Напрежението между Азербайджан и Армения отново ескалира

Двете страни се засипаха с взаимни обвинения. Русия обаче ще засили военното си сътрудничество с Ереван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой сериозно ли си мисли, че Турция може да си позволи война с Русия? Тя с Гърция не може, камо ли с Русия!

Като зайци бегахте от аскера в Либия и Сирия. На пух и прах ви направихме грозните ватнишки пърдялници в Нагорни Карабах. Гърците винаги бием и ще бием. Бихме ги в 1915, 1922, 1974 - в Кипър. Пак ще ги бием. Дадоха си гъза на Америка. дефакто са окупирани от Сащ Сащ имат 15 военни бази и искат още 20! Познайте кога ще си идат от Гърция. Гръцките педераси са много смели но на слова само и особено са смели срещо мирното население от Турски произход в Гърция. Същото важи и за Ватнишките лайниви алкаши - които не могат да се бият! В Грузия изпратиха Чеченците и дагестанците. В Либия - т.н. Вагнер - са все чеченци терористи на камилара Кадиров (долно и продажно копеле - предател на род и вяра) - през Втората Световна Война - на фронта се биха мъжествено - грузинци, азербайджанци, якути, киргизи и всички поробени народи от руския лайнян и кален ботуш, но славата си я вписаха алкашите - ватни. Дори знамето над Райхстага беше издигнато от Азербайджански войник - но го скриха руските - комунистически боклуци.

Чудят се къде да разпалват конфликти да си продават оръжията. Тамън приключи с Израел и сега наново в друг район. Слаучайност?

арменските цигани мирно не могат да стоят мислят само кого да нападнат

да повърнеш върху арменец е на късмет

НЯМА ПО ДОЛНА НАЦИЯ ОТ АРМЕНСКАТА

отвратителни са

Има, българската.

ОСМАНОИСЛЯМО ФАШИСТКАТА р-тийп ЯВНО ЛИЧНО ТЕ ОБРАБОТВА..... ОРАНАЛНО

Най-подли и грозни по-натура са армянските космати, грозни горило-цигане. На второ място са гръците педерасти - олигофрени и просяци. Руснаците .... - е нема такова животно на земята, нема такъв народ - просто са сбирщтина от боклуци!

Ще има опушени чалми накрая хаха

абе помним какво стана последния път и кой развя бялото знаме... едно еврейче с ботокс.

Още не можахте да си преброите загубите и мършите от Нагорни Карабах бе капут еван.

Няма по мръсни цигани от страхливите камилари турците!

Няма по-подли перерасти от руските лайняри. Като зайци бегахте от аскера в Либия и Сирия. На пух и прах ви направихме грозните ватнишки пърдялници. Ватнишките лайниви алкаши - не могат да се бият. В Грузия изпратихте Чеченците и дагестанците. В Либия - т.н. Вагнер - са все чеченци терористи на камилара Кадиров (долно и продажно копеле - предател на род и вяра) - през Втората Световна Война - на фронта се биха мъжествено - грузинци, азербайджанци, якути, киргизи и всички поробени народи от руския лайнян и кален ботуш, но славата си я вписаха алкашите - ватни. Дори знамето над Райхстага беше издигнато от Азербайджански войник - но го скриха руските - комунистически боклуци.

арменец=циганин

ей резак

Ял ли си резак,май си мераклия

Азербайджан отказва да се изтегли от територията на Армения в пограничните зони. Отделно Турция иска да прави военна база на границата. Сблъсъкът с Русия е въпрос на време...

Едва ли.... Россия не смее да отвори конфликт с по-сериозен противник, защото веднага ще лъсне фалша на россиянското военно могъщество! Россия няма модерни и боеспособни конвенционални въоръжени сили. Ша го ... резания.

Ти шегуваш ли се Русия е най силната военно в света и всеки го знае а ти други ги говориш ако беше слаба щеше ли целия свят да се страхува от нея

Явно тия миротворци не стават. Русия ще трябва да прати нови. Белким те станат.

Радев да не спи, а да им пише на тия тъпуни, че бежанци не приемаме!

Армения се нуждае от системи които да заглушават сигнала на Турските дронове. Разобличителя

Армения се нуждае от акъл. Вчера един руснак беше писал - стоят милиони арменци в Москва, въртят си бизнесът и негодуват, защо Русия не прави нищо, за освобождаването на изконната арменска земя.

Както Бабикян иска тука да става депутат

Сащ не им ли продават ?

Да, бе... То, това, заглушаването, е като да пийнеш една газирана водичка :) Това са бойни БПЛА и е предвидено всякакъв вид противодействие. Това не са играчки от Алиекспрес.