Данъчните: Най-новият припев вече е: ”Ще платя”

Данъчните проверки на фолк-певците текат вече повече от 6 месеца, продължаваме да проверяваме и естрадните изпълнители, съобщи директорът на НАП Красимир Стефанов.

Обратно в новината

Коментари - Данъчните: Най-новият припев вече е: ”Ще платя” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са другите-пъпеш си!Изпълнителят има разходи за бек граунд,за танцьори,инструменталисти и т.н.Той издава на тях фактури ,за сумите ,които им плаща!

Още малко и щях да ти повярвам!Тези гейовщини ги разправяйте помежду си,като увеличите цифрите поне 2 пъти!

Чета коментарите и се чудя как може да има толкова много Андрешковци. За членове и симпатизанти на БСП обяснявам - Андрешко е герой на Елин Пелин и няма нищо общо със Станишко. Въпреки че като се замисли човек май имат доста общо. "Две неща са неизбежни - смъртта и данъците" - това е постулат валиден във всяка цивилизована държава. И огато всеки си плаща всички данъци едва тогава нещата ще потръгнат. Пенсионерите искат увеличение на пенсиите. Но крият данъци от парите дето вземат от наеми. Не всички де, но който може крие. И докато не се промени нагласата че да плащаш данъци всъщност е начин да си търсиш правата като данъкоплатец, нещата няма да ги бъде. Данъците трябва да се плащат от всички. И който си позволява да крие доходи и да не плаща данъци трябва да бъде наказван жестоко. Включително и със затвор. Защото всъщност той краде от обществото. А за кражба се полага наказание. Но как да стане това, когато при признати далавери за 16 млн, Ковачки го съдят условно. И това щеше да бъде смешно, ако не беше жалко. И в цял свят станахме за кашмер с такива присъди. А после се сърдят на посланник Уорлик че им изкарвал на показ кирливите ризи...

Приятелю, след като парите, които плащаха родителите ни и техните родители, не им донесоха нищо в замяна, сега малко хора са съгласни да дават на държавата или "обществото" процент от доходите, за които тази държава, или още по-малко, това общество, имат нещо общо. Ако не обръщаш внимание на ситуацията, държавата, заради некадърността на управляващите, прави всичко възможно доходите да спадат, а не да се покачват.

Откакто са на власт ГЕРБ резерва на БГ се срина с 2-3 млрд. лева, загугите за БГ от контрабандни цигари се увеличи с 3 млрд(3000 млн) ЕС плаща за БГ магиСрали те ги строят с пепел..... Сега правят циркове с певците за да вжемат от всички тях няколко милиона. Баланса е загуби в Милиарди приходи в милиони! ГЕРБ няма да си искарат и мандата.

Няма само аз и Лейди Баба да си носим апаратите на врата със синджирче, да си носи и Слави Тр. неговия апарат, на гърба!

Новият припев ще е: "ЩЕ ПЛАТЯ ЗА ПОСЛЕДНО И ПОСЛЕ ДУХАЙТЕ СУПАТА, НЕЩАСТНИЦИ!!!". Какво стана с приходите в хазната от първото тримесечие? Май спадат, а?

И кво като ги вземете милионите от тях си ги раздавате за премии и за нови мобилни телефони. От пусто в празно !

Как кво ? Ами данъчните са си на далавера ! Ново офис оборудване, нови компютри, телефони, пари за дрехи, обувки и въобще друго си е работното ти място да е фул екстри. Тва е !

И каква е ползата и смисъла? Не ме разбирайте погрешно - тия са длъжни да си плащат както всеки един от нас, но от държавата все реват, че няма пари, не им стигат и пр. Тези доп.събрани милиони би следвало да се върнат към всеки един от нас по някаква форма, но не би!!! Така че на тия говеда от ГЕРБ и 100 млрд. да им изсипеш допълнително, все тая - колкото повече, толкова повече в гушите. Така че за бога, братя , ако можете - не плащайте. Те ще ви разберат. При абдикирала от социалните си функции държава да се наливат извънредни средства просто няма смисъл.

Предлагам чл.1 на Конституцията да гласи "Цялата държавна власт произтича от народа." да се промени на "Цялата държавна власт произтича от данъчните. Те могат да заповядват на всички какво да правят, колко да плащат и кога. Техните решения не подлежат на обжалване и обсъждане"

Защо ИЗОБЩО плащате данъци? Е скоро, НЯМА да можете да ги плащате! И тогава ПОЧВА ВЕСЕЛБАТА!

Кога това скоро?

Глупаво е да отправяш критики,към човека който подгони за данъците певците веднага с назначаването си за шеф на НАП!Отправи въпроса си към тези преди него!В България е така -който работи му търсят кусур,който не работи е под партиино крило!

Иха ха ха ха,то бива тъпня,ама чак да си носят касови апарати в чантите,боже опази ни от глупци,представям си как на концерта си всеки си изважда апаратчето и вместо да пее,ще гледа да не пропусне някой б ез да е платил ха ха ха

На теб певеца ли ти продава билета. Бе ти си страхотен ПЪПЕШ!!!

