Данъчни следят богатите с хеликоптер

Инспекторите от НАП започнаха масова акция за проверка на имотите на богаташите в София от въздуха.

Обратно в новината

Коментари - Данъчни следят богатите с хеликоптер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха тия тръгнали да се правят на кинаджии. Къщичките ще излязат по-голени колибки,басейните по-големи локвички,голф игрищата и тенис кортовете,по-големи парчета лего. Ще си останат с вицовете,а злобните хорица ще се окажат освен злобни и п.....и и мнго хитро изиграни. Абе това е Бг кой ще промени статуквото от себе си да взема?

"Не всички собственици на скъпи имоти са престъпници, но трябва да се провери дали доходите им отговарят на притежаваните имоти", коментира още Стефанов. Дааа, това е най-сигурния начин да бъдат реабилитирани пред обществото т.нар. бели якички, заради които нямаме, пари, морал и култура вече 20 години. Очаквайте 99% от проверените да се окажат чисти. С това ще се приключи тази и без това обречена на провал обществена полемика.

поредната изцепка,гаче и без хеликоптер не знаем кой колко чини и какво има,едно село народ сме, скрито покрито няма,само дето тъй наречените ни политици се правят на моми непощипани.

Адаш имаш право, но народа трябва да види, че нещо се прави. Пък то начина на наблюдение и преди всичко констатацията, вече зависи от размера на уговорения рушвет. Ако има басейнче, току виж го писали природно блатце...

Някой отдавна бил бил казал, че маймуните не наддават от трици .(дори и у нас) Та г-н Стефанов -- ако ли ще работите, започвайте най-накрая .(защото миризмата е все по-осезаема)

На никой не му е приятно да му летят хеликоптери над главата. Какво да кажат нормалните хора които имат вили там и са отишли за малко тишина и отдих, а вместо това ги снимат от някакъв хеликоптер. ТОВА Е НАРУШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА. Не живеем в Бруклин или някое гето в САЩ!!!

Видяхме ви виличките. Права за хората, които успяха в безвремието да си натоварят каручката за сметка на обикновените хорица. Те пък сега имат право да ви поразучат, да ви видят кои сте тези, благодарение на които през тези 20 години батаците се ляха. Правото да бъдат информирани, за тези на които дължат "благоденствието" си. Вилички, а? Евтинички ми се видяха. А басейнчетата - или това са локвички. Езерца с жабки, природни хубости. Сега вече сте VIP - не щете в гетото. То е за простаците, от които и ризата от гърба смъкнахте. Дебили!!!

И какво сега всеки който има басейн е престъпник ли?

само до доказване на противното.

Аман от тия показни акции! Алексей Петров е бил помолен при арестуването си да легне втори път по очи защото камерата била засякла...Накрая проверяващите могат да си намерят работа в киноцентъра като оператори и видеомонтажисти или направо в цирка! Да не говорим,че те си знаят кои са богаташите в БГ и нищо няма да им направят.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ БОКО , ГЕРБ И ТАКИВА МИШАЦИ , ПОДЛОГИ И ГЪЗОЛИЗЦИ КАТО ТЕБ...пий си хапчетата ..аз казах..

Ей, Антигерберче, Ей такива като тебе, Хитлер ги правеше на сапун, но няма вече, концлагери, можеш да си спокоен!!! За първи път някой прави нещо в тая обрулена държавица, а Вие незнаещите, неможещите, кафеджийчета,.... само плямпате и нищо. Я ми кажи какво си произвел, построил или оставил за следващите поколения, я да видим ... Коалицийката явно ти е допадала, но уви вече е погребана навеки ...

до човека с добри доходи-айде , айде ..умря циганката дето те хвалеше ... и малките деца вече знаят , че зад всяко богатство стои престъпление ...и ти не си изключение от правилото....

Как е халката? Стегната ли е още?

незнам за моята , ама за твоята със сигурносте разхлабена....ми я се погледни , навсякъде каляш терена ...

Айде,айде всеки знае,че зад всеки некадърник стой беден,завистлив ляв избирател с комплекси за малоценост и морал на плъх.

ТО И НАП ЛИ ИМА ТУКА ВЕ , АЗ СЕГА РАЗБРАХ ,БАХ МААА МУ АМ СИГА

не е ли по лесно от сателита!Аз свичко виждам ,където реша!!!

