Алжирецът Салахедин бин Аладин издирван за атаката над Вики

Столичната полиция издирва 20-годишния алжирец Салахедин бин Аладин за нападението над студентката, наръгана на ул. "Пиротска" в София.

Обратно в новината

Коментари - Алжирецът Салахедин бин Аладин издирван за атаката над Вики | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със завидно постоянство правите грешки във всяка трета статия. Браво!!! "с други 7 продължава работа за установяването им." Каква работа продължава? - По установяването им? Интересно нови термини!

ТОЯ САЛАХДИН АКО БЕШЕ ТОВА НАПРАВИЛ В АЛЖИР - ДОСЕГА ДА Е НА ВЪЖЕТО - НЕ СЪМ КСЕНОФОБ - НО В ЗАПАДНА ЕВРОПА , КЪДЕТО ИМА МНОГО ОТ ТЕЗИ МУРГАВЕЛЧОВЦИ - ТЕ СА ПОД НЕПРЕКЪСНАТО НАБЛЮДЕНИЕ И ПРОВЕРЯВАНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА НА УЛИЦАТА КАКТО СИ ХОДЯТ! ТАМ НЕСМЕЯТ ПОВЕЧЕ ОТ 2-3 ДА ХОДЯТ ПО УЛИЦИТЕ!

Трябва България да не бъде атрактивна за нискока4ествените джагали. Каналджиите и джагалите да бъдат изпратени в затвора или екзекутирани при опит за бягство. Осъдения да може да влезе в сделка със съда за намаляване на присъдата с десет години при скопяване. И клизма както препоръ4ва народния ле4ител билкар Петър Димков.

Такива боклуци има из цяла Европа, но това не значи, че всички бежанци са крадци и убийци, нали? Преди 1 месец в Германия един българин изнасили и удуши 20 годишно момиче в Германия - студентка от Литва, красиво като капка. Преди това нападнал 48 годишна жена и 2 деца на 13 и 17 години, които се спасили като по чудо. Някой да каза нещо срещу българите тогава? И сред нашенци е пълно с отрепки. Въпросът е защо нямаме ефективна полиция и правосъдие. И да се молим момичето да оздравее, защото можеше да е и по-лошо.

Леки жени и лесен живот?

Тоя само за физиономия трябва да лежи 20 години! Няма да съжалявам ако умре!!!

Храним цяло министерство с данъците си.Полза?Никаква.Граница - никаква. Политика-никаква.Национално достойнство ????Министри каканижат пред жълти медии,депутати разтягат локуми.На кого плащаме данъци???Аз лично не знам.А вие???

Предполагам,че в Малта има закони които се спазват.Нали?!

Кой вкара африканските и арабски скакалци в София? Малките населени места протестират, столичани никой не ги информира предварително какво ни чака, а тук са най-много, почти всички ;-(((

ОЩЕ! Защо им се даде свободен режим на обитаване, след като дори са без документи за самоличност?!? Трябваше да са в палаткови лагери около границата, извън населени места, с възможност за експулсиране.

Спонсорирам 10-ина рейса със скинари в Овча Купел, дайте банкова сметка.

Още 50 автобуса и от мен.

И в прокуратурата и в полицията е пълно с еничари. Убиеца не намериха, а Ангел Джамбазки намериха.

Той и Ангел е мекеренце, ама прикрито, "контролирана опозиция". Аз немам пари за партии и движения, нямам и мутри да ме пазят. Ти имаш ли? А тези "националисти" откъде имат?

Този бин Ала-бала отдавна е изчезнал в Турция- нали нямаме граница! и от там във Франция най-вероятно, там има поне 2 млн. алжирци,нали са им бивша Метрополия. А имал ли е документи за алжирски произход и българска легитимация след година престои свободно в БГ!

Ние сме толерантни!!

Докога ,има ли правителство 60 000 човека полиция ,а държавата ни прилича на гето от бандити и неясно какви типове .Какво търсят тук тези хора ???

