Коментари - Напрежение и протести в Ереван, опозицията поиска оставката на Пашинян (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'Високодуховната' Путюва Раша продава оръжие и на едните и на другите - на Азърбайджан по-модерно, щото са по-платежоспособен клиент. Иначе е 'гарант' за сигурността на Армения..

Там, където е имало комунизъм е така! Вижте какво става в ссср! Дано ни отмине!

трябва им по една водородна бомба по стотина мегатона и всичко ще се реши от раз

в империята на злото русия само това могат да измислят, нямат потенциал за повече, затова всеки бяга от там.

Кой се е сдружил с Русия и започнал да я слуша ще докара до просия и ще гази кал до гуша

Сега изведнъж става - Путин да му мисли. Почна да ни харесва мюсюлмани да убиват християни. Не, че Путин не сътвори простотии, но някои срещу заплащане си кривят яко душата. А и Путин ще си затрае, докато не махнат този президент. После ще се договарят с Турция. Та повод за радост няма. Все става дума за фесове.

Арменците да отиват в родината си Сирия Азербайджан е надежден партньор на ЕС. Доставчик на газ. Мърсула фон Говмен го подкрепя.

да, надежден доставчик на руска газ е.

На кой му пука за някакви мюслита.

ПП и привърженици нямат против да купуват газ от азербайджан , който използва прихода за оръжия срещу Армения … тва е двуличието на ‘демократите’ …

а това оръжия и газта ги доставя другият монополист - злата империя русия

Това е втори фронт срещу Русия.

Така е. Сега ще задействат и Косово срещу Сърбия.

Западът (САЩ) активира агентите си.

Пашанян все на Запад иска, ама като закъса звъни в Кремъл и ... монго се учудва, че зува сигнал на заето и фразата "Вашето обаждане е множо важно за нас, ще ви се обадим после!"

Така става, като сам се излъжеш , че са твои земи , които си окупирал , а по-международното право са територия на Азербайджан и си взел за патрон московците да ти гарантират заграбеното. Ще се бъхтиш и опропастиш няколко поколения, докато ти увре тиквата, че нито земите са твои , нито гарантът ти важи, така както като пуснеш в артамента си арменци не става техен, нито , ното домоуправителя определя чии е аюартамента. техен

Не ги разбирам тез арменци. Нали те скачаха по площадите и крещяха, че искат Пашинян да е премиер? Сега искали да се маха. Що така, бе, Миме?

Заради него стават тези неща.

Вижте как Русия пази Армения от турците. А в руското правителство е пълно арменци. Надявайте се нас да ни пазят.

дока тоя на власт Пашинян - честен соросоид , нема да ги пазят.

Малоумници,преди два дена Армения нападна Азербайджан има 50 убити,когато пишете лъжи си мислите че някой ще ви повярва.

Армения уби 50 азербайджанци, но преди това Азербайджан уби 100 арменци

Азербайдган спечели войната благодарение ва ИЗРАЕЛските далекобойви упермови оръдия "LORA"(ЛОР/ЛОРЕР-на ивпит Навигирам,Командир,Капитан,Пилотирам)

„Вчера Aзeрбайджан нaпaднa Aрмения. Така, както Pycия нaпaднa Укpaйнa. Втори ден aзepcкитe вoйcки бoмбapдиpaт apмeнcкитe градове и избивaт цивилни apмeнcки гpаждани. Само че eврoaтлантичеcката пacмина мълчи. Няма извънредни eмисии нoвини, няма аpмeнски знaменца по прoфилите... няма пpизиви за caнкции срещу Aзepбaйджaн и даване на вoeннa помощ на Apмeния. Има само тишина. Аз обаче искам да питам – ще спрем ли сега договора със COКАP, aзeрския аналог на Гaзпpoм? Защото aзepcкия гaз финaнсира вoйнaтa на aзepcкия диктaтop Илxaм Aлиeв срещу Apмeния. Нали? Или нещо греша? Няма по-долно и гнycно нещо от двoйния cтандарт – независимо дали става въпрос за лични отношения, икoномика, пoлитика или каквото и да било друго... Затова още веднъж питам – защо мълчите, eврoaтлантици? Ще спираме ли гaза от Aзepбaйджaн, ще нaлагаме ли caнкции на Aзepбaйджaн, ще дaваме ли opъжиe на Apмeния?

