Наследникът на Меркел обвини украинските бежанци в социален туризъм и разбуни духовете

Лидерът на германските консерватори Фридрих Мерц очаква още по-големи проблеми с руснаците

Обратно в новината

Коментари - Наследникът на Меркел обвини украинските бежанци в социален туризъм и разбуни духовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро и сексуален...

Всякакави украинци има. В нашия комплекс на морето имаше и туристи, дошли да използват да починат на аванта, но имаше, например, и семейство от разбит блок в Харков. Те реално нямаха вече къде да се върнат. Куриозното беше, че бяха наполовина руснаци, но бомбите не избират. Имаше семейство от Одеса, където е вероятно ужасът да е съвсем скоро. За мен, проблемът е, че не се направи никаква елементарна селекция по региони, жителство и т.н.. Достатъчно условие да искаш издръжка е украинският паспорт. Не е честно спрямо наистина нуждаещи се и спрямо нас- не много богати домакини.

Абсолютно си прав! И аз това се опитвам да обяснявам, но българинът едно си знае: "Лоши укропитеци, добри руснаци". Много мразя когато се генерализира с други думи. Малко по-надолу съм описал подробно за разследващите журналисти от "Украинская правда", които са попаднали на истинска манифестация от богати украинци с лъскави коли в центъра на Виена - тук в София нищо не е! Както казваш, има ги всякакви - украинци, руснаци, западняци, все богати, както има и бедни. Гледах по сръбските медии, в съседна Сърбия, целият бежански поток там е много по-добре организиран от нас. Например, украинците не ги настаняват по луксозни хотели 5 звезди. В Сърбия има изградени центрове за бежанци още от войните в бивша Югославия. В тях има всичко необходимо - медицински пунктове, лекарства, стоки от първа необходимост, грижа за децата на семейни, както и грижа за възрастни. Тоест, всички. А после се чудим защо украинците се оплакват, като имат басейни с минерална вода, джакузи, барове и дискотеки, но няма аптека, детска градина или поне площадка и други такива, не луксозни, но крайно необходими неща! Освен това, нещо за което тук се премълчава и почти нищо не се казва е, че в Сърбия идват и много руски бежанци. Сега, след обявената мобилизация ще са много повече. И много руснаци (не са бедни, богати са) си регистрират фирми в Сърбия. Защото така ще избегнат санкциите - като сръбски, на техните нови фирми не се налагат санкции, в Русия просто нямат шанс!

Това, което Ф.Мерц казва не е лъжа.

Паразит насищане няма!, биоонтологопраисторически доказано.

Путин направи добре да обяви тази мобилизация, така наред с амебите мъже, ще изпрати и разузнавачи из цяла Европа, че и в Америка. Както Мерккел ни натресе разни забрадени и цветнкожи. С еврогейските камъни по еврогейската глава... Едно голямо браво.

Целият свят трябва да се труди,та да благоденсват в пеъзвездни хотели,да си връткат скъпите джипове! Аааа!

Виж, ти като слушаш, гледаш и четеш само руска пропаганда, така ще е тя. Прочети сега внимателно какво пише независимата украинска преса! Не, не, не, не!!! Не ми викай: "Аз като видя че е пропаганда от Украйна и не го чета!" Защото не е пропаганда! И ще разбереш защо: Разследващи украински журналисти от "Украинская правда" наскоро направиха второто проучване, този път във Виена. Озаглавили са го "Батальонът "Виена", иронизирайки истинските бойци от батальона "Азов". Та, в центъра на австрийската столица Виена е фрашкано с коли с украинска регистрация. И са толкова много, че ако не гледа сградите човек може да се заблуди и да си помисли че е в Киев! Обаче колите са ги бива - от "Порше" и "Майбах" нагоре! И за разлика от Монако (Предишният им репортаж беше за богатите украинци в Монако), където всички са богати и не им правят много впечатление лъскавите украински коли, то във Виена хората почват вече да се гневят и се питат нали Украйна беше бедна държава, такива ли са им бежанците? Виждаш ли, че украинците си водят съвестно медиите, а не пишат пропаганда като руските? Ти къде си видял някъде по руски медии да пише за яхтите и вилите на Путин (за които знаем от западните такива)??? Логично ли е Путин да живее в "Чичо Томовата колиба", а само украинците да са баровци? И не на последно място - това което виждаш в България са предимно истински украински бежанци от войната. Кой богат украинец е луд да дойде тук в ориента на ЕС? Да, и аз съм виждал "Лексуси" и "БМВ"-та, но съм виждал и доста украински трошки които не си знаят годините. А колко бежанци има доши с автобус? За тях знаеш ли? Във всяка държава има много богати и бедни.

