Нападения над българи скараха хърватските премиер и президент

В политическата си подкрепа за Република Северна Македония Хърватия никога не е била срещу България, заяви министър-председателят Пленкович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са били хървати ....косовари -шиптари ...ква ли сган не живее в Хърватско .

Значи с голямата четка, всички хървати са боклуци, но като българи държим нас да ни съдят индивидуално, с нюанси и като взимат под внимание и моментно ни състояние... Разбрах... Пичове, ама те руските шовинисти ще ви мразят, заради мен, без значение колко ниско ще им се кланяте и колко ще им излскате бутушите с език... :)) Да си знаете, да няма разочаровани след това. :)))

Това е руската пропаганда. Сложи си комунисти за президенти в целия източен блок! Румката и той така разделя нацията, както Хърватския премиер !

Извинете, но от статията става ясно, че българите са пребити "по нареждане на правителството". Ма пийте ги тия хапчета, бе хора. Иначе да кажа - Долу РСМ!!! ВЕТО ВЕТО ВЕТО до дупка !!!!!

Когато българските войски слизат в Македония - те са посрещнати като Освободители. А когато сръбската армия влиза - тях никой не ги посреща! Задай си въпроса: българската армия бива обвинена за убийството на младежи, НОСЕЩИ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА, при това в село, в което живеят над 90% българи! НЕ ТИ ЛИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ТУК ИМА НЕЩО ГНИЛО И ДОСТА СЪМНИТЕЛНО?

Радев и Пендаровски бяха при Папата. Можеше Папата да раздипли пред двамата Ватиканските архиви, посветени на българската история и държавност. Неоспоримите доказателства за принадлежността на днешните македонски земи към българската държава са там. Пендаровски да чете и да отнесе истината първо на Заев, след два часа и на целия македонски народ. Жалко, че Ватикана в междудържавни спорове не се намесва, но все пак може и върху това да се помисли!

Хехехе татарче, ако Папапта отвори архивите вие требва да си събирате куфарите и да се изнасяте в Азия !!!

Ако Папата извади архивите, ти и тези, които ти плащат, ще млъкнете завинаги. Наричаш татар кого, може би г-жа Шекеринска, на която й доказаха с документи, че е българка? Нея ли?

Отговорно мога да заявя, че Хърватите са много позитивно и приятелски настроени към нас, Българите. Единствено мразят бившите си окупатори - сърбите.

Е, да ама когато от устата на само един хърватин излизат такива юго злословия с/у България, останалите 4 млн хървати са просто само нули!!! Боклуци, Титовски юго-боклуци!

Ама моля ти се! Виждаме колко са приятелски настроени! Щом само от едно изявление почват да бият наши сънародници по улиците, то е ясно колко много ни "обичат"!

Хърватите са много студен и надменен народ, подчертано не са ни приятели. Те и словенците ни смятат за хора втора класа, а те цял живот са били слуги и васали на съседните около тях държави, та не виждам, защо ние пък трябва да страдаме от това, че хърватите ни били мразели, ми много важдо !!!

Цар Борис така е преценил, че ще опази народа и държавата си по време на ВСВойна. Но категорично отказва да изпрати войска на Източния фронт - пред Рибентроп се мотивира с думите, че ако български войници отидат на Източния фронт, те ще преминат на страната на руснаците, заедно с военната музика. Колкото до войската ни в Македония - има снимки как са посрещани от местното население. По този начин на Македония са спестени ужасиите, които преживяват Полша, Чехия, Украйна, да спомена само айнзац групите, и спирам, защото ме обзема атавистичен страх! Война е било и е възможно по македонските земи да е имало и жертви при преследване на комунисти, но цялата свирепост на войната подминава Македония поради българското присъствие там. А за направените там инвестиции - разговорът е отделен и много дълъг.

А пък в Скопие ако заявиш открито че си българин, направо те пребиват с камъни.

За северно македонците само "мачкане" Те и без това винаги са ни мразили . Обаче в моя списък се добавиха и още боклук хърватите.

Дали сърби и македонци не помнят окупаторите си? Чети *...Само с измислена история и на гол г.з патриотизъм нищо не става.

Едно време цар Иван-Асен промушил договора с византийците на копието си и ги разбил при Клокотница, заради неизпълнението на договора, естествено! Ние символично да поканим Заев на разговор край Клокотница с тема на разговора - "Изпълнението на Договора от 2017 г.". Без войска естествено, че и ние нямаме, те пък хич! И не за война, а за разговори. Но може Стефан Янев да носи копие със забучен на него договор - символично!

Освен в Гърция и Македония, българските окупатори са безчинствали и избивали жени и деца също и в Сърбия и Хърватия. И затова и а исторически факти.

