Напрежение в Съвета за сигурност на ООН между албанския премиер и руския посланик заради Украйна

Острите реплики между Еди Рамна и Василий Небезня бяха разменени по повод мястото на Володимир Зеленски в дневния ред на заседанието

Обратно в новината

Коментари - Напрежение в Съвета за сигурност на ООН между албанския премиер и руския посланик заради Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Албанската дрисня се изявила!

Господа,другари комунисти, ако всеки пожелае да се присъедини към някой друг, примерно Молдова и Преднестровието към Румъния, Северна Македония към Сърбия, какво ще стане? Ще започнат войни разбира се.

Русия удари дъното. Такава маргинализация на Русия аз не си спомням да е имало. Щом и Албания започна да се гаври с Русия, значи нещата наистина са зле. Албанецът наби канчето на Русия. Това се вижда с просто око. Заоазвайки все пак някакъв дипломатически тон, той постави Русия в позиция та на новобранец, който да се оправдава на старшината. и Русия да мрънка като ученичка преди първия си полов акт. Русия беше унизена. И Ако това го беше направил някой като САЩ, или Китай, си дойди. Акомгонбеше направил някой като Англия и Франция все още щеше дажбъде поносимо. Но Албания да се гаври с Русия е върха на сладоледа. Дъното на падението. Не знам къде може да е по надолу. Може би когато и Фарьорските острови или Тонга започнат да се гаврят с Русия....

За призная че ,речта на албанеца е в пъти по смислена от простотиите и общите приказки които плещи зеления чорап мунчо.

Явно украинците са мн важни и имат предимство.

До 2014 година Крим беше автономна република в рамките на Украйна. Какъв беше проблема и Донбас да е със същия статут?! Свърши, не само за Крим, Донбас и Запорожие, но догодина и за Одеса и Николаев. Защото както пише в една съседна статия, всяко удължаване на военните действия ползва Русия. Не разбирам на какво разчита Зеленски, след като, дори и в началото да са били симпатии, интересите са тези които движат държавите.

Това са мечтите на руско съветските мекерета. Но някога те мечтаехацда завладеят целия свят. Даже иннацгерба си го бяха написали. Съро инчук върху цялото земно кълбо. Няма как някой да позволи на Русия да заграбважтеритории вцЕвропа. Русия ще загуби тази война. Проблемът е че Русия просто ще фалира. И ще се разпадне Руснаците са пълни глупаци. Имат огромна територия. И вместо да използват тазинтериторияциногромниъежсибтесурси, те започват война с неизвестен край. Иннека направя едно сравнение. Израел ежмалкаждържава. Миниатюрна. Където повече от половината им територия е пустиня. Те да отвоювалинс кръв териториите си. Интежпредлагат на арабелниците територия срещу мир. Те които нямат земя, предлагат територия, отвоювана с кръв. Ето там е Разликата. Евреите нямат нищо, но имат акъл. Руснаците имат всичко, и от всичко по много. Но нямат най важното. Акъл нямат. А то не става само с пиене трябва и акъл....

Шиптърите първи дружки на хохлите..Ще снабдяват наркомана с бело

А албанския премиер може и да отговори от къв зор Косово може да е независимо и да се отделя от Сърбия а Донбас -не... Таман е почнал...

Албанският премиер е печен политик и винаги е на страната на силния в момента. Ще ми се да го видя , когато тази война свърши и щатите си измият ръцете, дали ще е толкова остроумен.

..ще се окаже, че е заложил на куция кон. Точно както и всички български подлоги (държавници).

За едни може и без референдум да се отделят , за други не може дори и с референдум ! Така е по "правилата" на демокрацията ! Колкото до Зеленски , оставете го да си говори , нали виждаме какви ги върши !

И какви ги върши Зеленски? С всички сили се опитва да се противопостави на Русия. Моли се за оръжия на целия свят. Прави всичко възможно украинците да не падат духом. Бори се за страната си. Неща, които нещастници като теб няма как да разберат.

