Нападения от мечки в Смолян, подадени са четири сигнала

Част от животните все още не са заспали зимен сън заради необичайно топлото време, казват кметове от села в областта

Обратно в новината

Коментари - Нападения от мечки в Смолян, подадени са четири сигнала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечките до колкото знам в момента са в зимен сън и ако си мислите че аз не съм имал срещал с мечка то не знаете какво да си посредата между мама меца и малкото и мече на право щях да болна гащите ако бе се обърнал вятъра за даме надуши, но и да беше станало имах малак шанс да избягам от мама меца като бягам по-самото нанадолнище защото те немогат да бягат нанадолу зареди голяма и тежест в този случай аз имах приятел от горското стопанство кото беше с мен и който имаше разрешително за револвер 50-калибар ако бе ни нападнала да стреля във въздуха за предупреждение да се отдръпне мечка-та ако ли пък не стреля втори и на третия е в нея ми каза но не се стигна до там за да извади оръжието Ния бяхме в резерват в Родопите близо гр. Сърница а там има голяма слава за мечките там. А да и нямате представа че аз хода сякаш година на палатка там и не веднъж съм виждал мечки.

Хе отишли в къщата на мечката и Ко очаквате мед ли да ви даде .

Който не ще мечки да се маха от гората - толкова е просто

душичка толкова е сладка..не ги торвозете

държавата , освен мангали , сега и мечки ... Закривай .

не са в Смолян., а в други населени места. Оправете си грешното заглавие на статията. Това с грешните заглавия ви е навик лош.

Трепете ги тия гадни мечки бе, какво му мислите?!

мечешките лапи печени на жар са деликатес .

Мечките са добри животни, по добри са от повечето хора. Факт.

махнете хората и мечките ще си кротуват на своята земя.

са ми "любими". Завземат територия от Майката Природа и убиват. А особено със сигнали- пълни доносници и предатели. Кой им е казал на тия, че те трябва да живеят, а не мечките?

Абе я дай да те дадем на Баба Меца да замези с тебе, като си толкова умен!

Какъв умник се извади. Не е истина. Дали случайно си забравил, че човекът Е част от природата. Не е нещо извън нея, нито над нея. Та майката пророда е толкова майка природа за мечките, колкото и за хората.

Ама явно човека го е забравил

мечките са добродушни животни, стига да се отнасяш с разбиране към тях, изключение правят мечките стръвници, които по някакви причини са опитвали човешко месо, за да проумееш мечешкия нрав трябва внимателно да изучиш характера и живота им, ако не си имал близък контакт с мечки е желателно внимателно да се приспособиш към евентуалните им реакции, зад всяко мечешко действие стоят обективни фактори и причини, с две думи мечките са диви животни

Още един книжен червей, дето не е излизал от града!

въртоглав разбирач :)))

една мечка лани искаше да ме *бе или да ме яде....еми изяде ме!

Са виновни че е топло.Хората им ходят в дома.Какво искате? Животното да спре да е животно

Гушкайте ги мечетата, те са добрички, бръщолеви градкия умнокрасвитет, докато не отиде на разходка в гората с децата и не срешне истинска мечка. Вече взе да става опасно за туристите да ходят в планините. Има прекалено много мечки. Да не говорим да се преспи на палатка.

да убиваш, бе!? Тогава си по-гаден и от най-страшната мечка!

Популацията на мечките се разраства ежегодно. Всяка мечка си има територия и младите мечки слизат все по-надолу от планините. Тъй като нямат какво да ядат надолу, започват нападения. Никой не знае в момента колко мечки има в Роопите и в Стара Планиа. Ловът им е забранен и популациите им постоянно се разрастват. Нямат естествени врагове. Те са върховният хищник в планината.

Всичко, което посяга на мен и децата ми!