17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изтекли ми данъчните декларации от 2003 и 2004. голям праз.

само на 4 милиона, нагодина - на 8 милиона

0

НЕ ИСКАМЕ ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ, А ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ПО СМЕТКИТЕ НА ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ! КАКВО МЕСТИТЕ ПАРИТЕ ОТ ЕДНО МЯСТО НА ДРУГО И ГИ ОБЯВЯВАТЕ ЗА ГЛОБИ, КРАДЦИ ГЕРБАВИ??

ЗАПЛАТА И ДАНЪЦИ ИЛИ РОБСТВО Всеки гражданин в България трябва да плати данък, определен и наложени чрез сила от друг - ДДС 20%. Във всички стоки и услуги участва наложено взимане от друг - данък ДДС 20%. Всеки гражданин в България трябва да плати "данък", определен и наложени чрез сила от друг - акциз горива над 50% плюс данък ДДС 20%, общо данък горива е над 70%. Във всички стоки и услуги участва наложено взимане от друг, "данък" акциз горива - средно 10%. Всяка частна компания трябва да плати данък - 15%. Всеки гражданин на България, например: пенсионер или работещ, или дете, или безработен - трябва да плати данък 30%, данък 20% ДДС плюс данък средно "акциз горива" 10%. За работещите следват още много други данъци: данък върху доходите и задължителни осигуровки 28%, данък недвижими "имоти", данък движими "имоти", задължителни застраховки, винетки, тол такси, глоби... и т.н.

Добре де, не мога да разбера, защо трябва с ПИК, КИК, МИГ и т.н. да проверя какви данни са ми изтекли, а с ЕГН мога да си проверя здравните осигуровки?

Та така, значи, с моите данни разполага Сульо и Пульо, а когато като потърпевш искам да си направя справка, да въвеждам Пук, Мук и не знам какво.Аман от излишна бюрокрация. Сякаш на нашата администрация и доставя перверзно удоволствие да улеснява крадците, а да затруднява гражданите.

Добре де.... кат забравя фаровете - плащам; ако не сложа колан за 200 метра градско - пак плащам ..... Греша и ме глобяват. Сега мижавата държава като не ми е опазила личните данни- какво ще ми плати? Пе*ераси......

личните данни които не са чак толкова лични вече....

Значи сега ще караме и чужди данъчни да уведомяват гражданите си че българската безхаберност може да им ползва данните ама неможе да ги увеоми??? Дали това ще се хванат да го правят безплатно чуждите данъчни???или както и глобата на нап и това ще е от нашия джоб този път и заради мързела им..

Това дето се перчат че го направили е 100% все едно в съда да кажат ''да влезе убития'':((((Подир дъжд качулка да ми казват защо съм се ''намокрил'' е повече от унизително за всички понеже милиони наши пари потъват в такива преголеми администрации като работата може да се свърши от половината.. Преди време когато всичко беше на хартия, ние бяхме реално 8 милиона администрацията беше наполовина и работата се вършеше както е указано...

И кът вида кво са ми хакнали-кво? Срещу ръжен се не рита...мой да ми платят заемите?

И сега, като имат и личната ми карта, да вадя ли нова?

Тия са толкова зле, че направо ми се плаче ! Значи, имам си ПИК, с който влизам в сайта им и се появява съобщение че трябва да го променя с нов- 12-цифров код, съдържащ главни и малки латински букви, символи и цифри . ОК, измислям си нов, въвеждам го и натискам "Промяна". Получава се съобщение: " На е-мейл адреса ви изпратихме линк за потвърждение на промяната " Е, вече 3 часа чакам този е-мейл и не съм убеден, че ще го получа, а старият ми ПИК е вече невалиден . По-големи некадърници не бях срещал !

Явно сървъра е претоварен - и аз чаках повече от час, но най-после дойде! Както се казва "Не губи кураж, идва нов тираж"!

Бегайте да си сменявате личната карта, защото ще злоупотребят, примерно 5 млн души по 30 лв са 150 млн свежи пари в МВР. Ударете едно рамо на държавата, не се стискайте!!!

тея хакери трябваще да го направят както трябва да си копират и да изтрият всичко и да изнудят Бойко и НАП да им платят няколко мильона за да им върнат данните , нестига че само скъпи връзкарски фирми обслужват НАПа и държвните институции ами оказва се не са и толкова добри

Че защо да са добри. Обществените поръчки са начин на "не силно нашите фирми" да им се каже глейте си работата, ние си имаме "наши "калинки, които може и за нищо да не стават, но са наши.

