БСП: Цацаров да разпита Борисов за депутати наркотрафиканти

БСП сезира главния прокурор да разпита премиера Бойко Борисов за изказването му за депутатите, които са свързани с наркотрафик и купуване на гласове.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Цацаров да разпита Борисов за депутати наркотрафиканти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да беше малко по-слаба и по-убава. А то жена в особена възраст и кво е направила Курни за нас, дори само за партията си - с мъка само с 5 гласа се задържа в БСП - хе-хе.

кога ще я разпитват за приватизацията на Техноимпекс?

Аз не знам,какво Бойко знае колко сме били добре,ама и така не е,мога да кажа със ръка на сърцето,че колкото повече управлава Бойко Борисов,толкова става все по зле във тази държава,примери катастрофи и жертви всеки ден по пътищата,всеки ден по няколко убити на пешеходни пътеки,и кой е виновен за това аз ли,или Бойко,да не би аз да управлявам че да съм виновен,аз или вие,той единствено и само той е виновен,но няма акъл за да помисли как да го оправи това със катастрофите и пешеходните пътеки,ако беше малко по умен,и знаеше някой чужд език,можеше поне да купира всичко което вече е измислено във някоя бяла европейска държава,и да го направи и тук,не е трудно КОПИ/ПЕЙСТ.ОСТАВКА ОСТАВКА!!!И да връща парите от 27млд евро теглени от него и окрадени заедно със менсте патриотите и Магарешката воля.

Също не понасям мафията герб и в частност простака борисов (нарочно с малки букви) но теб ще те посъветвам да се поограмотиш поне малко, защото граматиката доста ти куца.

Подсъдим Васил Костов (бивш охранител на Бай Миле) заявява в съда под клетва, че Бойко Борисов се е занимавал с трафика на наркотици от Турция. Цитирано: Мога да разкажа подробности как точно се очакваше да се прави бартера трафика. Искам да кажа, че досега мълчах, защото вярвах на съда, но се оказа, че такъв няма и че ни осъждат по нареждане на Бойко Борисов, за да замълчим завинаги. Искам независима прокуратура и ако мислите, че ви лъжа, съм готов на очна ставка с Бойко Борисов. Мога да ви разкажа доста по-сериозни неща, свързани с Бойко Борисов, Бай Миле, Маджо и други от СИК. 1. Канали 2. Дрога 3. Цигари 4. Черно тото 5. Казино 6. Банки 7. Оръжие за други страни, както и износ на горива. Слепете линковете да си гледате Баойко на парти на СИК: new.glasove. com/public/olmdsvhwew/upload/image/Nov2017/Boiko-Borisov-i-Marginite-0001. jpg new.glasove. com/public/olmdsvhwew/upload/image/Nov2017/boko_sic. jpg Или от швейцарският доклад за криминалното минало на Борисов: i0.wp. com/link/wp-content/uploads/2012/10/bb-scheme. jpg Не случайно като стана кмет, направи веднага плащанията да минават през банката на бившата си половинка Бориславова. Само от таксите за плащания, тя е спечелилила много милиони лева. После се хвалила, че продала банката за по памет 660 милиона евро! Само за този конфликт на интереси и събрани пари от хората за милиони левове, Бойко трябваше да е разследван и съден! Освен другите които му спести прокуратурата, като при "Ало Ваньо" и нашият човек на който е обещано да не се закача.

За швейцарският доклад съм изпуснал да прекъсна линка, където го счита тук за такъв - не разрешават линкове: i0.wp. com/bivol. bg/wp-content/uploads/2012/10/bb-scheme. jpg На Бойко обаче все му се разминава и прокуратурата ни бездейства престъпно! Както преди където обвини всички останали партии в парлемента (БСП, ДПС и Атака), че искали да го убият! След това имаше ли разследване? Пратиха ли го на психопреглед за параноя?

Той - Бойко Борисов, ако си спомняш получи в плик ПАТРОН или КУРШУМ в кабинета си в МС, в един и същи ден в който един пълничък и много успешен млад бизнесмен бил заплашен също .... и тогава .... НИЩО ...