Картината в Гугъл не е в реално време, бе хора! Това е карта на земната повърхност, която е съставена от фотоси от спътниците. Периодично се обновява, но става разминаване с реалността.

Кой ще плаща разходките с хеликоптера?Този с очилата ли или началника му?Да гледат GOOGLE там всичко се вижда.

Пожарникарска пушилка -милиционерски мозъци! Поиграх си 15 минути да разгледам ТОЧНО през гугъла - намерих бол къщи с басейни, GPS координатите им - координати, още малко да се напъна - и собственците ще изкара и т.н.! Ама нали няма хляб - поне народа да има зрелища. Смешни, жалки тъпанари!

Аман от недоволни. Стига бе, нали искахте ред. Сега пак не ви уйдисва. На крива ракета космоса и пречи. Хванете се на работа, стига сте мърморили

Ей, все недоволни. От Гугъл не се виждат ясно всички детайли, особено в по-крайните зони. А за хиликоптера, хич не берете грижа. Само един да хванат с недеклариран палат и да му върнат данъка няколко години назад и са избили и хвърченето, и заплатите, че и ще остане! Само едно не одобрявам! Защо е тая гласност. Подпукайте ги тихичко и кротичко и като гръмнат първите 100, похвалете се. Сега сума ти народ ще направи къщите на офиси и ще изтървете някой милион.

А ти пробва ли гугъла или наизус приказваш, м? Ползваш ли нет изобщо, а и компютър? Не може да се видят басейните, куличките, беседките и хеликоптерните площадки или? Ти искаш да видят марката на окаченото бельо на простора, м? Затова, моето момче, са такива акции - за да са доволни тъпанарите като тебе и да не пипат властта!

Тояяя па... отворил веднъж гугъл и си мисли че е на Хавайте :)

много правилно, на кой не му е писнало вече от такива плоски номера?!

всички богати под ножа....СМЪРТ НА КАПИТАЛА И КАПИТАЛИЗМА... и децата вече знаят , че за да станеш богат ,си крадед на едро , като обираш обикновенните хора ...не случайно като запитат някой богаташ как е успял да заботае ,отговора е- само не ме питайте зма първия милион.... зад всеки богаташ , стои неразкрито престъпление ... нооо , не е далече епохата и времето , когато човечеството ще еволюира в своето развитие и този недправедлив строй , наречен капитализъм , ще бъде изкоренен и заличен от земята...ерата на парите ще залезе и хората и човечеството ще имат други , много по- висши ценности .. това са го предсказали и много известни гадатели и пророци ....

Бе има някакъв смисъл в цялата работа, но за да постигнете ефект ви предлагам следното: 1. Хеликоптера трябва да е "Апачи". 2. Всички собственици да си залепят на прозорците на източната страна (примерно) данъчната декларация и документа за платен данък. 3. Ако т. 2 не е изпълнена - червеното копче на хеликоптера.

много умно, а хеликоптера кои го плаща, всичко мара фтасала та и хеликоптери *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

те от собствени средства ще го платят - например от спестени закуски, обяд а може и от командировъчни /до Брюксел да речем/

Е аз моята вила си я геледам с Gogle Earth безплатно. Като приключите искам да публикувате карта от коя вила колко сте вкарали в панделата. И сте си избили разходите за обиколката.

и без да харчиш пари за хеликоптер и персонал

снимките от google earth не са актуални плюс това не са детайлни.мисли преди да се изказваш

И колко струва един полет с хеликоптер?

1700-1900 лв на час

Баси! И защо толкова много? Гориво ли толкова изгаря или заплата на пилота?

Дали са чували данъчните за Google earth ????

Някой да е чул колко пари са влезли в бюджета след акция Тузари и колко души са били осъдени или поне наказани за укриване на данъци? А смешките, че не им позволявали да влизат в имотите да ги разказват на старата ми шапка. Ако има подозрение за престъпление, в случая неплатени данъци в особено големи размери, с разрешение на съда могат да влязат навсякъде. Иначе рискуват да ги свалят над някой частен имот за нарушаване спокойствието на обитателите му;)

за други "операзии" влизат с маски и автомати, а при подозрение за укрити данази - нямат достап. пални смешнизи! но.. всащност нещата са много трагични... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Все сте недоволи, хорааааа! Не може да ви се угоди,май?!

