Двама въоръжени избягаха от Софийския затвор (обновена)

Двама лишени от свобода мъже са извършили въоръжено нападение над служители от Софийския затвор и са осъществили бягство.

Обратно в новината

Коментари - Двама въоръжени избягаха от Софийския затвор (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

понеже са въоръжени и опасни остава да се самоубият сега

как става така че тежко осъдени рецидивисти успяват да се снабдят с оръжие в затвора не ми е ясно

а те и старите не заслужават!

как да коментирам факта,че вътре в затвора търговията с оръжие върви много по-добре от търговията с некачествени и негодни козунаци,КОЙ,КОЙ,КОЙ не си вършил работата или пък се е престарал, че сега стрелят срещу него, къде и кога в правосъдната система ще има някаква реформа и ще намалят екстрите на магистратите,така,че най-сетне да започнат да прилагат законите ни с пълна пара, известна е приказката за рибата и главата, но не за малките бушончета, а за големият Шалтер, който дърпа конците и винаги остава в сянка, така (не)уважаеми депутати не става,определено считам,че престоят ви с лукса е крайно време да спре, щото сте некадърни да направите това,което ви предписва във всеки доклад ЕС, щом не искате и не можете и вие - вън,веднага,ама веднага, защото не може с оръжие в затвора да се "излежава" смешна присъда за убийство

Пелов е жертва на съда, защото е осъден за 3 престъпления, всяко от които е със смекчаващи вината обстоятелства: 1. Обир на златар- и колко открадна. Има ли поне 10 000? защото открадналите милиарди от КТБ си ги харчат спокойно.. 2. Отвличане на семейство. С едно уточниени- косъм от главата не е паднал от отвлерчените 3. Убил двама цигани.. Фактите: двмата цигани са имали над средния стандарт на живот без нито един ден трудов стаж... т.е те са били за затвора, но държавата не си е свършила работата.

европрецедателство 1991 г с задна дата ....... искаме солидарностот от англиските кучета от кучешкия кучкарник

Хахаха, Цирка ГЕРБ с нова постановка. Това бягство мирише на организорано от охраната и платено от бягащите, интересно защо не са избягали и останалите затворници, вижда се, че охраната е декоративно-козметична, както е и цялата тракикомична държава, водена от клоуните Боко-бухалката и Радо-потника,

То полиция няма.. Само данъци и еврофондовете има..... Полицията спи..

Да се пазим сами от телефонните измамници. Да се пазим сами от домовите крадци. Ако може да заловим избягалите въоръжени убийци. Ясно е, че делото на давещите се .....Основният въпрос е, за чий плащаме данъци и големи за мащабите на страната заплати на стотици хиляди хрантутници, - полицаи, граничари, прокурори, съдии, надзиратели, ДАНС-манс, комисии, комитети, фондове, следователи, военни.....три страници ми трябват само ,за да ги изброя. Матриалът явно не струва, щото последната история намирисва много за участие и сьучастие на едни, дето скоро реваха за по-големи заплати. Нищо, че не се различават май от питомците им...

Много интересно в България правосъдието е интересно да се върнем назад Хан Крум опитва да въведе ширията " когато сме в друга религия" не става преживяваме турско " присъствие" факт 6000000 души сме " отцелели 9000000 през комунизма значи в Демокрацията нещо не се получава или това е само начало? Ще поживеем и ще видим или повечето от вас за мен вече е късно

Sm3hurk0

"..призоваха гражданите, които разполагат с допълнителна информация за ..." Вие 2-ма затворника не може да опазите, а искате и помощ от гражданите ! Най-вероятно и анонимността няма да може да гарантирате ! Вие може само пари да искате и да стачкувате. Безсрамни харантутляци !

ще бъде гарантирана анонимността със снимка вляво на "гаранцията", а в дясната страна ще бъде снимката на следователя....това БГ патент

Предложения накъде ще избягат? Като разберат от нета за възможните посоки, едва ли ще ги използват! Аз залагам на ГКПП Връшка чука - в СЗ Б-я е, доста пусто място, зле обучени митничари и полицаи!!! Това поне отпада като възможна алтернатива за бягство!

Според мен направо ще си заминат през летището . Там вече и децата научиха, че няма контрол!

Последна информация: МВР предлага 1 000 000 лв. за информация, която би помогнала за залавянето на престъпниците.

за 1 млн англ.паунда бих се замислил, иначе никога не съм ги виждал никъде,дори и на летище София,но в горно нанадолнище .....