Само история да остане от тебе, подстрекател мръсен! Чети по-нагоре коментара на "по въпроса"!

А старците и мъжете какво са ги правили?

Едва ли балканските страни ще забравят с кого сме били през1941-44 и какво сме творили по земите им. Има история...Чети

хърватскиte усташи и Хърватия през ВСВ са били верни съюзници на Хитлер - дал им е независимост от Сърбия

Навсякъде на Балканите мразят българите заради съюза им с фашистите през WWII и шовинистичната политика за заграбване на съседни земи.

Какви земи сме "заграбвали", българите, като България граничи от всички страни със себе си. Като почнеш от "Македония", "рУмънска" Добруджа", "гръцка" Тракия, одринско, това са все територии и населенение векове и хилядолетия населявани компактно от българи. Исторически документирано. Тъйба в промития чалга дебил, тъйба.

Абе, смотльо, ти обикновен провокатор ли си,к'ъв си? На Балканите имаше Югославия, която обхващаше половината от полуострова и сега със сърбите и техните клонинги "македонците" по московски модел ни мразели...абе духайте го всички рашки изроди бе!!!!!

Никъде не обичат ганчовците.

Само крави обичат. Печени на скара.

Циганите винаги сте били фаворитите на т.нар. "международна общност".

То обичта между народите съседи е нещо въображаемо.

Стига сте писали глупости хърватите обичат българите. Какво пречи на македонци живеещи в Хърватска да нападнат българи и после всички да обвинят хърватите.

"Хърватското министерство на вътрешните работи съобщи днес, че събира информация за "противозаконни действия" срещу трима български граждани по нареждане на правителството" Излиза, че сънародниците ни са пребити по нареждане на хърватското правителство :) Добре е, че поощрявате децата да се трудят от малки, но поне ги наемайте със завършен пети клас.

Млатенье!

Всякакви измислени държави се пръкнаха от разгрома на двете империи - Византия и България. Всякакви комплекси и всякакви пропагандни кьорфишеци. Ето , например, Дубровик е стар бъклгарски град, който дори по Османско време е пазил българския си характер.

Дубровник български град? Ти надмина македонистите по лъжене бре.

ЕС е време да се осъзнае и да забави малко темпото на присъединяването по отношение на Блаканите. Гърците и българите няма как да не ги приемат в ЕС защото без нас Европа и европейска цивилизация можеше и въобще да няма. Хърваитте ползваха католически връзки. Словенците бяха възприети като жертви на войната.... Вече доста се балканизира съюза, май е време да си поеме дъх! Ново присъединяване - след 2035-а най - рано!

Бившите югославяни веместо да се правят на морализатори, да си спомнят с каква злоба се самоизбиваха садистично едни други само до преди няколко годинки. Акъл ще дават някакви чудовища родени от целенасочена едностранчива пропаганда и закърмени с език на омразата.

като дойдат тук??? Павета,кирки....

Жалко, че нямаме армия, жалко, че генералите са комунистически русофилистици, жалко, че пРезидента е руски шпионин, жалко че не забранихме шибаната терористична комунистическа банда, слаб и страхлив народ сме, подъл и завистлив и затова си заслужаваме да ни яздат комунезите, Мунчовци, рашковци, яневци...,

Нали с твоя начин на мислене довчерашни съседи започнаха да се самоизбиват и да си режат главите заради ендото нищо. Малко медийна пропаганда и са готови да се превърнат в убийци. Хайде бъдете малко по - цивилизовани и най-малкото съберете информация какво, как и защо, преди да се настървявате.

Schilo

Кво щяхме да направим?

То и вие сте една държава хървтска ли е хвърковатска ли е.Да ви пикая на насраната държава.

КОГАТО НАШИТЕ АРХЕОЛЗИ ОТКРИХА НАЙ-СТАРАТА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА РАКИЯ В СВЕТА БЪЛГАРСКИ ПАТЕНТ......... ОСТАНАЛИТЕ НИ СЪСЕДИ НЕЕЕЕ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО Е ТЪПЧО БАЛКАНСКИ..... В БОСНА КОГАТО ОСМАНДЖИЧ ОТКРИ НАЙ СТАРАТА(34 000 ГОД.) И НАЙ-ВИСОКАТА ПИРАМИДА В СВЕТА.... СЪСЕДИТЕ ИМ НЕ ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО..... ТИ МУ РЕЧЕШ КУММЕ ИВАНЕ ОНИО САКА ЗА КУРЕЦО ТЕ ФАНЕ Е ПИЧККККА ИМ МАТТТЕРНА НА ДИВИТЕ СЕЛЯЦИ ЕВРОПА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