А танцьорките на пилон ???

Като ви чета писанията в тоя форум все повече се убеждавам, че всеки народ си заслужава съдбата

така е.

А, Вие двамцата от кой народ сте ???

Да се въведе касов апарат свързан към всяка тоалетна чиния. Така точно ще се отчита разхода за тоалетни нужди, пък и тясната хартиена лента ще се ползва по предназначение в съответствие с изтънелия джоб на българина.

От много време се чудя, какво не ни достига да се оправим и всеки път, като погледна някоя добра новина и коментарите отдолу разбирам какво е. Не ни достига ум в главата, гледаме си личните интереси и чакаме държавата да дойде на ни оправи. Погледнете себеси уважаеми коментатори и после съдете другите. Защото откакто ГЕРБ е на власт, много неща се промениха към, положително и още много ще се променят.

Ако може да изброите действителните положителни неща а не приказките може и да се коментира на тази основа.

значи не искаш да ги видиш...

да попитам аз, кога ГЕРБ ще оправят лошия генетичен материал... ако го направят - ще гласувам за тях. дотогава всичко е само временно.

Аз не се притеснявам! Ковачки го осъдиха на три години условно с пет години изпитателен срок за укриване на 16 млн. лева. Ако аз укрия 16 000 лв. би трябвало да ме осъдят на 3 дни условно с 5 дни изпитателен срок. Нали сме равни пред закона... Така, че страшно няма...

Страшното е че всеки българин мисли как да открадне като теб а не как да допринесе за благото на другите :( трагедия

За благото на другите, приятелю, да си се погрижат другите. Защото до сега създаваме предостатъчно блага на тия, кото до 18 години имат по пет деца, не работят нито един ден в живота си и само чакат за помощи и детски. Какви блага изработиха те за нас, работещите?

Смисълът на написаното от мен беше друг, ама давай... Който мисли, го е разбрал!

А на неприятната фамилия Прошкови ще бъде ли съборена сградата или те потдържат висок жизнен стандарт и могат да си плащат всичко и навсякъде, а и обичат да използват служеното си положение.

Стефанов ти от колко години работиш в НАП? Последната ли година ти просветна за певците? Айде сектир от тук!

Да, прав си... чалгарките не се напъват по кръчми и бардаци от вчера....

всичко си беше по схемата 1+3+5 и серджо не даваше на мургина...

Аз свиря без хонорар за благото на човечеството и за това не плащам данъци :))) Издържам се от дарения :))))

всъщност и за дарения се плащат данъци.. но само от дарителя :-)

Да, ама моите дарители ми ги дават да им ги пазя и затова не плащат данъци :)))

то хубаво отиват в хазната, ама после къде отиват?

Отиват за разкоша на държавниците.

Образовай се малко и ще разбереш.

А красимир Стефанов декларира ли си колко му плати вътрешния министър, за да му изфабрикува това смешно заключение от ревизията му? Чукна ли си го на касовия апарат или направо си ги заключи някъде за "черни дни"??? Тия Тъпи ГЕРБ-аджии направо вече не мога да ги понасям- в цял свят има и сива и черна икономика, но това не пречи да има и бяла икономка, но май у нас няма бяла, защото я съсипаха от некадърност и сега мислят какви ли не простотии- милиционерска им работа.....

А, наздраве! Сипи по още една маа му стара да ееееа!! :-D

НАП е на подчинение на Дянков, не на Цв. Цв.

да, всички са равни, но някои са по-равни от други,особено тия с хубавите прякори - бирата, тиквата, имотния, винетката и всякакви други герои

Понеже все гледаме на запад как е...е,как ги проверяват там?

там ги проверяват безшумно, но много шумно ги вкарват в затвора. дори и за такива "маловажни" неща като каране в нетрезво състояние... а за неплащане на данъци наказанията са страшни.

"Там" където гледаш, наистина богатите ( не тия, които ги дават по телевизията) обикновено си правят лоби и "подпомагат" кампанията на няколко конгресмени или сенатори и след време се прокарва някаква поправчица, че при тия и тия условия, се дължат по-малко данъци. Демокрация в действие, какво да правиш. А, да, и обикновено тия хора не си карат сами колите. М/у другото, пак "ТАМ" гражданите имат право да си правят счетоводство и да представят документи разходи и приходи. Тука никой не те бръсне за слива какви са ти разходите, плащаш само на база дохода. Помисли преди да говориш за "ТАМ"...

"НАП поставя всички равно пред закона"??? по голям виц едва ли може да се чуе..Явно нивелира за равнина пред зьакона е бил повреден при ЦЦ

В. Найденов като е донесъл касов апарат е искал най вероятно да се подиграе с НАП ,а те си мислят ,че вече е дисциплиниран. Боже...божеее