Точно щях да пиша, че снимките са страшни като все едно са затворници, а то ето ....

Двама въоръжени избягаха от Софийския затвор С помощта на надзирателите и без да си въоръжен можеш да избягаш. Единствено чистачката на затвора не е била в "час" та ги е гоонила 100-НА МЕТРА.

Тези в затвора няма да се върнат.

Мисля много по евтино ще излезе на държавата да се обяви награда за главите им-жив или мъртъв.10 000-20000лв за по една седмица ще ги докарат надупчени.

Sm3hurk0

Сложи още 1 или 2 нули... За тази сума няма няма желаещи... Прекалено малка е сумата - подигравка.

Това е ..... мутра премиер. Тежко въоръжени затворници... чистачката ги гонела. СМРАД спестява.

Защо бе, господа от Дир-а? Написах,че едно време га фащахме владо пелов заради сарафа в Пловдив, ни изпонаказаха,че сме прекалили със силовото задържане и ме изпраскахте? И,че след това ни разкараха,щото сме били от репресивните органи от онова време.

Незабавни ОСТАВКИ, на Цецка и Валентин Радев !!!

премиерин и вътрешен министърин братя Галеви станаха ИЗБЕГАЛЕВИ??? при кой премиерин и мамицата му, кат правосъдна министъркиня ЧИСТАЧАТА гони избягали въоръжени затворници.. Ма кво става с онуй НЕПРОТИВОЕВРОПРЕЦЕДАТУЛСТВУВАЙТЕ!!!!

Убийци разполагащи с пистолет в затвора ?! Интересно ! Надзирателите били заплашени ? ! И тия надзератели искат увеличение на заплатите !? А оставката на министъра ?

КАТО ГО ГЛЕДАМ ТОЗИ. О П У Л Е Н И Я, САМО КАТРЕЧЕН ОТКОС МЕЖДУ ОЧИТЕ ГО ОПРАВЯ, НО ТРЯБВА. П И Ч, ЗА ДА ГО НАПРАВИ, А НЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПЕДЕРЮНГЕН, С КАКВИТО Е ПЪЛНА И ПОЛИЦИЯТА И АРМИЯТА, А НАЙ- ПАЧЕ В ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Двама надзиратели са ти цъкнали минуси.

Чудя се на дрънканиците на големите шефове по телевизиите! Опитват се да ни убеждават, че избягалите завалии, едва ли не се разхождат по улиците, та ние да се пазим от тях и да звъним в МВР-то, ако ги видим... Без съмнение, по улиците ни е пълно с престъпници, ама точно тези двамата в момента явно са далеч, далеч от нас...

Който и да ги види да им помогне защото на такава държава такова отношение трябва

Тази политическа класа ще ни затрие, а МВР е деградирала и разпадаща се институция - едни пропускат цял самолет хора без проверка, други да се внесе оръжие и нападнат надзиратели, рекети, покровителстване на престъпници, кражби, търговия с крадени вещи ... никой не смее да разрови, а ямата вони все повече.

ми, къфто министъра, такова и мвр-то

Когато разсипваха МВР, чистейки го от професионалистите, за да го напълнят с братчеди или просто хора, които да им вършат мръсната работа, да им потулват золумите ,да им изнасят информация и пр., скачкахте, балкански швейцарци, /даже си вярвахте в това,/ и се радвахте, радвахте. Сега защо рИвете, така се живее, когато 80 процента са дебили.

Да се увеличат заплатите на надзирателите ! За толкова пари - ще бягат ....

Одеве гледах че чистачката ги е гонила до последно. Значе Чистачката е виновна. А увеличиха ли заплатите на чистачките в панделата? Ми да ги беха увеличили.

Въоръжени и изключително опасни! Когато съвсем наскоро имаше протест на надзирателите в затворите, казах, че ТОВА Е ОПАСЕН ТРУД, БЕЗ ОБЩЕСТВЕН ПРЕСТИЖ И ТЕЖКИ УСЛОВИЯ НА ТРУД! ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГО ТВЪРДЯ. РИСКОВЕТЕ ПРИ КОИТО РАБОТЯТ ТЕЗИ ХОРА ИЗОБЩО НЕ СА ПО-МАЛКИ ОТ ТИЯ НА ПОЛИЦАИТЕ! ДОРИ В НЯКОИ СЛУЧАИ СА ПО-ГОЛЕМИ. ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С УВАЖЕНИЕ КЪМ ТЕХНИЯ ТРУД! Попадането на оръжие в затвора е недопустимо. Разследването ще покаже как е станало. Смятам обаче, че няма съдействие за това от човек от охраната. Трябва да са полудели за да го направят!

