Атака и във Финландия: Мъж намушка минувачи, 2-ма починаха

Двама души бяха убити, а шест са ранени при нападение във финландския град Турку.

Обратно в новината

Коментари - Атака и във Финландия: Мъж намушка минувачи, 2-ма починаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Финландците бързо ще сложат ред, те не са като шведските хленчещи мъжки гожпожици.

Финландците бързо ще сложат ред. Те не са като хленчещите шведски мъжки гожпожици!

...овньовци вижте си първо разпадащата се кочина наречена РФ!Европа ще се справи с ислямският тероризъм така както на времето се справи със марксисткият и анархичен комунизъм!А на вас ви натресе сифилитика Ленин!И у вас в Москва и Питер и в по големите градове кавказците и средоазиатците ви клят и еват на воля!

Палете свещи и се молете Богу горещо да ви спаси, защото няма нито държава, нито армия, нито ЕС, нито НАТО, всичко е менте.

ЕС, ЕК, НАТО, са бутафория и картонени крепости, които не могат да защитят собствените си граждани от примитивните ислямисти, какво остава за по сериозен враг..

"Двама души бяха убити, а шест са ранени при нападение във финландския град Турку."

Путинофили, Европа няма нужда от вашето съжаление и вашите съвети. Не сте пример за подражание.

Купи мече, приюти мислиман!

Да, Европа на идиотите няма нужда от путенофили, а от мюсюлмани-убийци! Ега ти болните мозъци! Точно на такива дебили-предатели се осланят унижтожителите на Европа! уни

Интересното е ,че в бг медиите събитието е отразено по обстойно отколкото тук във Финландия! Тук са повече по действията и не се съобразяват с ЕС,Хелсински комитети и т.н.!

И какви действия точно? Няма да казвам в кой град живея, но на 3-тата седмица от идването на арабите и тукашните кифли си хванаха по един под ръка въпреки че оня енва по нняколко изречения на крив английски вкарва. Намери в тубата филма на yle за точно гетата в Турку и Хелзинкски където не влиза полиция.. И не на последно място - пак с идването на пакета араби, едно момиче правещо джогинг бе намушкано и понеже пуснало във фейса за случилото се, полицията я накарала да махне постовете.. Виж колко осиновени африканчета и азиятчета вкарват а поради пиене и клатене има сума ти техни деца постоянно прибрани от социалните без някой осиновен. Но с мароканците сбъркаха а тия са точно котилото.И тоя ще е точно от групата на тия в Испания.. ма няма да кажат

Къде точно са гетата където полицията не може да влиза...Май бъркаш държавата със Швеция!!! За Ринкебю в Стокхолм съм съгласен,но тук във Финландия пипат здраво повярвай ми! Не бъркай нагона със закона!!! Това ,че финландките обичат да си доставят удоволствие нищо не означава!!!

Провери ти документалният филм бе калъф! По YLE 2 и става въпрос за гетата в Ринкебю!!Виждал си Финландия на снимка май!

Ние всички мислим в погрешна посока.При ядрени оръжия,при лазерни такива и при още кой знае какви свръхтехнологични такива,умират хора от ножове и коли,но това е разковничето...войната е в главите ни и в душите ни,а тази война е много по-опасна.Който ни владее ментално,емоционално,духовно,той ни контролира,начините са много,а това е целта.

Абе не беше ли Русия основната заплаха, както реват САЩ, че нещо се обърках..

Хубава страна,спокоен град ... Добре,че тоя е жив,да го измъчват гада !

Сега финландците хубаво ще го разучат тоя простреляния в крака и после ще инструктират олицаите как да неутрализират дивата паплач. Това не е България, не е меркелова германия. Там пипат здраво и стрелят точно. До два месеца очаквам парламентът им да гласува закон , с който бокуците от еритрея и подобни да бъдат ограничени. Каквото направиха с нашите цигани просещи там. Това е единствената страна , в която бих живял, обаче климатът е много суров.

Къде ви е свободата на словото бе отрепани кумуняги от дир бг :)

Целта на Чалмите в Терора, сега са - Първите "Подлоги в НАТО" и на американците. Чалмите НЕ СА ПРОСТИ ХОРА, щом още се "държат". Те знаят, че това са Еланкатите Народи и там се изсипва тяхната злоба по загубените Битки. ----------------------------- Неразбираемо за мен е обаче да нападнеш Борселона ... ИДИЛ са сдали "багажа" и сега САМО могат да убиват невинни хора и НЯМА кой да ги спре.

путлеистите са в екстаз, още убити хора....

Не те е ли срам, сатанистки боклук?

Тук "444" написа нещо, което беше НЕРАЗБРАНО, но Вярно. Написал го е Нескопосано, но Вярно. ----------------------- Не е Странно, че ИДИЛ вършят Погроми срещу тези "Които НЕ ГИ ПОБЕДИХА". Те на Путин НЕ ПОСЯГАТ. Как да го сторят - че това е Преклонение към СИЛНИЯТ. И си го изкарват "На Недъгавите" по някакъв "списък" на останалите ... а списакът не е Географски малък...

