Напрежение в Газа, САЩ призова за деескалация между Израел и палестинците

Израелската армия съобщи за две изстреляни ракети към нейна територия

Обратно в новината

Коментари - Напрежение в Газа, САЩ призова за деескалация между Израел и палестинците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Америка си бута гъзо на всякъде.

Добре, че ги има краварите за да има мир по света.

А нещо санкции на агресорите ще има ли, или то не се знае кой е агресора вече, а и да се знае на кой му пука, щом не е намесена Русия.

Въпрос към всеки русофоб, КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ОКУПИРАН ЗАПАДЕН БРЯГ ОТ ИЗРАЕЛ И окупирана източна украйна от Русия?!?! и зашо за израел няма санкции! окупацията е от 1967!! чакам смислен отговор

Речника им свърши

Хайде бе , какво чакате ? Санкции срещу чифутите, пращайте оръжие на Палестина, изолирайте тази малка държава поне това е много лесно ? Защо един път така един път иначе ? До кога с двойните аршини ? От как се помня, т.е. 40 + години тези дерибеи все тероризират другите "различни" от тях , с любезното съдействие на онези отвъд океана. Всеки ще си плати цеха рано или късно, няма не наказано зло.

Пишеш за неща, за които вероятно имаш задълбочени познания от интернет и ФБ. Не драскайте общи приказки за чужди проблеми, при които умират хора. Това не е елктронна игра и няма аватар. Наистина е. Не си мислете, че онези с ракетите са палестинци, които се защитават от агресора. Това е международна банда престъпници, които тероризират и свои и чужди. Ракетата като падне, не подбира етноса. Като влезе с калашника в заведението стреля наред. Като сложи бомбата на спирката умират деца. Като хвърли през процореца запалителната течност на спащите деца, горят и съседите му. Това ли им е мъжеството и каузата. Мислете малко с тия глави!

Са Мърсула Лайнен и колективно ебящия се запад ще им се карат ...

До като този тумор наречен САЩ съществува, мир на планетата няма да има

Абе, няма ли да събираме пари за Палестина, която е окупирана от Израел. Ще пращаме ли танкове и снаряди, ще пишем ли писма и резолюции на ООН срещу анексирането.... Или от анексиране до анексиране има разлима

Ама нали палестинците са братя на израелците? Пък и нали палестинците са фашисти и сатанисти? За какво им е помощ? Братски Израел ги освобождава от фашизма. Нали така?

Братя, сестри, но според ,,цивилизования свят", се явяват агресори и убийци

Ти мюсли ли си? Или неверна укросвиня?

Братя и сестри ли, нещо май си скаран с историята. НЕ ги ли бъркаш с Йордания.

Докато има евреи,ще има проблеми

Не са виновни евреите, а алчните з@дници, които се лакомят за парите им и са готови да платят всяка цена и да направят всичко, вкл. да разпалват войни по света, за да докопат тези пари. Лакомията ще затрие света. Все едно някой си е отнесъл милионите на оня свят. Ама на, г.з глава затрива.

Почва се.

То не е спирало ..нема край..

Кога резолюция на ООН, кога ще се изпратят Леопарди, Гепарди и пр. на нашите палестински приятели? Агресора от Тел Авив трябва да бъде попеден, Урсулааа,спиш!

Кой ги бръсни за слива американците?