Полицията арестува Евелин Банев-Брендо, Амигоса задържан преди дни

Евелин Банев – Брендо е задържан в района на Созопол, съобщи МВР. Той е заподозрян в извършване на престъпление и ще бъде задържан за 24 часа. Задържан е бил и Петър Петров - Амигоса.

Обратно в новината

Коментари - Полицията арестува Евелин Банев-Брендо, Амигоса задържан преди дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е нали жена му е Моника дъщерята на собственика на веригата БИЦИАНИ

ГЕРБ напомня за пореден път на закъснелите с вноските си партийни спонсори да побързат! Момчета и момичета - внасяйте си редовно отчисленията във партийната каса, че вижте, какви излагации стават с тези, които не плащат. Цветанов само ви чака да закъснеете, та да ви измисли име за шумна акция или предположение в престъпление.

Я гледай ти тиквата отстранява конкуренцията...

за справка напишете в гугъл "бойко борисов от червен бряг до ирак"

стигате с тези разбойници вижте социалната ни политика,хората почнаха масово да ровят в контейнерите всичко това се дължи на некомпитентноста на това правителство ,че и на всички останали къде е здравеопазването ,а да не говорим за образованието

как стига, като точно тези хора генерират брутния вътрешен продукт и са двигателя на икономиката ни

Интересно за 1 милиард, сигурно дават 3,5г.затвор. Педераски съд.

що за жестокост - 3.5 г. затвор, може - ама условно ..... момчето ще осъзнае грешките си и ще се поправи. БГ съда ще затвърди още един път предствата, че въобще не е корумпиран и е с най-хуманното отношение към престъпниците. Особено ако в процеса участват по "случаен" подбор видните магистрати-хуманисти - прокурор Пенгезов и съдия Мирослава Тодорова.

Константин Дишлиев освен съратник му е и баджанак. А освен, че беше убит той беше убита и майка му, която беше основен свидетел по делото срещу Брендо. Убиха я нощта преди делото и въпреки, че беше основен и защитен свидетел въпросната вечер никой не я защитаваше . Е това е положението в БГ.

Сега трябва да сключим договор с Бразилия и да им гоп пратим там да го съдят. Че като ги занм родните магистрати, може да изкарат че наркотикът е за собствена консумация. Или пък в Турция - там също не си поплюват с наркотиците. Пък и ще му разиграят сценка от "Среднощен експрес" От Евелин, такава Евелинка ще направят манафите в турския затвор, че свят ще му се завие. Ще свири като жътварска стомна на синор. А след някоя друга седмица ще започне да пърди като бас-саксофон. Пък и там няма доносник Гоце или генерал Марин да го амнистира.....

А може и в мексикански затвор - там ще стане нечия сеньорита...

няма да му направят. Ще го пуснат като тия дето ги задържаха миналата седмица, за опит за убийство на топ ченге. Тая власт си е като предишната и по предишната и другите преди тях. Миналите вкараха Маргините, тия ги оправдаха, миналите вкараха Галеви за малко в панделата, тия ги осъдиха, ама Галеви ги няма. Въобще смях и зрелища, без хляб, щото тия които не переме пари и не се занимаваме с дрога и проституция или контрабанда, нямаме и за хляб. Затова децата на мафиотите и на магистратите, ще живеят в чужбина, а нашите ще ходят на училище с дрехи втора употреба и ще бъдат обект на ухажване от същите тия бандити за потенциален техен контингент.

Тоя много чист ше дойде. Той постоянно пере ..

veselin

а ето и едно ченге шеф какви ги върши с години пред съседите си: https://link

този изрод не си е платил, затова е задаржан. ако целта беше да се ликвидира престапността, разбоиниците нямаше да бадат арестувани и пускани обратно на свобода, мафиоцка псевдо даржава, която няма да се оправи никога, ако народа не скочи и изтрепе всички разбоиници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наи страннотто е,че днешната управа им разрешава училища да строият с тия пари.Аиде сега конфискуваите да ви видя

дреме ми за брендо хората няма кво да ядат тя само простотии пишат