Много си зле. Кой ходи в Русия? Даже бежанците я заобикалят! Какво да ядът там?

Да, препълнените чинии с хайвер, прекрасна сметана и върховната руска кухня не са за всеки.

Четох материал на една руска журналистка някъде сред радикални ислямисти. Посъветвали я преди това да си свали кръстчето, за да не ги дразни. Тя не го направила. Какво било учудването й обаче, когато ислямисткият главорез я приел с уважение. Накрая го попитала на какво се дължи отношинието му, а онзи отговорил - виждам, че носиш християнския знак, значи за тебе има Бог, а ние уважаваме това във всички проявления. Разбира се, предавам по памет и неточно, но много се впечатлих, че те ненавиждат именно безбожието, това, че всичко е позволено - гейбраковете вземете дори - липсата на духовност. Това не ги прави изобщо добри, но не е ли време да си върнем истинската християнска култура? А там не всичко е позволено. Трябва да се променим, за да станем по-силни, по-истински. И тогава, ако успеем, може да започнат да ни уважават.

Логично е следващата Цел да са Американците ... ИДИЛ имат Цял Арсенал от Високо Подготвени Хора. Зомбирани. Губят войната ... и го разбират. Но ЗЛОТО е "Във Войната" и "Извън Войната" - досущ СС-овците. Това е Друга "Война". И в тази война Хората от Европа ... щях да пиша нещо патетично, ама спрях о време, да не се излагам.

Спокойно Хора Българи - така ми се иска да Ви го кажа. Спокойно. Че нас 500 години тези същите са ни "Терорализирали".Имаме 500 годишен "Имунитет". Обръгнали сме на всякакви Нашествия, защото сме ПОРТАТА на ЕВРОПА. ------------------ Свят НАРОД сме за Света, това даже и Главорезите ТРЯБВА да го знаят...

нас 500, а испанците 800 години, оп твоята логика трябва да са с оп-добър имунитет

А заглавието във френските алтернативни медии е: "Аллах акбар във Финландия: един убит и най-малко осем ранени при атака с нож" ("Allahu akbar en Finlande : un mort et au moins huit blessés dans une attaque au couteau", 18 août 2017, , L'Échelle de Jacob).

Няма да ми стигне мястото тука да напиша за стотиците атентати извършени в западна Европа преди 1989г(така наречената студена война)щедро спонсорирани и твърдо подкрепяни от комунистическите режими навсякъде. Ето сега навлизаме в нова Студена война и се започва пак. Да напиша ли имената на терористите посещавали България и пазени от ДС

Кажи и за Агджа!

Стотиците атентати, значи! А можете ли да посочите поне един?!

намери си сам в гугъл търсиш - атентат гарата Болоня + Червените бригади изчезна комунизма - изчезна тероризма

Сега е НА РЕД "ТРЪМП". Това ще е същинската "Опера". До сега беше "Прелюдията". ... И не знам и питам - има ли в Щатите "Тризначни Кули" ... по някаква странна аналогия Това Ще е ДЕСЕРТА на ЧАЛМИТЕ

Той Тръмп е под защитата на Путин,а Путя няма да позволя на своите хора и косъм да падне от главата му

На тези в Европа, 500-те им години сега започват !

С тези терористични атаки които правят,руснаците само настройват целия свят срещу себе си - едва ли ще постигнат нещо

Какви руснаци сънувате вече? То бива да ви промият мозъка, но чак пък толкова....

То се вижда кои са с промити мозъци.Къде мислиш се намира идеолога на тези атаки - на Люблянка

от герп ли си,много ти личи,също като на плевнелиев

ГЕРБ са проруска партия,аз съм нормален човек интелигентен - не съм проруски настроен(тоест не съм олигофрен)

Антагонизма е налице. Количеството / мигрантите, стари и нови/ражда ново качество / агресия/. Хора с чужди европейски корени си показват вече рогата в цяла Европа. Няма да остане незасегната европейска държава от наглиста на тези хора. Същноста за тях е че смърта е най-великото нещо в животоа им насаждано от религията им, там е проблема. Който е създал религията им е не един път , а хиляди пъти Набелов лауреат.

Коя Армия ще тръгне да "ВОЮВА" с "Камиончета за сладолед" и разни "Бусчета" ... значи тя е Обречена "Армия". А тези, които са атакувани от тази "Обречена Армия" са НАЙ-ОБРЕЧЕНИ.

добре че не сме ние,дюнерите са най сигурната защите

Има Нещо Много Вярно в това...

Моля се да "Не им Паднем под Мушката". Ще ни РАЗКАТАЯТ - Ни "Милиция" имаме, ни "Армия" имаме. Само Един Пожарникар от Банкя.

Като почнат да "гърмят" в метрото под Черни Връх, Созопол и Несебър ще започнете да мислите НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО ... айде пишете си...

