И данъчни служители не си плащали глобите

От следващия понеделник започва проверка на всички 7700 служители на НАП за неплатени глоби към различни държавни институции.

Обратно в новината

Коментари - И данъчни служители не си плащали глобите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами к`во стана с Вашата Мургина и с откраднатите от нея пари на данъкоплатците? Някой чака ли отговор?..........

ами щом има картонче значи е спрял по работа, бреи то малко мозък се иска!

Те и катаджиите имат едни картончета и колите им дори и неправилно паркирани не ги вдигат, подминават тази с картончето и вдигат следващата. Ето това е връзкарска държава.

не само тия ами и всички общински служители

Г-н Стефанов, вашите служители и обядите не си плащат, и питиетата, и кафетата и още много неща не си плащат. Нима не знаете?!

сетила се мара,ало стефанов беше заместник в системата и ти е била ясна схемата,защо до сега нищо не предприе или само да отчетем мероприятие и да вдигнем шум.дянков огледай си за пореден път кадрите.

Като си изпулни обещанието министара - тогава, как да реже от заплата, кочто не е плащал?! ето и обещанията: Служителите, които останат, ще получават около 1000 лева на годишна основа, един вид 13-а заплата, стана ясно от думите на Дянков. а ето го и линка: http://dnes.dir.bg/2

Такива направо вън от системата !

не разбрах само още колко държави,има в държавата.

А защо не започнат тези проверки първо от ЦУ на НАП и тогава да проверяват редовите служители. Не е ли малко срамно вече?

dwoini globi na neplatilite i nakasanie

В сайта на НАП отдавна издължени суми по здравно осигуряване ,фигурират като неиздължени. Служител от информационния телефон най-спокойно ме информира, че и той имал същия проблем и че е необходимо да отида с банковите нареждания в най-близкото ТП на НАП, за да бъде уреден въпросът. Питам се, защо в сайта на НОИ, всичко беше наред, а сега дори не мога да видя и таблицата с лихвите по здравните вноски за самоосигуряващи се лица?!

От първи започват да глобяват по сто лева защото не си залепил новата винетка с ново холограмно оръжие качено на нея подържащо античовешка бойна система

как да плащат като са хора - почти здрави.Спират те да те глобят защото не увреждаш приземния слой на атмосферата с включени фарове през деня

ВЪН ОТ РАБОТА -ВЕДНАГА ...!!!ОНЕЗИ ,КОИТО ТРЯБВА ДА СЛЕДЯТ ЗА СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНА САМИ ГО НАРУШАВАТ... !!!

Тъжно е и е факт,че длъжници са дребните чиновници, а баровците на НАП като Красимир Стефанов и компания едва ли ще са там.За тях няма криза,няма проблем че не е изплатена 13 заплата,те на това не разчитат.Отново бъркаме къде трябва да търсим почтенност и морал.И нека ръководството на тази мега агенция да отговори защо служителите и са в това положение

АЙДЕ,ПАК НОВИНА ОТ НАП.СТИГА СА СИ ПРАВИЛИ РЕКЛАМА.ДА ВЗЕМАТ МАЛКО ДА СИ ОПРАВЯТ Т.НАР. СУПА ,ЧЕ ВСЕКИ ДЕН МИ ИЗЛИЗА НОВО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ,НИЩО ,ЧЕ СЪМ ИЗРЯДНА.КЛИЕНТ СЪМ НА НАП И ПЛАЧА ВЕЧЕ ОТ ТЯХНОТО ОБСЛУЖВАНЕ.

Тъжно е, но е факт: Гола вода са болшинството от държавните ни чиновници. Няма елементарна почтеност, срам и лоялност към държавата, която лично те представляват.Какви ли са критериите, по които ги подбират?Хитреците вън от властта!!

Защо от всички държавни служители,няма полицаи,които да имат глоби от КАТ???

ДО ТАМ ЛИ ОПРЯХТЕ? ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОБЛЕМА? ИЛИ ПОРЕДНАТА ПИАР АКЦИЯ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО И НАМИРАНЕ НА РАБОТА НА НЯКОЙ КУХ ОТДЕЛ.