Продължава чистката в НАП София

Целият мениджърски екип, който отговаряше за контролната дейност в териториална дирекция (ТД) на НАП София, беше освободен, съобщиха от агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Продължава чистката в НАП София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прах в очите

Събрали се на конференция Брежнев, Буш и Тошо и всеки си носел по едно дипломатическо куфарче, а Тошо влачел един голям куфар след себе си.Брежнев попитал Буш какво има в неговото куфарче, че все с него си го носи. Той му отговорил, че ако му се случи нещо, куфарчето ще се самоотвори и изтече нанотехнологичен газ и ще унищожи всичко наоколо. Зашитан БР какво носи в неговото куфарче, той отговорил, че в куфарчето има спец.миновълнова технология и ако му се случи нещо, всичко в радиус от Н-км ще погине. Запитали Тошо какво влачи в този куфар навсякъде където отива, а той отговорил, ако му се случи нещо, от вътре ще изкочи един БГ икономист и така ще обърка икономиките на света, че хиляди години всички ще ходят небръснати и облечени в кожа и носещи бухалка!

В Европа измамите с ДДС били 12%, а у нас 10-12%?! И на Краи Стефанов му запушиха подметките. Явно има паника в държавата по приходната част на бюджета. Бойко и Тотю "вдигат" заплати и пенсии, а Дянков отлага "вдигането" до второ пришествие. Така е, когато в държавата се работи на "тука има - тука нема" и социалната сфера е обречена да събира огризките от масата на останалите!

Просто му се чудя на Дянков, що си заразя лукса на осигуреността и спокойствието в САЩ и дойде да се занимава с бълвоча в БГ. Как ли му издържат нервите на човека да се оправя с тази паплач от некадърници тука?

Хайде пак някой ни е виновен. Преди бяха виновни 500-те години под робство, после 45-те години под социализма, но никога личното ни възприятие и отношение към света. Един крадльо си е крадльо независимо в какъв строй живее, каква политическа ориентация има, в какво семейство е възпитаван и колко бой е изял. Крадльото си е крадльо по душа и призвание още с раждането си! А добрият човек си пати от това, че му е неудобно и непривично да "топи" познатите и близките си. И докато тази философия му тежи на съвестта, ще има бум на крадльовци и крадливи системи!

Аз не разбирам, защо софиянци немогад да си намират работа, а междувременно толкова много от провинцията работят тук. Защо ще му търсят заместни от провинцията, още един наемател в София? Да проведат конкурс за това място и ако няма подходящ кандидат от София, тогава да търсят от други места в ЕС пак с конкурс!!

За да успеете с промените трябва да продължите и в другите градове като Бургас, Варна и Пловдив. Проверете си и агентите на ДС на ръководни позиции! Според мен понижението на определени служители не решава проблема. Те просто трябва да бъдат освободени

И с нови мебели, бардака си е бардак.

НА КАЛПАВА РАКЕТА КОСМОСА И ПРЕЧИ. ДРУГИЯ ВАРИАНТ СИ ГО ЗНАЕТЕ.......

дали е проверен самият им нов началник Бойко Атанасов нека се провери на кой е бил кум преди 10 год...на един златар който е натрупал богатство благодарение на него и на неговите подчинени ревизори които са правили фиктивни ревизии на същия златар Емил Петков и на небезизвестния негов брат Ивайло Петков международен престъпник....

Човек се срамува тогава, когато е направил нещо лошо, необратимо. Вие направили ли сте това? Освен това да се срамувате, правите ли нещо друго? Аз лично не се срамувам. На 53 години съм. Видял съм неправди, както преди така и след 1989 г. С тази разлика, че след 1989 г. са много повече. За 20 години така наречената Демокрация унищожи създаденото за 45 г. И аз съм за Демокрация-Пазарна икономика, но тази, коята е в България. Това, което се случи в България е РАЗГРАБВАНЕ и УНИЩОЖЕНИЕ.

не го направихме ние. Живяхме честно и почтено. Но покрай нас избуяха бурени и лошото е, че ги търпяхме, дори толерирахме. Предимно от човещина, но и с доста страх. Такива бяха времената. Нека нашите внуци покажат, че са носители на по-добрите гени. Жал ми е само за изгубеното време и напразните надежди. Все пак и ние, Българите, трябваше и ТРЯБВА да имаме възможност да сме там, където заслужаваме. Борис Христов, Джон Атанасов, Стоичко и Бербатов са това, с гордеем, но ако бяха си останали тук, под контрола на .... кой щеше да ги познава?

