Вече назначиха Нанков за зам.-министър в МРРБ

Поста си в министерството напуска Малина Крумова, която става съветник на премиера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нанков вече е Матросов... Жертва се за да спаси Родината! Издигат министър Павлова, Нанков попълва липсата. Издигат зам.министър Крумова - Нанков попълва липсата...

Доста любопитна като морален акт постъпка, да се съгласиш от министър да станеш зам! Това в света на безгръбначните сигурно е рутинно....

Очаквам ,ако борисоф прочете коментарите да се откаже от тази глупост.Но сега е много зает с ЕНП,вебер и юнкер, които горещо му се извеняват с подадени ръчички напред ,та нанков ще стане пак министър след 20 трупа на пътя. На това каквото и да каже човек ще е малко.Нямам думи просто.Недоумявам,това възможно ли е.?Какво го е наложило?нанков човек ли е или примат?

Такъв цирк! Сег ще видите вие как управлява зам-министър!

Тук май няма бесни. Защо ли? Приспаха ли ви с три уж оставки?

И ЗАЩО ТОВА МОМЧЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА?

има хубав поглед, гледа някакси нагоре в далечината вижда проблемите надалеч, хвала на премиера за откритието.

ОТКРАДВАНЕТО НА ЛЕТИЩАТА БЕ КРАДЦИ ГЕРБЕРАСТКИ !

НА СЪЩАТА ЗАПЛАТА

Да му компенсират душевните терзания

Ами така де няма да гладува човека...без работа :(

Май дойде времето цялата тази пасмина да си ходи.

Експертизата на професионалиста-географ Нанков в областта на строителството е точно толкова колкото експертизата на гуменката в областта на сигурността!6

Червен вой от злоба и омраза към класовия враг. Смърт на фашизма, свобода на народа. Партизан за бой се стяга...

А за теб по подхожда "педе.рас за бой се стяга"

ама отзад

123,това не е червен вой а напълно човешко възмущение,говорите постоянно за морал ,за принципи но изглежда от ГЕРБ са най безпринципни поне така личи от постъпки те им.

Глупако, народът за бой се стяга! И ще има голям, ама голям бой! Борисов и приближената му супер крадлива пасмина, да държат "Кугъра" постоянно запален, че ако се стовари народната любов върху тях.......?

Докато вниманието на стадото е насочено в нов скандал, старият не само че е забравен (смъртта на 20 души), но и виновните са назначени на нови сладки позиции! КОНГРАЧУЛЕЙШЪН БОРИСОВ! ВСИЧКИ ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ!

Очакваме Московски да стане зам.министър на транспорта....

УФФФ поредната мекак китка във властта.

Нанков подаде оставка, поемайки политическа отговорност. Нанков не поема отговорност, ставайки зам.министър в същото министерство....

Защо, въобще, има НС, министерства, разни Комисии и др. структури, като царува едноличната власт.

Е няма такава наглост, тия направо ни плюят в лицата!!!!!

Е, нямам думи! Подобен тъпанарски кадрови ход не би родила и най-неграмотната глава! Трябва наистина да си "гений"! Да извадиш един министър щото не ставал и да го върнеш в същото министерство като зам. щото бил капацитет!!!! Нали на всички е ясно каква ще бъде атмосферата във ведомството! Ще има една лелка - про форма, и един зам - реален! Ха сега, тоя гений от климатичното училище цвъко и пожарникаря-комунист боко да обяснят-кому беше нужен тоя грозен цирк?!? Такъв номер БСП не могат да им спретнат с цялата си опозиционна ненавист!

Ако не го бяха назначили и си отвореше устата, нещата можеха да станат много грозни за властта. Така че за предпочитане е по-малкия скандал.

МУТРАЦИИИИИИИИИ!!!!!!!!! ИЗМАМНИЦИИИИИИ!!!!!! ГРОБАРИИИИИИИИИИ!!!!!!!

в МРРБ /М-во на регионалното развитие и БЛАГОДЕНСТВИЕТО/

"поста си в министерството напуска "калинка"крумова ,която става съветник на премиера" Колко но брой станаха съветничките на боко,никой не може да каже. Един човек ,който от нищо не разбира ,нищо не е научил,никой не е чул, СЪВЕТНИЦИ МУ ДАЙ.Пари излишни в България с лопата да ги риниш. Е, няма такова чудо на света като партия ГРОБ.

тоя пор в школото мноооого кютек е изял,бил е шматката на класа и единственото в което е добър е да хамилионства евала за това умение -цар е

Трагедия!

Гьонсуратлък е една много мила дума, за да определи наглостта на тия хора! Явно е, че вече е много трудно да се намират лоялни калинки на това антибългарско и престъпно управление на страната, независимо от хонорара! Всеки що-годе нормален човек вече не иска да има нищо общо с тия криминални типове, водещи страната към пълна ликвидация! Затова си въртят едни и същи хора в собствен сос! Хем спокойни за лоялността им, хем им дърпат конците, когато е наложително! Държавата - вълци я яли!

