НАСА успокоява, че не идва край на света в края на декември

Край на света в края на декември 2012 г. няма да има, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на успокоително съобщение на НАСА, качено в сайта му.

Обратно в новината

Коментари - НАСА успокоява, че не идва край на света в края на декември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че психоза се съзадава, и то не само сред малограмотните хора,бих казала.Дори при човек като мен ,смяташ, 4е притежава висок процент на интелигентност и познания, се загнездва тази черна прогноза и малко или много оказва влияние върху ежедневието. Вероятно и с другите е така, но аз лично намирам утеха,че след 21.12 идва 22, 23,24 Декември, т.е. Бъдни вечер и Коледа!Вярвайте в чудесата и те ще се случат! А на всички самозвани гадатели,врачки и баячки- получавайте си " факсовете" и не ни занимавайте с простотии!

да , прави са , само че пропускат да кажат, че 3/4 от света ще загине.

Човечеството няма да свърши по календара на маите, но сме се запътили натам и това не го казват маите а всички изседователи занимачащи се с промени на климата. Вече не е въпрос дали, а колко силно и как да се справим. (омнението ми е сформирано от лични разговори със специалисти в областа)

Дано се свърши света на 21.12.2012 г. Поне за нас българите това ще е някакво равноправие с останалите народи, наши "партньори" и "съюзници" и ще ни избави за винаги от безизходицата, в която ни набутаха и няма друг начин за излизане от нея!

Психозата, която се създава около Великият парад на планетите, до някъде е основателна. Обаче има една статия в интернет, "Човешкото мислене и светът след 2012 г." която внася яснота, защо и как се случват в днешни дни дадени събития.

Да, идва краят на света, но кога ще бъде това, знае само Този, който е създал всичко. Всякакви предсказания, пророчества и измишльотини са от лукавия. Така, че тези, които са в наса нека не се правят на всезнайковци, а да бъдат по-смирени, защото гордостта е смъртен грях.

Да чуя нещо хубаво :)))

ами тогава ако не дойде кpая както казват те ще ги обесим - тва е

Ха те па ще ми кажат кога ще свърши света! Ами ако на 21ви някой изперкулясал натисне червения бутон и настъпи ядрената зима, а?

ами те ще кажат да . А такива като гостите на Гала, мъжът на тая с пеперудите дето ги дресира откачалката дето каза че на 21 ще се потопят всички континенти без Русия и ще има еднометрови цунамита и лава , публично да се обеси дето лъже така и всява паника

еднокилометрови цунамита грешка

Ми то всъщност края на света вече настъпва щом хората се кефят на Гала, тая с пеперудите и Веско Маринов...

Абе стига е тоя Бойко и Бойковица - едно си баба знае - едно си бае!! Говори се за НАСА к,во общо има Бойко

Бойко го знаем, но какво е това НАСА?

ако отворите биближта там е казано'никои не знае денжт и цаса когато че ни ъничожи" не цитарам точно за да ме разберете всичко е глъпост и разни измичлотини.то че вече тпзи народ почърж това е факт но боя работа е това тржбва да бадем готови всеки миг не ъчени не богати не бедни всички че ни сполети едно и цачо знаете добре и спете спокоино *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бойко Борисов реши: Ако на 21.12.2012 г. по някакъв начин се наруши икономическият подем на страната, то денят ще се отработва на 05.01.2013 г. (събота)

Цикъла какъв ще е,поредният менстуриален за Българите ли ? Май този ни държи постоянно !

