Цветанов чист за имотите, тъстът и тъщата - не

Данъчната проверка на имуществото на вътрешния министър Цветан Цветанов не е установила недекларирани доходи и разминаване на приходи и разходи на него и съпругата му. Такова несъответствие обаче е открито при родителите на съпругата му.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов чист за имотите, тъстът и тъщата - не | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички които са били във властта,по това време са на седмото небе,ръководят,велики са. Но в един момент всичко свършва и слизат на земята.Няма нищо по приятно за хората избрали велможите/които са били съвсем обикновени/,да ги върнат в изходно положение,на земята.

Искам да намалят пенсиите на пенсионерите в Бг - явно им стигат да купуват множество апартаменти, да имат вили насам натам, фирми за милиони, да разнасят като баба Цецка пари с торби, да имат яхти за милиони. Че и явно са им се наситили пустиняците - все на децата дават ли дават!

Един виц: Хванали в къщата на манго нарязани релси и го разпитват: Що крадеш бе манго!, а той: не аз бе - то детето ходило го краднало желязото! А те пак: Ама как детето бе, стига лъгал кат дърт ром - то тва знаеш ли колко тежи! А Манго: Е то детето малко ве, откъде да знае колко тежи!

Цветанов няма да подаваш оставка, че ще отвориш пак работа на Красимир Стефанов.Защото за да каже истината която сега нескопосано скри трябва да поработи за да изработи верни документи.

Уж си демократ, но не разбираш от демократични процедури...

Трактора щял да съди държавата за 100 млн. загуби от дейността на негови свързани фирми. Защото бил задържан.... На Дачков и Парташкова би ли им дошло на ум, откъде и как, някакъв държавен служител има такива средства? Мерзкото им вестниче е пълно с долнопробни лъжи...

На ЦЦ ризите са извезани със инициалите Му,показа ги по ТВ7 в интервю със Бареков.За две години във властта се приеха за божества. Сюжета е близък с този на Хр.Смирненски-Приказка за стълбата.

ИМАМ ВЪПРОС КЪМ КОМПЕТЕНТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ: Какво значи Цветанов чист при положение ,че е получавал нечисти дарения а ходи и демонстрира борба с корупцията .Стига с този пясък в очите на хората защото това е върха на наглостта и дебелокожието .За онкоболните няма лекарства ,за децата с редки заболявания няма пари за Цветанов няма пандела .Хора изберете го я за президент я за премиер за да си имаме и ние Кадафи

Пич с москвич! (не с 6 апартамента). К'ви са тия въпроси - ние 4 месеца неуморно гледахме как да натъманим нещата да излезе Цвъц сух от водата. Дай малко почивка де, не така!

ТОЗИ ИВАН , МАЙ Е ОТ ГРУПАТА НА ЦВЕТАН. ДРАГИ, ТАКОВА ЧУДО ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛО. ГЕРБ СЕ БОРИ ЗА ДРУГИ ЦЕННОСТТИ, НЕ ЗА ТОВА ЗА КОЕТО ЦВЕТАН СЕ Е БОРИЛ. ТОЙ ,ИВАНЕ, ИЗЛАГА ПАРТИЯ ГЕРБ И АЗ щЕ СИ ПОМИСЛЯ ДАЛИ ДА Я ПОДКРЕПЯ ОТНОВО. ТЕБ НЕ ТЕ ЗНАМ.МАЙ ТИ ХАРЕСВА ТАКАВА ПОЛИТИКА.

Много прав е Иван. Има големи боклуци,но се надявам ти да не си от тях.

Най-фрапантното в цялата тази драматургия е не фактът, че лъже системата (всички го правят), а това, че заедно с това той и много други около него се обявяват за носители на нов морал в политиката. А това вече се нарича просто цинизъм.

Не ме гледайте какво правя,слушайте ме какво говоря. Девиза на Герб:Аз гарантирам! Гаранцията е за кражби ,но извършени само от членове и приближени на партията, а утре?-Н а колене престъпник!!

