Наркобосът Ицо Байков остава в ареста за рекет на архитект

Софийски районен съд остави в ареста сочения за наркобос Христо Байков. Той бе задържан в четвъртък след сигнал за изнудване.

Обратно в новината

Коментари - Наркобосът Ицо Байков остава в ареста за рекет на архитект | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се в кой век живеем, във века на високите технологии, когато плащаме милиони левове за подслушване и проследяване, се връщаме във времето на Алкапоне, защо един наркобос не можем да осъдим за наркотици ами за рекет над архитект, пък псле може и да няма изобщо рекет и пак да бъде с оправдателна присъда, после съдът пак ще ни е виновен. След като се знае, че е наркобос толкова ли е трудно да се проследи по веригата, как знаем коя територия владее, пък не можем да съберем доказателства.

пухчо, напудри си нослето като си "голям" наркобос и ела да ми седнеш в скута... да видиш що е то лагер

Пълна немощ на правозащитните органи! МВР, Прокуратура и Съд демонстрират пълно пренебрежение към задълженията си да осигурят ред и спокойствие в БГ.

Хубаво , че ни информирате с тая поредна статия, но не виждаме резултатите , хващата , пускате, модела и метода на работата е един и същи , народа се наслуша на такива събития в България, а резултата винаги нулев, по добре пишете нещо за вдигане на селското стопанство , за производство , промишленост и др.т. тази тема не е вече интересна за българският народ.

Келеша или не си е платил вноските на отговорните "другари" или архитекта "рита футбол" с който трябва :) Мутрафонско подобие на държава сме !

Преди години баща ми имаше един колега. Момчето си отвори архитектурно бюро в зората на мутро-барока и взе да печели добри пари и да кара скъпи коли, но когато си поиска от един клиент да доплати за свършената работа, просто изчезна. Намериха го след 3-4 години заровен в една нива.

МАКАКВО ГО ИЦИТЕ ТОЯ НАРКОМАН ИЦО БАЙКОВ БЛЯ БЛЯ БЛЯ,ПОДМАЗВАТЕ ЛИ МЕ СЕ ИЛИ КАКВО

България-"земята на слабите,домът на мутрите и корумпираните"

Много сте зле, типично по български пишете без да знаете нищо. Въпросния Байков не е човека от снимката, а този от следващата такава. Тъпанари.

точно така е браво

Байков не е нито на едната нито на другата снимка

Истинския мафиот е Цецо Тъпото и неговата мафия.Защо тоя нещастник не свърши едно,ама само едно нещо като професионалист.МВР е имала и други неуспешни министри,пример Начев,ама такъв резил от съществуването на България до ден днешен не е имало.Едно голямо СРАМОТА.

Този цървул Байков го врътнаха обаче много яко. Първо му пускат аванта и го вкарват в играта с дрогата, после го набеждават за голям наркобос и го оставят да си повярва. И накрая го пипват и го опандизват като последния кокошкар. И ето ни чисти пред ЕС и борейки се с организираната престъпност. Смях в залата.

направи ли ви нречатление мотивът за постоянния адрез на арестувания...разбирам,че липсата на предишни осъждания или задържания да е смегчаващо вината обстоятетелство но че имал ростоянен адрез...това е пълен срам за нацията,за правната комисия в парламента че търпи тази ситуация...та има ли български гражданин който да няма постоянен адрез??? Дори издилваните престъпници също имат,както и всяко дете,което не носи наказателна отговарност...абсолютна простотия и на никой от журналята не му прави това впечатление и да попита съдията определящ мярката за неотклонение-има ли лице български гражданин без постоянен адрес?

