Съдът освободи нападналия незрящи туристи в Несебър

Съдът в Несебър пусна под парична гаранция 21-годишния мъж, който нападна незрящи туристи в града.

Обратно в новината

Коментари - Съдът освободи нападналия незрящи туристи в Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклук, поредния. Трябва да има затвор за всякакви уроди, включително светкащите с фарове на магистралата, защото много, ама много бързат ...

Това е много стар случай който мислех че е приключил и бияча вече е в затвора, пише края на юни но кой юни, това беше преди 2 г май. Тогава писаха че простака е синче на отговорен служител от местната управа. Затова протакат и влачат нещата мръсниците от съда, за да забравим и да го пуснат.

В нормална държава бащата на копелето вече щеше да е продал имотите за да покрие исковете на адвокатите на незрящите. За справка: дегестански боксьор се боксира в Ню Йорк и губи мача. Противникът му го размазва. Вкаран е в болница на щата. Щата е осъден да му заплати $22 млн. обещетение, защото адвокатите му доказват, че болницата не е действала професионално и боксьорът е получил медицински проблеми от некомпетентност. В България няма работеща съдебна система. Иначе щеше да има превантивност от страх от реално съдене и плащане на щети или лежане в затвора с реални години. Още една справка - в Тайван няма престъпност.

И този съдия ли ще получи повишение на заплатата? И за какво? Какви са тези икономии при тях? От химикалки и хартия ли?

му като бизнесмен добре си е пратил на когото трябва.

Горкият Тошко, какво е това насилие над това невинно 100 кг момченце заради някакъв си побой над незрящи. Нали всички са живи?

--- вероятно съдът ще постанови немедлено задържане на слепите туристи и подвеждането им под съдебна отговорност, тъй като не са се отдръпнали достатъчно бързо от пътя на горкото болно детенце. П.С. Като чета такива новини от БГ, се уверявам за пореден път в правотата на решението ми да напусна БГ преди много години.

При тези съдии с "гъвкав" морал всичко е възможно!!! "Дарението" също е от значение.

Да ви кажа честно, и аз бих ошамарил водача (без да ми пука дали е жена или мъж). Поставил е ненужно и от простотия в опасност толкова много слепи хора. Ако не бяха слепи? Пак щяха да са на улицата вместо на тротоара, заради тази офца. А хулиганчето на общо основание за побой. Но: заедно с офцата. Не може така.

Това ли ти е прякора сред хулиганите-поничката?

То верно много лесно да ошамариш някой инвалид. Искаш ли да се пробваш да ме ошамариш мене? А ако ти натъпча мармалада обратно в цепнатината пак ли ще си навит да шамариш инвалиди?

21 годишен пиклъо със скъпа кола,наглее посред бял ден на оживено място,крие се с качулка,измислят му се на момента 100 болести(само и само на мама дрислъото да бъде спасен)........че той готов престъпник от новата генерация !

Съдията 15 хилки ли е взел ? Справедливо !

видно е и с просто око, че българското правосъдие съди не по буквата, а по духа на закона, или казано направо - закона да го духа, понеже съдиите също са асоциални елементи и са над тези неща, като морални ценности. но колко хубаво е, че толерастоговора ще утеши слепите, битите и убитите. ако на самуиловите войски им бе казано, че не са ослепени, а само онезрени, те щяха по-леко да понесат прехода за независима България. българският съд също може да бъде причислен към българоубийците, които се оказаха повече от самите българи..

Нормално е простаците в просташка държава да извършват такива деяния.

Защо не се публикува името на съдията? За един приятел питам. И той има "малък проблем", та да знае към кой да се "обърне". То не, че другите са по стока - ама за по сигурно.

Българският съд поощрява идиотите с автомобили.

това, че някой е сляп, не му дава право - нито на него нито на умия му водач - да го води по пътя. Хулиганчето не може да оправдае безумното отношение на водача.... и двамата са за бой.

papion

Само да пожелая на съдебният състав, те или техни роднини да попаднат утре на тая гад, да ядат бой и да си спомнят защо са го пуснали от затвора.