ГИЛЯМ СМЯХ!!!!!ЧИСТ,ЧИСТ,КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА. БРАВО БЕ ЦВЕТАНОВ. ТИ ЗА КАКВИ НИ МИСЛИШ??? ТОЛКОВА МЛАД, ТОЛКОВА БОГАТ ЗА ТОЛКОВА КРАТКО ВРЕМЕ???? КЪДЕ ГО ИМА ТОВА??? ЗАщО НАТОПИХТЕ ТЕЗИ ХОРА И ТЕ ОТ СЪРЦЕ ЛИ ПРИЕХА НАТОПЯВАНЕТО.? Б Е З О Б Р А З НО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДИН МЛАД ЧОВЕК, СРАМНО ДЪРЖАНИЕ , ДВА АПАРТАМЕНТА- ПОДАРЪК. ГЛУПОСТИ..

А някой спомня ли си дали са правени проверки на Иван Костов и семейството му, на Доган, на царя, на Хр. Бисеров, на Й. Цонев, на Станишев и куп други управници? Изобщо, какви са резултатите от проверките (ако изобщо има такива)?! Иначе е много лесно и удобно да се изявяваш по форумите и да пишеш глупости.

Трагично смешен и жалък си, малки ми, Иванчо.

Прав е Иван. Има много боклуци, но се надявам ти да не си от тях.

че ти нещо не си в час бе. Драги ми Иване, ти за война говориш. Хаха че тва ако се случи това означава че България е тръгнала да се чисти от боклуците си.

Абе какво са се заяли е него, че той от къде да ги познава тия хора- те майка и баща на жена му от която има 3 деца, т.е. техни внучета..... той да не е луд да им има доверие??? Може да откраднат парите на внуците си- нали така? Цялата история толкова много вони, че ако бях аз веднага бих си подал оставката, но той да не е като "всеки друг българин"- те са богоизбрани да направят промени в държавата - общата, т.е. разбирайте да крадат както намерят за добре без да им се търси отговорност- това е сегашното правителство, такива дървета си избрахме без грам достойство и толкова жалко хленчещи, че ме е срам да се наричам българин- дано никой чужденец не се налага да ме пита какви ни управляват, че може и в земата да потъна.... те всичките говеда най-отгоре на върха на управлението!!!

Цветанов НЯМА хотели на Златни пясъци и Самоков, НЯМА заводи, НЯМА банки, НЯМА кораби, НЯМА самолети, НЯМА яхти, НЯМА стотици милиони долари в швейцарски банки ! Могат ли всички костовци и гоцевци да заявят същото ?

Че те го заявяват. Само дето думите им струват точно толкова, колкото заключенията на проверката на НАП за г-н Цветанов.

да ви имам зетя аз ... сега тъста и тъщата му ще са жертвеното агне, принесено в жертвоприношение с цел да се запази "доброто" име на Цветанчо. Браво, супер зет

И кажете после,че комунистите били далавераджии-в сравнение с ГЕРБ+Атака, БСП и СДС,че даже и НДСВ са още в детската градина. Ебати народа щом за тъпи мутри и ченгета тип"милиционер" гласува...

дано не повтарям някой... Та това тук е точно пример за смесени чувства- да видиш, че тъща ти пада в пропаст, но с твоята кола

И децата му сигурно не са от него...Чист като сълза ;( Направо да се просълзи човек.

чз0 коментара....за някакви си 100-тина хиляди.....доган като взе 1 500 000лв.за консултаця,имаше точно ч7 коментара....тва ни е проблема-много барзо забравяме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Cемеиният съвет се събра спешно и реши тъстът и тъщата да операт пешкира...

Срам,най после се доказа ,че сме се уредили с октопод и то задълго.Всички трябва да снасят на Цецко и да замават следите иначе да му мислят държавата т.е. територията на октопода ГЕРБ ще им се види тясна.

Цветанов чист за имотите, тъстът и тъщата - не... Даа бе, как не се бях сетил..?!?

То беше ясно, че като настъпят престъпниците, трябва да се очаква ответна реакция - поръчковите материалчета от "журналисти"-мижитурковци не закъсняха....

Баба Цецка ряпа да яде! Наглите - също! Цветанов се оказа по-голям разбойник от всичките!