Хубаво е, като скандираш "Не ме е Страх". Но тази продавачка от Барселона дето са я натикали в Мазето на МОЛ-а ще се страхува Години на ред, да отиде и да си купи Хляб ... няма Такова "Кино", щото могат да те "Намачкат Пак" ---------------- Курварлъкът на Западната Политическа "проституция" во главе със Американската си сутеньорка докараха тази "Чума". Но тях няма да ги "гръмнат", Тях, както и нашите Милиционери, дето ни управляват, имат по Рота "Талибани" дето се грижат Гъзовете им да останат "Цели и Живи".

Да благодарим на фрау Меркел за всичко това , но да не забравяме и факта , че се готви за следващ мандат...... Ха със здраве до следващият път...

И още има наивници, тръгнали да търсят по-добър живот в Германия.

Взривиха Автобуса в Бургас. Взривиха го, щото в България е най-лесно и почти "игра". След това ни "оставиха". Сега на Прицел е Запада - методично и създавайки Прогресивна Страхова Психоза. ИДИЛ губят, макар че Краварите не послушаха Путин, който натика ИДИЛ в блатото на неизбежната Гибел. И в тази си гибел сега МАЧКАТ с Бусове, Камиони и т.н. -------------------- До момента ИДИЛ не "закачат" страните от Бившия Соц, станали "Партенки" на НАТО. Ако "Суджука" не се изхвърли и НАС няма да закачат. Но ... очаквам да има изненада и това е ... ПОЛША. Не го искам, но на там отиват нещата ...

Мнение на мислещ човек. Русия защити Асад, а атаките са в западна Европа.Тоест, освен войните в Азия и Африка има и друга причинно-следствена връзка.

Трябва да пишеш по "просто" и тогава ще те разберат хората. Иначе аз те разбирам и ти Благодаря.

Още един случай за статистиката.

Все си мисля, че финландците знаят как се правят тия неща с навлеците. Очаквам там поне да реагират/ иначе какво излиза - хитлер и сталин не се оправиха с тях - некви смешни араби им се качват на главата?

...за всичко това ,което се случва сега в Eвропа са виновни единствено краварите с тяхната глобалистична политика !...те винаги са подкрепяли исляма...и това е само zaщото им варши работа и се вписва в техните планове за световно господство !...американската световна политика е нагла и лицемерна изтакана от лажи !..радикалните ислямисти са подчовеци ,които се ползват с палната подкрепа на Aмерика !...те никога няма да се интегрират на европеискя континент !..те искат да го завладеят и поднесат в нозете на Aмерика !...наи- разумното е да се разкарат от Eвропа а тези ,които не желаят -трепане !!!

ciganski postanovki,a??

Ну ето дааа..... , заклал двама, крещял за Алах, но не! Не е терорист, болен е! Все си мисля че ние май сме болните, търпейки видиотените ни упраляващи. А за "болният"...един по дебел( като на Влад Цепеш инструментите) и няма да има повече такива болни

Когато всички псевдо-бежанци напуснат Финландия, тогава и там няма да има атентати, същото важи за Германия, Англия, Испания, Франция, Белгия, Швеция и прочие жертви на "добронамерени" пришълци!

Въоръжавайте се!!! С "не ме е страх", не става!!!

Такъв сценарии и по филмите все още няма...намира се някакъв ненормалник който мачка хората и в следващите часове, който ги коли като агнета за курбан байрам

Глупави, глупави европейци. Цяла Европа потъва в кръв и мрак, само Словакия, Полша, Унгария и Чехия ще останат остров на спокойствието... А от изток, загърбената Руска Мечка ще гледа учудено и мъдро ще клати глава, не можейки да се начуди как глупаво провалихме прекрасната европейска цивилизация...

Уви, приятелю, нищожно малко сме тези, които виждат това с ясни очи.

Благодаря :(

Малко, но качествени, а следователно и перспективни. Соросоидното стадо не го брой. Утре със същия патос ще блеят и за теб, ако си на върха....

четворката покани и умният боико но тои беше зает да прави срс от срещата и да се натегне на меркел колко е лаинян,пардон исках да напиша лоялен

Смее ли да не бъде лоялен. Миналото му е толкова мутренско че сигурно има 1000 смъртни гряха. Я е мръднал, я е излезал компромат. Тя бабата не позволява на никой без компромат да припари до властта. Учила е тя прилежно уроците по научен комунизъм.

Толерастите и тарамбуките - вън от Еврапа! За да я има и занапред.

За всичко това каквото сега е стана в ЕС е виновни тези които отрепаха Садам, Кадафи...... тези които напаравиха "арабския пролет" - САЩ.

Съдейки по правописа, не изглеждаш българин, но иначе верни неща пишеш.

А ..Мейдана?!!

Ало, бахурите от евросъюза! барем ни раздайте оръжие, след като се видя, че не можете да се оправите с ислямски 'гости', които ни довлякохте!