Мними клоуни извършват нападения, всявайки ужас

Мнимите клоуни стават все по-нагли и окупират социалните мрежи, чрез различни профили отправят заплахи за нападения.

Обратно в новината

Коментари - Мними клоуни извършват нападения, всявайки ужас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"две млади жени, които облечени като клоуни, преследвали 14-годишно момче" Шо немаше таквиз работи коги аз бех на 14, маматамустара... Да ма подгонят две каки...

Да заповядат в град Перник. Може и тук в ж.к. Люлин или Надежда. За последно ще им е.

от бкп-бсп не са мними, съвсем сериозно си носят новите червени дрехи ..

А на мен ми настръхват косите като си помисля, че наближава американската вугарщина халоуин! Цялата американска безмозъчност и ценностна система могат да бъдат декодирани чрез този триумф на вулгарността!

Кво пък ѝ е лошото на вулгарността?!

Всъщност Хелоуин произлиза от викингски празник, а не американски. Дайте малко да преговорим урока, преди да виним някого. П.С.: Не защитавам американците!

Това са "свидетелите на Путин" и у нас ги има, но се изявяват предимно в интернет ....

знаем, че Путин е виновен за всичко. Стига сте го повтаряли, че вече става банално и досадно.

НЯМАТ ОЩЕ КЪСМЕТА ДА ПОПАДНАТ НА НЯКОЙ С ПИСТОЛЕТ. Тогава да видим играчка-плачка.

Злият клоун на МакДоналдс е убил повече хора от клоуна в То

Е да, ама МакДоналд е боец...шотландски, от къде да знае, че съществува умирачка. Той си гледа от неговата камбанария.

Два папагала, пристрастени към гадните менюта на Макдоналдс, са ти сложили минус

Това е част от международна ъндърграунд секта. Имат си код. Обикновено облечените като клоуни сатанисти са педофили или убийци.

...и Путинисти.

Ми те всички хубави неща идват от Америка, и клоуните, и покемоните, и амфетамините. А от Русия какво сме видели, само Чебурашка, Ну погоди и Маша с Мечока. Скукааа!

Най-долнопробните анимации наистина бяха руските. И Чебурашка и Ну Погоди бяха изключително тъпи и нескопосани като замисъл.

Оооооо, ами да, къде-къде по-умни и по-скопосани са тия изчадия, които се раждат в краварията!!!!! Ти акъл въобще имаш ли?

Абе колкото и да са били тъпи, от ТЕБЕ определено не са били по-тъпи! Всъщност от ТЕБЕ едва ли има нещо по-тъпо!

това е боко ! щъка в клоунски костюм и коли народа ! ОСТАФКА !!!

В континента на тиквите всеки ден е хелоуин

Стивън Кинг няма да измисли нещо възпитателно, а модел за подражание на бърнаут американци. Нещо суисидно няма ли да е измислил, та да го запомним с добро.

Да бе, самият Стивън Кинг е виновник за поредната вълна малоумници. Има-няма само някакви си 20-30 години след излизане на книгата му. Между другото самият той направи обръщение, в което заяви, че тази клуонада е една голяма глупост. Истината е, че като всяка новоизлюпена простотия и тази набира скорост сред простите хора.

Отдавна спрях да му чета книгите. Малко са им на хората другите страхове и притеснения, че трябва да си причиняват и неговите ужаси.В болно общество броят на изперкалите става все по-голям. Като нищо може да плъзнат и тук. Пък като знам как нашата полиция ни пази...

само като го видиш този Стивън Кинг и разбираш всичко. Има вид на избягал от лудницата куку.

Стивън Кинг беше казал преди бая години, че ако нямаше възможността да пише (идиотските си романи), щеше да е обществено опасен индивид....

такива майтапи ще им направят на тези клоуни, че половината травматолози в областта плюс София ще си имат работа поне за шест месеца напред. И след години клоуните само като се засмеят направо ще ги боли от смях. Да не говорим, че вече ще си имат постоянно кръгли и тъмночервени носове.

Клоуните може също така да посетят Столипиново, Факултето и Максуда. Там ги очаква незабравимо веселие.

Е,к`во толкова бе а?? Те подражават на управляващите на тези държави!! И те са клоуни,с тази разлика,че не са мними...:):))))) Ама и те,така действат.... Дебнат като п..ки и нападат на тъмно!!:):))) Югославия,Сирия,Ирак......

Удряш му брадвата в тиквата и както пее Васко Кеца: на масата е другото лице! Маймунски краварски и еврогейски истории.

"До утре вечер в другия спектакъл".

Хора, това ли е живота, който искате за децата си? Що за идиотизъм е да толерирате тези прояви. Въведете наказание затвор за 15 години и никой няма да си помисли да го направи!

Пенсиите, кога ще се актуализират? А цената на бензина, кога ще падне? Дреме ми на куро за клоуните и еврогейците в Еврабия!