Зеленски ако преди 2022 - ра беше спрял обстрела на цивилни в Донбас и беше спазил минските споразумения война НЯМАШЕ ДА ИМА. Даже Донбас щеше да е автономна област и то в състава на Украйна Анадъмну сорос????

Точно. Човека се бори по всякакъв начин да спаси родината си !и да не позволи брутално заглабване на територия! Дори и да не му е винаги приятно да влиза в ролята на искащия и молещия ! Това е дълг ! И само тези, който се намират във война могат да разберат ролята на Зеленски !

Албанецът каза, че даването на думата на Зеленски не е специална операция на албанското правителство. Също така подчерта, че ако Русия прекрати войната, която тя започна , Зеленски няма да говори.

Тук става въпрос за ирония ..

Проблемът е, че тоя Османи е албанец. Русия одобрява само сърбеещи се от македония, незнаещи каквои са същества.

Според собствените ти предателски комента да отстъпим на всякаква турска агресия за да няма война. Според собствените ти предателски комента по поръчка акордеон окупира част от България и проведе референдум за присъединяване на тази територия към Турция значи всичко е наред и ние нямаме право да протестираме. Още по-малко пък да водим война за да си върнем територията. Колкото до твоята Русия предателю- я провери в интернет за одринския мирен договор между руската империя и турската империя и прочети какво точно пише в него? Руската империя категорично настоява да върне на Турция българската територия. След това жалко същество провери откъде ѝ звъннеш тогавашната българска територия се появяват черкези, каквито по това време няма в границите на турската империя.

Браво на албанеца, малка страна, но голям лидер, за разлика от нашия путьо маринкин, подлога на путкин.

Точно !

Албанеца беше железен! Немензя и Лавров бяха наритани здрави. Браво на Рами!

Албанците си бъзикат яко с жалките руснаци. Скоро очаквам и държавите от карибдкия басейн да ги вземат за мезе

Всичкото е частни интереси и насъскване

преди 20 години цялото ООН се смълчаваше като някой от РФ вземе думата ... сега ташак си правят с тях ... напълно заслужено.

Америка едно време се правеше, че слуша ООН, сега му е през дъртите мъде на Бай Дън

че какво да слуша ООН е създадено да се решават конфликти по мирен път а в случая при всички нарушения на устава путлер си развява байрака

Или албанската трева е много силна или му е просветнало, че бе употребен ан..но и изоставен. Нищо чудно за това да са тези дитирамби, да се смени темата, че Полша им би шута на тези нагляри..

Хахаха, обезяната се разскачала и разквичала.

ли ?

Рушете паметници, Скоро на Ердоган и наЕфрем Ходжа ще трябва да строите

за 500 години колко паметника построи

Русия ли ти е виновна, че си стигнал до осми клас.

Турците ли? Колега...вземи и се поинтересувай за отмонаската империя...тея почти НИКОГА не са строяли каквото и да е! Дори в Турция като идеш всички паметници са направени СЛЕД този период! Срамота че ходиш до Одрин да спестиш 20 стотинки за прах на пране, па не си обърнал внимание на тези неща!!!

1 000 000 000+++

Браво на достойните и мъжки думи на албанеца, руснаците си разиграват коня щото сред западняците няма един истински лидер да ги навре в на кучето з..ника

насраният дядо не става ли ? Нали той държи кодовете за мира в Света ? От него зависи дали сме живи или умрели. Акъл имаш точно колкото на една мисирка, на два дена и половина. Цалапишка мисирка.

едито не е загрял за кво става дума, нормално за албански реотан. И ся кво, ще пратят и трите си танка срещу Русия, ха ха ха

не те ще чакат в 2та милиона бункера ...

Албанските наркотрафиканти са се загрижили за хохлите, защото клекне ли вмирисаният миндил със зеления анцуг пазара им за психо-активни вещества в Укропистан ще пропадне. В момента цялата уропска армия се дрогира до козирката иначе не миха намерили откачалки които да скочат в минно поле..

...пада им се на тея цървули така да загинат. Ми, мислете малко с главите си, бе цървули. Или окачвате Зеленият с главата надолу, като Мусолини и Клара Петачи или гинете...!