Учени изчислиха точната дата на края на света Тези дни учени от Холандия и САЩ определиха с абсолютна точност датата, когато животът на планетата ни ще свърши. Според специалистите от Утрехтския университет апокалипсисът ще стане след малко повече от 2 милиона години на 31 октомври 2252006 година, пише руският вестник Новие известия, цитиран от електронното издание НЮЗру. Според публикацията на холандските изследователи на всеки 2.5 млн. години става изместване на земната орбита и това води до катастрофално захлаждане. Използвайки изследвания на геолози и палеонтолози, експертите от Утрехт стигнали до точната дата на гибелта на потомците ни. Ще настъпи нов ледников период и ще ни сполети участта на динозаврите. Според астробиолози от Университета във Вашингтон, катастрофата ще стане след половин милиард години: всички форми на живот на планетата ни ще бъдат изгорени от Слънцето. Доналд Браунли и Питър Уърд обявиха, че Земята постепенно ще изгори и скоро ще бъде погълната от Слънцето. След половин милиард години от лицето на планетата ще изчезнат животните и растенията, след 3.5 млрд. ще се изпарят океаните, а след 7.5 млрд. г. разширяващото се Слънце няма да остави от Земята и следа. Темата за края на света отдавна вълнува хората и вариантите за настъпването му са не един и два. В началото на 90-те години беше популярна тезата, че в резултат на Голям взрив апокалипсисът ще настъпи след 11 млрд. години. А преди 2 г. списание Нейчър публикува изследване на астрофизици от Станфордския университет в Калифорния, според което гибелта на Вселената поради въздействието на т. нар. тъмна материя се отлага с още 15 милиарда години. Според тях Вселената отначало ще се разширява, а след това ще се свие, след което ще настъпи още един Голям взрив, който ще даде живот на нови галактики. Това съобщение беше веднага опровергано от друга група експерти, според които разширяването на Вселената може да продължи почти вечност

Че те имбецилите, които вярват на малоумните религиозни глупости не знаят какво е НАСА и няма да посетят сайта им, за да прочетат тази новина ! Но ако им го каже някой мазен лъжец в расо с ролекс и Линкълн ще му повярват ! Човешката глупост наистина е безкрайна ...

Човече, досега свещеник такова нещо не е казвал. Когато съм ги питал за края на света са ми отговаряли: - не се знае ни денят ни часът в който бог ще ни вземе при себе си.

Коментарите са излишни, до 21.12.2012 остава по-малко от месец и ще видим, независимо в какво вярваме или не вярваме.

Краят няма да бъде бърз, внезапен. Ще има дълга и мъчителна агония, с конвулсии...Години и десетилетия докато много от крайбружията станат шелф на световния океан...Такава прогноза може да бъде перефраза на "начало на края" или "мъки без край"...

Ти си типичен пример за УНИКАЛЕН ИДИОТ!

Това е един вид на 21 декември ще настъпи края на безкрая?!? :-)

Аз вече го бях планирал....даже и дните за отработване....!

Сблъсъка с планета колкото Марс при който се е образувала Луната, едва ли е било много спокойно време за Земята. А това е било именно в тия 4 милиарда години.

Защо тогава в края на предишният им календарен цикъл е имало глобален катаклизъм. Много пророчества на маите са се сбъднали, те са прогнозирали собственото си изчезване и са оставили този календар като завещание за идните поколения. С хората не свършва света.

еее преди всякъкви учени се изреждаха да ни убеждават, че идва края на света - то не бяха маи, не бяха лошо наредени планети, не беше нибуро, не бяха магнитните полуси, не беше дявола! а сега като стресираха хората се изреждат да си отменят теорията. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А вие вярващите не сте ли се замисляли,че може шамана на маите да е умрял и да е нямало вече кой да им прави картите

Прочетох една изумителна книга "Съдбата на света 21.12.2012 древното знание за кръговрата на времето" от Петьо Христов, който прави обстоен анализ на митовете и дава много интересни нови доказателства.

Е браво на тия учени! Голямо откритие са направвили, дето и баба ми го знае. Браво и на кухите лейки журналистите, дето от нищо правят "новина"

Така ми се искаше всичко да свърши... Толкова миши души има в този свят, все трябва да има край на мъките им...

Не знам защо декември 2011 беше вдигната такава шумотевица.То какво ли не беше:Нубиру,3 извънземни огромни кораба,астероиди и т.н.

аз съм извън времето, та ми есе тая:))

Те и динозаврите така са се успокоявали...По принцип вижд се вече хиляди години същински край няма, но се сменят видове, едни цивилизации загиват не само от естествено изчерпване, а и от глобални катаклизми... а мамутчето от Сибир имало в стомаха си несмляна храна, което означава,че много бързо е замръзнало след като се е нахранило...

Ха, че то мамутчето от Сибир кво му е пречило първо да получи инфаркт след като се е нахранило и да се спомине, и после умряло да си замръзва колкото си иска бавно - храната му ще си остане "несмляна" и без да замръзва толкова светкавично!!! Ма те повечето "научни открития" за тва толкова бързо биват оборвани - поради прекалено слабо-интелектуалните си доводи ... като тоя за бързо замръзналото мамутче!