И тази пенсия ти е много! Трябва да ти я намалят! За комунистически търтеи като теб максимум 60лв месечно...колкото да можеш да си платиш погребението:)

Комунистическите клоуни са в управлението на държавата ни, маскирани като тикви не само на Хелоуин, герберастино.

Абе Дирник, Говедата и Литекс, как свършиха? Щото не ни интересуват клоуни и други шутове, а реални неща.

"Мнимите клоуни стават все по-нагли и окупират социалните мрежи..." Тъкмо мислех да се регистрирам в фейсбоклука и ме разубедихте... Значи щом не съм регнат в социална мрежа и няма да срещна клоун? Все съм бил удивен от журналистическата "логика", ама чак пък толкоз...Тип Стоичков: "Койно не играе - не печели. Значи който играе ще спечели!"

Що бе, регистрирайте се всички в Фейсбок и носете големите печалби на американският евреин, та той да ви плаща центове и да се прави на хуманист, че уж подпомага хуманни идеи.

Аааа. Ще чакам д-р Менгеле да го направи задължително. Само се чудя дали преди слагането на чипа ще е или в чипа ще има вграден достъп... Пък без чип - няма здравна каса! Натам отиват нещата като го слушам нашия хубавец.

само веднъж да срещна такъв клоун. Всички негови срещи за вбъдеще с когото и да било ще отпаднат. По естествени причини.

Няма! Ще видиш.... ;)

това е самата истина мен вчера един клоун ми фърли една омряла гугутка на главата... аз живея от 30 години в виена ама ше се местя... в центара има много клоуни кадето пикаят прави някои ходят с черни шливери без белйо отдоло изобшто изврашения.... комунистите ме изгоноха от българя като интелектуален десидент...в виена е голяма клоака .... незнам само дали да се върна в бг или да не ссе върна вие какво ште ме посаветвати/

Един "интелектуален дисидент" не би трябвало да прави толкова правописни грешки... Смешно!

Мани го тоя бунак! От миене на чинии и гъзере на еврогейци, не му остава време да учи граматика!

В Норвегия тези клоуни са уплашили децата- не искат вече да ходят сами до училищата си. Задокеанските ценности ще излезнат през носа на този свят.

Е, в Норвегия нали си имат и други клоуни, дето плашат децата - "Барневарн", за тях ли говориш?

Ами като не се сещат да насъскат Брейвик на клоуни и да го пуснат от затвора. Тогава ще гледат плачещи клоуни, ако все още ги има, де. Хем и той да може малко да си изкупи вината и да си плати разноските за луксозното му затворничество.

За бога братко не се връщай че аман от дисиденти и интелектуалци като тебе

като ти чета глупостите дето ги расисч счте те посаветвам да вземесч метлата скоято метесч счтот явно не си чувал за прахосмукачка....и да сизабресч дражката и в задника си па дано ти стане по добре ...и се огледаи по добре ...твоето село не е виена виена е в авсрия идиот такав...аман от смотаняци като теб дето по далече от носа си не виждат и по далече от вцто дето е на двора не са ходили...олигофренчо мамин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Някой ако си сложи маска на ББ ще уплаши и клоуните -нападатели.

А ако си турне маска на другарката от село Драгана - Цедка Квачева...хух, направо не ми се мисли. Няма да говорим за уплаха, а за смъртни случаи.

той се е превърнал в такъв клоун, че по-голям - здраве му кажи.

FuckTheEU

Мен повече ме притеснява това, че тум не мними, а същински клоуни ни управляват и всяват все повече и повече ужас в мислещата прослойка на населението...

Не се притеснявай - ти не спадаш към тази прослойка...мислещата!

Това е дълбоко залегнало в болните мозъци на хората в Западните общества и особено в САЩ , където се приема за "смешно" родителите да се приберат късно вечерта да изплашат по някакъв начин децата си !?...след това следва идиотско хилене ..

Да! А след хиленето ги изяждат:)))) А в СССР клоуните са добри и услужливи и никога не стряскат децата!:))))))))))) Кретен тъп!

Най-смешният клоун е Радан, а неговите нападения са най-зловещи !

Тези на запад съвсем изтрещяха.Сега и клоуни ги подгониха.С червени носове.Комунисти.Преоблечени Нас 45 г ни плащеха че капиталистите ще ни нападат.Тез горките с кво са ги плашили че ги е страх от сенките си

На всичко отгоре половината и повече янки са въоръжени- къде легално, къде не и могат да думнат клоуна първи.

Много си прав!

Вероятно тези "Мними клоуни" са страшни, но у нас се изявяват ИСТИНСКИ КЛОУНИ на ръководни постове в държавата! Вредата и ужаса са къде по-големи!

Едва ли такива биха оцелели дълго в България, и без да са насилствено настроени процента да ги пребият щото са така облечени е доста голям :)