има правила и процедури...вместо да ги спазва плямпа....

Ватенките олекват на всички фронтове,вече всички се гнусят от тяхното безочие с изключение на Ким Чен и нашите русофилистични пръчки.

Съчуствам ти. Как може да се паднеш на пиян фелшер да те изпусне на главата ти докато те изражда. Ужас.

Русия искаше да е на нивото на САЩ а слезна под нивото па Албания. Това е равносметката.

Абе как можа ония к-ва майка ти да те роди такъв дебил.   

Една американска марионетка на смешна държава, защитава друга американска марионетка на друга смешна и несъществуваща държава. Кое му е интересното тука?!

смешните държави които до вчера бяха марионетки на едни други системи и диктатори днес поемат по пътя си към интеграция с западните ценности и манталитет ... нито албания нито украйна днес са това което бяха преди 10 години и никога няма да се върнат.

Има справка относно това което казваш. Казва се Африка. Дългите години западни ценности и манталитет, направи много западни държави по богати и влиятелни...но не и африканците. Личи си и по България. В Албания никога не съм бил, а в Украйна съм бил много от 90те то 2012.

Руската армия е терористична организация управлявана от диктатор военнопрестъпник!

ТРАВЕСТИТ ЛИ СИ ГЬЛТАЧ КОЗЯШКИ?

Просто пидираст ПроЗд пидираст

Много от коментиращите, било от глупост или умишлено, не разбират, че войната е между САЩ и Русия, на територията на Украйна, за сметка на кръвта на руснаци и украинци! Албанеца също знае това и се позиционира като пристрастен на русофобската страна. ООН няма дълго да го бъде...

украинците искат на живеят като свободни хора в европа а не като втора ръка хора управлявани от олигарсш назначени от путлер ... това са хората които изтриха 200 хилядна добре въоръжена армия и платиха огромна цена самите те. без тази мотивация щяха да се разбягат като афганистанците.

Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света.

Авер, България е цъфнала и вързала без руските олигарси! Огледай се и ако можеш, помисли! Под диктовка от вън в Украйна се забрани руски език, получиха се събитията в Одеса и др, неща, които русофобите замитат под килима като маловажни! Англоезичните са специалисти да разпалват братоубийсвени войни, използвайки полезни глупаци, нещо, което правят и сега в България!

Да, Албания е малка страна, но не я е страх да каже очевадната истина! Няма да е честно спрямо устоите на тази организация и спрямо бъдещето на децата ни! Каква фрапираща разлика спрямо нашия Мунчо който върти и суче като мишок като се покаже някъде по света.

Сега ако вземеш и да се обрежеш цена няма да имаш.. хАХХАХААХ Евро-Ибрици брат... ХАХХА

Ти се обрежи и кажи ахмат сила!

Естествено побъркан ЛГБТ ТРОЛ!!!

И сега сравнете Еди Рама с нашия мунчовец...

Сърбия няма право да избива албанци в сърбия, но украйна има право да избива руснаци в украйна. Машаала шиптър ус ран.

я пак да помислим кой избива руснаците в украйна? може би някой, който 2014 подло вкара зелени човечета създаде предпоставки за тази война? утре ердоган ще се събуди и ще реши да прати зелени човечета в родопите щото имало турскоговорящи ... и ти с мунчо ли ще бъдете обвинени че избивате турци в България ... а не вие ще се насерете от страх и ще се скриете някъде.

Я пак? САЩ досега да бяха окупирали Крим, ако Русия не бе си го взела със сила обратно.

Че кво да го слушат зеления клоун, той е изпята песен ! Укренските проблеми не са наши проблеми !

всичко което не ги убива ги прави по силни ... тези които им помагат го знаят и утре ще имат силен съюзник в битките които предстоят.

Албанеца към азиатеца, право куче в очи. Да имахме и ние такива политици, а то клепоух насран льотчик

Албания е заплашила Русия , ,че ако продължава така ще я нападнат по въздух , суша и вода!