И как така е излязъл чист от проверката, като съвсем очевидно е прал пари през сметките на родителите на жена си? Защо никой не пита откъде двама старци имат такива пари? Или ще си платят данъците върху тях и с това ще се приключи всичко? В една нормална държава за това биха валяли оставки!

И кои са сега наглите, а? Май няма по-нагъл от Цв.Цв.!

Цецко се е барикадирал като Кадафито. Вместо да оправи бакиите по Шенген за да няма граници в ЕС. той влага неимоверни усилия да си има апартаменти.

Имам чувството, че живея сред малоумници и овце! Каквото им напишат във вестника на това вярват. Влизаме в предизборна кампания, не го ли зацепвате! Всичко това са тъпи инсинуации. Обаче нещастника като види 1000 лева някъде и вече това са много пари. Ами Цветанов е министър бе, не е бил беден и преди и сега, има имоти и какво от това? Врътки с данъците, че БАС ЛОВЯ, никой от пополювковците тука не си плаща на 100% данъците!!! Нещастници

И да добавя, щото е важно: черното е бяло, лъжата е истина, честонстта е порок.

Ц.Ц. ( Яйцеглавия ) незнам преди от къде е лапал ама сега лапа от трафика на цигари. Той отговара за него. Така , че не се тревожете пари има много , но ще ги харчи на по късен етап без да го видите. хахахахха. вие си пишете на никой непречите. Керванът си върви кучетата си лаят.

тия май си предрешават изборите

Той в момента лапа от контрабандата на цигари , но няма да е лесно да му се открият къшираните пари от незаконите му дейности.

Ще си позволя по - груб изказ : Как ни го подадоха (немит) и ние как го поехме , че дори се радваме! Странен народ сме!

Срещу мръсниците от ГЕРБ аз помагам с 2 гласа които са гласували за тях но вече са само срещу тях.Единият от гласувете не е мой аз не съм гласувал за тях но нещо трябва да се направи иначе става все по тежко за българите.

Не е ли очевадно как всичко с доходите на Цветанов е нагласено така, че да си покрие разходите за този период. Видях му биографията: От 2001 до 2005 г. полк. Цветанов бе оперативен помощник на главния секретар на МВР От 2005 до 2006 г. Цветанов е заместник-кмет по сигурността в Столична община. От 2006 г. е председател и на ПП ГЕРБ. През 2009 година става депутат от ГЕРБ, а по-късно - вицепремиер и министър на вътрешните работи така - значи изплаща 900 лв/месец ипотека горкия за 30 години. Моето уважение - коя банка отпуска така ипотека при която ще си на 70 години когато приключи и какви доходи е имал като държавен и общински служител та да може и ипотека за 900 лева да плаща... всичко е толкова измислено и нагласено, че няма накъде. чак и тъщата да накиснеш, нямам думи.

Доколкото разбирам, оперативен помощник е нещо като секретарка?!

така е по културно драги. Нека да не използваме просташкия израз на Доган "Мъжка секретарка".

така е по културно драги. Нека да не използваме просташкия израз на Доган "Мъжка секретарка".

То си беше ясно: Цецо е чист, Доган е експерт, няма виновни, всички са прозрачни като кисело мляко! Има ли политик който да не е на чисто с приходи - разходи? Е няма такъв. У нас няма. Всичко се урежда законно, как закона ще го хване? Това е така, защото закона е буква, закона не мисли - такива са и съдиите ни и нападжиите ни. По документи всичко е ок! Нима??? Това ли ще е оправданието за политиците ни???

Затова трябва всички да се обединим срещу политиците!!!! Защото всички са един дол дренки, тоест МАФИЯ.

В.Златев е червен като керемидка!

Значи и Борисов е червен като керемидка, щото са верни приятели. ББ спи в неговия хотел като ходи на морето, въпреки че си има правителствена резиденция.

Бойко Борисов-член на БКП,активен участник във Възродителния процес на Т.Живков,преподавал в школата на ДС,обслужваща БКП,охранявал лично Тодор Живков... Какъв може да бъде човек с подобна биография?-Антикомунист?-ХАХАХА...

