Коментари - Слагат датчици в бензиностанциите | dnes.dir.bg
назад

Слагат датчици в бензиностанциите

Бензиностанциите ще трябва да монтират уреди за следене на наличните количества течни горива в резервоарите си, решиха депутатите, които одобриха на второ четене промени в закона за ДДС.

Обратно в новината

Коментари - Слагат датчици в бензиностанциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега да чакат ежедневни сривове в системата и спиране на тока. Както лятото на Слунчев бряг, когато почнаха масираните проверки за оборотите на заведенията.

Пич, ти къде видя написано, че тези мерки ще повлияят на реалното количество сипан бензин? Идеята е държавата да събира парички, избори идват, а ако 1000 литра влизат в бензиностанцията, а тя ги продаде като 1200 - това е по-голяма печалба => повече данъци => двойни интереси. А аз и ти сме буфера, който допълва разликите. ;(

И на тия датчици ще им намерят цаката. На мен ми бяха налели един път 52 литра в 48 литров резервоар. В престижа западна верига, със зелени украси.

+1 Бензиностанция от същата верига на входа на Бургас от към магистрала "Тракия" ми наля 42л газ в 40 литрова бутилка, в която газта не беше свършила.

В една друга бензиностанция пък видях как мотор с резервоар 19л някакси побра 24 ?!?!

РАВНОСМЕТКА Ако 500 мислят как да напълнят държавния бюджет, зада има по-големи заплати в парламента - 500000 мислят, как това да не се случи.

bobsyn@

Браво бе сетихте се !!! Връзването само на касовите апарати без да има отчет колко литра гориво влиза и излиза от цистерните е само половинчато решение. Не, че нашите си български мошеници няма да намерят начин как да го заобикалят и това, но все пак е основа за по-лесно установяване на нарушения при внезапни проверки...