НА БАЛКАНИТЕ.... ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ Е ПЪЛНО С ДИВИ СЕЛСКИ НЕИНТЕГРИРАНИ НЕОБРАЗОВАНИ. ПРИМАТИ... ХОММО ДЕФЕКТУСИ ДЕТО СПЯТ С КОЗИ И ОФЦИ..... И РАЗБИРАТ САМО ОТ МАГАН ЕВРОПА ЛИ, ПИЧКА ВИ МАТЕРНННААА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ТА ТИЯ СА ПО ЗЛЕ ОТ ДАЕШ БЕ.... КВА ЕВРОПА

Вчера италианската посланичка е била на гости при Стефан Янев да го пита за преговорите на РСМ. Той й отговорил, че не изпълняват договора. Като друго не сме направили, защото очевидно сме неспособни и бедни да го направим, поне да проглушим ушите на Европа и света за това неизпълнение на договора, това си е аргумент. Нищо, че Заев тръби където му падне, че България не изпълнявала чл. 2 от договора.Каквото имаме и за каквото имаме време да покажем и разкажем на всеослушание, защото Европа "ще се разправи" с нас - както твърди един политолог и е прав. А бедната и изостанала РСМ не пожали пари и усилия и разпространи своите фалшификати по целия свят и получава подкрепа. Каква орис само - прав си, но ти липсват качествата на характера да докажеш правотата си - това сме ние!

Вчера слушах проф. Иван Илчев за исканията към правителството от нашите участници в историческата комисия. Доста смислени неща са искали българските историци, ОЩЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2017 г. от правителството и конкретно от Е. Захариева. Международни конференции, отпускане на стипендии на чуждестранни студенти, които да учат българска и балканска история, други форуми и издания. И сега се чудим защо Европа не ни разбира - едва сега аз разбирам, че Европа не е виновна в неразбирането си. Когато имаш такава кауза като нашата, неуморно я популяризираш и утвърждаваш по всички възможни начини. Нищо, нищичко не е направено, а не е струвало и чак толкова много пари. На Европейския чиновник не му е работа тези неща да ги знае. Той с основание пита - Борисов ни проглуши ушите за Западните Балкани, а малко след това Захариева каза Вето. От 2017 до Ветото не е издадена нито една книга, нито еди форум, нито една конференция, нито едно събитие, на което да се обясни нашата истина. Едва напоследък, и то по частна инициатива, бе издадена Бялата книга. А само вижте македонците какво правят. Нашата част от вината да си я кажем и да си я знаем. Толкова ли българската държава е неспособна да популяризира своята кауза и да отдели съответните пари за това - за да защити своята национална идея?

ОТИ СА КЛИЕНТИ НА ДС-КАНАЛА ЗА ТРАКИЙСКИ АНТИКИ........ А ИТАЛИАНСКАТА ПОСЛАНИЧКА ДА ЗВЪННЕ У ВАТИКАНА И ДА РАЗПИТА ВЕЩИТЕ ЛИЦА ЗА ТРАКОБЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И ТРАКОБЪЛГАРСКАТА АЗБУКА ЗА СЪЗДАТЕЛИТЕ И... БЪЛГАРИТЕ СВ. КИРИЛ И СВ. МЕТОДИЙ- ЦЪРХО И СТРАХОТА ВНУЦИ НА БЪЛГАРСКИ БОЛЯР-В ИЗГНАНИЕ В СОЛУН..

Интернационала , пак ни забърква в конфликт ? Те са си безродници независимо в коя страна живеят и без значение , че може да са от една кръв и едно коляно ! НАРОДЕ ОБЕДИНИ СЕ ДА ТЕГЛИШ

Минаваме през така необятната страна МКедония :))) И тия от хърватска ги колим за 1 вечер Нещо Сърбите да не се обаждат,че по пътя да не го отнесат и те Аз за Майка България умирам всеки ден!

Затваряме въздушното пространство за хърватски аероплани !!!

Мухата ухапала комара ! За да покаже на слона колко е страшна.

Да си кажем направо нашата теза в прав текст и така ще ни уважават всички, включително и т.нар. “македонци”: Тези български земи са несправедливо отнети на Берлинския конгрес от България и по право ни принадлежат. Сега, поради перипетиите на историята, пропагандата, грешки и от нашата дъжава, тамошната власт и голяма част от младото поколение им звучи абсурдно да са българи, чувстват се повече сърби, ама това си е техен проблем, айде моля да изчистят територията и да ходят в Сърбия и Хърватска. А пък били сме ние българи, татари, славяни, траки, гърци, турци, аз нямам проблем с това, рус съм, синеок съм, говоря славянски и съм горд българин. Както един французин носи името на германските франки, така и ние. Англичаните само англи ли са, или шведите само от племето свеви, в турците колко тюркско е останало, името на руснаците е от едно скандинавско племе. Историята си е една каша...

