Кошлуков: Журналистите да представят доказателства за натиск

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков заяви, че журналистите от "Денят започва с култура" трябва да представят доказателства, че ги е подложил на натиск.

Обратно в новината

Коментари - Кошлуков: Журналистите да представят доказателства за натиск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кошлука беше с Царя, после с Дудука-Мустака-Пееф, сега е само с Пеев и Дебелаците. Хич не е подлога. а май и нещо агент на ДС?

И сегашните управници бяха в разни партии и комунета какво да правим там са където може да се крадне.

Май,май не ви уйдисва нещо,та от девет кладенеца вода!Агенцията за хибриди се вижда че е слаба ракия!

Който твърди, че сме узурпирали цялата държава, медии, обществени поръчки, еврофондове, институции, общини и природа да ни даде доказателства, за да се осъдим!

Националната телевизия скоро изхвърли един журналист, защото,наистина имаше високо самочувствие без покритие, но и този е с подобни "достойнства", а тихомълком го направиха и "директор". Вероятно има по-големи заслуги, извлечени от неговите катастрофални опити да се домогва винаги до високи постове, особенно в...политиката.

ето тук - link/article/10770

link напишете blitz точка bg или в google - "кошлуков агент" и първата статия която ще ви излезе е на Николай Колев - Босия. Там пише за какво става въпрос.

Махнете го този боклук бе, откъде го изровихте, не можем да го гледаме!

Много е лошо когато караш мързела да работи и по качествено че му нарушаваш кефа и започва с цялата си злоба...те затова сме боклука на Европа .

От както САЩ започнаха "тоталната" война БНР и БНТ се напълни с нагли и лъжливи храненици на Шорош и на много отвореното общество. И двете медии с изключение на няколко предавания са пълни дезинформиращи парацали, денонощно и йезуитски словославещи САЩ, ЕС, Бойко от Банкя и пръскащи организирана анти-българщина !

Капиталци много загрижени да обсебят държана телевизия,да влият на общественото мнение по начин насочен към тези които им отказват кокала и отговорни постове на техни хора.

Уж следя новините и не съм разбрал тоя кога е станал програмен директор на БНТ. Преди няколко дена пуснах БНТ някъде следобеда, видях му физиономията и веднага смених канала, помислих че е нещо временно. Сега разбирам че втория по продажност журналист след Бареков станал и шеф и водещ в БНТ!!!??? И при това след гастролите си в партийните телевизии на Сидеров и на Бареков. Като го видя тоя се сещам как 89 година наивно повярвахме на едни крадци част от които е и тоя. Като си го спомням как се пенеше по площадите, а то идеята било просто да крадне. Всички ли сме такива?! Тоя кога точно е решил да предаде идеялите, дали наистина в началото е вярвал в нещо? Много философски въпроси но има ли значение отговорът като крайния резултат е един. Този за кого дори един честен човек като Желю Желев смяташе че е лежал в затвора затова че само чел "Фашизмът" и лобираше за него, се оказа просто един измамник и крадец/спомнете си новото време и как изнудиха царя да им даде министерство да се нагушат/.

Плосък си!Навремето смениха господина с куфарчетата ,апологет на червената мафия .Достойна студентска постъпка!А това ,че 20 годишни младежи са повярвали на промяната,е логично, но то не е зависило от тях впоследствие!Например много от днешните олигарси ,те не са и много,едни и същи корумпирани кукловоди целящи да се намърдат винаги от задния вход,особено в телевизии,под разни предтексти,уж за " свободата" тяхната,де, и като Прокопиевци с измислени сценарии като този,вече омръзнаха на всички!Не ставате!

Щука

Той сякаш не отрича вината си, просто ги кара да представят доказателства. Мишка!

И тоз като Фандъкова от случката с уволнента директорка от детската градина. И тя обясняваше за директорката, че трябвало да престави доказателства, а то и за слепи и глухия е ясно.

Айде,бе!За кои всички е ясно?За троловете определено ,щом ингорират доказателствата,имат причина!

Джендъри, спасявайте демонокрадцията. тя ни храни. Иначе идва Белене с рома Шако и голямата тояга, трудовите лагери на НЦВ Борис Педерюгата.

Най-явния ченгеджийски номер е: "Представете доказателства"..........., прави се от хора, убедени в неприкосновеността си!

Нормално е да се представят доказателства!Иначе всеки може да си измисля каквото си иска!Това е не форум където всеки си плещи и много често поръчково!