Едва ли вече е в София а може и събратята му да са го фитнали. Немога да си обясна защо още не е намерен. Толкова много видео наблюдение из Сф и никакъв ефект. Покрай толкова много хора е минал и не са разпитвани. Ние направихме от полицията един страхлив орган, който няма как да бъде ефективен. Хората трябва да се научат да съдействат на полицията. По притеснителенн е факта, че имаме страхлива полиция. Досега да е намерен с по агресивно издирване.

Страхлива и продажна е нашата полиция!

Продажното българско правителство посрещна с "ДОБРЕ ДОШЛИ" мародерите от свободната сирийска армия !! ПРЕДАТЕЛИТЕ СА В МИНИСТЕРСКИТЕ КРЕСЛА ДОБРЕ ОХРАНЯВАНИ С ПАРИТЕ КОИТО СЪБИРАТ ПОД ФОРМАТА НА ДАНЪЦИ !!! ЗА ТЯХ НИЕ СМЕ ГОИ ЧИИТО ЖИВОТ НЕ СТРУВА ПУКНАТА ПАРА !! ВИНОВНИ ПЕРСОНАЛНО ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ СА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И МИНИСТРИТЕ НА ОТБРАНАТА И СИГУРНОСТТА !! ПАЛЯЧОТО КОЙТО ИЗПЪЛНЯВА ФУНКЦИИТЕ НА ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ДОРИ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕЦЕНИ СЛУЧВАЩОТО СЕ !!! ПРЕДАТЕЛИТЕ ЙОВЧЕВ , ОРЕШАРСКИ, ПЛЕВНЕЛИЕВ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ !! НАРОДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪЗМЕЗДЕН ЗА БОЛКИТЕ И СТРАДАНИЯТА КОИТО МУ ПРИЧИНИХА НЕБЪЛГАРСКИТЕ СЪЩЕСТВА УПРАВЛЯВАЛИ ГО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ !!! ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШИ МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ !!

цигани(с бг паспорти) мародерстват в западна Европа, а клеймо слагат на теб. Същото правиш и ти в коментара ти. Бесове ,злоба,нулево решение.....

подчовек,миризлив,заслужава да бъде накълцан ситно с браснарско ножче,бавно да умира в жестоки болки!

Дир-ници, какво значи нетолерантен коментар? Те ни убиват, а ние трябва да сме съгласни ли??? И да ръкопляскаме може би???

няколко хиляди емигранта са ръгали момичето...според коментара ти.....

ТЪРСЕТЕ ГО В ГЕТОТО КАТО ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА НА МАНГАЛ ОТ КОЛКОТО НА АЛЖИРЕЦ САМО В МАНГАЛИЯТА ШЕ ГО НАМЕРИТЕ

КОИ ДОПУСНА ТОЗИ АЛЖИРЕЦ ДА ПРЕМИНЕ ГРАНИЦАТА И ДА СЕ УСТАНОВИ В СОФИЯ?ЗА КАКВО СМЕ ИМ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ НА ТИЯ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ?ЧИЯ ВОЛЯ ИЗПЪЛНЯВАТ?НИЕ ОЧАКВАМЕ ОТ ТЕЗИ ГОВЕДА ДА МИЛЕЯТ ЗА СТРАНАТА И НАРОДА ,А ТЕ СИ ИМАТ ДРУГИ ГОСПОДАРИ.САМО ИЗБИВАНЕ НА ТЕЯ ИЗРОДИ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

Човек, границата ни е разграден двор. Кой го държа този тука осем месеца без документи и защо? Какво правеше този човек през това време, как се е издържал, къде е живял?

Имаме вече снимката на хубавеца, сега остава да ни падне отнякъде. Няма да го убиваме, но ще го осакатим за цял живот, така че да не може ни задника си сам да обърше ни сам по малка нужда да иде

странно...на българските убийци никога не съм им виждала лицата в дир-а...а май само инициалите на имената...да покажеме и нашите хубостници, нека да им се знаят лицата!!!

