Рокади по върховете на НАП след среща Дянков-Стефанов

Зам.-изпълнителният директор на НАП Бойко Атанасов по контролната дейност е понижен и преназначен за шеф на териториалната дирекция в София, съобщиха от пресцентъра на приходната агенция.

Обратно в новината

Коментари - Рокади по върховете на НАП след среща Дянков-Стефанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защото не е това причината

Аз питам какво правим със ЗАБУРТОВ ? Защо още е там този мошеник .

Извинете, цола -- това българско фамилно име ли е ?!

Най-добре Дянков да сложи за шеф на НАП Ваньо Танов. Той много добре се справи с митниците, нека сега се прояви и в НАП. Нали много разбира от финанси, пък е и разузнавач... Понеже вече, както той каза, новоназначените митничари са почти разузнавачи, за да се събират всички вземания от НАП, нека го оглави, та да направи разузнавачи и данъчните. Така по- лесно ще се справят със служебните си ангажименти.

щото е човек на Цвъцко!

След като са учредени дирекции на териториялен принцип, защо са запазени предишните структури по места. В областните градове от бившите структури няма уволнени, въпреки че хората на НАП обикалят по фирмите и ги рекетират, особено от отделите по селекция на ревизии.

Днес съм обиколил 6 малки магазинчета с китайска и турска стока за обувки чанти, дрехи, стъкларии и други. Оставих 56 лв. От никъде не ми издадоха КАСОВА БЕЛЕЖКА ??? Парадоксалното, е че пазаруваха и бюджетни служители, чийто заплати идват от тези касови бележки, но няма кой да провери. Пълно безхаберие в държавата. Ако всички търговски обекти и бензиностанции издават касови бележки няма да сме натова дередже.

Уважаеми Гражданино, А Вие поискахте ли си касова бележка? НЕ А споделихте ли този факт с данъчното, чийто телефон стои закачен на видно място в магазина? НЕ Щом НЕ, така ще е. Като започнат поне 30% винаги! да си търсят бележките, търговците ще престанат да се ослушват, че не се знае знае ли се.

Лелееееееее, аз съм супер зле. Така и не разбрах, че за лошо свършена или несвършена работа в тая система не се уволнява, а Човека се слагат на точното място за да си я до/върши. Кой ми обясняваше, че в такива случаи има оставки и тотални кадрови промени? Кои ли пък са новите началници в нап на които се разчита да го оправят хей сега? Откъди ли ги познаваме тези новите? Явно случаят е клиничен.

Христо Костадинов е свестен, честен и отговорен - дано да не го похарчат за месец-два и да не го употрубят докато се прецакват еднин-други. Успех и внимавай със столичаните в повече!

Казват, че сериозните в градинката пред Народния Театър в столицата и/или в Морската Градина ( в другата-ни столица ) процедирали с лимит за броя рокади ; Отделно -- че погрешната по вид/посока и/или време рокада водела често до мат с пешка .

Не знам от тия кой е човек на ЦвЦв и кой на хер Флик, обаче като гледам началниците в централното управление.... оплетени са като свински черва: кои роднини, кои съдружници, кои семейни приятели... абе само "случайни и честни" хора. Затова и в цялата страна НАП е толкова безполезна. Имат нужда от сериозна "управленска" метла.

ТЪРНОВЛИЯТА Е ЧОВЕК НА ЦВЪЧКО!

Ми то вече Мр. Данъчно знае много рецепти от кухнята и е крайно време да му бият шута

Новият от Търново ще е и новият изпълнителен директор на НАП след един-два месеца. Дотогава ще свиква и опознава обстановката в Централното управление на НАП. Стефанов доста се поизпоти за да угажда на герберите, но Дянков си е наумил да го маха, още повече че вървят слухове, че Стефанов е "хванат" от Цветанов и вече е негов човек, а Дянков е мнителен.

Баце ... много си проницателен ..как разбра .. ????

Всички началници назначени от 2000г.трябва да бъдат сменени.НАП трябва да има структурата на съдилищата,трябва да бъде на самостоателен бюджет,трябва всеизвестните процедури да бъдат в строго регламентиран Правилник и едни началник отдел е достатъчен.В НАП на един работещ се падат 10 началника - преса.