В изпе.ерастена ГеЙрмания все пак има и нормално мислещи, но в окупирана държава, нормално мислещите не са на мода и мнението им не е на почит.

Уж демокрация, свобода на мненията, право на различно мнение... дрън - дрън. Прословутото западноевропейско лицемерие отново в действие.

Бях нормален След минетчийските усти Не мога да водя нормален живот вече как всички те защитиха и повярваха масово в лъжата АБЕ ПЕДЕР-У ОПИТАХ ДА КАЖА ЕДНА БУЛКА ИЛИ Е БРЕМЕННА ИЛИ НЕ ! Гнусна парикаш чума сред вашите има и човеци

сутрешните хапчета? Или жената/любовницата те отсвири?

Най-накрая на някой западняк му просветна какво е истинското лице на руските макета!

Бях в Мюнхен на Октоберфест.На масата се присламчи украинец по анцуг и си просеше да му взема бира.Нагли същества.После се мъчеше да сваля германки ама бързо го сиктирдосаха.

Какви украинци какви руснаци бе те са си едни и същи боклуци. Защо забравяте миналото

Най страшното е че украинците и политиците си мислят че укрите са европейци от Евросъюза и дори че са много повече от немци французи и други такова нещо няма укрите са си рускоговорящи руснаци като чеченците като казахстанците като монголците

Едно и също са украинци и руснаци,но като ти чета коментара май ти си боклук! Що за възпитание,що за език...!? Позор за прекрасна България си!!!

Абе аз като чета как ме обиждаш без да ме познаваш май ти си буклук или намекваш да не си губя времето тук за това съм съгласен

Донякъде проблемът е чисто географски, БГ е на юг, по-евтини са имотите, така че у нас дойдоха на курорт по-натоварените украинци, някои от тях инвестираха у нас награбеното с мазолести ръце. В Германско хукнаха фукариите хем по-далече от Украина, хем да изкарат по някое евро.

Hak da vi e tapi nemci, a sega gi hrantitete i im sarbaite poparata kato se vodite po akala na US

Ще гледате да се радвате за тях за европомощите да приемете техните деца като ваши да им давате всичко..разбрахте ли овце на никой не му пука за вас..давайте им жилищата си безплатно а вие отивайте на улицата ха ха отдавна ви откраднаха националната гордост и достойнство

Че то в Европата няма други бедни и бездомни хора само укри и араби са другите сме милионери

А милионите араби, дето ни ги натресе фрау Меркел, хич не са тук на социален туризъм, нали?!?! Седем години седят на хранилка, въдят се като плъхове - наем, ток, топло, помощи, храни и т. н., излиза от джоба на обикновения данъкоплатец. Иначе те не са тук на социален туризъм де - репресирани са, стресирани са, оплакват се от терор, ама си ходят с черните парцали , покрити отвсякъде и си се държат като у тях си. Украинците му пречели, а арабите - хич! Бре ти да видиш!

Хайде стига с тези украинци! Идват със скъпи коли, имат много пари! Това не са бежанци!