Става страшно, защото ние самите живеем бедно/с някои изключения/. Достатъчно сме стресирани от борбата за оцеляване, сега идват и хора, които не се държат като гости, а като домакини, а и ги защитават.Нищо лично, но да се държат както трябва и по-скоро да заминават на запад. А-а ,Кристалина, не може така!!!

Сега по Нова при М. Цветков лекуващият лекар на Вики каза, че момичето просто е имало късмет! Престъпникът е ръгал наред и не е било кат просто да се е отплеснал с ножа, ами чисто и просто е било ОПИТ ЗА УБИЙСТВО. Какво още им трябва на МВР? Отделно по новините казаха, че тоя изрод най-вероятно е "напуснал територията на София." Да се готвят и в други градове...

кристалкрина измисли нова дума и сега всички я заповтаряха а какво ли значи думата .... -Макар понятието да е широко застъпено в политическата и медийна реторика, както и в науката, концептуално то няма добре устроена теоретична база. (цитат от уикипедия)

Добре де, как може да гонят българи, па били те цигани,но български граждани от европейските страни, а ние да не можем да върнем обратно хора, които дори не са членове на ЕС? И защо тези бегълци не спазват реда? Хвърлят боклуци, шумни са, нечисти,нахални, за съжаление много нахални. Не слагам всички под един знаменател, но........

Попитай за това оня боклук- Йовчев. Той ги разбира тея неща.

смърт на тези! гледаи го бе, всички изглеждат еднакво! вън от държавата! ходете си при минаретата и джамиите! там се коляите нещастници! мамичката ви мрасна!!!!!!

Вече го хванаха. Нека бъде първия обесен и висящ по границата с Турция.

По радиото ли са съобщили ? Дано да са го хванали наистина тоя фекал !

Излезе по няколко новинарски сайта. Уж вътрешния министър дал пресконференция и го обявил.

Има кражби, имааа. Аз съм живял там, точно на бул.Христо Ботев и пресечната със Кирил и Методий. Мургавите субекти от индийски и арабски произход са доста често забележими, но не това е проблема. Проблемът се корени в това, че те заемат най-ниските социални слоевете, защото са необразовани и няма с какво да се изхранват. Те видимо изглеждат дори зле, никой не би взел такъв човек на работа. Но както и да е. Още по-болезнен е факта, че на Христо Ботев, абсолютно всякак вечер има проституиращи момичета, които се събират в едно малко кафенце на спирката преди пресечната точка на Христо Ботев и Сливница. И тези момичета си обикалят по улиците. И още по-интересното е, че в района има 2,3 партрулиращи автомобила - дори дежурните редовно си похапват пица от денонощно заведение за пици(от онези вкусните, малките, кръглите, които ги правят на старите машини)няколко пресечки по-нагоре, отново на бул. Христо Ботев. И същите тези полицаи, аз лично съм виждал с очите си поне 4 или 5 такива случаи, вземат пари от сводниците на въпросните момичета, дори веднъж ги чух към 300 лева бяха. Ей така - директно на булеварда куките опряни на служебния си автомобил и дебел циганин(с цялото ми уважение към ромите, ако беше българин щях да кажа "дебел селянин") си им броеше пари. За кво става въпрос...

значи къде казваш са тези вкусни пици???

96 булевард Христо Ботев, софия .. поне те стават за нещо...

Сега колко ли такива припознати по снимката мангали ще го отнесат?

...толкова по-добре

Да се предаде на властите този убиец и всички араби да ги изгонят от държавата ни,че и без тях всичко върви на зле

не сме заради арабите на това ниво...нека тези, който са бежанци да останат и тези, които са легално пребиваващи с образование и работа. Тези, който са нелегални или пък криминално проявени или и двете - депортиране по родните места.

