Напрежение около поставянето на фургоните в Карловско

Предвижда се да бъдат разположени на обособено място в селото, а не в дворовете на пострадалите, което предизвика тяхното недоволство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ......СЕ ...РАЗБЕРЕ ....КОЛКО ...ЛЪЖАТ ..... .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

А така - украинките на морето, българите - във фургоните... На циганите по 1500лв. детски, на пенсионерите - по 300. Кога ще се събуди тоя народ робски...

Хората ако имат място в имотите си ЩО да не се поставят там. Имат си партиди за ток имат си тръби за вода ще си прекарат във фургона.

Ти четеш ли бе. Там нямат течаща питейна вода, нямат постоянно Ел захранване, нямат улици, нямат канализация като ги поставят в дворовете им какъв ще е смисъла.

Ами Шмульо си и мислиш със шмулата си.

Досега как живеят ве умник. Нали пак така. Това да не са изнежени колективни западняци или нагли украинци, че да не могат без пет звезден хотел, да оцелеят? Вода се носи от пунктове, свещи и тоалетна, като в ковид отделенията. Дева джендърите!

ВиК все едно да чакаш писмо от умрял. Винаги са били паразитна организация.

Българите във фургона, чужденците във хотели ама и до моретооооо

Си ти Ице, голям глупак. Но няма да разбереш защо.

Не само на морето но и в хотел на първа линия за да си лекуват стреса от пътуването до България която била про путинска по тяхно мнение

Предполагам в небето над Карлово и над цялата държава е същото....тези хора, останали без ще бъдат избити с вируси и студ....помнете ми думата,

Като видя билбордите на ДБ през 10 м нацвъкани и малоумните продажни мутри на Ристю бойкикиев, гнома и шопара Мирчев и останалите безполезни неуки умно -красиви боклу.ци ми се иска да имам АК47

.. защо АК 47 ???? Пулемет Калашников е по добре

Правителството иска да изгони селяните от селата ,за да се изсече цялата Средна гора.При наводнение да няма разходи за възстановяване.

Електората на Възраждане с много претенции. Заради такива се разпадна хубавото правителство на Кирил Петков.

Електората Кирчо & Кокорчо да се строи пред US Embassy на Козяк 16 c изплезени езици за лизане на демократичните ни задни части. Преди това да се измиете зъбите и да се парфюмирате. Къпането не е задължително но препоръчително ,само със студена вода та да му е зле на Путин.

Егати малоумните путинофили, човече. Хората казват, че не искат да ги стоварват на края на селото, защото се притесняват, че ще им оберат имотите. Путинофилските прасета квичат, как можело украинците в хотели, а на българите фургони. Ми айде хотелиерите да си занесат хотелите, в имотите на хората бе, идиоти. Може ли пък, чак толкова да сте малоумни?

Община Карлово е най мизерната в цяла Пловдивска област , там хората са малоумни и прости !

Прав си. Но това не значи, че заслужават орките да им разграбят къщите.

Повечето са помаци

Най-смотаните тъпани живеят в най-смотаната кочина София, не расте, но старее

Кмета е от СДС ,които са в коалиция с ГЕРБ.

Дървените мафии на гроб- деч са унищожиха горите

Вазов и Левски и те ли са били прости? Що за изводи?

..каква работа върши фургон без канализация, ток и вода в двора?

А каква работа върши, ако после от къщата ти са останали само основите (евентуално)? Щото кафявите шебеци са отнесли и последната тухла.

така и няма да намерят виновните. а щетите са повече отколкото да почтистят и обезопасят коритата на всички реки на територията! ама кой да смята? кой да търси виновните? кой да накаже виновните?... всъщност виновни са ... гласувалите или греша, а?

До живот

Украинец -> хотел. Българин -> фургон. Големи сме! Да не съм чул думата патриот повече!

5 звездни хотели, министерски бази и парична дневна издръжка а за обикновените българи фургони.

Хотелиерите по черноморието си предложиха хотелите на украинците, а сега къде са?

факти: " неканените гости от украйната в -45 звездни хотели и 1200 (?) евра на месец. до тука може би над 700 милиона? * изборите прряко или косвено може би 70 милиона? ... а за пострадалите - фургони по 7000 лв??? и то сега е есен температурата през нощта пада под +5С. справедливо ли е, а? е чия е тази държава? на украйнците и на партиите или на туземците?

... Намерението е фургоните да бъдат струпани на обособено място в селото, предаде NOVA..... епа кви европейци сме, ако не им спретнем един убав европейски конц. лагер, а?

Да настани всички бедстващи в хотели на черноморието, през този период да ремонтира къщите им, да ги оборудва с техника и да се приберат по живо, по здраво. Няма само за нахалните украинци да се грижим.

напрежение?! че те са по зле от украйната и от "бежанците"! те са по-зле от африкнски емигранти, а са в Родината си!

Кой е виновен за това? При ПТП има виновен има и каско. Природата също поднася катаклизми (пожар, наводнение, земетресение, градиушки) . Застраховки? Сеч на горите - корупция - всички на територията са виновни. Без изключение, че търпим корупцията. Та те така

Чиновническият мозък може да провали всяка добра идея....

Редно е да отбележим, че всичко това се случва по време когато се харчат милиони наши пари за политическа реклама за изборите. Да ти стои рекламата на билборд в София един месец струва повече отколкото един фургон, такива бордове в София са стотици и от тях ни се хилят просташки физиономии обещаващи светло бъдеще. А бъдещето ще е светло явно само за тях ( без да изключваме еврейската фамилия собственик на билбордовете) .

Пак ли ББ фургони?

Е ако ги настанят в дворовете им, циганите как ще мародерстват?

Напрежение в селата зрее и заради липсата на водоснабдяване. 23-и ден вече ВиК не е започнало да възстановява отнесените водопроводи. - някой вярвал ли е, че властта ще се погрижи за хората !!! Само си правят ПР и после се прибират и оставят хората сами да се оправят !!!