Зельо имитира Фидел Кастро с зеления пуловер. Идол му е

История.Американските самолети излитаха от Албания срещу Сърбия а ние бяхме неутрални защото са славяни и наши саседи.Някой си купували къщи по това какви съседи има.При държавите няма как ,но ако не си уважаваш съседа а някои през океан да речем ще има проблеми.

Албанеца му разказа играта…и на тия от долу…

Тия от долу колко са много. Много тежко го изживяват.

Кой е жертвата и кой агресора? Как се виждат руснаците ми е много интересно? Сигурно са жертвата, само дето са се настанили в чужда земя и крадат де що видят.

В нашата расия много паднаха продажбите на перални и тоалетни чинии откак почна тая война. От къде си набавят тия неща, не знам

Провери къде може да си купиш мозък. Липсва ти.

Думите на Харабин Резан поразиха високоточково задното сърце на русоробите тук ... И те като идолите си не обичат истината, особено ако е казана директно в очите.

А за либерастите като вас истината винаги е "въпросна гледна точка"? После се чудите що ви шамарят наляво и надясно.. Пед....ка история

Зарад усраина да си дигат кръвното :)

Съвсем на място си е зеленский: само да беше по - благодарен към страните ,които му помагат ( Полша пое най - много бежанци, Бг какво да я споменаваме., а той ще ги съди). Има си украинец за министър в Бг . Какво не е получил , всичко е прибрал и непоисканите даже , C300 отдавна да дадени , нали са " развалени и негодни" кое по ред имение си купува с парите в подкрепа? Украинците ще продължат да мързелуват на първа линия в 5 * хотели, само Полша се отказа от тази издръжка, вероятно заради неблагодарността.

Какво прави зеления джуджак в ООН ? Украйна вече е страна от 3-я свят

Рушия е от 6-тия

Албанците са най простото племе на галактиката

А ти усраинците забрави ли :)

Северно московските племена са още по-прости

Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Гадни руски плазмодии, с блокиране ще борят истината!

Блокирането е добро само, когато е "демократично", а? Хаха.

Не разбирам защо наричат Россия "говняшка". Не съм съгласен с това определение! 5-6 удавени руснаци в отходни ями и кражбата на 5-6 хиляди украйнски тоалетни чинии не е основателна причина да се обижда така матюша! Засрамете се малко!

Респект за албанския премиер! А Румен Радев избяга от среща със Зеленски!!!

А Румен просто отсвири Зеленски, на никой нормален не му се занимава с просещи и скимтящи вмирисани маскировъчни анцузи.

Вчера пак са пушили на едно военно летище ватенките

Бегай джвакай резания на албанеца!

Чорапа само от ген. Деси не смее да избяга

Eeee, имало и по- големи евроатлантици от наш'те "юнаци". Веднага да се вземат мерки това да се коригира и да излезем отново в челните позиции на евроатлантизма! Паси и Ат. Атанасов, може "старото" Наде, Хр. Иванов, Делян Прасевски, Елена Поптодорова, Боци, Цв. Цветанов, Митов, Иво Инджев, Евгени Дайнов и прочие да не пропусна някой да организират турне из западни столици, където да организират светски събития и да прокламират нашата жертвоготовност в подкрепа на евроатлантизма (квото и да значи това)!

Въпрос на време е да излезе и някой друг западен плазмодий и да съобщи на материала, че икономиките им затъват и хиперинфлацията се разраства само и единствено заради Русия... Но иначе са колос на глинени крака.. и 'аха' да се разпаднат... Хаха..

Абре по тази тема на 1 регистриран коментатор. Изглежда всички ги е страх да застанат зад мнението с име за разлика от премиера. Каквото и да е казал има повече топки от вас момчета :)

Ти, щото имаш т0пки, си застал с името си.

Каво е твоето или за да кажеш ти трябват топки отзад?Ако някой ден преброиш четири не мисли че всичките са твои.

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ напусна ЕС; "ВЕЛИКА" Албания ще я ЗАМЕСТИ. :) И "ВЕЛИКА" Украйна... ПП: Едито е от СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА партия. :)))