Тоя го крият неговите събратя ! Няма къде да се скрие иначе ! За това полицията да почва да ги бие наред, докато не го предадат ! Едно време беше така и циганите си знаеха мястото !

Не преекспонирайте един случай, само защото извършилият престъплението по случайност е бежанец. Утре бежанци ще бъдем аз и вие. Тогава ще се молим и ние за милостиня.

Аз, обаче, няма да крада и да коля жени. Ако ти ще го правиш, значи не си българин.

Българите, които работят на Запад и честно си изкарват хляба, няма защо да се страхуват от емигрантството. Познавам доста българи, които са оценени от работодателите си и ценени от местните повече отколкото се представя по нашите форуми. Честният и възпитан човек е добре дошъл навсякъде. Очевидно тук не става дума за такъв.

Нали членуваме в ЕС, НАТО, ООН и прочее други организации точно с цел да не станем бежанци бре? Нали уж "ще ни помагат". Нали всеки който е против тия организации и казва, че нямаме никаква полза от тях бива наричан фашист? Докато на нас ни се наложи да ставаме бежанци, бъди сигурен, че цяла Европа ще е пламнала и ние НЯМА ДА ИМАМЕ къде да отидем. Просто защото дотогава цяла Европа ще е станала арабска колония. Айде стига с тия глупости как "ама на нас може да ни се наложи". Ако наистина ни се наложи, просто няма да ни пускат никъде в малкото останали цивилизовани държави.

Аз разбирам какво имате всички имате предвид, просто казвам, че такива престъпления се случват всеки ден и не трябва да се фатализират. Хората не се определят по цвят на кожата, цвят на очите и тн., а се определят по нравствените им белези и умствения потенциал. Не споря, че въпросния Аладин трябва да понесе най-тежкото наказание. Но заради един пикльо, не трябва да страдат още невинни бежанци. Въпрос на гледни точки.

Салахедин Бин Аладин - няма такова име, това е все едно да се казваш Мунчо Маймунски. Кой идиот го е регистрирал тук с такова име, очевидно измислено? И да, ако някой го напипа.... знае какво да прави с него.

Хайде стига се е обаждала тази анти-българка се е обаждала! След като каза, ке се занимава с други въпроси и не може да помогне за уреждане на финансови средства за справяне с бежанците - да си гледа работата и да не взема повече отношение за нещата в България. ЩЕ СЕ СПРАВИМ И БЕЗ НЕЯ! РОДООТСТЪПНИЦА!!!

Pesh0

Като ти прочетох ника Дядо И .... Не знам защо се сетих за Дядо Йоцо гледа. Какво ли би видял . И дали щеше да гледа или да си извади очите още веднъж , за да не вижда .

В тази държава война няма !Защо г-да управници има нелегални емигранти -нарушители на държавната граница от северноафриканска държава!??Защо се приемат сирийски нарушители след като хим.оръжие там е унищожено вече и има обявена амнистия и пари за връщане в Сирия???Бойко Борисов е виновен за чужденците !

Добре де, къде е проблема с този и други като него?! Който няма статут на "бежанец" или друго законно условие за пребиваване в България, е НЕЛЕГАЛЕН и БЕЗОТЧЕТЕН - тоест разстрелва се на място и край - ама от полиция, жандармерия, НСО, НСБОП, граждани, селяни, охранители, ловци няма значение - остатъците в пещта на Ц.гробища и END! В Англия, Франция, Австрия и Германия, такива ги загащват в някоя къщи и ги "арестуват", така, че двама на количка ги изкарват с краката напред изцяло покрити - е ние тук нали сме в Европейския съюз, що не го караме по-така, по Западно-европейски!

Божеее, колко е жалка бг полицията!! Този си прави каквото си иска и държавата не може да защити гражданина си, в лицита на момичето!!! Изводът е да се оправяме сами!! За пореден път се даказаха, че институциите само са на хранилка към бюджета без да вършат нищо смислено и полезно!!