Отиди да видиш в ЦУ на НАП 1:3 (вожд:индианец)!!!

Всички началници назначени от 2000г.трябва да бъдат сменени.В НАП на един работещ се падат 15 началника.Що експерти,експерти... а най-ниско платените трябва да пълнят хазната.

Абре, малък - или спри алкохола или смени дилъра! КАКВО СЕДИШ ТУК И КАКВИ СА ТИЯ РЕДАКТОРИ, КОИТО ТИ ПУСКАТ ГОВНТА НА ПРЕЗ НЯОЛКО МИНУТИ? Ми - да ти пръда на мнението, ама пък и го повтаряш! Тъпчоооо - СЕГАШНИТЕ НАЧАЛНИЦИ, от последните ДВЕ години в НАП - кой ги е назначавал бре, махмурлук?

Стефанов,да знаеш,взели са ти мярката.Г-н Началникът на НАП,въртя,сука една емблематична проверка,та накрая оправда Цвъ и роднини.Ама пък двамата вицепремиери,от доста време насам,се недолюбват и си играят игрички.В последно време,Дянков е силен,кадрува,диктува.Много натягане реализира г-н Стефанов.Много пот изля по всички медии.Летя с хеликоптер,неуморно ходи по нощните заведения по морето....и това там.Дянков му е взел мярката.Е,как бихме прекъснали,поне намалили измамите по ДДС и акцизите?Не е крив Стефанов,криви са управляващите.Има ли политико-икономическа олигархия?-има,и то как.Политически чадърчета над определени бизнесмени има ли?-има и още как.НАП е жизнено важна за страната,агенция.Ами извадете я от политиката.Направете я конституционно независима,подчинена на омбудсмана,напр.Докато е под санкцията на МФ,това ще е положението.НАП,ДАНС,МВР,редица др.държавни,репресивни структури,за политическа саморазправа от страна на поредните управленци.Само така ще спрете ДДС измамите,най-големият бич за Бюджета.

Всички началници назначени от 2000г.трябва да бъдат сменени.НАП трябва да има структурата на съдилищата,трябва да бъде на самостоателен бюджет,трябва всеизвестните процедури да бъдат в строго регламентиран Правилник и едни началник отдел е достатъчен.В НАП на един работещ се падат 10 началника - преса.

Отиди да видиш в ЦУ на НАП 1:3 !!!

Тия журналистченца там хал-хабер си нямат от професионализъм и задължения, ти чакаш по-нагоре нещо. Та това е снимката на новия от Търново, дано се окаже свястно момче. Търновлии са хубави хора.

В грешка сиииии.... , това не е Христо!

Алоооо, ДИР-а, кой е тоя на снимката, бе?! Защото НЕ Е Бойко Атанасов...не че има значение, де... А "преместването на друга работа със запазване на заплатата, секретарката и шофьора..." като наказание за несвършена работа е нещо, което си мислехме, че сме забравили преди 20-години, но не би... Ама то днешните управляващи ни напомниха толкоз неща от Татово време, че вече си мисля, че машината ми на времето е проработила и съм се върнал в 1981 г....

Бе какво стана с Мургина, хората вече я позабравиха, не може ли и за нея едно местенце да се освободи някъде? Я в Търново, я в Пловдив, че и в София имат нужда от компетентни кадри.....

аз ли не разбирам или какво - Бойко Атанасов не е упражнявал ефективен контрол на ДДС измамите за цялата страна, затова го понижават да ги контролира в София? Теди в НАП добре ли са с логиката и аргументите????

Преоблякъл се Илия, погледнал се пак в тия!?!

Бойко,ората не са виновни,за всичко БСП-то е виновно.Поздрави от баба!

и Станишефф и той и той ...

Това и децата го знаят, с изключение на червените бабички, разбира се - те са до гроб верни :)

Събрали се двама мошенници в НАП и решили какво да правят, за д ане изглежда, че крадата, а че много работят- ето това са направили Дянко и Стефанов- двама мазници от които там няма по-големи ще се правят сега на честни???

?????

Отново избраха грешния човек. Всяко зло за добро. Много скоро ще си тръгнат вкупом.

Добре го каза баба,да си ходят оти цело село пропищя от тех.Дано доживея да ги изпратим..........