Тази война е резултат от действията на НАТО, тя бе неизбежна и понеже натовци сега се чувстват гузни , принуждават цяла Европа да хрантури тези паразити. Те са достатъчно нагли и безпардонни за да ги устройва това положение и да изсмучат максимума от предоставените им социални средства. Никоя медия в България едно от страх и друго от чуждопритежанието си не дръзва да покаже истината. Ще започнат бунтове срещу този паразитизъм, защото войната се отразява зле на Европа, която в момента задоволява прищевките на натовските генерали и върви към тотална криза.

Баси загубеняка, хората бягат в очакване Путин да им хвърли ядрени бомби по селищата той за социален туризъм дрънка. Селяшка му работа ей.

Точно! Май е кьорав и глух - не иска да види истинските паразити, които надомъкна бившата му колежка. И децата им ще гледаме, и внуците им и правнуците им...

Не вземе да ги настани в петзвездни хотели в ски курорти да изкарат зимата, ами седнал да мрънка. Къде му е евроатлантизма? Не го е и срам?

Май си ги виждал само по телевизията.

то тва за украинците си е туризъм ит за чужда сметка.... ама никой не ги беше карал герменците да се месят в неща дето не са тяхна работа и да стават американска марионетка.... както се казва, да би мирно седяло не би чудо видяло...

А защо мълчите за милионите афроазиатци,които са още по зле и тежат на бюджета,плюс престъпления и потенциална радикализация. С тях как ще се справите? Имате ли идея какъв проблем за напред е? Тъпаци меркантилни.

Предполагам украинките вече са разбрали за новия закон защитен от ГЕШЕВ и да приложат и сексуалния туризъм .

Не си за блокиране дивеч ненаврещял се, за лоботомия си - втора такава, първата не помогна.

Човека се изтърва да каже истината, смачкаха го и дне излъга, че е сгрешил и се извинява на Украинците. Всичко е по старому.

Ако говориш за социален туризъм на украинците е лошо ,но да изкарваш пари чрез секс и просене е законно в българия .

Човекът е напълно прав.И ние си имаме такива туристи.На тях им е студено в полите на Рила и затова ги преместихме на морето.

Украинците не са такива.Готов съм да споря с Германскив русофил който ги обвинява несправедливо.

Така, така. Ще идат до Германия да се регистрират като бежанци, 2-3 седмици на гости, после пак в Украйна да си харчат немските помощи там. На много украински народ тая война им е като манна небесна. Грозно, ама е така. Съжалявам за загиналите.

Вече да казваш истината в държави от ес е престъпление... По-зле е и от комунистическо в този съюз, който е безсмислено да съществува в този си вид!

Смелите украинци, . . жалка гледка. https://www.youtube.com/watch?v=y-QeRlqP_Ds

Много рано се зарадвахме на истината! Днес той официално се извини за казаното!! Зелено лявата пасмина прошка няма!!

Навсякъде днес свестните ги считат за луди. По причина, че във всяка държава дебилите са 80 процента от населението. У нас май са повече....

Наследника на Меркель е Прав ! Стига Толерирахме Укрите , да си ходят ние Българите Гладуваме и Студуваме заради Укрите домъкнали се в България Незаконно ! Гонете Укрите от България по-скоро че Омъскариха страната ни !

Според мен г-н Фридрих Мерц на ХДС е доста прав. Бъдещето ще покаже. Европа се набърква в голяма каша, несътворена само от нея. Моето пълно уважение и състрадание към тези които действително имат нужда, но покрай тях Европа ще се напълни с много престъпност и елементи от които подобно на "другите" които си довлича от десетилетия и отвсякъде, ще страда. Нищо няма да остане от добрата и хубава стара Европа, защото никой няма да се интегрира в нея, аще иска да си я нагоди към своите рабирания и обичаи.

