На мушка - продуценти и футболни босове

Много скоро ще започнат данъчни проверки в определени браншове на високо ниво.

Обратно в новината

Коментари - На мушка - продуценти и футболни босове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След въвеждане на еврото стоките няма да поскъпнат.Това го вярвам.Цифрите на етикетите ще си останат същите,само вместо лева ще пише евро.Чисто и просто.Като къпан милиционер.

защо само мургина. захаринова открадна повече от нея ама никой не смее да я провери. хотели,фирми ама тя знае много и се страхуват от нея.

BRAVO?DQNKOV!

Една държава е силна, когато се плащат данъци. Ние затова сме мизерници, защото всеки гледа как да лъже и краде. И после всички пюят държавата. ДЪРЖАВАТА ТОВА СМЕ НИЕ.

Нещо май само ни замазват очите с футболисти и прочие.Големите пари се укриват в търговията предимно.Що не проверят Фантастико примерно на какви пари осигурява работниците и колко взимат в действителност.Същот се отнася за всички магазини и други фирми.Само се правят на ударени и ми разправят,че някой си футболист криел доходи,а в същото време си траят за разните мафиотчета собственици на различни вериги предприятия.

Ха ха точно в десятката. Обаче това едва ли ще стане. Българина е свикнал да оплюва другите до безбожие, а в същото време да си позволява неща, като лаптопи например (вече може би всеки втори в Бг има) и по няколко телефона и най-интересното е, че парадира с това, което има. И после вярвай, че нямат пари- ми кат ги даваш за неща, от които очевадно нямаш нужда........ Прост народ, слаба държава. За това и скоро няма да се оправим. А що се отнася до политиката на новото правителство и по-специално на Дянков- да продължават в същия дух, но и да има осъдени след всичките тези проверки, защото иначе от всичко това, което правят в момента, няма да има смисъл.

Поредния кьорфишек, след като провериха толкова звезди какво стана, нищо. Ебати наглите, и това било управляващи. Вън или на ченгела. Но на прост народ такива му трябват.

съкратен и гражданин, като сте толкова бедни продайте си компютрите. :-))))

да ги дрънкаш на баба си тия че няма нищо да се увеличи - нямат наяждане някои - да им приседне дано !

ДАКОООВ, съживи икономиката, че сме умрели от глад вече.

какво показва това намерение- че УЖ намерението да се установят приходите на поп и фолк певците е ПОТЪНАЛО НЯКЪДЕ НЕЗНАЙНО КЪДЕ. Нима васил Найденов който живее на широко и не е плащал нито лев данък не можге да бъде проверен и установено че краде. Колко данък е платила Лили Иванова. Ами разните там Силвии, Глории и пр. силикон фолк-дами? КАКВО ИЗЛЕЗЕ- от акцията НЕ СЕ УСТАНОВИ НИЩО. Някой вярвали на това. Сега щели продуцентите да ловят. НИЩО ПОДОБНО. Пак дребните риби като нас хилядите никому неизвестни ще оперем парцала.

Kato pogvate tezi ili onezi - kajete pone, koi ste hvanali? 4e za nikoi ne sam 4ul...

Не е лошо, че ни лъжат. Лошото е че си мислят, че им вярваме. Няма страна в Европа в която да не са скочили цените между 30 и 60 % след въвеждане на еврото. Направете си справка, преди да лъжете или демагогствате. Моля.

А бе се погват, разкриват и осъдени няма!-а и няма да има!!!

Работещ с ученици , получава около 500-600 лв.чисто,а един СЕРСЕМ от футбола(без образование) 2000-3000лв.,че и повече...

САМО ТАКА ДЯНКОВ.СТИГА ТЕЗИ МАФИОТИ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ЗА СЕГА НАРОДА ВИ ПОДКРЕПЯ.УСПЕХ.