в Бг всички крадяли ,защото в бсп са го правили ,т.е бсп е пример за подражание и скрит идол на всички крадци и мошенници.не можем да се съгласим с това лицемерие и двуличие-веднъж ги конкурирате, а после ги оплювате.може да сме дебили ,но пък не сме идиоти !2

къде са парите от КТБ,санирането,магистралите,пенсиите и заплатите??????????????????

дянкоф открадна от здравето на хората?

винетките??

Какво обяснение да искат, като ги знаят?

...последните социологически изследвания и пак започнаха,да лаят!

Делата с/у Борисов тепърва започват.Той знае как водеха неговия човек бай Тошо. Те така ще да бъде и с него.

КОГА ГЕРБ ЩЕ ПОИСКАТ ОБЯСНЕНИЕ, КОИ СА МУТРИТЕ В В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ НИНОВА, ТОВА Е НЕЙНО ИЗКАЗВАНЕ.

Тези от ГЕРБ не са толкова дребнави и тъпи. Ясно е, че БСП-то се чуди какво да измисли, за да се говори за тях!

Мутрата не е в НС в момента и въобще не обича да ходи там , на едно друго място е. Не си пресъздал точно изказването на Нинова.

Защо БСП се меси брутално и грубо в съдебната система! Защо БСП вличе на делата водени от ПРОКУРАТУРАТА! В България няма ли разделение на властите?

Питай Борисов ... той ДОБРЕ го знае това .... даже на заседание на ВСС отиде .... да ги пита поучава и хока ...

Наследницата на БКП нещо много се загрижиха за демокрацията в България и се хващат за всяка дума на ББ , а забравиха когато не даваха на хората да отидат на запад да не видят "гнилия" капитализъм! Големи лицемери !!!

Дай да се уточним веднъж за винаги и моля те да ми отговориш на един елементарен въпрос: лидерът на коя партия е бил член на БКП?

Нека аз да кажа!Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е все още член на БКП.Той публично отказа да напусне БКП и напусна полицията.Корнелия Нинова никога не е била член на БКП.Тя е членувала единствено в БСП.

ББ ще бъде разпитван по много дела! Тепърва му предстоят срещи с прокурори! Да взима на абонамент онзи дебелия адвокат, че много дела ще води!

европейска нация,незабавна и безкомпромисна ЧЕРВЕНА ЛУСТРАЦИЯ.

Кой окраде държавата след дворцовия преврат 1989 година я да не би да са ГЕРБ! КРИМИНАЛНИЯ преход трябва да се даде на спец. комисия и да се разнищи до последния лев и тогава ще гледаме другарите повечето къде ще са!

Крадецът обикновено вика дръжте крадеца. Учудва ме наглостта и безочието на привържаниците на БСП да обвиняват друга партия в кражби след като подкрепят партия, която е доказано най-крадливата :(

Колко пъти ги питам, червените олигофрени, да кажат името на друга партия, която е ограбвала всички банки и е докарвала на страната 300% инфлация, ама не казват. Иначе са приказливи

Занимание за дебили , това е овъртено, препродадено , в съответствие с тогава действащо законодателство и т.н. Та както казват да фанеш на Муйо уйо , за съжаление.

Абе , Филипе, абе мургавелко, дори Цацаров да разпита Борисов и той му каже това което е казал, а именно,че: Наркодилъри са депутати от БСП и купувачи на гласове са от БСП, Цацаров не е длъжен да сподели това инфо! Така ,че колкото повече се бие тъпана, толкова повече българския народ разбира,че БСП са наркодилъри и купувачи на гласове!

Амфетамини , амфетамини , мои любими.

а прочетете задържително във Фрог Нюз какво е предложил Марио Драги!!!!!!!!

точно за този случай каза преди дни,че има много по-важни работи и няма да се занимава със дребни заяждания между политиците.БСП-то вече съвсем изстряскаха и това значи,че губят почва под краката си.