Поредна демонстрация на факта, че Южното Черноморие е държава в държавата България. Пореден пример, показващ защо толкова често, за злорадство на покровителите Му в Западна Европа, българин и български неприязнено се използват като обидни думи.

голямата престъпност в малката ни страна. Така се започва, уличен хулиган,пуснат,автокражби, пуснат, нарко пуснат, оръжия пуснат. Като резултат вътре в 10г. в България ще си останат само добре платените държавни чиновници, между тях и съдиите и престъпниците, поостаряли, млади ,убийци или просто хулигани. Никой не иска нито такъв съд, нито такава страна.

100% си прав. въпреки, че долу съм дал малко по-различно мнение за случката. Това, че най-вероятно е по-малко провинение, не прави фактите -факти. Съдебната система липсва. Всъщност - по-лошото. Съществува само за да спира гражданите и селяните от вземане на нещата в собствени ръце (поради липса на действаща полиция и съд).

цяла Европа твърди, че съдебната ни система МИРИШЕ и холандеца каза, че сме на светлинни години от Шенген. Другите не искат вносни престъпници.

Не видите ли бе то това е наше момче ГЕРБ активистче и ша бий и ша ги пцова това е наш-та гербераска гордост аре на изборите скоро и депутат гербажия ша стани

Този е комсомолче от младежкото БСП бе. И потника му даже е червен.

ако беше фен на ManU също комунист ли щеше да е ?:) а текстът не е на руски или фрренски, говоримите устно езици на двете БСП-та (старото и това на ггхамстера)

1500 лв. сигурно е седмичната му сума за дозички.

Абе хора,никой ли не видя че тези незрящи туристи бяха насред платното при положение че и от двете страни имаше огромни тротоари и на всичкото отгоре са водени от зрящ придружител.Че пикльото не е цвете за мирисане е ясно,но пък не може и да бъде обесен за това.

5 стинки и от мен - незрящи да, но не са сакати. може да се е опитал грубо да ги изблъска, но са били повече и не са стояли мирно. Ако наистина е имало зрящ водач и той ги е водил в разрез с правилата за движение, то нещата стават малко по-други. Пак е за съд, но други. айде, плюйте, и помнете инцидента с поничките.

Хулиганът трябва да бъде наказан. Но не само той. Имало ли е или е нямало водач, и защо ги е карал по средата на улицата, без да спазва правилата за движение на групи? Защо не е помолил хората да се дръпнат? Защо и той не е пред камерата да каже, има ли квалификацията да съпровожда слепи, и защо ги движи по платното????

...и с уточнение, че зоната е пешеходна. Дришльото ще му се размине, ама стана за резил как скача да бие слепи и жени, а лъскавото му возило го подминава, спирайки се в бордюра. Левак от всякъде

ДАНС къде да провери дали не получи Съдът в Несебър откупни за да не е в предварителния арест ! Изкараха го луд , болен , алергичен и дебилен , само да не е в мазето за размисъл ! ВКС си вдигнаха заплатите с 30% и взимат подкуп !

така ще да е като "куцо, сляпо и сакато" завършват прехваленото СУ. Влизат момченца и момиченца нормални и излизат ламтящи за финикийски знаци лисунгери.

Нищо ново в тази територия (това тук не е държава, тя е отдавна ликвидирана)! Нормално! А после се сърдихме на чеха, дето бе оприличил тази географска област като кенеф!

чеха е педал, платен от същите НПО-та, които защитават циганизацията и престъпниците в България. Това беше отвратителното. Пък и да си гледа чехията, че там не знам какъв точно кенеф ще изрисува.

Сега Тодор Николов да им заведе едно дело в Страсбург, сто на сто ще го спечели.

Платено е на ... делото ще се бави 2-3 години и няма виновен.

Темида значи страх от закона. Наказание за извършеното провинение. При нас - само сполучливи опити за измъкване пред очите на обществото. А измъкването мирише отвсякъде на корупция не на хуманност. Не!

Дано в следващите 5 години успеят да приключат досъдебното производство защото случая е много сложен и комплициран и дано не се прекрати поради "неизвестен извършител" .

При тези съдии с "гъвкав" морал всичко е възможно!!!