Излиза какво, че момчето от Пазарджик, въпросният пандизчия, който будалкаше момчетата и момичетата в 1989-та за друго не става , а само за чиновник в БНТ.... Да?

Обратното трябва да се случи, ако си пич! Ти си гостенина!

то па един герой от улица Артилерийска/Тракия ум да ти зайде

Алоуууу хамериканчето ....млъкни ве миндил чи найш ли кък щъ изплющя!

Много " елитарен " език използваш!!Щом всеки простак иска свобода на словото,голяма "свобода "ще настане.

Тоя запали партийния дом, ще вземе да запали Народното събрания. Махайте ги и да заминава зад океана при господарите си.

Как е възможно тоя "специалист" Кошлуков, да кани дъщерята на убиеца на ген. Илия Луков - Татяна Буруджиева и руски парцал номер 1 сред журналистите - Петър Волгин. Права беше Нинова, БСП/БКП имат вече телевизия.

ако искаш политическа, седерастка, герберастка, грантова, нацистка телевизия - направи си я сам и гледай си я сам. БНТ е телевизия на всички и за всички.

че кой пък е тоя Луков не е от нашия клас....))))

би ай ти с гери дончева и иван киров само можете да се възхищавате. този горе на снимката, ако не е той, друг ще трябва да извърши поредната реформа, от град на село... , а преди 10 години герб от селата в града докара, печинката си оправи дереджето бедняшко, късмет, шило в чувал като не стои, така им се полага на мужете, а след това зад гърба им се усмихва тя , балъци като има , гаргите ще се смеят на акъла им.... винаги е имало измамници в живота, и това е бизнес , и мъжете в критикачиската

Уважавах те докато разбрах, че си мекере на Доган и Пеевски. Позор демократо Кошлуков! На нито една дума вече не ти вярвам!

Ето,ясна картинка!Грандажийски постановки!С позната" ярост" и нискочели изрази!Искат под прикритие на свобода на словото да внедрят слободия на словото на прокопирвите поръчкови гости,та да си ползват екрана за свои цели!И какви " независими" медии и съглашатели може да има бизнес олигарх с компрометирано минало!Щом намесиха и Пеевски за шум,играта излезе на светло.Веднъж точно в това културно предаване беше поканена една прокопиева свинка която изтърси,че най значимото събитие било искането по закона Магнитски на забегналия подсъдим банков обирджия в Сърбия,при положение че молбата изобщо не е била допусната!

И от БНР изритаха бая непокорни журналисти.Това върви от времето на костов-интервюираше го Светло Петрова / Хоризонт/ и той я предупреди да бъде по възпитана,тя пък го утеши - Стараем се г-н Премиер. Сегашните пък опраскаха Лили Маринкова,объркана държавица.

твъсдеше че не е вземал дял от приватизационните зделки и призоваваше всеки който имА СИГНАЛ за това да му докладва. Сега този мамин убавец пак ни лук ял ни лук мирисал иска подчинените му да саморъчно да си напишат заповедите за дисциплинарна уволнение с мотив "неподчинение на цензурата наложена от началството".

Ти си с манталитет на селска сплетница!Троловете се задействаха!Чудят се какво да измислят ,най вече простотии от прости играчи!Наподобава игра от старото ръководство или на вечните грандажии на задкулисието,които да ангажират внимание с безмислици!

Старият минетчия си отвори човката! Искал да обяви публично как е намерил пак един пистолет на улицата, докато се разхожда и да го предаде на полицията или на собственика му. Ама тия от предаването не му разрешили..

Речника ти е каруцарски!Директора трябва да се изкаже публично по случая,това му е работата!Кошлука е готин,но е попаднал в не много чиста среда!

Церовски селянин,я да бягаш да ми донесеш малко сланина! Кво се фтилясваш по телевизора само! Сакуън,да не си посмял,келеш селски.

Мръсните комунисти Скачат, че видите ли имало еднострани действие от Кошлуков . Къде си господин директор ,от една година и половина всички пишем че БСП си има говорител в лицето на Поли Златарева, руши вечерните политически разговори в полза само на една партия.Съшо така и Бойко Василев същия едностранен говорител защищаващ БСПи нападащ непрекъснато ГАРБ в предаванията си.Защо господин директор не взимате отношения по тези многократни запитвания от хиляди хора и кога ще ги отстраните от телевизията .В противен случай ще смятаме ЧЕ ВИЕ СТЕ В ОСНОВАТА НА ТЕЗИ БРОЖЕНИЯ -НЯМА КАК ДА НЕ ВИ РАЗКРИЕМ И СИ ПОДАЙТЕ ОСТАВКАТА ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА БЪДЕТЕ ПОЗОРНО УВОЛНЕН.