Важно е да се мърмори! Нали друго не правим, поне да си помърморим.. всички са ни криви и ги мразим, защото иначе трябва да мразим себе си... Славейков добре го е казал.

Откъде мога да си взема снимката на моята,че ще я продавам. Голям смях изпозвали вертолет,майтап!!

Направо да идват и да ви разтрелват крадливите фамилийки!

Да и след това всички пак да сме равни. Всички наредени на опашка за банани и ти, който те мързи да гледаш и аз, който ставам в 5 и работя от 6 до 21 всеки ден за да може да осигуря препитанието на 100 такива като теб. Ееееех защо не са снимали моята къща.... Как щяха да си платят да мога да си купя още една. Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име. (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Така, така.... Гледайте от хеликоптер. Защо не завъртите хеликоптера да погледнете и улицата пред завода ми за който плащам безумни данъци. В момента искам оферта да си я оправя сам

А този завод с какви пари(средства) го купи ? Можеш ли да ни обясниш?

Първо когато бях малък, не се скатавах от учене. После когато пораснах реших че е по-добре да работя здраво, отколкото да се скатавам. Накрая през цялото това време блъсках стени с главата си вместо да се скатавам и да приемам нещата такива каквито са. Използвах всички законови възможности, които имаше към даден момент. Падал съм и пак съм се изправял многократно. Сега спя спокойно и уча детето си да бъде човек и служителите си как да изкарат пари вместо да се скатават.

Ето една добра възможност за кмета на Ямбол. Да изпрати бедстващите цигани от бл.20 да презимуват в тези "колибки" и всички ще са доволни!

След огромния успех довел до събиране на милиард, милиард половина нищо от собственици на луксозни яхти и скъпи автомобили /говореха за 110 Бентли-та/ сега са наред къщите. Е, отдавна ги гледаме, но още по-отдавна те са спонсорите на, а и самите политици. Цяло лято, като бяха по морето, защо не заснеха имотите там. Пореден дим без огън, ама те изборите идват - сърдит Костов ли ще играят или неразбран цар от ГЕРБ ще видим. Олигарх и политик в затвор няма е простия факт и резултат.

Тези "новобогаташи" заслужават по една яка бомба да им се хвърли от въздуха / не само поглед/ и да се заличат от лицето на земята! Всички са крадци и обирджий от класа! 20 год. /пък и повече/ крадат безочливо и на воля и никой не ги спира! Ни съд ни прокуратура! Пък и законите са измислени и в тяхна полза! Ако не се конфискува всичко това в полза на държавата -никога няма и да започнем да излизаме от кризата- камо ли да излезем! 5% богати и 95% на и под брага на бедността! Това е България в момента- нека не се заблуждаваме- средна класа нямаме! Трябва народа да излез и да застане пред тези охраняеми заграждения да видим кой влиза и излиза там!!! Не на жълтите плочки-глас в пустиня а там! Пред богаташките квартали!!! Заради тея алчници цял народ мизерува!!! До кога????

Абсурдна държава на мутрите, които си пълнят джобовете (касата) с пари от бедния човек! Защо държава ми налага глоба за някаква скапана декларация, когато аз не стига, че съм безработен си плащам осигуровките и съм на 100% осигурен а и глоби, ще ми налагат! ЗАЩО? Как да седиш в тази мръсна държава от чалгохолизирани говеда, когато тя върви срещу теб обикновения човек! Честит ви Бойко Вмирисов! Ако някой знае, как да се преборим с НАП за тези измислени и тарикатски глоби, моля ви кажете, помогнете! Благодаря от сърце! Бог да ви помага на вас честните страдалци.

От НАП мога да те "успокоя" че няма отърване ако джоба ти е празен.

По-добре да ограничат наливането на бюджетни средства в бездънната каца на държавните болници, училища и университети, да намалят и оптимизират социалните разходи, да изтеглят държавното участие от разходите за инфраструтурата, и най-после да купят още една ескадрила бойни самолети и боен кораб!

:))))) Трябва и от яхти да ги следят:)))))

Това е добра идея. Да им купят многометрова яхта и от нея да бройкат хотелите на богатнашите по морето, отпивайки с наслада Дом Периньон! Добре си се сетил...И руски черен хайверец не е зле да има....