Просто това е родната полиция - може да бие и избива невинни хора, но когато трябва да се изправи срещу въоръжен престъпник - НИКАКВА Я НЯМА! Припомням само, че полицай разстреля момиче в Ловеч, което не искало да му пуска. Полицаи не можаха да хванат бандит, който стреля по тях и е подозиран във въоръжен грабеж на инкасо автомобил. Също така не могат да хванат и този, дето го издирват за нападение над продажачка в центъра на София, при което жертвата е намушкана с нож десетина пъти.

Анто, Анто, глупав ли си, прост ли си, пък и тоя над теб - българските полицаи НЕ могат да употребяват оръжие, за разлика от другите сили на реда по света - тук байко, ако полицай те простреля все едно се е самоубил - почват едни дела, едни разправии, едни дисциплинарни уволнения, едни граждански искове, всичко в следствие на УПОТРЕБАТА НА МВР, ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ, ОТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ СЛЕД 1989 г. и ТОТАЛНОТО ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВА НА ПОЛИЦАИТЕ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ - все пак айдуците са ВИДНИ "СЪДРУЖИЦИ" НА ВЛАСТИМАЩИТЕ в последните 24 год.!!! И преди всички да ревнат, колко били ПОДКУПНИ полицаите: 1. Не бъркайте полицаи с КАТ-джии! 2. Не бъркайте редовите полицаи - 90% от състава, с НАЧАЛНИЦИТЕ им по кабинетите, дето се гушкат с "бизнеса"! 3. Не се чудете зщо НЕ стрелят по доказани престъпници, щом като на всяко дело срещу полицай "превишил" правата си, водено от гнусна измет срещу него, не се събра една тълпа хора пред съдебната зала, да окаже натиск в негова полза! Та така, монетата си има две страни................

То се е видяло вече, май само скинарите ще сложат ред на тази сган.

лошото е, че като се напият бият наред и не различават цвят...

Абе този не е ли алжирец, а не сириец? Бежанците не трябва ли да са тези които идват от Сирия?

България е виновна, че не го е итегрирала. Сега е редно това младо момче, този наш мюсюлмански брат, да съди държавата ни в Страсбург. Сигурно ще спечели ...

Дойде ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!! ИЛИ СИ С НАРОДА ИЛИ СЪД ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!! Народе, защитавай се от БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ,от ПАЛАЧИТЕ СИ!

Народ няма,има герберасти,комунисти,дребни селски тарикати и малко олигарси,с кой народ да съм?

Аре бе куки, намерете черната сган и го линчувайте публично!!!

КАКЪВ СИРИЕЦ Е ТОЗИ ГЛАВОРЕЗ !! НАЛИ Е МИНАЛ ПРОВЕРКА ИЛИ КАКТО Е ВЛЕЗНАЛ ТАКА И ЩЕ СИ ИЛЕЗЕ !! НЕ МОЖЕ ДА ИМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ !! ДОКАРАНИ ОТ СИРИЯ ГЛАВОРЕЗИ КОИТО НЕ САМО ЩЕ ХРАНИМ , НО И ЩЕ НАПАДАТ И КОЛЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА !! ВЪН НА ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЗМЕТ !! ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ВЪВЕЖДАНЕ НА ИЗВЪНАРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ !!

Нещо не ми е ясен тоя вой против чужденците, сякаш са малко местните говеда които могат и извършват такива гадости. Ама нали е арабухав дайте да обединим "сили" сега срещу им че е по-лесно. Дано скоро хванат гадината та да си получи заслуженото.

Поне да почнат да ги подслушват- нали за това се хвърлят милиони, а не е само после да правят страшни очи, докато бълнуват за лекари- убийци на деца- недоносчета и гепени пързалки. Ни ти армия, ни ти полиция, ни ти служби- добре поне, че са дюнарджийници, та да ни пазят!

това е против правата на човека.