Веднага бие на очи, че Канал-1 е превзет от БСП и Прокопиевите НПО-та.Работещите в Канал-1 са държавни служители, както във всяко министерство .Един от служителите от вън се изказа, че обществото му плащало.Нещо много си се излъгал другарю служител.Политиката на Канал -1 трябва да я определя правителството,защото то управлява в момента чрез директора на тая телевизия . А на който не му харесва -може да напусне,вкючително и директора . Да се вземат мерки и да се уволнят всички стари комунистически журналисти които не са съгласни с тези условия. Има достатъчно телевизии.

А най-тъжното е, че много културни и мислещи хора са отвратени и от двете страни в този конфликт.

Куцо и сляпо стана журналист да ядат от залъка на народа и да не казват нищо!Пълно е с петоразрядни журналисти на телевизионната хранилка!

...това "безценно" предаване.Прекалена ирония се вкарва с използването на думата безценно,още повече в кавички.И е съвсем нормално на това предаване езикът да е по-елитарен.За хора прочели по една книга си има други предавания- брадъри,папараци и дюли,пардон череши!

лошото излъчване на BIT

ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА => КОШЛУКОВ

този да не иска предаванета му да заприлича на Гала или подобното по БТВ.В този час на деня това е най-доброто. И разбира се да се разкара от " Още от деня" , защото укепази предаването. А филма от 19ч. не му е мястото там

Един недостоен човек на млади години няма как да стане достоен човек на стари години. Аман от лъжите на този Кошлуков, то бива фурнаджийска лопата но този стана направо подлога.

С какво точно е недостоен Кошлуков на млади години?Я поясни,вместо алибалейшини.

Същия лъжец и манипулатор беше. Нима човек които говори едно, а върши друго е достоен? От този може да стане лъжец и политик но не и човек.

Моля те вземи ме на работа при теб, да изкарвам и аз хонорар вечерно време, пък ще защитавам който кажеш, м?

Лицето на снимката да напуска националната телевизия и да си ходи при Шиши и Доган, там да си вдига рейтинга чрез психо - трилъри и преки излъчвания от килията на Пешо сумиста както през 2013 г.! Вера Анкова внесе много позитивизъм в бнт, когато я оглавяваше...

Лицето на снимката да напуска националната телевизия и да си ходи при Шиши и Доган и там да синдикат рейтинга чрез психология - трилъри и преки излъчвания от килията на Пешо сумиста както през 2013 г.! Вера Анкова внесе много позитивизъм в бнт.

Предаването било образователно,а като не го гледа никой,кого образова?

Обикновено хора, които гледат "Биг Брадър" и турски сериали, не гледат "Денят започва с култура".

много си зле, кое ли те кара да мислиш, че бръщолевенията в това предаване са елитарни? Аман от такива културтрегери със слама по подметките.

В Пазарджик го знаят, че е боклук. Нагласил се е в БНТ и с предаване... Използвач, нагаждач, където може да смуче пари...с отвратителна и мазна физиономия, безморалието му е изписано на лицето вече. Как се измъква само от устния си натиск над журналистите... Добре, че Каменаров ги защитава !

Така ли новият генерален директор на БНТ защитава журналистите от новия директор в БНТ Кошлуков? :"Генералният директор на БНТ Константин Каменаров пък директно отрече журналистите от това "безценно" предаване да са били притискани..." Всъщност двамката не са ли новоназначени с пръста на ГЕРБ в държавната национална телевизия, за чийто бюджет гласува ГЕРБ?