Чистачката да се награди с Орден , да бъде нназначена за надзирател , а охраната сигурно е била с инвалидност първа група.

Prison break на живо ... ти да видиш

Това само Путин го е организирал.Така е,след като не изгонихте руските дипломати.

Чистачката хукнала да ги гони...?! А тези надзиратели оня ден не им ли вдигнаха заплатите?Изравниха ги с полицаите, значи! Не че ако в затвора имаше полицаи щяха да свършат повече работа!

Това правителство да си ходи, маса хора бяха избити последната година, деца малтретирани в социалните домове, болни умираха от неадекватна лекарска помощ, граничният контрол беше нарушен на летище София..накрая и ВЪОРЪЖЕНИ затворници бягат от охраняем затвор. И още много други случаи ...а иначе партиите през това време се караха за подкрепа на лесбиянството и педераслъка, кой е по..Путин или Америка, обикаляха по света за светски мероприятия, Европа, Холивуд, гушкаха циганетата с условни присъди и така до безкрайност.

Границата се събаря и първите пролетни бежанци вече долетяха, пасажерите на пристигащите от чужбина не се проверяват дори на аерогарата, затворниците се снабдяват с телефони и оръжие спокойно и се разхождат между нас! НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ ХОРА, ЧЕ НИЕ СМЕ В ОПАСНОСТ И ДЪРЖАВА НЯМА!!!

Чистачката с метлата ги е преследвала,а въоръжените с пистолети и калашници надзиратели къде са били?Ами ниски са им заплатите!

това е поредната пародия в България човек незнае да плаче или да се смее да бяха назначили повече чистачки и щяха да ги хванат

еми да вдигнат заплатите на чистачките, а не на дремачите!

За съжаление чистачката не е успяла да ги хване, тъй като е пенсионерка и е тичала само 100 м. Пазачите на затвора по същото време са били на летището и са проверявали самолета от Амстердам. Предлагам на мястото на двамата избягали да бъдат вкарани министъра на вътрешните работи и главния секретар на МВР.

Разграден двор ...

Уволнение за н-к затвора,уволнение за всички надзиратели,уволнение за шефа на МВР,уволнение на министъра на правосъдието, и назначение на всичките тези длъжности ЧИСТАЧКАТА!!!

Моля, моля! Само Вальо Радев не го пипайте!

а тиквата, тиквата?

Той е под наблюдение на Сретен Йосич и наследниците на бай Миле! Те ще го уволнят!

Заедно с него от затвора е избягал и още един негов "колега" - Радослав Колев, осъден на 26 години затвор за убийство. Жертвата е 53-годишен служител на НАП-София. Той бил смазан с чук и рязан с нож, защото данъчния бил хомосексуалист.

Хем смешно, хем нелепо като се знае за какви главорези става дума. Чистачката - премиер!

Това не бяха ли служителите,които претендираха за по високи заплати?Никой журналист не попита дали някой от служителите не са им предоставили оръжието.Пуснали са ги срещу пари,а чистачката понеже нищо не е знаела,само тя се е престрашила да ги гони.Върнете им старите заплати.Те и без това рекетират затворниците и си докарват доста пари.Достатъчно е да видите какви коли карат и в какви къщи живеят.

Чистачката е свършила повече работа от надзирателите... Тя гони бегълците с мопа, защото тъкмо е измила коридора и те оставят стъпки.... А през това време надзирателите преуморени от скорошните протести за повишаване на заплатите треперят от страх пред въоръжените престъпници

Ако чистачката беше въоръжена,би ги заловила.А надзирателите са се изпокрили и на всички оръжието е засекло.

Има си хас,чистачката да беше ги хванала!

Тази чистачка трябва да я повишат в министър на правосъдието :)))

,,Тази чистачка трябва да я повишат в министър на правосъдието'' МАЙ по-добре на МВР.

Наскоро имаше материал,че затворниците в Венецуела били въоръжени.Ами то и в България било така!

бягство.Логично е да изчакват в някакво жилище и да се опитат да преминат границата.Може би към Гърция.Да се издирят предполагаемите им приятели,няма начин да не са свързани с някой около близкото им обкръжение преди затвора.И по бързо...