Абе как става така, че нас все ни бият и унижават , а ние си траем. Всеки ден какви ли не се гаврят с българите, ние си мълчим. На това просташко поведение на хърватите трябва да му бъде отговорено

Къде има хърват в България, да бъде локализиран и проверен от службите.

Нормално е Бившите Югославски Републики да се подкрепят, все пак 100 години са им промивали мозъците, че България им е смъртния враг.Това няма да се промени.. трябва да го приемем. Но и те трябва да разберат, че България е велика, и няма да клекне на малоумните им опити за ограбване на нашата история. Тяхна е от 1945 до сега.

Със сервилност от наша страна уважение не се печели. Впрочем България беше една от първите държави, които помогна за въоръжаването на хърватската армия. Но както се казва - няма ненаказано добро. Важното е да не се повтаря, както продължаваме да се подмазваме на макетата с всякакви жестове на приятелство и помощ.

Сега последно, българи ли са, или български граждани???? Защото разликата е ОГРОМНА!!!!!

Каква е разликата, я обясни ?

Цигани бе момко ,цигани

Питаш ли или не ти е ясно?

Интересно що не нападаха гърци когато Гърция имаше проблем с макетата...

"Това е сериозно обвинение. Аз казах за него, че е комедиант, но той си го връща", каза в отговор Миланович." - ако анализираме тези думи: президента не отрича причинно следствената връзка, и да обвинението е сериозно. След което следва фразата за комедианта - издава слабост, липса на аргументи. Ами това е - ако защитаваш кауза, която не е справедлива - аргуметите са "Аз казах за него, че е комедиант, но той си го връща".... президент...ха

Въх........само да не разпалим сега балканска война !

"Храни куче да те лае" РСМ и Хърватия бяха признати първо от БЪЛГАРИЯ!!!

че и Босна

Шибаното образувание Югославия разката мозъците на цялото й население

Това са глупости. Хърватите мразят македонците и сърбите и обратното

Нас повече ни мразят явно, защото сме нещо повече от тях, а те са увредени генетично в главите.

Нашата позиция срещу Северна Македония е в основата си губеща,защото не търпи никакви компромиси.

Какъв българин си ти бе? Как да разделим нашата история със т. н. Северна Македония? Вапцаров за нас, а за тях Гоце Делчев. Братя Миладинови за нас с техните "Български народни песни, а за тях цар Самуил и ослепените български войници от Василий българоубиец? Що за идиоти сте бе македонисти? И Вие сте чисти българи, като нас, но благодарение на сърбите и техните мръснишки номера сега от един народ сме два народа. Никой не ви пречи да се наричате сега, както си искате (даже до преди няколко години докарахте някакъв индийски циганин и го провъзгласихте че е ваш предтеча, че даже го и оземлихте.), но до 09.09.1944 г. ние и вие бяхме един народ и това е исторически факт, колкото и да не им се иска на вашите историчари, които цял живот се занимават да фалшифицират историята и да крадат ту от нас, ту от гърците. Срам, голям срам е това!

Ти, и такива като теб, наясно ли сте въобще за какво става дума, и как възниква "проблемът" с т. нар. Македония, и кога?! Кой стои в основата му, и като как бе измислен македонскио език!

Фатмашка външна политика изолация това ни чака с Радко

Нашите ганьовци пак са се правили на велики отворковци и са ги натупали по празните тикви.

Погром и нападение от всички страни. С любезното съдействие на САЩ, Русия и Турция. Само да им напомня на тези, че България я е имало хиляди години преди тях и ще съществува и хиляди години след тях.

Хърватия и Сърбия се пръкнаха след края на Първата Българска държава Доста относително дали са друг народ различен от българския!

Преди в Босна и Херцеговина убили българин от ООН, защото го помислили за сърбин.

В Косово се случи.

Разделяй и владей.

българия е велика древна държава скоро ще разберете това мизерничета от ляво и дясно ще си вземем изконните земи и ще си влезем във владението което ни се полага от Бог

Ний сега, тез дето ги имаме, да спрем да ги запустяваме, тровим, боклучавим, обезлюдяваме... пък "изконните", после, може би. А?

И как ще стане това ??? .....То така на приказки,и на софрата.....не става ?! .....Вече нямаме и 7 милиона и намаляме,зли и завистливи сме.....виждаш на къде вървим !