дъпъсето. да дойде и проверка прави на дпс общините, там голямо крадене има Кошлуче, не само Сергеювица да говори, ама време е някой да ги подхване западняк еродиран депутат, иначе оправия никога, и на вън лошо, но тук много краде се бе, мило, Давай и продължавай, ама си остави в БНТ от 19 - 20 часа, мацката е готина, има качествен материал, от време оно знаем доста неща. При идване Кошлуков от провинцията баща й на Мария цк на бкп, работеше в телевизията БНТ, ... ужасно ни разказваха приживе за Мария и се наложи да напусне. Така, че всички сте един дол дренки. Кой не е патил от управляващи до сега, той нищо не знае. Да не дава Бог никому. То не бяха заплахи с родители, то не бяха заплахи с порасналите ни деца, предпочитам да слушат Иван Киров, млад и много ми допадна, това е моят идол, но в бг няма ги, навън са... Живи и Здрави, Кушлуче, ти, вие ту в ляво, ту в дясно, ама най-добре при бати ти Амет. Добре си се ориентирал, знаеш , къде е хубавото. Пеевски щом е с Доганя, значи и той е добряк...б.п. кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа кой си ти. Успех в удрянето по невинни хора

Гледам темите от последния месец в предаванията "ЗА КУЛТУРА": - Има ли място културата във формирането на политическите процеси? - Пътуваща изложба "Свидетели: памет за концлагера в Белене" - Изучаването на комунизма в средното образование - Изкуството и нагласите към бежанците .... А БЕ МНОГО ПОЛИТИКА В ТОВА УЖ ПРЕДАВАНЕ ЗА КУЛТУРА!

Тези водещи са изключително партийно оцветени и явно Кошлуков е поискал да има равнопоставеност на мненията, но понеже тези водещи са родоотстъпници и доста посредствени та се бунтуват. Добре е Кошлуков да разбута тези окопали се псевдодемократи и псевдожурналисти.

Великата, титанична седесаро-костовистка мисъл роди слогана: "Кой' не скача е...червен!" В настъпилата по-късно суматоха в редиците на разпадналото се и загниващо СДС, е по-разумно да се чете:" Кой' не скача е...недобит СДС-ар!" Как пък нито един от недобитите седесари не излезе свестен политик или поне личност, която да се противопостави на на постболшевишката герберска власт, за да може най-накрая Б-я да си отдъхне от 20-годишната агония на прехода!

Ми ако за миг,само за един МНОГО КРАТЪК МИГ си предсатвиш че всичкото това НЕ Е ТАКОВА КАКВОТО ИЗГЛЕЖДА нема как да не проумееш що агонията продължава. хаха,98,75% дебили.Ако си спомиш кой ПОДАРИ нефтохима на "освободителите" и това му се виде малко та и подписа договора "подготвен" от Р.Овч. със същите "освободите" за 530 евра за 1000куб.м. газ...Или пък че борисов е личната мутра на свинара от правец а цветанов е сина на шофера на григор шопов,може би... но надали

След като Кошлуков е бил в телевизията на партия " Атака" и ТV7 е смущаващо да бъде ръководител в БНТ. С появата си в предаването " Още от деня" предаването загуби!!!!

Еба ти държавата, щом кошлуков е ПРОГРАМЕН ДИРЕКТОР в БНТ.

Кошлуков е протеже на Пеевски. Не и остава много на БНТ!

А пеевски на кого е протеже бе сладък.На тото-то ли.Майка му "изгря" от от там и стана "звезда". хаха.Народ от дебили-98,75%

НЕ МОЖЕ ТОЯ ПРОСТ ЧОВЕК ДА Е В БНТ-ТО ... НА СТУДЕНТСКИТЕ СТАЧКИ ДОАРАРАХА ПКЕТА И ДЪНКИ - ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО - ПОМОЩ :)) И КОШЛУКА СЕ СБИ С ДРУГИТЕ КОЙ ДА ВЗЕМЕ ЯКЕТА И ДЪНКИ - ТОЙ ВЗЕ И ЯКЕ И ДЪНКИ :)) ... ... ТАКА ЗАПОЧНА ЖИВОТА СИ ПЕДАЛА - С ЛИЗАНЕ НА ГЪЗОВЕ :))

А НА БАШ АКТИВИСТИТЕ КАТО КОШЛУКОВ ДАВАХА И ПАРИ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО - ДА КУПУВАТ ХРАНА И НАПИТКИ ЗА СТАЧКУВАЩИТЕ СТУДЕНТИ .... ХУБАВО АМА ЛИДЕРА КОШЛУКА ГИ ОКРАДЕ ТИЯ ПАРИ :)) ... И ГИ НАДПИСВАХА В ОТЧЕТИТЕ КАТО КЪПЕНА МИНЕРАЛНАВОДА ЗА СТАЧКАТА :)) .... ГИДИ ПЕДАЛ БЕЗБОЖЕН:))