Нека проверят телевизионните продуценти - страшно е в тоя бранш!!! Бачкал съм при СЛАВИ - години наред една стотинка осигуровки НЕ Е ПЛАТИЛ, всичко там е на граждански договор, и то... само част от сумата. Голям родолюбец - като е такъв българин, що не плаща данъци в държавата, а? Същото е и при НИКО ТУПАРЕВ - всички при него работят почти НА ЧЕРНО. Да не говорим как изгърбва хората от работа и после не им плаща обещаното и изработеното. А Евтим Милошев - миналата година спечели правото да прави образователно предаване по Канал 1, за което прибра почти ЕДИН МИЛИОН лева, а направи няма и 15 издания на въпросното тв предаване. Бе мани...

Добре би било наистина да се потърси сметка на всевъзможни спортни, хазартни, чалга и други псевдо бизнесмени, за средствата с които разполагат, начина по който са ги придобили и данаците които са платили. За съжаление в момента данаците са такива (10 %), че те на драго сърце ще си платят част от данъците, което на практика е чиста данъчна амнистия. Да ги бяха гонили когато данъчните ставки бяха 40 - 50%.

И какво стана от проверката на сметките на футболистите? Май нищо. Продължават да си карат лъскавите коли за стотици хиляди левове, а да се водят на 400-500 лв заплата. Смях, смях, смях. Всичко е ала бала и отчитане на дейност.

от ТОПСЕРСЕМИТЕ и техните шефове,а разполагат с много пари и им отдават ТАКОВА внимание заедно с техните кухи лейки.

След въвеждането на еврото стоките няма да поскъпнат, инфлацията ще е нула - най-отговорно го казвам, повтори българският финансов министър това някой ако го има записано на видео нека го запази или качи в интернет...

Браво г-н Дянков - радваш ме!

Това е поредния кьорфишек!!!

kraino vreme be6e nqkoi da se zaeme s '' velikiq'' 6oymen stanislav trifonov

Да, нищо чудно стоките да не поскъпнат. Те ВЕЧЕ са по-скъпи, отколкото в западна Европа! При последното ми идване в България цените в магазина направо ме стреснаха. Още повече на фона на средните заплати и пенсии на хората! Едно от важните неща е да има закон, който задължава продавачите да изписват цените и в лева поне още 5 години след въвеждане на еврото. Защото в Гърция цените излетяха нагоре в момента, в който изтече задължителния период за маркиране на цените едновременно в евро и драхми. Всичко стана поне 2х по-скъпо. А в по-културни държави като Франция, дори и сега на касовите бележки са написани сумите и във франкове.

НЕ само проверки,а да им се вземат данъците с ливхите,иначе ШМЕНТИ КАПЕЛИ.

Крайно време беше! Занимават хората с разни РИТНИТОПКОВЦИ,вместо да им вземат парите и ги дадат на пенсионерите.Въртят се милиони от БОСОВЕТЕ на клубовете-все едно са се изпотили за тях.То пък едно първенство...

te da si gledat firmite

Заменкаджиите няма ли да ги проверяваш, Дянкооов. Заменкаджиите. Или там има депутати и членове на ГЕРБ и общи приятели на Първанов и Борисов. Затова едрите кредци не ги гоните. Майната ви. Божието наказание и проклятието на народа ще ви стигне.

Da proveriat Georgi Lalov ,koito se pravi na produzent.Kradez ot klasa,savle4e mnogo musikanti.Roden,e v selo Telisch-Plevensko.As sasto mu pomagah,no sega se raskaivam.Ne plasta danazi,no,e mnogo larsch

Тупарев, Торнев Халваджян, бас хващам че укриват милиони от данъци.

ТОВА Е ХУБАВА ИДЕЯ, НО ДА ПОГНАТ И РЕЖИСЬОРИТЕ И СЦЕНАРИСТИТЕ НА ПРЕДАВАНИЯ, КОИТО ПРАВЯТ НА ЧАСТНО КЛИПОВЕ, РЕКЛАМИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ! В БНТ Е ТАКА, ВСИЧКИ СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ И СКУБЯТ ЧАСТНИЦИТЕ - ТАКЪВ Е И Е. КАСАКИЙСКИ - СКОРО ВИДЯХ В ИНТЕРНЕТ КАК Е ПРАВИЛ РЕКЛАМА НА РАКИЯ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ Е РЕЖИСЬОР НА ПРЕДАВАНЕ В БНТ!