Истината е, че всички партии и политици са лъжци и мошеници. Всички ни крадат: и Доган, и Царя, и Костов, и Овчаров, и Бойко, и Цветанов, и герберите (Лечков, Андрей Иванов... ), и Алексей Петров и всички. НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО СИ ПРЕХВЪРЛЯТЕ ТОПКАТА!!!! Защо защитавате Цветанов защото Доган бил откраднал и той? Трябва всички да се обединим срещу политиците!!!!

Жълти стотинки,които не ме интересуват!Интересуват ми милионите на Гергов,Станишев,Овчаров,Петков,Масларова,Първанов,Корнелия Нинова,В.Златев,Маджо,и цяла плеада спонсори на Гоце!Там са стотици милиони до 5-6 милиарда!Какво ме залъгвате с 40 000 лв.на Цветанов!

Ама ти си неуморен бе. Повтаряш като папагал едно и също от различни никове цяла вечер. Обаче тук вече се оля в стремежа си има разнообразие. В. Златев е дружка на любимия ти вожд. Внимавай в картинката да не ти врътнат кранчето. Да не започнеш от утре и ти, като мнозинството тук да плюеш досегашните си благодетели.

Защото не виждаш проблема! Няма как един човек, който са купули като са му дали 500 000 - да чакаш той да се справи с хората дето са откраднали милиони. И той ще стане като тях защото вече е зависим... Ако беше честен - можеше да се надяваш на успех. СЕГА ОБАЧЕ НЕ!!!!

Нещо бъркаш драги Валентин Златев (Лукоил) ,и Маджо са дружки и спонсори на Бойко. А не съм чувал дори и от Борисов Станишка да е станал милионер. Но в същото време знам, че Цветелина Бориславова е най-богатата жена в БГ и е много по-богата от всички изброени от теб взети на куп (не че и те са света вода ненапита). Защо ли не си посочил тази прекрасна дама? Впрочем, ако имаше документи за Станишев, например, Цецо и Бойко щяха да ореват орталъка. Но поне засега всичко казано от Сашо Диков и Галерия се потвърждава, а големите лукуми на Цецко и Боко се оказват лъжа!

Хайдееее.... нова баба цецка.... Топлото ряпа да яде....

които обичат ГЕРБ и ще гласуват винаги за тази партия на почтени люде!Най-накрая се появиха хора от нов тип-чисти,способни,трудолюбиви,честни,без тъмно минало,неоткраднали и пенс от държавата!Хвала на тези момчета!Браво!Щастлив съм,че ви има!

"Води ме Партийо, води ме под бойните си знамена..."

Ами тя партията(ГЕРБ) те води...към Орландовци....

БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ,...., СРАМ И ПОЗОР СТЕ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ДЪРЖИМ НА ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО!!!

Така и така са започнали с проверки на имотите на Цветанов, защо не продължат с Иван Костов, Доганчо, Р.Овч. и т.н юнаци, къде по интересни цифри ще излязат ! ! !

Че на Котов 10 проверки му правиха. Ама щом мутра като тебе казва, нека и 11-та да му направят. Смо че той е в политиката 20 г. с по 3-4 хиляди заплата и пак няма 6 апартамента.

Да и да продължат с Борисов, Цв. Бориславова, С. Дянков, Цачева, Фидосова и останалите хубавци и тогава да гледаме цифрите а? Щото хич не ми е ясно Славчо Христов как отстъпи банката на кака Цвети, а тя с каквни пари я купи. Котараци и мяукания се чуваха около Столична община, а сега са глутници направо. Изгониха Титан, а сега харчат в пъти повече пари за нищо т.е. ефект от похарчените пари никъкви! Предишните и те крадяха, но хората поне не живееха в мизерия. Тея хубавци не се спряха за толкова кратко време само скандали около тях.

А какво ще кажете за БАТКО и БРАТКО - само за 1 година 120 МИЛИОНА за подръжка на пътища. Забравитхте ли за тях ? 10% комисионна, какво прави ?

Да де, ама тях ги уволниха и дадоха на съд.

И като ги дадоха на съд какво стана? Знаеш ли какво правят в момента Батко и Братко? Явно не, затова ще ти кажа - участват в строителството на... познай - МАГИСТРАЛАТА! И сега по-лесен въпрос - защо искаме да строим магистрали?

