Коментари - Настаниха в психиатрия банскалията, сменил гръцкото знаме в Кавала с трибагреника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя що има 6 пръста на краката ??

Ако искате да го видите тоя малоумник Георги Асев и колко струва, това е точно тоя простак, където не може да върже две думи на кръст пред микрофона на БТВ https://www.youtube.com/shorts/yoXXtz8z980

Благодаря за видеото. На този паркета му хлопа. Целия.

А на тебе като ти трака добре ченето не значи, че си умник, родолюбец или ти пука за България

Доста кораво копеленце е тоя. Ни полиция,ни граница и бариери могат да го спрат. Нормален или луд? Не знам. Но е яко борбен и не се дава.

щом всички са живи нема проблем ... да пледира луд и да му сложат една забрана да влиза в гърция и така ... пари едва ли има за глоби

Щом всички са патриоти хубаво. Ако някой свали българското знаме и качи македонскоско и извика че това Македония как ще реагирате?? За това не в лудницата на право в затвора Ако не се спазват законите дайте да хване оръжия и да раздаваме криво разбран патриотизъм

Ако някой закачи ЛГБТ знамето сигурно ще получиш оргазъм..

Абе, ти знаеш ли ,че има български език с род, число, спрягане на глаголи. И български думи, които се пишат по определен начин и значат нещо. Неграмотен надувняк

Свалил им тъпият флаг, чудо голямо направо неописуема драма. А най смешното е, че джендеро-дебилите псуващи срещу българският флаг и имащи се за космополити и интернационалисти са се загрижили за накърнените националистични чувства на горчолята и законите им.. Абсолютен цирк!

Браво на момчето! В Кавала, на старата гимназия има надпис на българсщи език, визиращ българскити фашистки окупатори. Да, до Солун е бължарско. И РСМ е България. Исторически.

Животът е бъдеще .

ЗА БЕЛОМОРИЕТО ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ ДАДЕ МНОГО ЖЕРТВИ ПРЕЗ ВОЙНИТЕ 1912-13 И 1915-18 1941- 44 години !!!!!

евала на човека, че се е сетил да пробие границата. В Гърция щяха да го осъдят на кой знае колко години затвор.

Каква психиатрия!? Дупката без грам светлина!

А МОЖЕ ЛИ В ПСИХИАТРИЯТА ДА ВКАРАТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ВЪЗРОЖДЕНСКИ КОПЕЛЕТА???

може ли мазен негър да те пори?

Коя е тази екстремистка организация? Законна ли е?

Никога не съм се смял толкова :):):) Този наистина не е по реда си…

А последните дни толкова патреоти бяха горди с него и се възгордяваха ,че имат еднакво мислене с него . Да вземат и те да посетят едно такова здравно заведение .

Видяхте ли му на "младия мъж" татуираните по шкембака свастики и надпис skinhead? И, естествено, член на Израждане, борец срещу нацистите. Не в психиатрия, а директно в панделата.

путьо, първо тоя на снимката не е оня, и второ, феновете на левси, ЦСКА, утрасите и прочее мразят Възраждане. Да те светна, че си тъп и прост.

Свестните у нас считат за луди !!!

Лудите, лудите да са живи!

Мамам ви. Давайте някаква новина за Украйна, че с колегите от двете посолства цял ден циклим и се чудим как да намесим и нашата тема в разговора. Деца храним. Пари за уиски/водка трябват. Не се лиготете с нас, защото ще се махнем от този сайт и горите. Хайде, че вече и под прогнозата за времето набутах нашите врагове за виновни. Ама това си е постна работа.

Бие се, крещи, чупи бариери..... Просто сгъва внимателно и с уважение чуждия държавен символ. На полицията обяснява, че просто е искал да привлече повече български туристи да си щракнат селфи, качат във ФБ и организира още по-голям наплив по заведенията. Предава прилежно сгънатото гръцо знаме. И при повторното му закачване са опитва да изпее гръцкия химн. Да му плащат комисионна за приходите от заведенията и да си ходи жив и здрав.

А тук един патреот ни обясняваше колко е важно да има повече такива българи.... :)

Нещо не е нормално. Идиотската постъпка на семшника ползвате за изкарване на пари и измествате разговорите на друга тема. За това се плаща. Прочетете коментарите под новината за удавилото се дете във Варна. И от това - политика. То един римски император е казал "Парите не миришат", но все пак не мога да ви размера. Кой е императора и какъв е случая - четете сами. ама е прав. Останало е да се плаща.

Без думи. Следващият такъв за психиатрията, който си действа по собствени си закони е Динко от Ямбол.

Този сигурно е от новата вълна джендъри-шумни, агресивни и със специфични татуировки.

От свитата на коцето копейкин.

То това си е истина. Срещнах много възрастен грък на плажа на Кавала преди 10 години, той говореше перфектен български и каза че като е бил малък всичко там е било България

Кое е истина, че не се разбра

Кой е този човек, от къде е? Щото Кавала нивгаш не е бил част от Третата Българска държава Границата в Гърция е минавала на изток от него Бил е в Българската окупационна зона по време на ВСВ Но това е след спогодбата Моллов- Кафандарис и размяната на население между България и Гърция

Лъже като рашист.

