Коментари - Намушкаха сириец в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кви сирийци, кви пет лева. Аз чух какво казаха шефовете - такива няма и няма да има. Аз на шефовете ли да вярвам или на очите си. Аре ще е на шефовете. Още малко ще се ръчкат брадатите помежду си и после ще ни почнат. А с тая армия и полиция я втасахме. Май ще молим Ердо да идва - белким някакъв ред въведе. Е ще носим фесове, ама то все ще стане - по лесния или по трудния начин. Благодарим на няколко поредни "български" правителства.

нали са нелегални? Ами още от границата да ги вкарат да бачкат по строежи , тухларни и каменоломни. Има ли работа, мангустите НИКОГА няма да искат да дойдат в БГ.

защо този, а и другите са в центъра на столицата? По работа?

Шенген-Менген, ала-бала......Хубаво е, че става на бул."Мария Луиза" в гр.София - столица на Р.България.До Министерският съвет, Парламента/бившия Партиен дом и Президенството разстоянието е едно стойностно семеизвержение.

Оставете ги да се изтрепят!!! Тъкмо ще понамалеят !!! На "женският пазар " е бъкано с боклук- но МВР-то --НЕ му пука !?!? Защо им плащам заплатите на тези миндили ???

Циганско Мигрантско Бежанския клозет. БУЛГАРИСТАН ЦИГАНИСТАН

Тези диваци са много рискови, изнервени, от друга култура и идват от рйони в които ножът е лесно решение, а животът е силно обезценен. Полицията трябва да е постоянно около тях. Непрекъснати проверки на документи, на адресна регистрация, какво работят, имат ли пари - откъде ги имат. Непрекъснато да бъдат "разтривани" с беседи и лекции за законите и изискванията в България, да учат български, да бъдат постоянно ангажирани с правене на нещо и със задължения. Не тярбва да се мотаят анонимно и трябва да знаят, че тук не е зоопарк и джунгла. Трябва да знаят, че непрекъснато някой ги наблюдава и изисква от тях. Ако ще живеят тук, диващината им трябва да бъде принудително изкоренена и който не се подчинява, да си заминава в дивашката пустиня и в камънаците на Афганистан. Могат да строят оградата по Турция, да чистят коритата на реките, да работят в горските стопанства. Постоянно ангажиране, труд и шутове в задника за всяка проява на диващина. Няма никакъв друг начин - иначе стават нагли, дръзки и още по-опасни. за диваците трябва тройно повече 'държава" и натиск. Постоянен.

абсолютно точно написано! но няма да стане, защото това е същата двунога материя като местните ромоиди. същите "качества", за които са нужни гореописаните мерки, но не се прави нищо. в резултат-агресивни, мързеливи, нагли, криминални, размножаващи се, знаещи добре на български език само думите "искам" и "дай"..същите!

Много точно казано, но е в сферата на научната фантастика за съжаление в България.

са от 2та %, които са подали молби за убежище в България. Представителната извадка ...

Още малко му оставаше за шенген

Хайде сега тримцата обратно в Сирия