И както винаги - некадърно направена справка. Проверяваш един с ПИК и за да провериш друг с ПИК, трябва да затворш браузера и да влезнеш наново... За мене има взета информация за една година - от годишната ми декларация. Но коя информация? 1.Всичко което съм подавал с ГДД? 2.Приходи/разходи само? 3.Печалбата и платеното ли? 4.С кой ПИК/ЕЛ.ПОДПИС съм подавал? 5.... Какво ли се мъча а не погледна в източените екселски файлове? (не че не съм гледал още същия ден в който ги пуснаха в замундата)

а такаа ! а те що не са ми опазили личните данни ! ? в тая държава аз си плащам за всяка моя грешка или небрежност забравиш да си платиш данъка навреме оп лихви разправии не си платиш осигуровки към нап оп няма лекар без пари ...паркираш неправилно оп 50лв глоба оп дължите на нап за данъци за всичко изведнъж нап те наказва за всяко просрочие всеки дълг всяка небрежност или ако не си имал пари да платиш навреме а когато нап прояви небрежност кой ги наказва ...те ше ме компенсират ли някак че не са ми опазили данните дето уж били лични

Именно! Ето това е основният въпрос, който никой не смее да зададе! Кога, т.нар ръководство на НАП, в лицето на "отговорната" плажуваща отпускарка, ще си понесат отговорността и ще поемат по своя път далеч от ръководните позиции на тази важна, по принцип институция.

Трябваха им само два месеца, за нещо, което отне на бивол 24 часа.

защо да им вярвам?

добре няма ли как да се намери поне един който е навит да гръмне в главата някой от Народното Събрание публично, аз ще му дам калашника той само да гърми после ще се случат нещата по добре :D

Ама ние имаме резервни политици в партията - също толкова улави, ще си сменим крушката само....

ще го гръмна бе от форума и аз като тебе хахахахаха целия народ му знае чалъма ама на приказки само

Тия малоумни ли са или олигофрене?

ако бях по-млад щях да се откажа от българското си гражданство и незабавно да напусна тази страна, тя е мрази своите граждани, подиграва се с тях и издевателства върху здравето, търпението и живота на всички!

Тази "страна", драги, има имена и лица. 240 и малко отгоре. Нищо работа.

боли ме швепса какво са ми хакнали.... надявам се скоро да нямам ЕГН в тоя коптор.....

Споко селски дебил,там за където си се запътил няма нужда от ЕГН а тук само някой некролог ще имаш на вратата

ти за там недей се прави че знаеш редъ то ней в твойте силички и акъл току виж си ме подминал градски мишок

Селски или не единствено ще четя как мутрафоните мачкат такива като теб...

Кой хакна маркуча пред Народното събрание. Тиквата минал и на дебелото му туловище капнали 4-5 капки вода. Това си е тероризъм, майна! Заплаха за цар Тиква - владетеля на Тиквенистан - държавата на СИК.

Пенсионираните дебили комуноидни ако всеки ден не си направят духовните чекии тук не спират но пък те и друго нямат та маструбирайте посрани пенсиии дано капне по някоя копейка:))))

Тази информация се виждаше в имената на файловете още първия ден като стана скандала, това приложение е много "смислено". Очаквах да видя какво точно е изтекло, то виждам това което знам. НО КОММЕНТ.

Пак е нещо дето проспахме първия ден щото бяхме на почивка у Гръцко

Аз дори и това не виждам в приложението на НАП,а това,че са изтекли мои данни го видях в един от няколкото частни сайта.В този на НАП само ми излиза надпис,че ще получа информация на телефона си и после нищо и половина.

Тоя директор на ТД на НАП Пловдив още ли не е подал оставка!Синът му уби жена на пешеходна пътека!Или е безочлив и безсъвестен като всички назначени от Герб!

Те майните имат свои традиции. Пример Менда Стоянова която правеше чадър на Цар Киро. Пряка виновница, за да починат две момчета.

Имат и "положителни" традиции, един от бившите дериктори три пъти го уволняваха и връщаха на работа!Съди ги и човека си купи три апартамента, халал да са му!

