Двама нападнаха и биха шефа на БХК в центъра на София

Председателят на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев е бил нападнат и бит от двама мъже тази сутрин пред хотел „Радисън” в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Двама нападнаха и биха шефа на БХК в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малко му е! да би мирно седяло, не би чудо видяло! ама за ПАРИ /долари, евра, лири/ широко дупе! яж сега бой!

На този, ако му се изкалкулира колко БОЙ и ЗАТВОР заслужава, тихомълком ще му се навъртят наколко века...

Парите не миришааааат... .

Има ли някой в този ред на коментари, който да осъжда постъпката на побойниците? Аз такива не видях, значи толкова народ не може да греши; независимо от всички изтрити коментари. Горкия господин Кънев - да защитатваш пламенно каузи, за които никой не те уважава - заслужава ли си парите, господине? Лошата енергия колко струва?

Американския посланник осъди този варварски акт на насилие. В най-скоро време господинът от снимката ще получи покана да се премести в САЩ. Където ще бъде защитен и ще може да продължи човеколюбивото си дело. Ще го поканят да защитава правата на афро-американците и ще се бори срещу полицейското насилие срещу тях.

Но пак ще си остане къртица на КГБ - те вече са заедно.

Да си го вземат , този българомразец! Но и БХК и Отворено общество и Америка за България и т.н., всички неправителствени организации, работещи не за , против България, ДА СИ ХОДЯТ!

Ето това е качествен мат'рял (К.К.), а не като другите!!!

трият поголовно коментариите ви.Нали са купени от Моника Станишева.Защото НЕ сте социалисти.

Няколко коментара по темата вече са ми изтрити,незнам защо, нищо лошо не съм писала,само дето си го заслужава, а и му е малко това,дано не ме изтрият.......

Ало, ДИРА, защо всеки втори от ласкавите коментари по случая е изтрит? И второ ,ех ако бяхте толкова загрижени за убитите , изнасилени и ограбени стари хора от едно особено малцинство(мнозинство),цена нямаше да имате.....................

Какви са им били подбудите? Разбирам, че самото заглавие е лъжа, само един го е бил.

това лице заслужава ли уважението на българите и цялото обществото

Една хубава новина! :)

колко хиляди виртуални шамара и ритника изяде това на снимката,няма да посмее вече да се явява на публично място или спокойно да си върви по софийските улици ,както и в други градове на България.Имаше едно време една циганска фамилия Зрънкови,които ги разкарваха из България,понеже никой не ги искаше в градовете и селата си.В същото положение е и този на снимката.

Ако са го били, новият президент ген. Радев да ги награди!!!

Ако са го били, новият президент ген. Радев да ги награди!!!

Искам го на работа в наработа " Юморучно- шамарена" фабрика

КАК ДА НЕ ГО УДАРИШ?

браво

БРАВО !!!

Eех шефе, постигнал си го - никой не те обича тук, връй на... някъде другаде!

КЪНЕВ ДНЕС Е ЗАЩИТИЛ ПРАВАТА НА МОМЧЕТАТА, КОИТО СА ГО БИЛИ. ДВАМАТА СА СИЛНО СТРЕСИРАНИ ОТ ДВАТА ШАМАРА ПО МУТРАТА НА КЪНЕВ, ЧЕ ИСКАТ ДА СЪДЯТ БЪЛГАРИЯ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА БИТИЯ ЗАЩИТНИК.

на този калпазанин !

Тоа само от САЩ го одобряват, а пък в България хората го мразят. Явно е, че комитета му трябва да си ходи НАВЪН откъдето си е дошъл!

принципно, това е една хубава новина, но дори и това не е сигурно. тоя е толкова слузесто-плъзгав, че нищо чудно да лъже като дърт ромоид, просто се е превърнал в един от неговите големи любимци.

Ш-ш-шт! Тихо-о-о! Админа заспа... с нещо еврогейско в г...за....

Тоя тупан трябва да го вържат на средата на витошка и който мине да му бие по един шамар или шут и пак ще му е малко. Долен безродник.

БХК няма нищо общо с БГ. Една ЗЛОВРЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ. Явно са си събрали доста агресивни "ФЕНОВЕ".

Оставете го на мира, де! Вижте колко му е трудно да е природно недоразумение - всеки го бие, всеки го оплюва, всеки го подритва, всеки го.... ъхъ...!

Добре, че Хелзингския Модератор, не е на смена, че пак ще се повтори затъмнението между 6-та и 8-ма страница! А може, най-накрая и него да са го били и сега двамата да делят една стая в съответния "....БАЛ" за активно лечение :)

За тоя не бях чувал досега,но факта,че в коментарите за първи път виждам толкова изтрити от модеартора,че тоя паразит на снимката май,май си е заслужил боя.

Същинското гражданско общество са хората, взели искрено отношение тук. И вижте колко много са, както и колко категорични са. Не НПО, които са казионни като комсомола от едно време, а ние сме гражданското общество.

Този е такъв боклук, че пребиването му е малко... Познавам го от времената когато носеше ибрика на д-р Тренчев в Подкрепа... Малко са го били, но то и това ще стане...

Дълбоко възмутен съм ! От цялата си душа ! Оказа се , че не двама , а един е шибнал юмрум в муцуната на .... онова нещо ! Срамота ! И само лека телесна повреда ?!!!! Двама сте били , бе !!!! Трябваше да го опознават по днк . Дирници , що така спряхте коментарите по актуалната статия ?! Риторичен въпрос , бе , не се спичайте , знаем кой вие " боса " .

следващия път да го нает тоя гейзер.

Ти , луд ли си ?!! Ще му хареса на малоумната орка ;) Само шутове е грозната муцуна !

...а дано утре пак го уваjaт...тои заслуjaва ....и по- качествено да си сваршат работата...