НАП подхвана застрахователните брокери

Националната агенция за приходите започва масови проверки на застрахователните брокери по време на кампанията за сключване на застраховките "Гражданска отговорност".

Обратно в новината

Коментари - НАП подхвана застрахователните брокери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агентите и брокерите в застраховането са жертви на сивата икономика !!! Сивата икономика нарочно се прави от олигархията чрез държавата и нейните закони. Те са направили всеки клиент да е и агент, за да не плащат осигуровки. А агентите и брокерите не могат да изкарат пари и за ядене камо ли да напълнят касичката на Стефанов. Да види там, нещо, по сметките на Мургина... А и тази акция е пак подета от олигарсите - собственици на компании, за да напълнят гушките. Управляващи, не се връзвайте и не излизайте срещу народа в тяхна полза ! Който е посегнал на народния хлебец, хаир не е видял.

Като говориш за грамотност - сЪкато?

ГЛУПОСТИ - Самите застрахователни компании трябва да ограничат работата си с агенти.

А кога ще започнат проверките на служителите в Главна дирекция на НАП? Нека Г-н Стефанов да започне от подчинените му .Да декларират имоти,коли и т. н. Какви ремонти са направили през последните години? Защото за комисионните които прибират се носят легенди.......

Това не е беда, че бай Пешо направил застраховки и получил 50-100 лв, не се занимавайте с дребните рибки! ШЕФА НА НАП да подгони подчинетите си , които прибират комисионни, да ги види какви имоти имат!

Проверете и представителството на Интерамерикан в Кюстендил, на цирковата площатка. Пълно прикриване на реалните приходи. Говорим за хиляди левове

бахти и тъпаните, още малко ще искат от просяците да подават данъчна декларация, а аз ако намеря 5 лв на улицата ще трябва да платя данък върху тях, а?

Ха-ха-ха, Колумб откри Америка!!!

Прави ми впечатление, че последните години минават между 1 и 3 месеца, и разправии със самите застрахователи, за да ми впишат застраховката в сайта на КФН. Имам чувството, че някои застраховатилни брокери не се отчитат на застрахователите, а те пък съответно не се отчитат на КФН. Тоест, когато сключиш гражданска, тя не се вписва никъде и потъва в джоба на застрахователния агент или на застрахователите. Като стане проблем и е необходима ГО, полицата изведнъж изниква, някой я е намерил. Друг номер е застраховането със задна дата - стане катастрофа, и се намира някой подкупен служител да направи гражданска със задна дата. Вижте например катастрофата на 24.09.2009 на бул. България - гражданската се появи на сайта на КФН дни след катастрофата, сключена дни преди катастрофата, преди това колата е била месеци без гражданска.

От 94-та съм застрахователния бизнес. Днес куцо, кьораво и съкато прави застраховки. Полиците се пишат неграмотно, не се дава нужната информация, а често и не влизат в регистрите на застрахователя. Трябва да се прекрати тази порочна практика и да работят квалифицирани хора, трябва да се защитят правата на ползвателите на каквато и да е полица по застраховка. Особено за гражданска отговорност. Става щета, а полицата непопълнена правилно, с правописни грешки, едва се чете. Ама дядо Пешо я бил правил в бараката на село. Безобразие!

Г-н Стефанов като толкова е заинтерисован от черната икономика , да обърне внимание на нерегламентираните доходи на данъчните служители от счетоводно обслужване на фирми. Сумите са многократо по високи от тези на застрахователните агенти. Да не говорим и как протичат ревизиите на тези фирми. Щетите за фиска са за милиони...

Когато влезе клиент в застрахователно бюро веднага бие на очи засукани красавици които нищо не правят и мутри на които им капят лиги от устата от алчност да те прецакат. Обратна връзка липсва, щом искаш да се търсиш правото изведнъж усмивката им става разсеяна и точка на лигавенето.

А кога ще има някакво поощрение за водачи, които съвестно, чинно и мирно ви пълнят гушките всяка година, и не са правили никога никакво нарушение???? Или и те ще продължават да бъдат в кюпа??? Оппа-а, настъпих ли ви по мазолчето с този въпросец?! Пардон, че ви изцапах бохчата, гадини и пиявици ненаситни....

отдавна работят под чадърчето на БСП от Сейшелските острови и о-в Мавриции. Когато в чужбина поисках правата си ми дадоха факс на о-в Мавриции и си умряха от смях че съм изпързалян.

dupe da vi e iako. Komunistite i turchaliata 8 godini sa gi suzdavali tezi shemi... ne se nadiaviate da gi razreshite za edin mandat

Вижте ги тия застрахователни агенти от застрахователния брокер ЬГаранция Консулт. Вижте ги какво деикларират и какви са доходите им. Проверете няколко години назат и ще се натъкнете на щокиращи факти. Наглостта, лаковията и алчността на някои хора минаха всякакви граници.

не само за това,а и за оценките и сроковете за изплащане на щетите в общото застраховане,а и за изискването ръководител на офис да има висше образование и допълнителна квалификация по застраховане.сега всеки който се изживява като търговец го играе и застраховател.

Здравейте, искам да помогна на всички с един съвет - никога не сключвайте полица в офисите на SDI брокер . Служителите са неучтиви, още с влизането те гледат така сякаш им разваляш спокойствието,не обичат да обясняват, не се интересуват от реялните нужди на клиента, да не говорим за съдеиствие при завеждане на щети или нещо друго,жалко че в сайта им пише толкова хубави неща - ЛЪЖА

Застрахователите,кат елитни перачи на мръсни пари, без проблем купуват КФН. И започва една тъпа кампания колко са зле и са на загуба. Ами като сте на загуба идете да гледате ряпа. Много се харчи на международния пазар. Много ще спечелите.Или по-добре като фактор на пазара,обединен в картелни схеми в условия на постоянно извършвано престъпление унищожавате икономиката на страната. Писна ни от добромиргущеровци!