Е , няма такава държава,в която населението да е толкова тъпо и зомбясало

Четири пъти прочетох първите две изречения. И се отазах да разбера. Кой министър на кое министерство става заместник-министър?

аз вече чета само заглавията... щото иначе трябва да взимам валериан и валидол...

Не ти и трябва. Министерства вече не работят. Важни са Агенциите. Всяка седмица-нова Агенция. А ако не ги хванат, по две на ден. "Какво тук значи някаква си личност?" ;)

КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.ТАКА СЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ОТ ГЕРБ. ПРОСТО ЗАГУБИХТЕ НЯКОЛКО ИЗБИРАТЕЛЯ.

каквото било било, оттук нататък, както си беше

Нямат срам от нищо !

Супата, сапуна - всичко издухАхме! Олеле, маймуне, пак ни го вкарАха!

Странно как един бивш министър се съгласява да приеме да стане заместник в същото министерство, от което е подал оставка, независимо каква е причината. Вероятно и на него депутатската заплата не му стига да си гледа добре семейството.

Иначе ще ходи да реди керемидки, понеже нищо друго не умее...

Съмнявам се, че и това умее...

на Плювко. Само дето не ходи да грачи навсякъде като него. И да забива мастии...

Хайде, хаирлия да е! Таз година зам-министър, утре цял министър. И всичко по старому...и така до края на света.

при него е обратното! От цял министър, та през началник влак, литератор, снайперист и заварчик, та сега стана на половин министър...

Браво, Боко. Нашите никога не трябва да се изоставят. Ще взема най-накрая да гласувам за вас...

Не се изоставят, че ако почнат да ги разпитват и проговорят.....малеййййй!

Един човек с говорен дефект ,който може да се поправи ,а той го е неглижирал ,какъв министър ще е? Крадец ,нагаждач,мижатурка,сам си плю в лицето. Отврат.

ХОРА, КОЙ УПРАВЛЯВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА -Б.БОРИСОВ ИЛИ ЦВ.ЦВЕТАНОВ.КОЙ МУ ДАВА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ПРАВОМОЩИЯ НА ТОЗИ ФИЗКУЛТУРНИК.оМРЪЗНА НИ ТОЗИ НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРОДИЯ. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО НАНКОВ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ОТНОВО ДА СИ В МИНИСТЕРСТВОТО.ВЪРТЯТ СЕ КАТО НА ВИЕНСКО КОЛЕЛО ,АКО НЕ МИНИСТЪР СТАВА ЗА ЗАМ.МИНИСТЪР ИЛИ ЗА ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯ АГЕНЦИЯ ИЛИ В НАЙ-ЛОШИЯ СЛУЧАЙ ЗА ПОСЛАНИК.

Човек, на който всъщност мястото му е в затвора! 20 души са под земята заради некадърността му само от тази катастрифа, ами другите "нещастни" случаи?

Тоя Цв. Цв. е толкова тъп, че не разбира кое е държавна и кое местна власт, всичко му е партия в акъла. А иначе по основната тема - така става, защото може. А може, защото го позволява суверенът. А суверенът го позволява, защото спи. И на 1.11 даже няма да се събуди и да спука тъпата тиква на изедника, ами ще сънува хелоуински такива.

боко е на влсат - всичко му е бащиния, кво му дреме? Важното е, че апартаментчетата от 6 ще станат 60 (ако не са станали вече)...

Спомняте ли си управлението на БКП?! Ами сега е същото като тогава - един некадърник когато се издъни не го наритват в нищото, а го слагат на друго ръководно място! Нали некадърника е некадърник, но според ГЕРБерастите той е НАШИЯТ некадърник, а и в партийката нямат хорица с необходимия капацитет - да са агенти на ДС! Щом ни управляват комунистите от ГЕРБ така ще да е!

Дали местят Крумова за да направят място на Нанков или назначават Нанков за да запълнят дупката след Крумова?

Това е - фекалиите са едни и същи!

Е те тоя ще ни благоустрои! Вервайте ми!

Нямам думи.

И да имаш - кой го интересува. Ние ги плюем - те мислят че дъжд вали.

можеш ли да броиш обратно?

Ах колко жалко е да си червен боклук!

Боклук си ти джендър герберастки, казах ти да си пиеш хапчетата РЕДОВНО!

Коко, що не си смениш ника с КУКУ?

Преместиха го в другия крачол .

Ако не е там ще умрат далаверите с еврофондовете!

Пак козируваха на ДПС!!!

Каква "експертиза" може да има този фуфлек,като няма даже строително инженерно образование и е работил САМО началник на синекурни позиции?!Значи,за министър не става,ама за зам.-министър бил идеален?!А бе, що не си.......

Тоя Боко Тъпото голям олигофрен излезе, за срам на майка му. На баща му- бай Методи циганина му е все тая простия му син какви ги и омазал.

Цирк и тъпигьозлък. Бива, бива наглост ама то чак толкова .......

Вратата му ще е отворена за кметовете?! Това министерство да не е с ресор "Връзки с кметовете"? Сигурно за строителството отговаря някое друго министерство... Или в България строителството е безотговорно, та няма нужда от министерство...