БАНДИТИТЕ СА ОТ БСП И ИМА ЗАВЕДЕНИ ДЕЛА СРЕЩУ ТЯХ. Този мургавл Филип Попов на циганин ли се прави, или си е такъв??

Тези престъпници от БСП се чудят с какво да занимават обществото и да привличат вниманието към себе си. Те са повече от наркотрафиканти и купувачи на гласове за изборите. Те ограбиха държавята няколко пъти и изгониха младите хора на няколко пъти. От това по-голямо престъпление няма!!

Единия е депутат от БСП,брат му е арестуван за разпространение на дрога! Другия е пак от БСП, има дело срещу него за купуване на гласове от роми затворници! Тези от БСП са по-нагли и от Наглите.

доверието към ГЕРБ и Бойко Борисов не намалява.Каквото и да правят БСП-то и Курнито,всичко е против тях.Дори вече и от Русия не я искат вече и ще засилят вътрешната опозиция в партията,да я изхвърлят от председателския пост.

не само да го разпитат лицето Б.М.Б по свидетелството на ЦРУ е контрабандист 1 и ред такива вкл. и убийството та Чакъра, но на кого му пука от това, И друго, то безхаберието е пълно, по зле сме от Мозанбиг И, също: ЗАЩО Гоце и Плевналиеф са постоянно по ТВ да ръсят акъл ЗАЩО Въпросът :: #КОЙ е с ясен отговор-> #ТОЙ!

А Чакъра , колко деца погуби ?

'' ...Съобщи шефът на парламентарната група на БСП Филип Попов" Бу ха ха ха ха ха. Аз на роми вяра нямам! Който иска нека си гласува за БСП - Евророма. Борисов, никаква аванта за тези измамници! Да наркодилъри и купувачи на гласове са!

"Костов, който е бил охрана на Милчо Бонев Бай Миле, заяви, че разрешителните за повечето оръжия на охраната са били регистрирани на фирма "Ипон". Освен това Костов е присъствал на среща, състояла се във Виенската градина на паметника на Васил Левски в столицата, в която са участвали Бай Миле, Сретен Йосич, Бойко Борисов, Стоил Славов и евентуално Венцислав Стефанов. На нея босовете са обсъждали как да съберат пари, за да стане Бойко Борисов главен секретар на МВР. Костов е бил и на друга среща на босове на СИК, веднага след убийството на Поли Пантев, на която те са се карали за неговото наследство от 80-100 млн. долара. Тогава Женята и братя Пехливанови не са давали повече от 10 млн., но се разбрало, че Бойко Борисов има бригада, която да окаже натиск върху тях. Васил Костов Кеца заяви още, че Бойко Борисов е отговарял за канала за хероин от Турция към България и за каптагон и синтетична дрога в обратна посока. Във връзка с този канал трябвало да се реши някакъв проблем с Косьо Самоковеца, както и с Мето Илиенски, за когото по неизвестна причина Борисов се застъпил. За потвърждение на думите си Костов каза, че по онова време Бойко Борисов е излизал с човек от Червен бряг."...

Tozi selyandur tryabva nai-nakraya da se opita da razbere che NE more da govori Kato na selskiya megdan zastoto e min.predsedatel na Republika Balgaria.

"индиректно е казал, че "има замесени близки, които са правили еди какво си". Самият той можел да поднесе извинения, но ако му заведат дело, той щял да заведе за "други две неща, които са безспорни". " ЩЕ повърна, как най-нагло се изнудват! И то пред камери и микрофони и няма един журналист да зададе въпроси.

Обновена : ''Назначеният от ГЕРБ гл. Прокурор , ще ''разследва'' , първият в ГЕРБ ????? Циркът продължава!

Да се забрани партията БСП - наследник на БКП - ДА ВЪРНАТ ВСИЧКО ОТКРАДНОТО и изнсено в чужбина с куфарчета и раздадено на верни и предани другари , и тогава да раздават справедливост и да казват кой трябвало да бъде разледван и изслушван . Мръсни комунистически изчадия и терористи, взривявайки църкви и убивайки невинни хора , цвета и интелигенцията на нацията без съд и присъда . Безсрамници и нагли изроди .

