, стига да ви се плаща за това!

какви тролове бълнуваш бе? на хората им писна от боковите лизачи по власттта и нямат търпение да бъдат изметени исмачкани--ти дане си някой от тях-чеквичиш?

Псевдо професорчето е технически и технологично олигофрен на разпечатката ще лъсне и като лъжец-мека червеногъза китка.

Имам чувство,че от безпомощност и злоба направо пяна ти излиза от устата,та не можеш и да се изразяваш нормално!

Безпомощен е Запека в подлизурството си -

Жорко,свиквай!Баце няма да е вечно до теб!

Главният секретар, областните управители и подобни политически фигури, би трябвало сами да си подават оставките, при смяна на властта, защото са нейни назначения. Въпрост на достойнство и морал е. Но на някои подобни качества им липсват.

Господин 1, когато дойде ново правителство на власт тогава да сменя който и да е. Май не си наясно и даваш заето, зомбиран от червените? От както има служебно правителство всеки ден има нови уволнения. Законно правителство трябва да прави това, а не такова, което не е избрано според правилата. Много си "печен" нещо,м? Госпожа Лъжа ли ти вменява това?

Служебното правителство незаконно ли е, според ДЕОС-пропагандаторите? :))))

А когато вашите служебни правителства го правеха беше правилно нали??Това вие грешката на герберасите че не проумяхте че колелото се върти и това което правите вие ще ви се върне.. Освен това този ревльо е подлога на цвъки и боко и доверие сам на себе си няма камо ли друг да му има доверие

Главният секретар на МВР, господине, не е политическа фигура. Такава в структурата е министърът! Главният секретар е оперативното ръководство и е професионалист, а не политически измекяр. Простотията ви не знае граници, а имате наглостта да говорите за достойнство и морал!

Боже боже костов и тук ли се навря да се хвалиш с ''професионализъм'' като всеки с глава на раменете за този период те видя че нищо професионално няма в тебе..

Властта все още не е сменена ! Или така ви казва путя ?

Какво да те правят братче , като си пиянде и герберска метреса ?Ще те натискат , натискат , пък накрая ще те опънат!Хайде обърши си сълзите и задника и .....мекия!

Ей тоя орева орталъка че му вземат авантата.. Идиота защо не помни как и от кого беше назначен та сега седнал да реве..Човек БЕЗ достойнство, без елементарна правна култура без връзка с реалността..Не ни ли стигаха другите гербаджийски ревльовци дето като ги назначиха беше много правилно ама като ги освободиха ревът на поразия.

Добре е да си ходиш.Толкова елементарен човек на този пост даже за България е срамно.

Кой му вярва на този алкохолик.

му вярвам ,винаги като седнем по на чашка му казвам "да бе, да"

А бе Гого, на чашка с Георги Костов ли си пил, че знаеш колко чашки надига и колко пие? Смешник си!

Ей --нагаждач и лизач за високопостови кресла!!! Я се скивай в колибата си ! Кой си Ти бе? някакъв незаменим кадър ли ? като Тебе и по добри има колкото искаш ---Всеки ОР в всяко РПУ е по добър от тебе за Главен секретар! Ти какво си мислиш--Че като си се олизал веднъж около Боко--и цял живот не могат дате изстържат ст стола на Глания секретар ли? А това че квичиш сега като заклана свиня означава--- Че ти не можеш да си вадиш хляба с нищо --Ти си софраджия дето може само далапа наготово от някоя власт Ай ходи търси връзки --за следващото раздаване на постове - Боклук!

Споко бе Геца , Баце ще те прибере , няма да останеш без работа , е късничко е за листите на герб , ама здраве да е , ще има и други избори!

То верно, че под фуражка мозък не расте, ама тоя и Тошко Африкански преди него направо чупят тъпомера.

Човече неразбрано,дори да не са те притиснали идва нова управа. Ти си излишен.Въпроса е, ЗАЩО ТЕ НАЗНАЧИХА КАТО НЕ СИ ПОДХОДЯЩ ЗА ТАЗИ РАБОТА?Човек като те слуша и види си мисли дали нещо мозъка ти не е в ред/без значение от коя партия си/?Ти просто не си знаеш цената.

" ..че нямат политическо доверие към мен........... Служебното правителство трябва да е ангажирано единствено и само с провеждането на честни избори Този хубаво ги реди приказките. Ама ако има съмнение, че му се ще една партия да спечелим та да си запази мястото (което яко брани) и е на позиция да съдейства на тази партия, може пък да е пречка за честни избори. Ама явно не съобразява много.

Да-бе--ще оставят до-живот лизача на Боко да събира заплати иинтриганства из коридорите навластта --ГЕРБ винаги купува избори--и тая мърша да не мислиш че ще се заработи--Я вън

За да отлепим от зациклянето в което се намира държавата, трябва със закон, гласуван с консенсус да се забрани, използването на обобщението, че виновни за всяка неудача в страната са "комунистите", "комунизма" и други подобни вече имагинерни понятия! Всяка неудача, или престъпление има организатор(и) и извършител(и), който са нарушили закона. Просто е! Такива трябва да се посочват поименно и с какво са нарушили законите! Вече 28-ма година гоним някакви имагинерни, неиндетифицирани комунисти, а някои зад фасадата на анти-комунисти грабят ли, грабят! Тях никой не ги подозира в нищо, защото са се представили за анти-комунисти! Търсят се виновни само "комунисти", а как да намери Прокуратурата и следствието такива, когато основно престъпленията се правят от нарекли се публично анти-комунисти!

И тоя реве като вдовица за Бай Х.

Гьонсурат

Комунизмът не се завръща. Той никога не си е отивал. Държавата от 1944 г. не се е управлявала от други. Шебеците, наричани ту Костов, ту "цар"Симеон, ту Станишеф, ту Борисов, ту Орешарски и др. включително и тази мека китка, се изваждат от под масата на задкулисието, представлявано само от комунисти.

Доста тъпичък се оказа запека герджи псевдо професорче-окака се

че най-смешното че назначат такива смешници на отговорни длъжности като него, бъчвата и други подобни будистки меко казано некадърници и нагаждвачи ей затова има престъпност и простотия в бг

от поклонници и миряни на Велики Буда които обаче нямат смелоста да възхвалят техния кумир Боко открито във форумите и от злоба се самозадоволят с цъкане на минусчета

Голем смех! Жалка картинка.

Сега гробарите ще имат поне 100 000 гласа по-малко на изборите.

Костов, не бой се, ще се върне ББ на бял кон ,пак ще те назначи. Вие си приличате. Като главни секретари на МВР и двамата нямате успехи - престъпността е голяма. КРАНЧЕТО И ЗА ДВАМА ВИ НЕ Е СЕКНАЛО, СПОКО ! Народо е проЗт !

чакай ме! Сефчо Данаилов.

по ТЪП гл .секретар МВР е нямало след него в класацията води боцето

Спорно е малко, кой е по-тъп от давмата.