НЯКОИ МЕДИИ ПИШАТ, ЧЕ СЛЪНЧАКА БИЛ ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА. ЦАРСТВОТО НА МУТРИТЕ. МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ ПОЛУЧАВАЛ ТОЯ, КОЙТО СТРЕЛЯЛ ПО БЪРЗО. ТОЯ СЛУЧАЙ ДОКАЗВА, ЧЕ ТАМ СЪДА СЪДИ ПО СВОИ ЗАКОНИ, ДАЛЕЧЕ ОТ МОРАЛ И СПРАВЕДЛИВОСТ. ДА СЕ БИЕ СЛЯП ЧОВЕК, ПОНЕЖЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪЛЗА. ТОВА Е ГРЕХОТА.

имаше предложение двуседмична почивка в слънчака да се брои за две години казарма:):):)

Сега всеки има законно право да опердаши "незрящите" съдии :)))

Признайте си че нямате съдебна власт.

За пускането-ЯСНО,ама защо трябва да се крият лицата на такива ,,герои"?.Да ги поставят на билборд със съответната ,,реклама".

От СОРОС За БЪЛГАРИЯ спонсорират съдебната ни система. Така че това, тя да не работи е естествено.

Болен мозък.Че сме алчни корумпирани идиоти пак друг ни е виновен. Пълна ви е главата с конспирации че не можем да огледаме реалните неща

Чакайте фото сесия от Бахамите до няколко дни.

този ненормалник си е за лудницата, а съдът го пуснал на свобода...?!

Юристите унищожават държавата ни отвътре. Облечените във власт сред тях се гаврят със Закона, усуквайки го до неузнаваемост и превръщайки го от оръдие за защита на гражданите в такова за тяхното тероризиране. Аз уважавам Закона, не нямам респект към тези, които го представляват. При необходимост да се защитя от техния произвол нямам угризения да им посегна и да стигна докадето е нужно. А вие?

Сезона свърши. Човека трябва да тренира за следващия. Нови туристи, нови победи!

Този трябва да бъде осъден от мюсулмански съд ! Бой с камъни на площада от близките на пострадалите , докато пукне !

1500 лв. за протокола.Колко на ръка струва такава услуга ? Другия риторичен въпрос е. Имаме ли държава изобщо?

Боже, няма да я бъде тая България. Вервай ми! На мен - грешния.

И слепите туристи разбраха що за стока сме. А Темида май спи.

По правилно ще бъде: И слепите туристи ВИДЯХА що за стока сме.

Един суджук, два суджука, три суджука .... ................ много суджуци.

Браво! Орли! Хубаво сте направили. Сега му дайте и орден на келеша. С него възпитателният процес трябва да е по друг. Едно, две здрави момчета трябва хубаво да го обработят, така че да се лекува с години. Тогава повече така няма да прави. Аман от първенюта с пари като това ла-но! А иначе, чувам, че на магистратите им увеличили заплатите. Още веднъж, браво! Хубаво са направили. Изглежда сами ще трябва да раздаваме правосъдие.

май имаме всички нужда от психолози и психиатри .

Не се научиха журналистите кое е новина и кое не е новина. Новина е например: "Съдът директно вкара в затвора нападналия незрящи туристи в Несебър за 6 години при първоначален строг тъмничен режим" без право на замяна. Горното не е новина а баналност.

баси държавата цял свят видя ко напрай туй хюмненце и още няма присъда?

При тази власт е така, побойникът на свобода, 6 годишно дете "стреля" и убива, суджуци с тонове е ТОВА Е

,,правосъдието,, ни е сляпо, но ,,чува,, добре ,,шумоленето,, на банкнотите...!!!

Едно общество има ли критичен брой магистрати под чертата на почтеността, справедливостта и компетентността, критичен брой разследващи органи и критичен брой под чертата почтени и умни журналисти, е обречено. Това, с което разполагаме ли е капацитетът на българите и само с писане ли българите смятат да създадат по-справедливо и нормално общество. Само с мрънкане ли, или със съпротива на гражданското общество. Дето го няма....

ти сега ли разбра? няма по-добър матрял българи. всичките са един дол дренки. така, че не се напинай.