Тия умници не са ли чували за интернет ; Нещо като Гугъл Ърт и други програмки дет гледаш земната повърхност ?

Бравооооо , от високо като хвърлиш повечко прах , има по голяма вероятност на повече хора да им влезе в очите. Не беше ли по лесно новобогаташите да си подадат данъчни декларации пък и не само те, всички съмнителни лица изобщо , и те да се проверят.При несъответствие - знаете си работата, закони ,ДАНС ,НАП , Кушлев , Бойко , Цецко , СДС, МТС , ТКЗС :) ХА ХА ХА ХА :)

за гоогле мапс някои да е чувал. сателитните картине са напално актуални. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

A кой ще харчи народните пари и ще си прави ПИАР. Да не са луди да ги дават за здравеопазване, образование и други социални дейности като могат те да се повозят

Когато американец, ЗАВЪРШИЛ Харвард, дърпа играта - нестандартните идеи стават най-печелившите. А посе почнете и колите по данни от КАТ

цялата тая простотия струва повече, отколкото пари ще донесе в данъчното! някои откъси от филмчето директно ще бъдат изпратени на собствениците, да си гледат имота отгоре, зер имотите на правилните хора не е правилно да се снимат!

Напоследък като чета пресата, оставам с впечатлението, че данъчни има от не повече от година. Където погледнат, все някой ги лъже. За какво са си получавали до сега заплатите, че и отпуските си на са смогнали да си ползват.

Данъчните са смешници

Престъпният преход доведе 50%от народа до просешка тояга. Държава от латино американски вариант. С комбрадорска престъпна крадлива и алчна олигархична върхушка. Държава без бъдеще със затихващи функции. За кокошка няма прошка за .......

"Не виждам нищо нередно. Нормални еднофамилни къщи среден калибър." Тюх, тюх ти си принЗ Чарлз от Бъкингамскио палат, а не Колчо от панелките или съсед на Гоце у махала Сиришник

боже,боже пак си мислих че само в холивоод има такива дворци! явно баи ганио не спи,а следи за новостие по света. де да можеше да си промени и акала...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо непрекъснато сте недоволни? Хората се мъчат да постигнат нещо в този пълен хаос и измами, които царят навсякъде, а реакцията е винаги негативна. Не може само да се плюе и да се подценяват усилията на управляващите. Те не са бедни хора без собствена кариера или бизнес и фактът, че са се заели да си губят времето поне малко да въведат ред в това блато трябва да се оценява, а не да се иронизира от разни всезнайковци.

Защото ни писна да плащаме за тъпотиите на държавните лешпери /чиновници/.Ти ако искаш,поеми разходката и с ракета.Или си от онези,на които ще гледат къщите от птичи поглед или си абсолютна овца.

Ще ги хванат,ще си платят за скритото,ще понапълнят хазната - а после ? После какво ще направят за да напълнят хазната на държава,която нищо не произвежда ?

Не с хеликоптери,а с танкове да влязат данъчните в тези тузарски квартали.Но не само да се говори,а да се действа-да си платят с лихвите ограбеното,тези баровци.Защото пари не се спестяват лесно.Писна ни !

Че като си некадърна да спестиш,кво са ти виновни другите бе? След тая акция данъчните ще спестят и те доста парички:)

малко си прекалил с грубостта в репликата си към ная, но ще приемем, че така просто илюстративно иронизираш забогателите с ''честен труд'' и също така ''честните и почтени'' данъчни и магистрати.

ПАК самои се харчат парите на народа, КАКЪВ е резултатът от акции ТУЗАРИ И БЕНТЛИ и бла бла - - шеф на НАП да бъде разследван за престъпно бездействие и укриване на престъпници, ама и него колкото Мургина - не държава а КЕНЕФ = БГ

ЩЕ ИМ ПРЪДНЕТЕ НА БАСТУНИТЕ. Реклама на кого по точно прявите ??? Аман от простотии. Богати е имало и преди векове и ще има и след нас,така,че не се напъваите . Това показва ,че от ътази ,,служба "няма нужда /НАП/, както и от доста други...........

Не виждам нищо нередно. Нормални еднофамилни къщи среден калибър.