Наплив от гърци на пазар за храни и горива у нас, излиза по-евтино

Заради недостиг на фуражи фермери от южната ни съседка внасят от България, вдигна се цената на млечните продукти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Качествени продукти в България??!!ха ха. Тоя е не стъпвал в Гърция май.

В лидъл може е всичко да е боклук но това не значи ме нямаме качествени продукти на пазара! Качествени са основно българските стоки,вносните са като цяло ниско качество!

От 1-ви юли ще има опашки по бензиностанциите във всички погранични райони заради отстъпката от 25ст/л.

Ние ходим в Турция, Гърците идват в България... кръговратът на живота :)

Хахаха

к°нтpoл може по к@ч€cтвото, не и по колич€ството понеже ,,в евpoπeûcku cъю3 cвobogHo gBuжеHue Ha xopa, cToku u kaπuтa^u" , жuBu & 3gp@Bu

България - най безаналоговия бензин и продукти в света! Само дето имам вила в Гърция и ми е по евтино да си пазарувам там и вмичко е по качествено от безаналоговите му български аналози. Горивата са по скъпи но и по качествени!!!!

Сега като почнат да продават руски газ на България ще се обърнат нещата.

Наливат гориво но скоро Кирчо като забрани търговията с петрол бензина ще стане 4 лв. Сега в Гърция е 4.30.4.40лв. Преди седмица си купихме два пъти кашкавал за 6.20 евро кило тука такъв ще е поне 20 лв.

С тия санкции европейците станаха на луди !

Така ще е! А ние пък ходим в Турция.

Така като гледам как са цъфнали и вързали гърците в ЕС ми се струва ,че няма никакъв смисъл България да е в този измислен съюз на богатите кър.лежи. Това ,че 10-20 % от българите ходят на екскурзии без визи - другите какво ги грее.

НЕ СПИРАТ ДА СЕ РЕДЯТ НА ГРАНИЦАТА, ДА ХОДЯТ В ГЪРЦИЯ!!! МНОГО ИМ Е ЕВТИНО ЩОТО! КОЙ Е ДЕБИЛА ТУКА?!

не го вярвам да идат в Турция

Пълни глупоси. Лични наблюдения мога да кажа , че от дълги години е редовна практика гъркините да пълнят багажника на семейната кола от Фантастико, докато мъжете им пазаруват евтини ци...нки и дигат оборота на кръчмитие. Обратното също се наблюдава - местние да отскочат редовно до Серес да пазаруват тенекии зехтин, парцали, та дори и риба. Същата работа с украинци и руснаци, но мисля, че повечето са украинци, изкупили са доста имоти и е пълно с тях.

За гърците една пазарна ниша в България е изгодна , за българите друга пазарна ниша в Гърция.

бе пикльо

А не, тия 25 ст. трябва да са само за български граждани.. Ако Кокорчо и компания пак не са догледали мерките и не сложат изискавене за българско гражданство, ще е голяма простотия - да спонсорираме и гърците на фона на техните заплати..

така е. Ако аз не мога да ходя на екскурзия то никой друг не трябва!!! Равенство, братя!!

Направо викаш да си направим нов СССР и да сбъднем мокрия сън на комунистите от времето на социализма, да станем 51-та република на СССР. А защо просто не се изтреляте в Русия, като не ви харесва в БГ и ЕС. Нали там според вас е рая на света, вместо да страдате в прогнилия ЕС. Айде грабвайте чамодана, вокзала и в Масква.

Да се пазарува срещу лична карта. За българите отстъпка, за византийците двойна цена!

Пълни глупости -къде са тия качествени бг храни Не говорим вза лидиълите и кяуфлянда.Там всичко е "качествено и евтино" Бензините и дизела са боклук да не говорим как резервоар 60 литра събра 67 По селата торове и хербециди се изливат с кофите на око.

И на тях ще им плащаме 25 стотинки и ще пестят от ДДС, по тъпо решение от това можеше ли да има. стимулират спекулата и източването на ДДС от чужди държави

А на тези, които ходят на екскурзия в чужбина защо трябва да им пука за мнението на скапаните плебеи?

Изобщо не трябва да има гкпп-та, трябва да се преминава свободно. А брекситери, ковидери ако искат да се изолират.

бах маму тва лето ще трябва освен две каси узо да си нося и две туби нафтъ

Да се не върнеш от чужбина, скапан самозван,, патриций,,. Дано

Владо е идиот

Да ви задави гръцкото плюскане . Да ви паднат гръцките вили