Това е идеята на американците! Прочети " Доктрината Щраус" и няма да си задаваш повече подобни въпроси! Четене му е майката

Това е нормално. Западна Европа никога не е и искала интеграция. Тя е трудна и е била винаги само на приказки "горе", без да стига до дела "долу". Запада е искал винаги да граби от евтиния труд. Но не предвиди последствията.

Много рано. Още зимата не е почнала.

До довечера ще е смачкан и ще се обяснява как се е объркал, и искал друго да каже.... Ще се извини на Украинците и ще млъкне. Все па живеем в Западна-ла демокрация, и никой не може да говори истини, когато си ще.

на немиците от работа да издържат ислямски скакълци и украински псевдобежани. В БГ са намерили по мек вариант. Просто теглят дуржавни заеми да хранят скакълците.

стига с това гласуване е наредено вече по усмотрение на козяк,в деня на размисъл радев е поканил лайнен ,само хартиени бюлетини ще оправят нещата.

Украйнски танк унищожава руска радио-локационна системе- в краят на видеото се вижда най-добре https://www.youtube.com/watch?v=pcsfLFZfO7k

ако ти запалим врата и твойте уши ще станат като радио-локационна система

каква вина има "4", че украинците са гръмнали някакво РЛС? От Февруари до сега има десетки такива случаи. Чакай, да не би нещо да припалваш? Ти руснак ли си?

Много е прав човека! Не всички, но не малка част от украинците се държат изключително нагло и претенциозно в цяла Европа. Отделно, че хора с джипове по 200 - 300 000 евро претендират за социални помощи! Преди две седмици пътувах с кола из полувин Европа, няма по нагли и безразсъдни от тези "бежанци" по пътищата!И си щъкат из всички туристически дестинации както си искат!А един немец на социални помощи ако го хванат, че отишъл на ваканция в чужбина, му режат парите веднага! И с право се притесняват за руснаците! Ония са още по-нагли, а и гладни! Много прави ще си излязат хората, че приеха мигранти от близкия изток! На фона на украинци и руснаци, ония са си кротки работни пчелички!!

е лекът за България. А на германия и трябва немско Възраждане за да заслужи главна буква в името си.

А добро утро Германия! До сега къде спахте бе. И не само хохлите, ами амуджите ви начукаха.

ПП имат да довършват. Изберете ПП за Продължат Предателството.

Германската зелено-червено-етно сган възмутена, че някой не подкрепя укронациститките паразити.

Зенитната система НАСАМС представена по ФАШИСТКИЯТ канал ЗЕТ- НОВОСТИ в Русия- като кликнете отдолу на бутона / show more / ви показва ТТ даните https://www.youtube.com/watch?v=1clvWsLgGOI

Някой да каже истината и европедалите веднага му скачат. Бежанците са напаст за една страна няма значение откъде идват!

това и за "Бялата емиграция" ли се отнася? :D внимавай какво говориш. Излагаш се.

но сега ще гласувам за Възраждане и Кире и кокорчо да го духат на бай Дън и на наркомана Зеленски!

а аз винаги гласувах за русофилски партии, но спряха да ми плащат от посолството :D горе, долу това казваш на публиката.

ГЕРБ са много гладни след две години без грабеж. Гласувайте за ГЕРБ да ги нахраним,че отслабнаха.

Много наивно. ГЕРБ продължават да грабят. Местната власт все още е тяхна.

икономически бежанци докато водеха война в Донбас седяха на гъза си сега пак войната е там едно 80 процента от хохландия не се води война даже испански медий ги бяха заснели как се печат спокойно ,да се приемат само бежанци от размирните райони а тия да се връщат .Руснаци били избягали от мобилизация а тия при всеки указ на белото излизат по 500000 и повече нали не ги пускали на холенската граница как става така че напълниха европа.

да точно така - ще ядат папура

Мобилизираните руснаци получават да плащат ИПОТЕКА ! https://www.youtube.com/watch?v=TQc3ZCNBbhI

Поредната ти простотия

Че то и в Русия банкерската мрежа си е същата като на запад .