уж в нап всичко беше наред,а куцаше в нои,а то какво стана и тези били зле.а б.б.не разбра ли,че всичко му е зле.нищо не работи,а нап е много важен,но няма работещи и можещи служители.единственото,което сваршиха бе да оправдаят 6-те апартамента на ц.ц. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що щеш в чужбина ти? И колко апартамента построи? Колко деца сътвори и нахрани, чужденецо? Та чак и родната азбука си заборавил. Нежели рода майчин.

сега и новите докато се нагушат тежко му на нашего брата

while и последният комунист не се сбогогува с битието си на потомствен паразит. Казано по-простичко, докато не ги изгоним от яслата, те ще вият неистово. Не вярвам някой да се е натъжил от това.

А не може ли направо НАП да изчистят?!

След толкова мотане и меко казано спорна "борба" с корупцията, цялата тая работа намирисва, особено в атмосфера на секретност и недомлъвки. Аз вече не съм сигурен дали нещата, които обявяват отговарят на действителността, а за причините и целите на тая рокада не ми се и гадае.

Едно добро начало. Трябва да се изчистят всички стари ком. кадри от държавата. Казвам Ви го честно. Аз съм един от тях. Така сме възпитани, простете, но не можем да се променим. Срам ме е от децата ми!

Към "Срам ме е", Да не би да си КОРУМПИРАН, че те срам ? Ако ли не, то за какво те е срам ?

Срам ме е от мисленето ми , генерирано през през целият ми пропилян живот. С най-добрите мечти да съм полезен и да живея сносно. Да не чакам за телевизор, кола или хладилник. И не някой, чийто баща е бил неудачник и се е писал за комунист да решава съдбата ми. Просто корупцията я измислихте вие, които решавахте кой колко да получи. Независимо от ефекта на усилията му.

Страшно смешни сте вие гробарите, като удавник за сламка !!!, не сме канарчета нали знаем кого слагат, просто ротация, и преди си я имаше, УДАВНИК ЗА СЛАМКА СЕ ХВАЩА !

Трябваш да дойдат "гробарите" за да ви покажат къде ви е мястото!

... не се хващам за сламката. Дълъг беше пътя, нищо не спечелих, но и и да нищо не съжалявам. Работих честно и силно и гледах как хора без образование, талант и призвание се уреждаха за сметка на работягите. Ние ви уредихме и с имоти и с пари и с власт. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

Човек се срамува тогава, когато е направил нещо лошо, необратимо. Вие направили ли сте това? Освен това да се срамувате, правите ли нещо друго? Аз лично не се срамувам. На 53 години съм. Видял съм неправди, както преди така и след 1989 г. С тази разлика, че след 1989 г. са много повече. За 20 години така наречената Демокрация унищожи създаденото за 45 г. И аз съм за Демокрация-Пазарна икономика, но тази, коята е в България. Това, което се случи в България е РАЗГРАБВАНЕ и УНИЩОЖЕНИЕ.

Докато некадърника Дянков е в България, проблемите ще са задълбочават. Това е човек, който няма представа какво прави, т.е. има НЕ РАБОТОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ.

е да плюем по кадърния. Замислете се се Вие как точно бихте действали! Най-лесно е да търсим кусури.

и кой написа така яко линка на новината: menijari

мениджърският екип...хахаха и всички повтарят по новините за този екип, все едно са някакъв мениджъри, а не чиновници

Докато не изритат този мазния от снимките Красимир Стефанов нищо няма да се промени! Човека е свикнал да прави далаверки и друго не го интересува- какви отсрочки ще му правят, явно имат да му връщат жестове за проверките на Цветанов и други Гербаджийски лидери.....

Да не забравите да разчистите и Директорката на Инспекцията по Труда в Пазарджик. Баба Яга Пъпанка е пред пенсия, ама това не и пречи да я отвеете като тайфун-майски бръмбър на дафинов лист- предсрочно ....:)))

Да, трябва и в ГДО да заиграе яко метлата!Само, че дали не е вече доста късно "либе за китка"...

Проблемът, е в умишленото подтискане покупателната способност , европейските цени и недотам ниските данаци!Народът няма пари за хляб!Парите в обръщение отдавна са под критичната маса, което води държавата към фалит!

Насъщният се изкарва с ТРУД.

