Коментари - Рекорд: Открити са 49 нови наркотици в Европа за 2011 г. | dnes.dir.bg
назад

Рекорд: Открити са 49 нови наркотици в Европа за 2011 г.

49 нови наркотични вещества са били установени през 2011 г. в Европейския съюз, съобщи Европейският център за наблюдение на наркотиците и наркоманиите.

Обратно в новината

Коментари - Рекорд: Открити са 49 нови наркотици в Европа за 2011 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек сам избира това, което да прави или не и как да възпитава децата си. Не мисля, че трябва дат е виждат пиян или напушен или каквото и да било. Всеки си има глава на раменете - да мисли първо и после да извършва някакви действия. Мисля, че много хора в страната пушат марихуана, но се крият като мишки, за да не ги помислят за наркомани.

Господинчо, това че си разбрал за свойствата му в борбата с рака е добре, ама пообразовай се малко колко СТОТИЦИ други приложения има

Маричката си е екстра. Ползвам от години. Работя, омъжена съм, имам три деца и всичко е ок. Държавата ни е скапана. А хората които пушат цигари и пият всякакъв алкохол менте или не.Да не говорим за домашната ракия.Ужасссссссс!Не пуша, не пия, карам колело и спортувам и марихуаната не ми пречи по никакъв начин. Много погрешно мнение имат хората за нейното действие.

Честито на откривателите, че се грижат за нас и бъдещето на децата ни да имат достъп до още по-силни наркотици.

Къф е тоя наркотих, той е направо оръжие за масово поразяване. Лош маркетинг са му измислили, ако човек умира толкова бързо няма да го купува.

Колко малоумен трябва да си, за да оспорваш СВЕТОВНА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ, която казва че е по-безвредна от алкохола,кафето,тютюна ... КОЛКО МАЛУМЕН ТРЯБВА ДА СИ ? а друг е ? че тук нестава ? за марихуана, а за нещо много много по-различно :) ТЪ ПУН ГЕ РИ !

Като има глупаци нека да ги взимат

"...в Русия. .. синтетичният наркотик на бедните, който разяжда плътта и към който са пристрастени хиляди, а според някои данни дори милиони млади руснаци," ДРАГИ ЖУРНАЛИСТИ, ЗА МНОГО НАИВНИ НИ ВЗЕМАТЕ С ТАЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕНДЕНЦИОЗНА СТАТИЯ. ГЬОБЕЛС ГО Е ПРАВИЛ- НО ВРЕМЕНАТА СА БИЛИ ДРУГИ.

Само мен ли ме е страх от подобни новини. Имам 2 деца, и изпитвам ужас дали някой няма да им бутне наркотик, независимо крокодил и друго животно...

за приносители на наркотиzи Няма милост! Ако и тука е така резултатите ще са подобни

Скоро очакваме да изберат по-малкото зло и да легализират марихуаната! :)

И ти ли вярваш на приказките, че била безвредна ХАХАХАХА Наивник ХАХАХАХА

Поне до сега няма умрял човек в света от марихуана а милиони я ползват да се лекуват, както билка. Виж от алкохол обаче умират страшно много хора а от аспирин в Америка умират годишно по 100 000 човека. Само че няма да променят закона за марихуаната защото вместо всички тези пари да излязат на светло на тях им е по-добре така.

Абе смешник, явно ти никога не си пробвал трева, не знаеш за какво става въпрос, но имаш мнение :))) То и девствениците имат мнение за секса, но на практика се оказва по-различно :)) Освен моя опит има и доста научни изследвания за полезното действие на канабиса. Прочети малко, поинтересувай се па тогава се изказвай. Аз съм употребявал трева в казармата повече от година всеки ден по няколко пъти, щото ми беше тъпо там и бях обграден от селяндури и като се отървах от армията сам реших да спра, защото разбира се не можеш да ходиш на работа напушен. Не съм имал абстинеция(при тревата няма) или каквито и да било здравословни проблеми. Сега съм мениджър, което предполага доста умствен труд, което значи че не съм увредил мозъка си...Тютюна е по-вреден от тревата, но е легален. Тва не го разбирам.

Не вярвам, че е безвредна. За това използвах израза "по-малкото зло". Аз не употребявам никакви наркотици, били те цигари, алкохол или треволяци. Живея на в квартал, в които имаше доста хероинови наркомани, малкото останали живи, единственото което ги спаси, беше марихуаната!

В ПОЛВИНАТА СВЯТ МАРИХУАНАТА И ХАШИША СА ОК, А АЛКОХОЛА СЕ ПРЕСЛЕДВА ОТ ЗАКОНА В ДРУГАТА ОБРАТНОТО... ВЪПРОС НА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА. ИСТИНАТА Е, ЧЕ В УМЕРЕНИ КОЛИЧЕСТВА НИТО ЕДНОТО НИТО ДРУГОТО СА ВРЕДНИ. ФАКТ. ПЪК ВИЕ СИ ЧЕШАЙТЕ КЛАВИАТУРИТЕ :)

Пийте студена бира и мезете здраво и няма да ви пука за никакви крокодили и глупости.....

То бирата не е химия - нали ХАХАХА Пийте умерено домашно винце!!! По-благо няма!!!

иззела 63 млн. дози.... -- кога ще ги стигнем ?

Да му мислят тия с много пари и пропадналите типове.