А нещо като компенсацийка дават ли ?

естествено , липса на трудов стаж и заплащане , нужда от повторно плащане на данъци , и съответно увеличени такси за да се покрие глобата

Дават. С твоите данъци да се плати глобата.

Е тая поредна простотия на НАП що е сътворена? Каква полза ще имам от това приложение след като вече сам видях в интернет пространството какво се знае за мен, а също така и аз видях данните на други. Сиреч на практика няма такова понятие "лични данни", защото те станаха обществени.

А къде мога да проверя дали ми е хакната микровълновата и поливната система?

При мен. Пращаш 2 кила ракия и кило домати и ти пращам подробна информация за поливната система.... добре ли сс поливани доматите...

Калинките най-накрая пуснаха горе-долу работещо решение. Минаха месеци, но Калинките работят бавно, скъпо и некачествено.

Явно е работещо за някои,но не и за такива като мен.При въвеждане на ЕГН и ПИК само ми изписва ''ще получите информация на телефона си' и получавам един ГОЛЯМ Х.Й,по-точно нищо не получавам.

Не работи, тъпаци.... "Във Вашия КЕП не е наличен идентификатор на физическо лице, поради което не може да бъде извършена проверка."

Пробвай с Internet Explorer ;)

... ти добре ли си? интернет експлорер :))) да го духат, смотаняци.

С фирмен КЕП не става. КЕП трябва да е издаден на физическо лице. Ако нямаш такъв, пробвай с ПИК на НАП. По принцип не е за прости хора.

jikev@

За подадения идентификатор има разпространени данни. Разпространените данни включват: •ЕГН и имена •Данни от годишна данъчнa декларация (чл. 41 от ЗОДФЛ) за 2004 г. •Данни от годишна данъчна декларация (чл. 41 от ЗОДФЛ) за 2003 г. •Данни от издадени фактури от дневници за покупки и продажби по ДДС през 2015 г.

Не е ли по лесно сам да си проверя, какво ми е изтекло от НАП от самите файлове, които бяха споделени.... ? Ако толкова се интересува човек от изтеклото инфо - да си бе свалил файловете... и сега сам да си запали лампата..

като е толкова лесно, що не го направиш? Между другото, къде могат да се намерят файловете?

защо спа до сега... ? при мене естествено и в нета дето съм ги качил на сървъра на Явор Ко. .

Файла беше някакъв зип - minfin мисля се казваше с парола българия. Предполагам че все още циркулира някъде из нета. Въпроса е че после трябва да имаш ломпюттрна грамотност над средното ниво за да се оправиш. Може да си направиш скрипт или да ползваш някой готов софтуер който да търси по задени критерии във файловете. Защото след разархивиране бройката им е значителна.

Изпратете ми ЕГН, три имена и номер на лична карта и ще ви изпратя справка с откраднатите лични данни.

че те НАП си ги имат. Какво те е грижа, че пак ще им ги предоставиш, като вече ги знаят?

Естествено глупците от нап не са предвидили да получиш повече инфо, в случай че нямаш ел.подпис, нямаш време да ходиш до офис на нап и живееш в България! Яките гербаджийсли глупаци. Аз си видях каквото е нужно още латп изтекоха файловете в публичното пространство.

Ама то цялата идея е да си купиш електронен подпис

ПИК по телефона не дават, някой пак нещо не е доразбрал.

Трябва и трето приложение да разберем кой е ползвал данните. Щото вече виждам , че жената ми е узнала заплатата, предполагам само, че и тъщата знае ама трябва да съм сигурен дали и любовницата знае.

И приложението както се очаква работи само с Internet Explorer, за който дори от Майкрософт казаха, че не трябва да се счита за браузър :)

Не, мерси, аз си ги видях в изтеклите направо :D

"След свързване, експерт ще Ви зададе контролни въпроси с цел идентификация" Експерт! Това звучи гордо! Да не се окаже само експерт като тези, които "пазеха" данните...И в тази връзка нещо за експерти. Реклама на шоколади Своге: ...швейцарски експерт опитва шоколад: - швейцарски е нали? - не, български от Своге. - да се eбa в експерта!

НАП, ПИК, КИП, хак! Хак да ни е на всички тъпанари, дето им търпим още глупостите на търтеите по министерствата.

Мръсно чиновническо съсловие. Мързеливо и тъпо.