Насъщният се изкарва с труд и заплащане почасово. Защо ли се пазят толкова мнго да сложат минимално почасово заплащане в БГ и от там да вдигнат покупателната способност, от там и данъците събирани от продажбите ще се вдигнат. Да, ама не!

Много отдавна, още в началото на "прехода", задължително трябваше да се приеме почасовото заплащане, за да има реален пазар на труда, без пазар на труда няма пазарна икономика и това много добре нашите "управляващи" го знаят. Не може едни хора цял живот да работят честно, всеотдайно и професионално и от всякъде да ги мачкат и грабят, а други да се чудят какво да правят с ограбените от нашия труд пари.

още за чистки през 2011г.Ще кажете културно така, например "кадруване и пренасочване с оглед на текущите нужди". Звучи по-европейски някакси. На Запад те гонят, но с благодарствено писмо и отлична характеристика и препоръки, за да си намериш все пак нещо. Тук братче само умуват върху концепции докато кримибизнесът си разиграва коня.

сумата нараства и някой трябва да я плати, а това за вицове за замазване на положението

А кога ще разчистят и ГДО???

Проблемът не е в НАП , глупаци са тези които им вярват на управляващите.Проблемът е в съда - там плащат измамниците и актовете им падат , 10% от стойността на акта и готово .

Проблемът е в умиращата ни икономика, а от тук - в липсата на реални пари в обръщение. А пари трябват, я за нови мерцедеси, я за пътувания в чужбина, я за раздуване на щата и премии, я за безмислени военни операции и т.н. Не виждате ли, че почнаха да ги търсят под камък и дърво ,но само не и там, където са в същност...

Не зная дали сте се замисляли, но най-лесния начин в България да се разправиш с конкуренцията е да й изпратиш поръчкова ревизия. На конкурента ти му издават един безумен акт, запорират му сметките, блокират му имуществото, започват да тормозят контрагентите му. Ефектът е налице мигновенно, а горкият човек трябва да ходи 2-3 години по адвокати и съд. през това време бизнесът му пропада и ти се настаняваш (заемаш) го. Хитро нали. А и в НАП намират един престъпник, на който са съставили акт. Има цели браншове в България, в които дадени фирми се проверяват непрекъснато, а други никога не се ревизират. Само за сведение, ако някой се заинтересува от ревизиите на строителите в София, ще устави, че половината строители никога не са ревизирани. ЗАЩО ЛИ???

В малките магазинчета в София след покупка никъде не издава касова бележка а и никой непроверява.

Това ще да и проблема на България :) Тези дето лапат ДДС-то - те са честни. Тези, дето станаха милиардери за 2-3 години и те. Изобщо най-големия проблем на България са малките магазинчета, дето едвам си плащат наемите и рекета. Те повечето са на патент и тази касова бележка няма значение, ама кой да мисли :) Наивници !

Абе чичо Мунчо. Какви обороти правят тези малки магазинчета. Нали големите продажби са в големите супермаркети. И там ли не издават касови бележки. Явно ти още не си разбрал, че в България има всички световни вериги и там се издават неумолимо касови бележки. Я се събоди от сън.

Новият замесник който дойде от В.Търново и е бъдещия нов шеф на ЦУ - то ,ще внесе от опита на Търновските вериги,те там много добре ги управляват.Сигурно е много подготвен да разчисти терена.Това което Стефанов не успя съвсем добре защото искаше да лапа повече за себе си.Брей много лаком е този Кр.Стеф .

То убу, ама и с нови мебели, бардака си е бардак.

Дръж се Тошка!! Нема да се даваш "без бой".

Нещата са много прости, ако започнат да работят след всеки подаден сигнал и запазят анонимността на човека подал сигнал, ще напълнят много бързо хазната. А те какво правят в момента ти им подадеш сигнал те отида и подготвят човека срещу които е сигнала и си лапнат паричките а ние мухите

Бре! Ти топиш някого - дали има защо не е ясно, а някой друг ти е виновен, че нищо не излиза.

тц тц...лоша работа. ако е за добро ок, ама ако идват по-големи некадърници тежко ни и горко...

Отдавна трябваше да се разчистят кадрите на бСП-то - още пшртеди 2 години. Ама всяко нещо по реда си. Таман се бяха успокоили,милите че ги е отминала "метлата" и хоп - уволнение. Сега ще почне един рев, ще почнат едни заплахи за села в Старсбург. А истината е проста - там има много, ама много хора дето не си вършат работата. и много често помагат за извършване на престъпления.

Що да не са царисти, а!?!?!

Луд умора няма , само се поти....