Тоя шкембьо дето заплашва архитектчета ли бе? iСиктир

Само се чудя демонстративната неадекватност на полиция и прокуратура умишлена ли е или е плод на откровена некадърност. Като говоря това имам пред вид дважди повече прокуратурата, тя като че ли е най-болната институция в нашата страна и убеден съм много от негативите и на полиция и на съд са следствие от този безполезен израстък. Прокуратурата трябва да бъде глас на гражданите, а тя е затворена зад дебели врати и следствена тайна, за действието и бездействието й не се знае нищо освен противоречиви и неясни дописки в медиите, терора срещу съмнително виновни или дребни провинили се кара човек да изпитва съмнения, когато го сравни с демонстрацията на некадърност срещу безспорни престъпници и/или властимащи. Където има демокрация, прокуратурата е живата връзка на обществото с изпълнителната власт, тук тя е секретна и отшелническа професия, която не може да роди друго освен подкупност или незаинтересованост (според индивидуалните нагласи).

Какъв мафиот е тоя щом е тръгнал да се занимава с архитектите? То ясно е, че между тях има някои дето не са света вода (аз също съм архитект), но ако си толкова изпечен мафиоз какво може да ти стори един арх? Пък и тръгнал да заплашва, един мъж действа, не стои да лае по шишарките.

Ще му пръднат на шапката. Ужасяващо много паплач се насъбра в България и то именно за рекет, изнудване и т.н. Това е защото изгладняха поради стесняване на всички пазари и така имаме реалност, от която всеики гражданин е застрашен. А няма кой да прибере тези, защото си плащат, било на държавата, било на някои силни фигури. После защо не ни искат никъде.

не така щото все пак по медиите вкл и червения дир бг се дискутират такива казуси а преди по диктатурата на Гоцеи руският агент Станиш и тове неможеше Все пак е прогрес Друге впръсът че черевената правосъдна системаотново ще замаже казуса

Преди време архитект на име Иван Колев ме завлече /не ми плати за безспорно свършена работа/. Идеята да му се чупят ръце ми се струва пресилена, но един нормален бой ще е уместен. Чудя се дали тоя Иван е същия и има ли други пострадали от него?

Не съм напълно сигурен, но имам чувството, че познат строител ми се оплака от човек с такова име, като знаме редица архитекти какви ги вършат не съм далече от мисълта, че невинната жертва може да се окаже вълка, а "наркобосът" гамен, но с доста по-различен предмет на дейност. Каквато и да е истината обаче аз не желая тия некадърници във властта. Некадърността им боде очи и това е по-голямо престъпление от явно сравнително културната ни криминална прослойка. Защо културна ли? Ами защото при това недоразумение в лицето на прокуратура и голяма част от полицията във всяка друга страна щеше вече да ходим с автомати по улиците. Лошия материял е на власт и в ГЕРБ и в БСП и обхваща кажи речи целия прокиснал "елит". Мисля, че и хората облажили от връзки вече биха предпочели затрудненията на честната игра пред пълната непредвидимост и неадекватност на властимащи подлоги. Подлагането на една подлога на друга и после на трета не води до нищо за никого.

Не си единствен, той Ванката си пада по тези неща:)

наистина ли човек с такава визия на чиновек и то не голям е бос

Доживот да го пращат и повече да не ме занимават с този!

Възникнал е конфликт между двете мафии-на белите екички и на чупи ръчички,съдия ще бъде,прибери парички.

Хахаха. Това ми хареса! Много свежо!

Циркаджийса държава. НАРКОБОС го наричат, известен е като такъв, а единственото за което имат сили е да го глобят 1000 лв и то за изнудване. Значи НАИСТИНА ПЛАЩА много на НЯКОЙ за да не го търсят за НАРКОТИЦИ. Тва е управлението на МУТРА и ЧЕНГЕТА.

Важно е сега този боклук, дебил и мародер Байков, така да си подхвърлят съдебните власти, прокуратурата еи полицията, че да му разкатаят фамилиата за около месец... По америксавнски демократично и по турски строго... Да го пуснат в стаята с най голямите оправачи на мъжки дупета за месец, така както е в турските зандани, та да му скъсат свинкстера...!!!!!! По нашите балкански ширини, за такива изроди, така!!!!!! Нека после да дойдат от Амнести интернешънъл на боклука и защитник на мафията Краси Кънев и да констатират скъсан ректум...