Никаква изненада няма в това. Повечето веещи трибагреници без причина са за психиатрията. А тия веещи безпричинно рашистки знамена са направо за затвора.

Не е луд. Хитър е. Иска и вас да уреди. Ако гърците решат да нападат до София ще стигнат. Така няма да чака на опашки за Гърция. А вън от шегата. Ние сме воювали с всеки на полуострова и с всеки сме си имали взаимни териториални претенции. Та който го подкрепя - има Турция, Сърбия, Румъния. Организира четата, знамето и на поход.

Пропуснах Северна Македония. Да не се сърдят макетата, че ги пропуснах. Ако искате добавете Албания, Кубратова България и каквото ви дойде.

Dobre de, вчера казаха, че са го хванали на границата, и са го върнали на гърците... Кой лъже, да го вземат мътните?

"ЛУДИТЕ , ЛУДИТЕ ТЕ ДА СА ЖИВИ !" вАЗОВ !

ЧИСТЕНЕТО НА ХОТЕЛИ НИ ИМ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ

Всички избиратели на Костя Копейкин са за психиатрията!

Шубе ги е да го върнат тоя ПАЛЯК в Гърция, щото ще го опандизат за 0 време и гърчетата ще го направят Банскалийка

Кинефите на ПОСОЛСТВОТО бачкат 100те мильона на ФАЩ за тролове и атлантическа пропаганда

Баси смрудливия рашистки боклук си.

Хич, да не го го вкарват в лудницата. Направо да го пращат на Путинка, той все ще намери да го направи някакъв министър...те всичките там са такива

Оставам с впечатлението ,че се срамувате да наречете "трибагреника" българско знаме ?!

Българско знаме е когато се държи и пази от българин. Иначе си е парцал с три цвята. Пленено българско знаме НЯМА. Къде е сега трибагреника на идиота-родоотстъпник? В гръцката брегова охрана! Ми да го беше пазил с цената на живота си, ако го е приемал като българско знаме, а не като парцал за развлечения.

Е де. И ти като идиота. Така излиза, че маке като запали трибагреника пали парцал, а не знамето ни.

Ми тя жегата не прощава...

да да беше жегата ... като си тъп и необразован, обикновенно е за цял живот ...

Смелия "патриот" бяга през глава тате да го вкара в психиатрия. Истински як, татуиран, безмозъчен и напълно безполезен комплексар. Слабохарактерен и непотребен, неспособен да се грижи за себе си, срам за рода и родината си. На такива трябва да се забранява доживот дори да поглеждат националните ни символи, да не говорим да се гаврят с тях.

За него разбирам, той е луд или прост и хитър. Няма значения. Въпросът е всичко които му се кланят какъв великелепен екземпляр е, на тях какво им има?

Oставете го този прост малоумник на гърците, нека те се опитад да го цивилизоват малко.

Трябва да си луд, за да си патриот на тази територия, пълна с джендъри, предатели и отрепки.

Таткото се опитва да го измъкне от правосъдието с обяснението че е психично болен - доста изтъркан опит, който би минал само пред български съд. За гръцкия се съмнявам

не е луд , просто е много тъп ...

По принцип беломорието сме го дали на гърците да ни го пазят - знаем си, че ако беше наше, само щяхме да го осе..м Да, данъците оттам отиват за гърците, но тях у нас така или иначе биха ги откраднали, така че във всяко отношение си е предимство да е част от Гърция.

Възражданец е, нали?

Върнете го на гърците, те ще го излекуват!!!

Някакъв татуиран тип с тежка психиатрична картина. Ще го полекуват и ще го пуснат.

То и късопишков е за това заведение.

Луд и прост. Границата между Третото Българско Царство и Кралство Гърция, между балканската война и ПСВ, когато имаме излаз на Бяло море, минава на поне 50 км. източно от Кавала. Градът никога не е бил част от Третата Българска държава. На от де един пАтреот ще го знае това? В студията за татуировки не го преподават.

Го е накарал.

Майка ти, дето си написал две тъпотии една под друга

Денкофф,Баце,Киро,Мустафата,кво дремете?! Незабавно забранявайте Разграждане!!!

Евала мойто момче, радвам се че има хора като теб, да ще ни скарват луди и психично болни, но това са масите страхливи мравки, дето за малко стандарт са продали гъзъ си и душата си, да се ебат в гъзовете и гърлата тези педерастки глисти, но следващия път опитай да затриеш някой политик, трябва да се изтребват тези вредители като крастави педераси.

“Евала” на какъв език е патриоте?

гръцки .

Ц! ев Аллах, слава Богу. Научи си езика патриоте

всеки ден смъкват по един два украински парцала от балконите , па не ги тикат по лудниците , инак да са препълнени.

Има малка разлика, но е трудно за разбиране от вГъзрожденци.

със същата пожарна обикалят и ги махат €

браво, ти си от моите момчета - пасмината на глупаците

Значи закачаш българско знаме в Гърция: И В психиатрия ….закачаш украинско в България и се герой! Евроатлантически критерии,върви ги разбери!!

Глупоста,koято си написал?

Че лекарствата спряха да ти действат !

Украинците не ни пипат знамената по официалните пилони.