Само при условие за подобна валидност и за ГЕРБ.

БКП/БСП от 1944г. насам да не би да са света вода ненапита! ГЕРБ са от 7г.

Да се преследват от закона, разни Стенлита с не български имена за лаене и омраза срещу човечеството!

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

По- логично ми се вижда, Цацаров да разследва трафикантите и купувачите, но може и да бъркам, нали съм от 80%-те процента..Според другарите, трябва да се разследват тези, които казват за бандитите, не самите бандити. Добра логика

Разпитът в кенефа в Банкя ли да се проведе.Държа на СРС-тата , да е забавно после.

БСП да каже на Цацаров, а Цацаров да каже на Клуни да дойде при теб - ще дойде само ако си неотразимата нова миска на България ха-ха.

Делян Пеевски слага Красимир Гергов за шеф в бТВ Красимир Гергов ще оглави бТВ в най-скоро време. Считаният доскоро за рекламен бос е изборът на Делян Пеевски за поста. Депутатът-олигарх от ДПС отдавна притежава акциите на Гергов в телевизията. Негова е и голяма част от бившата рекламна империя на Гергов. Задлъжнелият с милиони към КТБ и към Пеевски вече бивш крал на рекламата е принуден да участва в плановете на Пеевски, независимо дали това му харесва или не. Това заявиха пред Фрог нюз източници от обкръжението на депутата. Решението Гергов, който е бивш служител на Държавна сигурност, да стане шеф на бТВ било съгласувано лично с премиера Бойко Борисов, търдят нашите източници. Това е поредна съвместна операция на Пеевски и Борисов след придобиването на в. Уикенд, сайта Блиц и други издания. Само преди дни бившият съсобственикът в Интермедия Пламен Каменов обяви по телевизия BIT, как хора, изпратени от Делян Пеевски са откраднали в. Шоу, Над 55, Доктор и сайта Блиц. Превземането на посочените медии, според Каменов станало със знанието на Бойко Борисов. Въпрос на дни е да се решат окончателно кадровите промени в бТВ Медия Груп. В момента главен изпълнителен директор е Флориан Скала от 13.12.2016 г. Много е възможно промените да се случат в навечерието на Коледа, за да се избегне евентуално скандалът, смятат запознати.

Да връзката му със Сретан Йосич да го разпитат.

Много искам БСП настоятелно да каже на Джордж Клуни да се срещне с мен, пък после ще видим.

Добре де, ще се срещнем, но не казвай на Амал, че е много ревнива ;)

Кой да го разпита...!!!???

Че ББ ще си го премести в другия крачол е ясно, но защо беше нужен брифинг, тавариши? Можеше да кажете на Цацата и в ЦУМ. Нали там ви бяха срещите? Ама на тях не канехте журналисти

Тия какво се правят на умрели лисици след като цяла България знае че Манол Генов е купувал гласове за БСП.А за наркотрафика кой не знае че брата на депутата е арестуван точно за това.

Те могат да го арестуват и за глобалното затопляне. Когато се докаже и го осъдят, тогава вече...

За едни преди да го осъдят може а за други не може.

той я настани на тази длъжност на по-малко от трийсет години. От къде пари ма селянко? Как щяла да иска падане на давността - по корем ще се влачи, кръв ще сере, но няма да допусне.

Как ще го разследва,бе?Нали Тиквата го предложи за главен прокурор.Да предаде най-верният си приятел,който му дари поста.

съм човек на години и помня . преди да идеш да работиш в Сирия, Ирак или на Запад за ДОЛАРИ ТРЯБВАШЕ ДА ТЕ ИЗПРАТИ ТЕХНОИМПЕКС е и връзки да имаш и да си комуне. Но не можеш да си получаваш цялата заплата в долари щото бяха мно-ого от това което ние взимахме в левове. Затова получавахме официално само половината си заплата и то не в долари, а получавахме БОНОВЕ ЗА ДОЛАРИ които харчихме в Кореком. Та питам - Корнелия като купи половината Техноимпекс за жълти стотинки - къде отидоха доларите?