Армения подигра на Кремъл за да бъде обявено от ЕС, че Азербайджан не е надежден доставчик на газ. Иначе, историческата "родина" на ХАИ-те, самопровъзгласили се за "арменци" е СИРИЯ. В Дамаск и Алепо има повече "арменци" от "Армения" в Кавказ.

Пропускаш да споменеш как са изгонени арменците от земите им в днешна сирия - а именно турския геноцид довел до Яворовото стихотворение. Отделно нападението е от страна на Азърбайджан, а Пашинян е проевропейски и проатлантически политик.

Кой турски геноцид, бе? ШЕСТ МИЛИОНА РЯЗАНИ ХАИ("арменци") има в Турция. ДОБРОВОЛНО приели исляма. За да си запазят богатствата натрупани във Византия. ХАИте и "грузинците" са от "изгубените" 10 еврейски племена. ГОРСКИЕ ЕВРЕИ. Те налазват в Кавказ още през античността. Къде го слагаш тук Яворов? ГЕНОЦИД има срещу българите в Мала Азия и срещу Асирийците. Още през 1913г няма жив българин в Мала Азия. А българите са наследниците на древните МИЗИЙЦИ - ТРОЯНЦИТЕ на Ектор и Еней. По време на Еней, Киликия е мизийска. Българска. Тогава ХАИте и другите семити още не налазили в Близкия Изток. Оправи си епохата, момче.

е само киликийци не бехме, ма щом казвате, да не сме нещо рода с древните шумери(украинците)?

Незнам ти какъв си, но Шумерите са част от древните мизийци собственици на Близкия изток, Двуречието, Делтата. Прочети научните трудове на Никола Йонков Владикин още от 1911г. Прочети изследванията на, вече в Добрият свят, Светлозар Рулински "Шумерски митове в българският фолклор". 100% съответствие на божествени персонажи, имена, същност. Пълно съответствие на религиозни строителни и пространствени ориентации, примерно както ляв-десе(Сатурн-Юпитер като планети и техните божествени проявления), първо съответствие на религиозно строителство като ТРОИЧНОСТ. Още в ранната бронзова епоха. Когато семитите(подраса на бели преселници стигнали Етиопия и местни аборигени) още не е формирана. Създателя на Египет в Делтата е Вестителят в българския фолклор Ерми Триждивеликият. На него е въздигнат българския канас(къназъ) ТриВелий за победата му над исляма. Само българите имаме род, при това царски, ЕРМИ. Българи- БогАРи не родово име а верско самоопределение. А българите от двете страни на Хемус са част от огромното пространство на Стария свят. Свят без семити и тюрки. Рода сме и с шумерите, и с галите ....чиято Родина е Галатиа....на изток от Троянската Мизия. АН.АТ.олия е Родина на белите народи. Поради климатични причини. Там е първото земеделие, когато днешна Москва е затисната и километър лед. Кой, кое е се познава по отношението му към земеделието. От днешните близкоизточни народи най-близки до българите, дори спрямо руснаците, са кюрдите - древните вавилонци. 50% от българите носят АНАТОЛИЙСКАТА R1A1. Останалите 50% са ТРАКИЙСКАТА R1A1. Практически това е една ДНК разделена на 2 клона преди 7500 г след разкъсването на Босфора. Затова кюрди и българи извиване хора от стотици и хиляди мъже, жени и ДЕЦА хванати за РЪЦЕ. На вавилонската Нова година НАВРУЗ е българския Сирни Заговезни и еднакво палим клади, прескачами ги за здраве, правим факелни шествия преки химни в прослава на ДРЕВНИЯТ НИ ОБЩ БОГ - АР - Светлината - Слънцето- Живота.

1 . Азербайджан воюва за своя територия в СССР нагорни карабах е част от Азвербайджан и има определени правомощия за територията която армения отвоюва а не присъедини по законова процедура 2. Азербайджан уби 100 тима войници никъде не съм чел за бомбандировки над Ереван и тн 3. В Армения има руска база и договор за зашита а не договорености с ЕС и НАТО Така че с тезата за двойните стандарти не ми оправдавай военните орестъпления на кръволока Путин в Украйна

SirBob

Глупости на търкалета. И откога Н. Карабах е част от Азербайджан??!? И по времето на СССР не е било така.

Ами чети де.Не гледай само натовски телевизии.

Армения е част от евроазийския съюз, каква Европа дириш тук! Путя, великият стратег, гарант да се намеси ако му стиска ..