НАП с двама зам.-шефове по-малко от юни

От четирима зам.-директорите на НАП вече ще са двама от 1 юни, съобщи министърът на финансите Симеон Дянков пред журналисти в Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - НАП с двама зам.-шефове по-малко от юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баща му на Христо Костадинов беше голм СДСарин дори и кмет щеше да става но нещо го изкъшкаха и той си точи години ддс на спокойствие под крилото на синчето си сега го подпукаха май ревизори от Пловдив но сигурно ще е чист като сълза. Големи заместници няма що . Не е важна бройката а хора няма качествени. Тези които са от Търново и са имали вземане даване с Цена и Галя и Христо Костадинов много има да разказват.

Те и Христо Костадинов разследваха май точно за захарните далавери отпреди 5-6 година ама да чухме нещо.Не няма и да чуем

Че нали е послушен и баща му ще оправят и него няма проблеми важното е работата да върви. Галя Николова как си я прибраха в ЦУ някой да е чувал за нея. Дано само да не я върнат в Търново като се преместят че тъкмо рахатясахме от тази злобна ку ка

Тези всичките да ги ометат Този сополанко който остава да ходи да оправи първо на баща си ддс

Красимир Стефанов като хвърча напред на зад и хеликоптерчето не снима ли и къщичката на Христо Костадинов в Шемшево - Търновско и хотела на баща ме в Вонеща Вода. Дали

Да точно но май в София го дръпна точно Тошко Тодоров а сега му бият шута хи хи . Не че не заслужава и Добрич го помни Тошко защо си мислите че го гърмяха и му палиха къщичката.

И на Галя Николова о всичко помни Търново

Доколкото помня Христо костадинов беше пртеже и на небезизвестана Ценка Георгиева арестувана за ддс измами аааааааа.

Че как ще се обади Костадинов нали подпукаха фирмите на баща му за точене на ддс и укриване на данъци . Затова келеша слушка.

Че то кои остават веиките директори Красимирчо несменяемия, онази запетайка от Търново дето заради него ще се мести НАП там и още един никому също неизвестен. Тъкмо да не им се бъркат в далаверите. Мишоци

Не трябва ли шефа на агенцията да си определи заместниците А Това джужде се меси навсякъде

Че нали беше много важно да се борим с ддс измамите пък сега го махате добрия работещ много човечец.И зато така

За 3 години сд е успял да разбере че трябват повече работещи и по-малко клатещи краката си...., но от това следва че е и разбрал че колкото по-малко заместници има толкова повече ще се "издига" в очите на "слепите".....и че парите намаляват и няма да има какво да си разпределят "кадърните"като него управници..

Паметник на живи хора не се издига, защото те са безсмъртни и двамата.

След време признателните, МИСЛЕЩИ, с високо IQ поколения, като анализират как България е минала през кризата в началото на 21 век, ще издигнат ПАМЕТНИК на Дянков и Борисов!

А дано останат живи "анализатори" в кризата, та да разкажат на поколенията. Пък поколенията тогава да преценят дали да издигнат паметник или не.

Вие що не ги построите още сега, имате достатъчно акъл за това. Но според мен трябва да им сложите непрекъсната охрана от ГДБОБ, ДАНС, НСО и млади активисти от ГЕРБ - защото ако на другия ден се превърнат на Батман и Робин ще е добре, но може много по-страшни работи да им се случат.

Точно защото имаме достатъчно акъл. Ето затова няма да направим паметник. Защото хората с ниско IQ ще го осквернят мигновено. Моментът не е подходящ да се харчи държавна пара за това.

нека мранкането започне сега: мран, мран, мран *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.