дето участва и тя в покупката на едно външнотърговско предприятие което уж беше на червено, ама Либия дължеше 200 милиона долара на същото?

Най ми е жал да гледам възрастни хора като тебе които не са успяли да разберат света и как работят и мислят хората. На кратко: Парите са отишли в държавата защото по това време БГ нямаше достъп до твърда валута и затова всеки долар се къташе....заплати за дипломати по чужбина и други работи. Не са отивали в джобовете на Бай Тошо (са, някаква корупция е имало както и във всяка друга държава така че хора тука таме малко са се облажили). Истинските кражби...тези за милиони и милиарди започнаха след промените. Но до тогава такива като Кореком не са имали нищо вече защото валутата се харчеше за нуждите на държавата и не са ги пестили.

България вземаше кредити от чужди банки и ги предоставяше на терористични режими през епохата на социализма! Само че по-късно и Кадафи-то и Садам ги пратиха на оня свят и опростиха дълговете на държавите им! Ала нашите останаха ...

А аз кого да "сезирам" за това: "Аз, като се върна една банка ще фалира, а може и още една ..." - Бойко Методиев Борисов, САЩ, Вашингтон, м.Юни 2014 г. ... .... или тези другите "изказвания на Бойко Борисов, пред различни медии: " .... това е една фалирала държава .... незабавно да се извика МВФ и Световната банка и да теглим заем от 6 млд ... аз бих посъветвал българите да не си държат парите в банките, с такъв премиер и министър на финансите ... само банкова ваканция ще ни избава от настоящата ситуация .... " - лятото на 2014 г.

Само за сведение на тези които поставят минуси ... аз само цитирам, това което съм чул със собствените си уши, казано от "висшият български политик" на снимката ... и само един обикновен миризлив суджук ....

ХАЙДЕ ПАК, ПОЧНА СЕ И НЯМА СПИРАНЕ...

Хайде най-накрая свършете нещо градивно. Защо не сезирате главния прокурор за издевателствата на Топлофикация или пък на Софийска вода? Нещастници, и следващите избори ще загубите.

Да се извика и в праламента! В крайна сметка премиеът се избира от НС, а не от филанкишията! В пралманета той трябва да отговаря и то всяка седмица, тогава каква парламентарна република сме, ако министър председателят се крие от въпроси и отговори. Излиза, че го е страх от неудобните въпроси. А ако има такива, значи има много неща за критикуване, т.е. положението не е толкова розово, колкото го описват самите управляващи и медиите!

нищо не разбрах. Но разбрах, че да си съученик, кум и сват е много по обвързващо отколкото да си брат - ха-ха.

поръчки....и втори братовчед стига.

То няма да стане , по-хубаво да се молим на Господ , да му се случи нещо или Йосич да го гръмне , Банкет ще направя , цяла седмица ще се веселя , мразя Изродите !

И ние се молим да измрете всички червени гадове та да видим чия молитва ще се чуе

да МУ се случи?

Значи брата на този от БСП няма нищо общо с брат си. Брата на брата е депутат със свежи социални идеи и голяма ангажираност към решаване на проблемите на обществото ни, завещани от мракобесните гербери. Виж, ако не беше брат, а съученик, тогава щеше да е съвсем друго. Налага се да ги обяснавам тези неща заради дебилните гербери, които не могат да разберат тези прости социалистически истини. И да, Ролса е добре - малко боя и ще е като нов.

Дебелия ти идол твърди, че в парламента има наркотрафиканти а не, че брата на депутат от БСП е такъв. Като твърди подобно нещо да се аргументира с доказателства нЪл тЪй иначе носи съдебна отговорност за набеждаване. Но на тъпи тролове на герб, какво да им се обяснява.

добре, че ББ не е член на НС, иначе би трябвало да се "самоназове" пред Гл. прокурор :)