Кога нашата полиция ще започне да работи по метода "убит при опит за бягство при задържане". Страхотен ефект ще има!!! Пък нека се хвалят колко са недосегаеми тези боклуци.

Похватите на българските криминални типове ка идентични с тези на фашисткото Гестапо. Да чупиш нечии ръце затова, че не са ти дали парите си, изкарани с труд и ум, означава, че си нацист, есесовец, убиец и отрепка. Нашите наркотизирани идиоти са точно такива - фашизирани типове и мутри. Похватите, които не уважават човека и неговия живот, хората, които си присвояват правата на богове, са или луди, или селяндури без разум, или просто хора за елиминиране, за да не пречат на обществото ни. Намират се политици, които с охота наемат подобни болни хора, не се гнусят от садисти и наркомани и заслужават същите наказания, както и този Ицо някой си - дранголник до живот.

Какво ще изнудва тая свиня бе? Сега да я пръснат в кафеза.

Абе тоя пухкавия, с пухкавия задник ли е наркобос? Лелеееее...ако съда не го освободи пак...много ще му се зарадваме ние тук...у затвору

Внимаай, у затворо я сам шефо, я поръчвам музиката, а ти глей да се не събудиш некоя сутрин у ада с черва намотани около решетката на вратата!

ха-ха-ха много големи думи ти да не си бил на Г.М.Т-о

шефа на кенефа.... тихичко!

Да бе те мутрите са толкова у ред и умни, че на образования и интелигентен архитект му имало нещо и си измислял. Я стига, не на мене тия. Да се заврат в кучия гъз, скапаняци прости.

Този човек да не потърси доктор , явно от местното РПУ са му набили в главата че е безсмислено.Българската Полиция е с манталитета на Милицията от 1967г.Поне КАТ има наченки че се променя под натиска на хората.

Това за рекета го вярвам на 100%. И аз съм архитект, и аз съм ги слушал такива десетки пъти. Един тъпак даже щеше да ме гърми. Само, защото си поисках парите за свършената работа. От тогава не бачкам с мафиоти и мутрета.

Вашата гилдия е точно за чупене на ръце и крака.Бетонирахте всичко само да си вземете паричките.Вие сте по страшни от бандите защото те са временни ,а вие с вашите издънки оставате последствията и за тези който са след нас.

България я бетонираха инвеститорите и управниците, които позволяваха да се строи къде ли не. Архитектът е просто изпълнител и неговата роля се изчерпва единствено до проекта и авторския надзор след това. Именно, заради като теб няма никакво уважение към проектантите.

Аз лично през живота си свестен архитект не съм срещал. Бих ви пратил в трудови лагери веднага!

Аз пък свестен комунист и бих ви пратил в космоса, ама на...архитектите поне са достойни хора, с достойна професия, за разлика от комунистите, коита са паплач и утайка!

После ако разбият някой трезор да не се чудим за това, че имало пари на хора от съдената власт. Иначе няма лошо, че разследващия полицай предложил, ама тоя съд не осъжда и оправдава заради разследващия полицай. Той действа според доказателствата. Ако е хванат с оръжие и наркотоци, какво значение има разследващия полицай. Иначе яка глоба (евентуално) ще му наложат- до 3 000 лв. Той за 25 рекетира... Простотии. Даже е безсмислено да ги коментирам. Чакаме да го оправдаят.

така е, някои си купуват по 6 апартамента, други - банки, защото знаят, че ще останат ненаказани, а някои си ги държат в сейфове...

Нали полицията събира доказателствата бе? Като не се съберат доказателства от полицията на какво основание да се повдигне обвинение, да се издаде присъда или само щото Цветанов така е казал? Имаш акъл, колкото вожда си и лакеите му!