Връщат надвзет данък на млади семейства за 30 дни

Тази година в областта на обслужването на клиенти се стремим да изпълним целта да спестим 40 милиона лева на гражданите и фирмите.

Обратно в новината

Коментари - Връщат надвзет данък на млади семейства за 30 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпа държава. Как може да дели на млади и стари. Че кой млад човек ще ражда деца и ще работи и ще изплаща заеми...Кой-кажете ми кой????? Знаете ли, че дохода майчинство в банката го зачертават независимо колко е....А бащата колко трябва да печели, че дори да го одобрят. Моля ГОСПОДА опрамвете политиката си и не предлагайте не ЛОГИЧНИ И ПРОТИВОРЕЧИВИ СЕМЕЙНИ ПРИДОБИВКИ......

Пълна демагогия! Ако искат да облекчат нистина фирмите, нека направят внасянето на осигуровки без банкова такса. С ел.подпис какво спестява отделния гражданин-разходка до НАП и билетчета за градски транспорт? А да не би ел.подпис да е без пари?! Т.нар.обле за млади семейства откъдето и да го погледнеш си е чиста проба дискриминация. В Народното събрание отначало го отхвърлиха, после пак си го приеха.В предния парламент Комисията за защита от дискриминация се беше самосезирала, а сегашната какво прави, спи ли?

az puk shte se vuzpolzvam ot tazi dobra ideya

ТОВА ЛИ Е ДАНЪЧНА ПОЛИТИКА??? Пак само празни приказки. Аз (на 40г.) нямам пари да си платя данъците и парното за да има с какво да живеят децата ... и накрая държавата, на която плащам ДДС и други такси ще ми конфискува и движимото, и недвижимото имущество...

Излиза,че ако нямаш сключен такъв-АУТ.Тая работа намирисва нещо.........

Каква е тази дискриминация Стари семейства що ще го духат

Вервайте им!

който може да си купи жилище. А колко млади семейства могат да го направят. Във входа в който живея познавам само две такива и едното с парите на татко от работа в Сирия. Кое младо семейство може да вземе 100 000 лева кредит. Какво ще се случи- като при колите ще пишат апатаментите и кредите на децата си за да получат облекчение.

Ще пестят от обяд ли ...? Защото кой знае колко работа няма да я свърщат в това време, то е ясно.

Щели да работят без обедната почивка! Ще я свършат... Да няма нов Кодекс на труда аз да не съм разбрал?!