Въобще не вярвям на тези проверки от НАП!!! Та нали този господинчо шефа на НАП е назначен от тези хора и прави това,което те му казват.Не очаквах,че ще излезе нещо от тези проверки.За съжаление в България няма нито един политик, осъден за корупция.Как ги печелят тези стотици хиляди/пък и милиони/ и какви са тези консултантски услуги ,не знам?Само те си знаят от къде са крали,пък и ще крадат.Затова България е на това дередже!

Драги дами и господа, пак Ви лъжат. Това, което се изчислява е нетната сума на имотите, някои от които придобити по данъчна оценка??! Къде остават сумите за колежа на дъщеря му, обзавеждане на апартаментите, издръжка-телефони, консумативи пътувания и т.н. Кой живее само със голите си имоти? АКО ВИ СЕ СЛУЧИ НА ВАС ТАКАВА РЕВИЗИЯ НЯМА ДА ВИ ПОЖАЛЯТ-ПОЗОВЕТЕ СЕ НА ТАЗИ !!!

Това не е вярно. През 1998 г. осъдиха ген. Семерджиев за унищожаването на досиетата. Осъдиха и бившия шеф на държавния резерв Димитър Димитров на 5 години затвор за сделки с горива през 2005 г., с които държавата е ощетена с около 120 млн. лв. Бившият вицепремиер Сашо Томов-Лупи също е осъден. Софийски градски съд осъди Бистра Димитрова, бивш председател на ДСК, на осем години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието. и т.н. Истинате е друга, че няма за момента действащ осъден плитик

Кво стана сега. Главата на ОКТОПОД- а излезе НАГЛИЯ Цв.Цв

Внимание, внимание.Говори МВР-то. Започна акция ОКТОПОД 3- Цецко, тъста и тъщата..

Ето защо борбата с престъпноста не я бива.Цветанов,даже не може да хване тъстовете - престъпници,камо ли да хване някой организиран престъпник.И как не ги е срам тия хорица ,на стари години да се омаскарят с валутни спекулации и контрабанда на цигари,за да пълнат гушката на зетя.Защо ГЕРБ ни имат за олигофрени,може би,защото много хора гласуваха за тях!Трагични са ,значително по-мизерни и от триглавата ламя!

Абе хора, не си хабете нервите. Този момък за 5 години - няколкостотин хиляди лева. И правите сметки и сметки. А как философът, изследовател. менагер, ре..н, хидроразбирач, агент Сава и т.н. спечели 2 000 000 (словом два милиона лева, един милион евро) само с един подпис-и го оправдаха. Цвъцко поне има 3 моми, а онзи само върля семе, ако все още може. Я не си хабете енергията, а пийте по една р...ка. Да сте живи и здрави

Агент Сава погази морала, но не и закона! Има голяма разлика! Цецо е много по-просто, а явно и много по-алчен. Изчисли стойността на всичките му имоти по пазарни цени, добави луксозния му начин на живот, почивки и др. и ще видиш,че той не отстъпва на Доган

Е кажете сега кои нормален човек , ако не иска нещо да прикрива ще направи дарение и то на детето си ? Стига бе Цветанов за простаци ли взимаш хората . Ей не се уядохте ,не се наядохте , вечно не ви стигнаха пари ... УСРАХТЕ СЕ !

На мен маика ми ми даде 10000 лв подарък - дадоха и пари от обезщетение за имот на магистралата има и такива родители. Та питам те какво иска да прикрие моята 73 годишна маика? Смешен си...

Ти правиш ли разлика м\у подаряване и дарение? Понеже явно не схващаш: второто се изповядва при нотариус. Твоята майка даде ли ти и нотариално заверения договор за дарението? Или не е важно кокво се говори, а е важно да усвоим хонорарчето от партийната централа, пък балъците нека си плюят?

Може да се дарява ,ама само на сватба ! И ако ти и семейството ти не сте спестили за последните пет години не сте спестили поне 600 000 лева то вие не сте никакви хора а бедняци ! Предполагам разбираш иронията ми . И пак питам : кои нормален родител ще дари пари на детето си - след като родителите елементарно и просто ги дават ! Това е първото което се набива като четиво - от там на татък става дума просто за морал а за далавера ...