ако е умряло по някакви си причини различни от внезапно замръзване следствие на рязко застудяване... в тялото щеше да има процеси на гниене...а няма ..

За края на света не вярваме,защо не казвате за катаклизмите - настъпване на пълна тъмнина за определено време?!

Мда, бизнеса с пророкуването на апокалипсиси е доста сладък. Но все идва ония неприятен момент, когато "пророчествата" не се сбъдват. Само в най-новата история съм ги изброил поне 20 дати за край на света, със съответните орди"разочаровани" правоверни. То затова се дават "прогнози" за след 60-70 годинки, за да се избегнат засрамващите, но иначе твърди подходящи въпроси като например "Абе ти какви си ги плещил досега? Защо нищо от това, което издърдори не се сбъдна бе тоя?" Но най-вече "Абе тии, какво направи с паричките ни бе гуру с гурувците мамин сладък??"

Мда, те едни такива, за да не останат разочаровани, се бяха масово самоубили...

И слава Богу - да не увреждат повече генетичния фонд на човечеството.

на 13 януари 2013 година частният американски банкерски консорциум -ФЕД ще трябва да навърши 100 години. Аз като НЕ ДОСТОВЕРЕН ПРОРОК смятам, че линотипната машина за зелени хартийки и позлатени волфрамови кюлчета, ще получи до тази дата БУКАИ. /Уикипедия: 1. стоманена верига за спъване на кон 2. окови за затворник/

Тия в НАСА нищо не разбират! На 21, 22 и 23 декември 2012 година наистина ще настъпи краят на света... за голяма част от свинското население по нашите земи :)

На датата 21 декември,само,че през много далечната 1879 година се е случило нещо много ужасно за света: роден е Йосиф Джугашвили /Сталин/ - най-зловещото човекоподобно същество,пръквало се някога на земята!

Иосеб Джугашвили

След Хитлер(чо) който е добряк защото не е от Русия...ало..?

Аналогията ти е неверна.Сталин/чо/ далеч,далеч ,превишава по броя на езбитите,дори и от собствения си народ.А пък по приложена имперска политика спрямо завладените държави и народи - няма място за сравнение!

Към НАСА : "Не думай! ДУбре чИ мЪ успУкУихтИ! КЪт нищо щях да седна да вервам на некви измислени майски ли бяха , юнски ли шамани"

Не знам доколко си запознат с "майските шамани", но календара им и в момента е по-точен от нашия и никога не са споменавали край на света (поне не в календара). Просто им е разделен на цикли и на 21.12.2012 им свършва единият и започва следващият цикъл.

Дрън, дрън та пляс

Какво по-точно разбираш под "нашия" календар? Само за уточнение - прабългарският вечен календар е ненадминат до днес по точност.

И като как точно в календара на маите, който се състои от разчлични цикли, нямащи нищо общо с нашето летоброене, свършва точно на 21.12.2012?

Я ке съм си добре и 4 милиарда години откако ми се отстраните од главата.

На 21.12.2012г. от Христа няма да настъпи края на Земята и на човечествот, просто ще навлезем в нов цикъл.

менструален

Цикъл е нещо много относително. Кой и как е дал и защо началото на първия такъв и той валиден ли е за нас. Така,че според мен това си е просто един от многото 21.12. И не случайно се търси символика с 21 12 2012 да има много повтарящи се и огледални цифр за да се психират "хората"

Аз не виждам нищо огледално в тази цифра 21 12 2012. Би трябвало психозата да е на 21 02 2012 - това е огледална цифра според мен, ама нищо, нека да има за какво да си говорим...

Dobromir Dimitrow

Цифрите са си цифри, а за циклите на развитие на човечествот има доста писано. Аз няма да мога да ти го предам добре. Ако те интересува потърси в Интернет!

Купи си превръзки и не ни занимавай с "циклите" си, профанче изумено. Даже си нямате идея кви ги плещите. Влизате във "филма" и явно ви е забавно, но ако си вервате и сте над 12 годишни... е сещай се.

Пък мойта не навлезе в нов цикъл.